2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bizim durumumuz da aynı. Doktorlar ne kadar sorun yok genetik dese de insan ister istemez üzülüyor. İnşallah bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz ve sağlıcakla da büyütmek nasip olur

Ben hiç tıraş bıçağı kullanmadım, kendimi kesme ihtimalim var mı venüsle?
Kesebilirsiniz ya ben hiç kesmedim ama çok düşük de olsa kullanmadığınız için olabilir. Eğer riske atmak istemiyorsanız traş makineleri var cilde zarar vermeyen, kesmeyen. Başta onunla deneyin isterseniz. Karnımız büyük ya görerek yapamıyoruz bazı yerleri. Oralar tehlikeli olabilir.

teşekkürler canım elimden geleni yapmaya devam ediyorum ama gerçekten böyle normal dışı anlarda sakin kalmak çok zormuş.
Evet insan o an farkına varamıyor ne kadar kendini sakinleştirmek istese de ya da normal görse de aslında değil. Bi de her şeyin en kötüsü geliyor akla olmayan şeyleri bile kuruyorum ben bazen. Bunda da yaşanmışlıkların verdiği acılar var. Sonra dualar okuyor meditasyon yapıyorum inandırmaya çalışıyorum iyi şeylere iyi kötü geldik be bugünlere diyorum. Sağlıkla kavuşalım hepimiz

Kızlar doktordan çıktım ben yine Nst’ye girmedim ya. Çok da merak ediyordum, bi kısmet olmadı. Doktorum 2 hafta sonra başlarız dedi. Ne hevesliydim ama. Bebek doğum pozisyonunu aldığı için kuyruk sokumu, leğen kemiği bölgesinde ağrı oluyormuş. Bu saatten sonra, şu acılarımdan sonra pozisyon değiştirmez inşallah Sjhdhd. Pilatese gidiyordum ona ara ver, yüzmeye gidebilirsen yüz dedi. Tek rahatlatacak şey yüzme olur ağrıların için hem de doğum için çok faydalı dedi. Size de yazayım dedim belki imkanı olan, sitede oturup sitesinde kapalı yüzme havuzu kullanabilen vardır. Çok yorma kendini 2 hafta daha bebişi içeride tut sonrasında doğsun filan dedi esprisine hshdhdh. Bana böyle espriler yaramıyor şu an için. Dünkü sancılarınızdan sonra tutuştum. Benim bebiş de çok tombik değil doktor normal dediği sürece takılmıyorum, siz de takılmayın. Sağlıkla doğsunlar. Gerçekten kötü bir şey olunca doktorlar hemen söylüyor biliyorsunuz zaten. Son haftalar canımızı sıkmaya gerek yok. Zaten her türlü ağrıyı acıyı yaşıyoruz şu an, bari kafalar rahat olsun. Sjdhdj Seviyorum sizi.

Belki yediklerinizle vs alakalıdır. Çikolata yiyoruz nst ye girerken genelde .hareketlendiyse bebiş ondan bile artmış olabilir ...
Bu annelik işi gerçekten delilik ..
Resmen nefesimizi tuttuk bekliyoruz son zamanlarda sürpriz olmadan gelsinler bebişler diye...
Eskiler ne güzel tarlada bağda doğurmuşlar... Kafalar rahat yiyecekler en organiğinden. Keşke 90 karda bu yaşlarımda olsaydım diyorum hep. O zamanlar insanlar pozitifti ultrason vs yok annem ayda bir ebeye gidermiş hamilelik boyunca iki kere kadın doğumcuya görünmüş
Biz her hafta ultrason nst testler tahliller...
Üşüteceğiz kafayı

Gece çok ağladım uzun yıllardır kanamamisti oyuzden sanırım
Bu yüzden olabilir tansiyon vs yok değil mi?
Çok teşekkür ederim amin
Ya mümkün, çok farkında olmak kesinlikle
Çok zor herşeyi inceleyim herşeye vakıf olunca illa birşey oluyor... Dostoyevski çok yaşasın..cehalet mutluluktur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…