2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün okulda yaşadığımı anlatmak istiyorum size. Öğretmenler odasında oturuyordum okulda çalışan bir abla geldi. "Melodi hocam ne yapıyor diye bakmaya geldim, nasılsınız?" dedi.
Çalışan abla ile daha önce hiçbir diyaloğum olmadı bu arada. Ama inanılmaz samimi konuşuyor sanki senelerdir arkadaşım.
Sonra demesin mi hocam valla hayranım böyle kadınlara dokuzuncu ayınızda çalışıyorsunuz
İnanılmaz korkarım nazardan ve aşırı derecede üzerime çekerim. Sabahtan beri bunu düşünüyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz.
Kadına hemen o an maşallah de dedim.

Pilatesi neden bırak dedi ki o da ağrıları hafifletiyor aslında?
Yanlış bir hareket yapmamdan çekiniyor sanırım. En risksiz ve doğuma yakın zamanda rahatlatacak olan yüzme dedi çünkü. Yürüyüş de ağrını arttırır dedi ayakta durmakta zorlanıyorum çünkü şu an öyle böyle bi ağrı değil ya. Ki yürüyüş yap diyordu normalde her gün, çok faydalı normal doğum için. Bakalım yüzmeyi denicem bi inşallah faydası olur.

Gün gün gebelik diye bir uygulama var.
Oraya göre bu ölçümler çok normal.
35+ haftası için.

Doğum ne zaman diye sordu bu ay sonu dedim. Allah bir avazda kurtarsın dedi. Niye bir avazda olsun canım bağırmak zorunda mıyız bağırmadan sağlıcakla doğsun dedim
Başladı kendi doğumlarını anlatmaya. Yok biri çok zor olmuş yok sonuncu çok kolay olmuş falan filan Daha anlayacaktı ama açıkçası bilgisayar ile uğraşıyordum pek bakmadım o da anladı gitti sanırım. Ben bu süreçte kimseden doğum hikayesi dinlemeyi doğru bulmuyorum.
Kadına ayıp mı ettim bilmiyorum ama o an doğru olanı yaptığımı düşündüm.
Bir sonraki dersin teneffüsünde de çay alırken bana uzun uzun baktı, çayımı alıp çıktım arkamdan süzüyordu

Çalıştığını bilmiyordum. Maşallah maşallah izindesin sanıyordum. Herkesi kendim gibi zannediyorum.
Etrafında nazar geçirmez bir kalkan olduğunu hayal et. Hiçbir şey de olmaz. Nazar edileceğine inanmamak da önemli. Bol bol da nas felak ayetel kürsi okudun mu tamamdır

Bugün okuyayım kendime bol bol, kadın ürküttü resmen beni.
Ben operasyon sonrası iki ay raporluydum. Çok hantallaştım hareket bana iyi geldi o nedenle çalışmayı bırakmadım. Ama bu hafta son

Canım çatı darlığı varsa zaten sakın 40ı bekleme. Tarih güzel olcağına doğumun güzel olsun boşver

Ay boşver ne ayıp olacak insanlar üstüne vazife olmayan yerli yersiz her şeye konuşuyor. En iyisi yapmışsın. Takma kafana felak nas oku bol bol

Aa neden almıyo ki nst’ye bebek doğum pozisyonu almasına rağmen. Bizim sizle haftamız aynıymış ben 30.haftamdan beri giriyorum nst’ye, bebek henüz doğum pozisyonu almamış olduğu halde. Benim doktor çok tedbirli olduğu için de olabilir

Sabahlari mide yanmasiyla kalkan varmi berbatti artik dogurmak istiyorum ya kisa bi yuruyuste bile hemen seker ve tansiyon dusuyo elimde cig kofte durumle parkta yuruyus yapiyom:)))
Çiğköfte yesem alevler çıkar ağzımdan çok masum şeyler yiyince bile mide yanmasından kaburga göğüs ağrıları çekiyorum. Seninki çok normal

Canım bende normal doğum isteyenlerdenim ama doktor bunu dedikten sonra hem psikolojik olarak bunu duyarakta zor olur yani ben olsam bende bu cümleden sonra sezeryana kayardım, 40 ı bekletmez canım

Elhamdülillah pek umudum yok açıkçası 10 yıldır değişmeyen adam değişmez.Baskasinin oğluna eğitim veremiyorusnuz oğullarınızi iyi yetiştirin kızlar.
Hayatta bazen birşey oluyor bazı insanlar değişiyor ya sen gene de dua et canım, çok çok haklısın oğullarımızı iyi eğitelim

Maşallah de demişsin canım Allah’ın izniyle birşey olmaz

Sabahlari mide yanmasiyla kalkan varmi berbatti artik dogurmak istiyorum ya kisa bi yuruyuste bile hemen seker ve tansiyon dusuyo elimde cig kofte durumle parkta yuruyus yapiyom:)))
Çiğ köfte miii ben akşam sütlü tatlı yedim diye gece ejderya gibi uyandım çiğ köfte yesem herhalde ejderhaların anası olurum

Canım ne olur ne olmaz hazirliklarini bitir. ben cuma günü muayene olmuştum. Doktor risk görmedi .Pazar gece 12 de suyum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…