2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım belki de diğer gebelikten kalma olumsuz düşüncelerin etkisindesin. Stres yapıp yapmadığımızın farkında olamıyoruz bazen. Doktorun değerler için güzel demiş bir olumsuzluk görmemiş çok şükür. Kendini rahatlatmaya çalış azcık kaldı

O kadar doğru ki. Bu gebelikte yaşadığım kalp rahatsızlığı diğer gebelikte bebeğimin suyunun az olduğunu öğrendiğim hafta ortaya çıktı.

O kadar doğru ki. Bu gebelikte yaşadığım kalp rahatsızlığı diğer gebelikte bebeğimin suyunun az olduğunu öğrendiğim hafta ortaya çıktı.
teşekkürler canım elimden geleni yapmaya devam ediyorum ama gerçekten böyle normal dışı anlarda sakin kalmak çok zormuş.

Ben hiç tıraş bıçağı kullanmadım, kendimi kesme ihtimalim var mı venüsle?

sinop_e geçmiş olsun arkadaşım. Şükür ki düzene girmiş sevdiğin şeyleri yaparak biraz dağıt kafanı istersen. Herşey sana ve bebeğine iyi gelsin

Çok teşekkür ederim kızlar böyle yapmaya çalışıyorum ben de önerilerinize uyacağım

Kızlar muayeneden çıktım. Benim kız 1 haftada sadece 150 gram almış.34 haftalık ama kilosu uyumlu değil. Boyu da geride. Doktor hala genetik diyor. Umarım sağlıklıdır.
Hemoroidimi gördü. İçindeki kanı şırıngayla almaya çalıştı. Tabi ben acıdan kıvrandım. Yarım bıraktı.

35+5 tekin bu gün ve bebeğim kanala girmiş. Hıçkırıkları hep sol aşağıdaydı ama bu gün kanaldan daha ortadan ve içerden geliyor . Ve 4 parmak mesafe var kaburgamla . Hala ufak tefek sancılarım oluyor ve kasılmalarım devam ediyor . Geçen hafta gitmiştim doktora 2 gafta sonraya çağırmıştı. haftaya kadar doğurmazsam gideceğim inşallah

Şimdi bunu sana ıspatlamam imkansız ama o doğup büyüdükten sonra diyeceksin ki be kadar da gereksiz bir endişe vermişim kendime …. Rahat ol canım . Boyu da kilosu da gelişecek bir şey. Önemli olan sağlıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…