- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.581
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bizim durumumuz da aynı. Doktorlar ne kadar sorun yok genetik dese de insan ister istemez üzülüyor. İnşallah bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz ve sağlıcakla da büyütmek nasip olurKızlar muayeneden çıktım. Benim kız 1 haftada sadece 150 gram almış.34 haftalık ama kilosu uyumlu değil. Boyu da geride. Doktor hala genetik diyor. Umarım sağlıklıdır.
Hemoroidimi gördü. İçindeki kanı şırıngayla almaya çalıştı. Tabi ben acıdan kıvrandım. Yarım bıraktı.
Hissediyordum bi ksc gündür 35+3 dahaÇok geçmiş olsun, Ağrı hissediyor musun? Kaçıncı haftadasınız?
Bebeğin kalp atışları nasıl canım?Nstdeyim kizlar 1 saattir bi kac tane 60 üstü sanci cikti bi iki hafta daha durabilirim umarımMilena35 @woodhousemma
Kız bismillah o niye ya nolduAz önce burnumdan ve ağzımdan kan gelmeye başladı
Kesebilirsiniz ya ben hiç kesmedim ama çok düşük de olsa kullanmadığınız için olabilir. Eğer riske atmak istemiyorsanız traş makineleri var cilde zarar vermeyen, kesmeyen. Başta onunla deneyin isterseniz. Karnımız büyük ya görerek yapamıyoruz bazı yerleri. Oralar tehlikeli olabilir.Ben hiç tıraş bıçağı kullanmadım, kendimi kesme ihtimalim var mı venüsle?
Gece çok ağladım uzun yıllardır kanamamisti oyuzden sanırımKız bismillah o niye ya noldu
Ay neden ki ya?Az önce burnumdan ve ağzımdan kan gelmeye başladı
Genzime aktı sanırım.Ay neden ki ya?Geçmiş olsun. Stresten filan oluyor olabilir mi? Hamilelikte burun kanaması oluyor gerçi de ağızdan gelmesi şaşırttı.
Evet insan o an farkına varamıyor ne kadar kendini sakinleştirmek istese de ya da normal görse de aslında değil. Bi de her şeyin en kötüsü geliyor akla olmayan şeyleri bile kuruyorum ben bazen. Bunda da yaşanmışlıkların verdiği acılar var. Sonra dualar okuyor meditasyon yapıyorum inandırmaya çalışıyorum iyi şeylereteşekkürler canım elimden geleni yapmaya devam ediyorum ama gerçekten böyle normal dışı anlarda sakin kalmak çok zormuş.
Canım tansiyon mu yükseldi ki dinlen ya ne zaman gitcen ablanaGece çok ağladım uzun yıllardır kanamamisti oyuzden sanırım
Belki yediklerinizle vs alakalıdır. Çikolata yiyoruz nst ye girerken genelde .hareketlendiyse bebiş ondan bile artmış olabilir ...çok teşekkür ederim. ben stresli değilim ki bana göre( bu gebeliğimde sıkıntı olasa da şükür evde yatıyorum, hastanelerde değilim.. vs.. vs.. ama ne bileyim neden böyle oluyor... sakince uzanacağım evde sabradiyorum işte son 5 hafta... en azından 36yı görmek şart o da 3 hafta eder...
Anladım, inşallah iyi çıkar, bekler güzelce biraz dahaHissediyordum bi ksc gündür 35+3 dahaakşam 11 de hoca tekrar cagirdi nst için
Insallah ya bi 10 15 gün daha durabilirAnladım, inşallah iyi çıkar, bekler güzelce biraz daha
Bu yüzden olabilir tansiyon vs yok değil mi?Gece çok ağladım uzun yıllardır kanamamisti oyuzden sanırım
Çok teşekkür ederim aminEvet insan o an farkına varamıyor ne kadar kendini sakinleştirmek istese de ya da normal görse de aslında değil. Bi de her şeyin en kötüsü geliyor akla olmayan şeyleri bile kuruyorum ben bazen. Bunda da yaşanmışlıkların verdiği acılar var. Sonra dualar okuyor meditasyon yapıyorum inandırmaya çalışıyorum iyi şeylereiyi kötü geldik be bugünlere diyorum. Sağlıkla kavuşalım hepimiz
Ya mümkün, çok farkında olmak kesinlikleBelki yediklerinizle vs alakalıdır. Çikolata yiyoruz nst ye girerken genelde .hareketlendiyse bebiş ondan bile artmış olabilir ...
Bu annelik işi gerçekten delilik ..
Resmen nefesimizi tuttuk bekliyoruz son zamanlarda sürpriz olmadan gelsinler bebişler diye...
Eskiler ne güzel tarlada bağda doğurmuşlar... Kafalar rahat yiyecekler en organiğinden. Keşke 90 karda bu yaşlarımda olsaydım diyorum hep. O zamanlar insanlar pozitifti ultrason vs yok annem ayda bir ebeye gidermiş hamilelik boyunca iki kere kadın doğumcuya görünmüş
Biz her hafta ultrason nst testler tahliller...
Üşüteceğiz kafayı
Ağızdan niye geldi acaba?Az önce burnumdan ve ağzımdan kan gelmeye başladı
Kıyamam stres sıkıntıdan olabilir cok kanadı mı pekiGece çok ağladım uzun yıllardır kanamamisti oyuzden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?