2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çantayı hazırladım eksiklerim var tabi ama ne koyarsam sanki az koyuyormuşum gibi geliyo
bebek için 2 tulum,
2 alt üst takım,
3 tane üst iç yelek gibi olanlardan var ya ondan,
bi tane zıbın koydum kısa kollu,
2 çorap 1 patik,
4 ağız mendili,
2 şapka,
2 eldiven,
bir penye bi müslin battaniye
10 tane bez 1 paket alt silme pamuğu 1 ıslak mendil
Biberon emzik vs kaynatmam lazım bi sonra ekliycem
Çok karışık oldu sanki Bi takım daha mı alsam diye düşünüyorum ya da yeterli mi ki sizce

Benim kiz yine sabahtan beri hareket etmiyor bana yine geldiler psikolojimi bozdu valla illa haftada bi iki gün arıza cikarcak
Yaa bende öyle bugün hiç hissetmedim direk aklımda binbir soruu hemen panikliyoruz ama doktor çok normal demişti sen her gün aynı hareketi etmiyosun bazen bir şey yapmak istemiyosun öyle düşün demişti. Sonra tatlı bir şeyler yiyip yattm başladı şükür. Sende hemen bi tatlı ye yat güzelce hareket eder inşallah sen stres yaptıkça daha da stres yapıyo bebiş

Bence çok ideal fazla eşyaya gerek yok bence ya. Ben de iki alt üst üst tulum koydum işte çorabı şapkası falan yanlarına bence yeterli

Benim kiz yine sabahtan beri hareket etmiyor bana yine geldiler psikolojimi bozdu valla illa haftada bi iki gün arıza cikarcak
Hareket halindeysen beşik gibi oluyormuş onun için uyuyormuş. Tatlı bişey yeyip soluna yat bakalım napıyo ama bence normaldir. Benimde öyle dün iyiydi pazar günü çok nazlıydı normalde kahvaltı da takla atardı karnımda hiç hareket etmedi.

Ay varya dürtmede ise yaramıyor simdi gidicem nst çektircem bi doktorum her kontrolde uyarıyor hareket azalırsa gel diye sabah 9 dan beri bekliyorum resmen

Bence çok ideal fazla eşyaya gerek yok bence ya. Ben de iki alt üst üst tulum koydum işte çorabı şapkası falan yanlarına bence yeterli
Bende öyle düşünüyorum. Ablam 35’te doğurmuştu yeğenimi hiç valiz falan hazırlamamış erken diye hayır almamışta üstelik annem felaket kızmıştı suyu gelmişti aniden hemen sezaryene almışlardı annem hala söyler çocuk 2 yaşına geldi çantayı hazırlarken sanki arkadan annem sakın ablan gibi yapmaaa diyor mikemmel bir çanta olmasını istiyorum o yüzden

Sekerim var yiyemiyorum benim doktorumda azalma olursa direk gel diyor şimdi gidicem

Yok hiç hareket halinde değilim hep istirahat halindeyim gidip bi nst cektircem ya

Bende bugün valiz hazırlamaya geçiş yaptım bütün esyalrini aldım kuzumun süt pompası,emzik,bakım örtüsü ıslak mendil falan yarında iki küçük ile kendi eşyalarımı hazirlayacagim inşaallah bir sorun çıkarmaz bugün benimki de çok hareketli değil arada bir ben burdayım diyor o kadar ama gerginliğime bağlıyorum annem yine kızgın ses cikarmiyim bana da bulasmasın diyor sanki

Kızlar rahim ağzı ölçüsü ultrasondan görülüyor mu yoksa alttan mı bakılıyor?
En doğru ölçüyü idrara sıkışık değilken vajinal ultrason ile alıyor doktorlar.
Karından bakılan yanıltıcı olabiliyor. Bir de son zamanlara doğru bebek başını iyice aşağı dayadığı için ölçüm yapılamıyor.

İc yelektense zibini bence daha cok kullanacaksin 1-2 tane daha zibin al bence canim

Az öz de olsa hazır olması önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…