- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.561
Canım belki de diğer gebelikten kalma olumsuz düşüncelerin etkisindesin. Stres yapıp yapmadığımızın farkında olamıyoruz bazen. Doktorun değerler için güzel demiş bir olumsuzluk görmemiş çok şükür. Kendini rahatlatmaya çalış azcık kaldıKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı yazmıştım. Epey stresli ağlamalı ve maceralı geçti. NSTye girdim. Daha önce de girdiğimde bebekte hafif taşikardi çıkmıştı (kalp atımları 160-180 arasına yükseldi), doktor doğumhanede yatırıp serum verdi tekrar NST yapılınca düzelmişti. Bir dahaki sefere gelince dinlenin hemen girmeyin demişti. Bugün 15 dk dinlenip girdim. Maalesef 190-210 arasında kalp atışı oldu bebeğin, makine devamlı öttü, çok sinir bozucu ve korkutucuydu. Rahat olun diyor hemşire rahatım diyorum ama düzelmedi. Ağlayarak doktora gittim orada ultrasona baktı, miniğim büyümüş, 33+1 deyim, klasik 1 hafta önde 34+3-4 olarak çıktı ölçümleri. Doktor sakin olun vs. bu size bağlı diye düşünüyorum dedi, perinatolog kontrolünde olduğum için bebeğin kalbinde sorun yok buna eminiz vs. vs.. dedi. Ben tabi korkudan ağlayan bir tip...tekrar yatırdılar doğumhanede bir odaya tansiyon normal, serum verdiler. Serum bitince NST süper çıktı. Kalp atışları 130-150 arasında çıktı, 150 üstü bile olmadı. Bir rahatladım bilemezsiniz, ödüm koptu bebeğime birşey olacak diye(( Doktor süper bir NST dedi, 1 kere ağrım çıkmış 40larda, onu da altta sertleşme gibi hissetmiştim çekilirken. Neden böyle diye konuştuk. Doktor ısrarla bendeki kaygıdan olduğunu düşünüyor ve farkında olmasam da bilinçaltımdan stres yaptığımı söylüyor. Aç yada susuz da değildim. Kaygıdan olsa kızımda 500 atış çıkardı onda hep kanamalı hep korku ağlıyordum dedim ama hiç böyle başıma gelmemişti...Neyse dertleşmek istedim sizinle, kafa şişirdim...Çok şükür herşey normal çıkınca eve geldim. Ama bunu yaşarken ömrümden ömür gitti... ((( Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz.
O kadar doğru ki. Bu gebelikte yaşadığım kalp rahatsızlığı diğer gebelikte bebeğimin suyunun az olduğunu öğrendiğim hafta ortaya çıktı.Canım bazen stresin kaynağını anlamıyoruz ki ama bilinçaltımız dolu muhtemelen bilinçaltında öbür gebeliğinde yaşadığın sorunlar var hiç kaygılanma ters bişe olsa zaten söylerlerdi, iyisiniz hamdolsun, az kaldı, sağlıkla gelsin minik
Benim de sol tarafı dürtüyor sağ olsunKızlar benim kasıklarda değil göğsümün alt tarafında ciddi baskı var bebek ayaklarıyla eziyor mu beni napiyor anlamadım :)
Canım belki de diğer gebelikten kalma olumsuz düşüncelerin etkisindesin. Stres yapıp yapmadığımızın farkında olamıyoruz bazen. Doktorun değerler için güzel demiş bir olumsuzluk görmemiş çok şükür. Kendini rahatlatmaya çalış azcık kaldı
teşekkürler canım elimden geleni yapmaya devam ediyorum ama gerçekten böyle normal dışı anlarda sakin kalmak çok zormuş.O kadar doğru ki. Bu gebelikte yaşadığım kalp rahatsızlığı diğer gebelikte bebeğimin suyunun az olduğunu öğrendiğim hafta ortaya çıktı.
çok şükür sağlıcakla atlattın, bebişinde büyüdü ama, çok az kaldı vuslataO kadar doğru ki. Bu gebelikte yaşadığım kalp rahatsızlığı diğer gebelikte bebeğimin suyunun az olduğunu öğrendiğim hafta ortaya çıktı.
Çok şükür canım, o zamanlar hiç atlatamayacakmışım gibi hissettim ama Rabbim bağışladı evladımıçok şükür sağlıcakla atlattın, bebişinde büyüdü ama, çok az kaldı vuslata
Yerim seni minnoşşşşKızlar kızımda 19 Nisa’nı doğumlu böyle giydirmişim belki fikir olur
Ben hiç tıraş bıçağı kullanmadım, kendimi kesme ihtimalim var mı venüsle?Ay ben de dünkü maceralı kasılmalarınızdan ve sancılarınızdan sonra hemen duşa girdim, kendimi bakıma aldım resmen. Psikolojimi bozdunuz bacılar jdhdhd.Hayır ben de bir an önce doğsun istiyorum ama şu an değil. Canım yavrum 1-2 hafta daha dur içeride sonra anan pilates toplarında zıp zıp zıplayacak zaten. Bu arada ben 4 yıl önce lazer epilasyon yaptırmıştım. Lazerden sonra ara ara gitmek gerekiyor ben tabi asla gitmedim sjdhhd. Ama inanın tüylerimde artış da olmadı. Çıkıyor ama tek tük. Çıkanı da jiletle alıyorum. Tüy konusunda takıntılı bireylerden birisi de ben olduğum için göbeğimi bile jiletle aldım bu hamilelik sürecinde. Hiç tüylerde artış ya da kalınlaşma olmadı. Normal erkeklerin kullandığı traş bıçaklarından değil de Venüs kullanıyorum ben de, belki ondan olabilir. Birazdan muayene gidicem doktora. Bakalım bal böceğim büyümüş mü ya Gece rüyamda muayene diye gidip doğuma giriyordum. Söyleyeceklerim bu kadar hshshs.
Altında da zıbın giydiriyordum canım ve ince bi altYerim seni minnoşşşş
Alttan ne giyiyor peki?
sinop_e geçmiş olsun arkadaşım. Şükür ki düzene girmiş sevdiğin şeyleri yaparak biraz dağıt kafanı istersen. Herşey sana ve bebeğine iyi gelsin
Çok teşekkür ederim kızlarB Birdurumvar Bizi de haberdar et, inşallah her şey yolundadır
sinop_e İster istemez içinde bir kaygı oluyor demek ki ama çok şükür olumlu konuşmuş doktor Hep olumlu şeyler hayal et, iyi yönde telkin et kendini
Çok geçmiş olsun, Ağrı hissediyor musun? Kaçıncı haftadasınız?Nstdeyim kizlar 1 saattir bi kac tane 60 üstü sanci cikti bi iki hafta daha durabilirim umarımMilena35 W woodhousemma
Şimdi bunu sana ıspatlamam imkansız ama o doğup büyüdükten sonra diyeceksin ki be kadar da gereksiz bir endişe vermişim kendime …. Rahat ol canım . Boyu da kilosu da gelişecek bir şey. Önemli olan sağlıklı olması.Kızlar muayeneden çıktım. Benim kız 1 haftada sadece 150 gram almış.34 haftalık ama kilosu uyumlu değil. Boyu da geride. Doktor hala genetik diyor. Umarım sağlıklıdır.
Hemoroidimi gördü. İçindeki kanı şırıngayla almaya çalıştı. Tabi ben acıdan kıvrandım. Yarım bıraktı.
Teşekkürler canımAltında da zıbın giydiriyordum canım ve ince bi alt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?