- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.601
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorumŞimdi bunu sana ıspatlamam imkansız ama o doğup büyüdükten sonra diyeceksin ki be kadar da gereksiz bir endişe vermişim kendime …. Rahat ol canım . Boyu da kilosu da gelişecek bir şey. Önemli olan sağlıklı olması.
İnşallah iyi olacak herşey, hepimiz kendimizce zor günler yaşadık yada yaşıyoruz...umarım bu günleri geride bırakıp sağlıkla devam edeceğizİnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorum
Cuma yada cmt inşaallah az önce durdu ama basıma ağrı girdi birde herzamnki çarpıntı var kalbimde.Canım tansiyon mu yükseldi ki dinlen ya ne zaman gitcen ablana
Tansiyon yok canımBu yüzden olabilir tansiyon vs yok değil mi?
Çok teşekkür ederim amin
Ya mümkün, çok farkında olmak kesinlikle
Çok zorherşeyi inceleyim herşeye vakıf olunca illa birşey oluyor... Dostoyevski çok yaşasın..cehalet mutluluktur!
Bilmiyroum ki belki genzime almıştır kan basincim yükseldi belkideAğızdan niye geldi acaba?
Az önce geçti canımKıyamam stres sıkıntıdan olabilir cok kanadı mı peki
Çok şükür az kalmış, sen çok zor bir süreç geçirdin inşallah Doğumla bazı şeyler değişir canım yaCuma yada cmt inşaallah az önce durdu ama basıma ağrı girdi birde herzamnki çarpıntı var kalbimde.
Amin canım inşallah. Az mı yiyorum diye kendimi suçluyorum. Annem az yediğimi söylüyor ama iştahım çok yok. İnan tok tok yemeye çalışıyorum.Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bizim durumumuz da aynı. Doktorlar ne kadar sorun yok genetik dese de insan ister istemez üzülüyor. İnşallah bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz ve sağlıcakla da büyütmek nasip olur
Amin canım inşallah. Hepimiz sağlıkla mutlulukla büyütelim evlatlarımızıİnşallah iyi olacak herşey, hepimiz kendimizce zor günler yaşadık yada yaşıyoruz...umarım bu günleri geride bırakıp sağlıkla devam edeceğiz
Pilatesi neden bırak dedi ki o da ağrıları hafifletiyor aslında?Kızlar doktordan çıktım ben yine Nst’ye girmedim ya. Çok da merak ediyordum, bi kısmet olmadı. Doktorum 2 hafta sonra başlarız dedi.Ne hevesliydim ama. Bebek doğum pozisyonunu aldığı için kuyruk sokumu, leğen kemiği bölgesinde ağrı oluyormuş. Bu saatten sonra, şu acılarımdan sonra pozisyon değiştirmez inşallah Sjhdhd. Pilatese gidiyordum ona ara ver, yüzmeye gidebilirsen yüz dedi. Tek rahatlatacak şey yüzme olur ağrıların için hem de doğum için çok faydalı dedi. Size de yazayım dedim belki imkanı olan, sitede oturup sitesinde kapalı yüzme havuzu kullanabilen vardır. Çok yorma kendini 2 hafta daha bebişi içeride tut sonrasında doğsun filan dedi esprisine hshdhdh. Bana böyle espriler yaramıyor şu an için. Dünkü sancılarınızdan sonra tutuştum. Benim bebiş de çok tombik değil doktor normal dediği sürece takılmıyorum, siz de takılmayın. Sağlıkla doğsunlar. Gerçekten kötü bir şey olunca doktorlar hemen söylüyor biliyorsunuz zaten. Son haftalar canımızı sıkmaya gerek yok. Zaten her türlü ağrıyı acıyı yaşıyoruz şu an, bari kafalar rahat olsun. Sjdhdj Seviyorum sizi.
Olabilir canım dikkat et. Stresli zamanlardan geçiyorsun bir de.Bilmiyroum ki belki genzime almıştır kan basincim yükseldi belkide
Kuzum inan alakası yok keşke bizim yediğimizde almış olsalarAmin canım inşallah. Az mı yiyorum diye kendimi suçluyorum. Annem az yediğimi söylüyor ama iştahım çok yok. İnan tok tok yemeye çalışıyorum.
İnşallah sağlıkla kavuşuruz.
O kadar iyi anlıyorum ki bazı günler özellikle aşırı artıyor açlığım hemen elim ayağım titriyor benim ama mide yanmam aşırı yok benimSabahlari mide yanmasiyla kalkan varmi berbatti artik dogurmak istiyorum ya kisa bi yuruyuste bile hemen seker ve tansiyon dusuyo elimde cig kofte durumle parkta yuruyus yapiyom:)))
Elhamdülillah pek umudum yok açıkçası 10 yıldır değişmeyen adam değişmez.Baskasinin oğluna eğitim veremiyorusnuz oğullarınızi iyi yetiştirin kızlar.Çok şükür az kalmış, sen çok zor bir süreç geçirdin inşallah Doğumla bazı şeyler değişir canım ya
Erkek annesi olmanın en zor yanıda bu olacak galiba kadına değer veren bir erkek yetiştirmeyi nasip etsin rabbim bizlereElhamdülillah pek umudum yok açıkçası 10 yıldır değişmeyen adam değişmez.Baskasinin oğluna eğitim veremiyorusnuz oğullarınızi iyi yetiştirin kızlar.
Ben de randevudan çıktım 35+3 teyiz. Bizimkinin de boyu kısa biraz bazı değerler küçük haftalarda görünüyor ama doktor genetik olduğunu söyledi. Ben de minyonum. O yüzden hiç üstüne düşünmedim doğrudur yani. Doktor normal diyorsa çok da kurcalamamak lazım aklımızda. Boyu 44 cm kilosu 2450 gram. Nst ye girdim sancı görünüyor bir iki tane. Max iki haftaya gelecek sanırım.Kızlar muayeneden çıktım. Benim kız 1 haftada sadece 150 gram almış.34 haftalık ama kilosu uyumlu değil. Boyu da geride. Doktor hala genetik diyor. Umarım sağlıklıdır.
Hemoroidimi gördü. İçindeki kanı şırıngayla almaya çalıştı. Tabi ben acıdan kıvrandım. Yarım bıraktı.
Ne kadar olmus canim kilosuKızlar muayeneden çıktım. Benim kız 1 haftada sadece 150 gram almış.34 haftalık ama kilosu uyumlu değil. Boyu da geride. Doktor hala genetik diyor. Umarım sağlıklıdır.
Hemoroidimi gördü. İçindeki kanı şırıngayla almaya çalıştı. Tabi ben acıdan kıvrandım. Yarım bıraktı.
Ay 23.03.2023 cokzel bi tarih benceÇatı darlığı durumundan dolayı herkesle konuştum sevdiklerim zorlama normal doğum tramva olur sende bu darlıkla diyor sezeryana karar vericem galiba doktorumun tavsiyeside sezeryandan yana şuan 37+2 yim tarih seçmek istiyorum 38. Haftada 23.03 mü yoksa 40. Haftada 04.04 mü seçsem kararsızım sizce gerçi doktorum 40 i bekletmez gibime geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?