2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorum

İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorum
İnşallah iyi olacak herşey, hepimiz kendimizce zor günler yaşadık yada yaşıyoruz...umarım bu günleri geride bırakıp sağlıkla devam edeceğiz

Tansiyon yok canım

Amin canım inşallah. Az mı yiyorum diye kendimi suçluyorum. Annem az yediğimi söylüyor ama iştahım çok yok. İnan tok tok yemeye çalışıyorum.
İnşallah sağlıkla kavuşuruz.

Pilatesi neden bırak dedi ki o da ağrıları hafifletiyor aslında?

Bilmiyroum ki belki genzime almıştır kan basincim yükseldi belkide
Olabilir canım dikkat et. Stresli zamanlardan geçiyorsun bir de.
Amin canım inşallah. Az mı yiyorum diye kendimi suçluyorum. Annem az yediğimi söylüyor ama iştahım çok yok. İnan tok tok yemeye çalışıyorum.
İnşallah sağlıkla kavuşuruz.
Kuzum inan alakası yok keşke bizim yediğimizde almış olsalar

Sabahlari mide yanmasiyla kalkan varmi berbatti artik dogurmak istiyorum ya kisa bi yuruyuste bile hemen seker ve tansiyon dusuyo elimde cig kofte durumle parkta yuruyus yapiyom:)))
O kadar iyi anlıyorum ki bazı günler özellikle aşırı artıyor açlığım hemen elim ayağım titriyor benim ama mide yanmam aşırı yok benim

Çok şükür az kalmış, sen çok zor bir süreç geçirdin inşallah Doğumla bazı şeyler değişir canım ya
Elhamdülillah pek umudum yok açıkçası 10 yıldır değişmeyen adam değişmez.Baskasinin oğluna eğitim veremiyorusnuz oğullarınızi iyi yetiştirin kızlar.

Çatı darlığı durumundan dolayı herkesle konuştum sevdiklerim zorlama normal doğum tramva olur sende bu darlıkla diyor sezeryana karar vericem galiba doktorumun tavsiyeside sezeryandan yana şuan 37+2 yim tarih seçmek istiyorum 38. Haftada 23.03 mü yoksa 40. Haftada 04.04 mü seçsem kararsızım sizce gerçi doktorum 40 i bekletmez gibime geliyor ama

Elhamdülillah pek umudum yok açıkçası 10 yıldır değişmeyen adam değişmez.Baskasinin oğluna eğitim veremiyorusnuz oğullarınızi iyi yetiştirin kızlar.
Erkek annesi olmanın en zor yanıda bu olacak galiba kadına değer veren bir erkek yetiştirmeyi nasip etsin rabbim bizlere sanadasabır versin inşallah eşinin huyunu güzelleştirsin Rabbim

Ben de randevudan çıktım 35+3 teyiz. Bizimkinin de boyu kısa biraz bazı değerler küçük haftalarda görünüyor ama doktor genetik olduğunu söyledi. Ben de minyonum. O yüzden hiç üstüne düşünmedim doğrudur yani. Doktor normal diyorsa çok da kurcalamamak lazım aklımızda. Boyu 44 cm kilosu 2450 gram. Nst ye girdim sancı görünüyor bir iki tane. Max iki haftaya gelecek sanırım.

Selamlar kızlar, neredeyse gebeliğin başından beri sık sık girip okudum yazdıklarınızı ama şimdiye kadar yazmamıştım. Doğumlar kasılmalar falan başlayınca çok duygulandım bir nisan annesi olarak, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı. Hepinizi öpüyorum güzel anneler.

Ne kadar olmus canim kilosu bende yarin gidecegim benimki alabildimi acaba hic bilmiyorum

Ay 23.03.2023 cokzel bi tarih bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…