2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kıyafet sayısı iyi ama bebek bezinden bir on adet daha ekleyin bence.

Ay ben de dünkü maceralı kasılmalarınızdan ve sancılarınızdan sonra hemen duşa girdim, kendimi bakıma aldım resmen. Psikolojimi bozdunuz bacılar jdhdhd. Hayır ben de bir an önce doğsun istiyorum ama şu an değil. Canım yavrum 1-2 hafta daha dur içeride sonra anan pilates toplarında zıp zıp zıplayacak zaten. Bu arada ben 4 yıl önce lazer epilasyon yaptırmıştım. Lazerden sonra ara ara gitmek gerekiyor ben tabi asla gitmedim sjdhhd. Ama inanın tüylerimde artış da olmadı. Çıkıyor ama tek tük. Çıkanı da jiletle alıyorum. Tüy konusunda takıntılı bireylerden birisi de ben olduğum için göbeğimi bile jiletle aldım bu hamilelik sürecinde. Hiç tüylerde artış ya da kalınlaşma olmadı. Normal erkeklerin kullandığı traş bıçaklarından değil de Venüs kullanıyorum ben de, belki ondan olabilir. Birazdan muayene gidicem doktora. Bakalım bal böceğim büyümüş mü ya Gece rüyamda muayene diye gidip doğuma giriyordum. Söyleyeceklerim bu kadar hshshs.

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı yazmıştım. Epey stresli ağlamalı ve maceralı geçti. NSTye girdim. Daha önce de girdiğimde bebekte hafif taşikardi çıkmıştı (kalp atımları 160-180 arasına yükseldi), doktor doğumhanede yatırıp serum verdi tekrar NST yapılınca düzelmişti. Bir dahaki sefere gelince dinlenin hemen girmeyin demişti. Bugün 15 dk dinlenip girdim. Maalesef 190-210 arasında kalp atışı oldu bebeğin, makine devamlı öttü, çok sinir bozucu ve korkutucuydu. Rahat olun diyor hemşire rahatım diyorum ama düzelmedi. Ağlayarak doktora gittim orada ultrasona baktı, miniğim büyümüş, 33+1 deyim, klasik 1 hafta önde 34+3-4 olarak çıktı ölçümleri. Doktor sakin olun vs. bu size bağlı diye düşünüyorum dedi, perinatolog kontrolünde olduğum için bebeğin kalbinde sorun yok buna eminiz vs. vs.. dedi. Ben tabi korkudan ağlayan bir tip...tekrar yatırdılar doğumhanede bir odaya tansiyon normal, serum verdiler. Serum bitince NST süper çıktı. Kalp atışları 130-150 arasında çıktı, 150 üstü bile olmadı. Bir rahatladım bilemezsiniz, ödüm koptu bebeğime birşey olacak diye (( Doktor süper bir NST dedi, 1 kere ağrım çıkmış 40larda, onu da altta sertleşme gibi hissetmiştim çekilirken. Neden böyle diye konuştuk. Doktor ısrarla bendeki kaygıdan olduğunu düşünüyor ve farkında olmasam da bilinçaltımdan stres yaptığımı söylüyor. Aç yada susuz da değildim. Kaygıdan olsa kızımda 500 atış çıkardı onda hep kanamalı hep korku ağlıyordum dedim ama hiç böyle başıma gelmemişti...Neyse dertleşmek istedim sizinle, kafa şişirdim...Çok şükür herşey normal çıkınca eve geldim. Ama bunu yaşarken ömrümden ömür gitti... ((( Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz.

Çok şükür bir problem yokmuş. Kendini bu kadar strese sokma bak her şey yolunda. Bebekler bizim her türlü duygu durumumuzu hissediyor o yüzden çok dikkat etmek lazım

Çok şükür bir problem yokmuş. Kendini bu kadar strese sokma bak her şey yolunda. Bebekler bizim her türlü duygu durumumuzu hissediyor o yüzden çok dikkat etmek lazım

çok teşekkür ederim. ben stresli değilim ki bana göre ( bu gebeliğimde sıkıntı olasa da şükür evde yatıyorum, hastanelerde değilim.. vs.. vs.. ama ne bileyim neden böyle oluyor... sakince uzanacağım evde sabradiyorum işte son 5 hafta... en azından 36yı görmek şart o da 3 hafta eder...

Ay varya dürtmede ise yaramıyor simdi gidicem nst çektircem bi doktorum her kontrolde uyarıyor hareket azalırsa gel diye sabah 9 dan beri bekliyorum resmen
Canım bende harekete çok takılmıyordum da son kontrolde doktor 2 saat hareket hissetmezsen yatlı ye uzan bi dürt dedi hala hareket etmezse gel nst ile bakalım dedi, hareket etmiyorsa hiç git bi için rahat etsin

Canım bende harekete çok takılmıyordum da son kontrolde doktor 2 saat hareket hissetmezsen yatlı ye uzan bi dürt dedi hala hareket etmezse gel nst ile bakalım dedi, hareket etmiyorsa hiç git bi için rahat etsin
Beni doktorum hep uyarıyor ben hep tetikteyim ya geldim olmazsa bundan sonra 2 günde bir nst gireceğim hoca geçen öyle demişti istersen yatıralım istersen nst takibi yspslim diye

Her şey normal çıkmış canım. İçin rahat olsun. Doktorun öyle diyorsa öyledir kalbinde bi sıkıntı olsa bebeğin inan hemen söylerlerdi. Benim de her gitmem de doppler bakıyor doktorum ve normal olduğunu söylüyor. Rapora baktığımda 155 çıkmıştı ilki ikincisi 165 yazıyor. Doktor normal diyorsa tamamdır diyorum. Perinetolog’um da baktığında ben sizin bebekle ilgili sıkıntı yaşayacağınız düşünmüyorum demişti işinin ehli bi doktordu. O yüzden içimi rahat tutuyorum. Sen de doktoruna güven canım. Gerçekten biz ne hissedersek bebekler de onu hissediyor

Canım bazen stresin kaynağını anlamıyoruz ki ama bilinçaltımız dolu muhtemelen bilinçaltında öbür gebeliğinde yaşadığın sorunlar var hiç kaygılanma ters bişe olsa zaten söylerlerdi, iyisiniz hamdolsun, az kaldı, sağlıkla gelsin minik

İşte çoğumuz stres yapmadığımızı düşünüyoruz ama içten içe yapıyoruz malesef sağlıkla ilerlesin ve gelsin minnoşlar

İşte çoğumuz stres yapmadığımızı düşünüyoruz ama içten içe yapıyoruz malesef sağlıkla ilerlesin ve gelsin minnoşlar

hepinize çok teşekkür ederim kızlar inşallah tekrar olmaz, sağ salim kavuşalım bebeklerimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…