- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.621
Yanlış bir hareket yapmamdan çekiniyor sanırım. En risksiz ve doğuma yakın zamanda rahatlatacak olan yüzme dedi çünkü. Yürüyüş de ağrını arttırır dedi ayakta durmakta zorlanıyorum çünkü şu an öyle böyle bi ağrı değil ya.Pilatesi neden bırak dedi ki o da ağrıları hafifletiyor aslında?
Ben de randevudan çıktım 35+3 teyiz. Bizimkinin de boyu kısa biraz bazı değerler küçük haftalarda görünüyor ama doktor genetik olduğunu söyledi. Ben de minyonum. O yüzden hiç üstüne düşünmedim doğrudur yani. Doktor normal diyorsa çok da kurcalamamak lazım aklımızda. Boyu 44 cm kilosu 2450 gram. Nst ye girdim sancı görünüyor bir iki tane. Max iki haftaya gelecek sanırım.
Kızlar bugün okulda yaşadığımı anlatmak istiyorum size. Öğretmenler odasında oturuyordum okulda çalışan bir abla geldi. "Melodi hocam ne yapıyor diye bakmaya geldim, nasılsınız?" dedi.
Çalışan abla ile daha önce hiçbir diyaloğum olmadı bu arada. Ama inanılmaz samimi konuşuyor sanki senelerdir arkadaşım.
Sonra demesin mi hocam valla hayranım böyle kadınlara dokuzuncu ayınızda çalışıyorsunuz
İnanılmaz korkarım nazardan ve aşırı derecede üzerime çekerim. Sabahtan beri bunu düşünüyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz.
Kadına hemen o an maşallah de dedim.
Bugün okuyayım kendime bol bol, kadın ürküttü resmen beni.Çalıştığını bilmiyordum. Maşallah maşallahizindesin sanıyordum. Herkesi kendim gibi zannediyorum.
Etrafında nazar geçirmez bir kalkan olduğunu hayal et. Hiçbir şey de olmaz. Nazar edileceğine inanmamak da önemli. Bol bol da nas felak ayetel kürsi okudun mu tamamdır
Canım çatı darlığı varsa zaten sakın 40ı bekleme. Tarih güzel olcağına doğumun güzel olsun boşverÇatı darlığı durumundan dolayı herkesle konuştum sevdiklerim zorlama normal doğum tramva olur sende bu darlıkla diyor sezeryana karar vericem galiba doktorumun tavsiyeside sezeryandan yana şuan 37+2 yim tarih seçmek istiyorum 38. Haftada 23.03 mü yoksa 40. Haftada 04.04 mü seçsem kararsızım sizce gerçi doktorum 40 i bekletmez gibime geliyor ama
Ay boşver ne ayıp olacak insanlar üstüne vazife olmayan yerli yersiz her şeye konuşuyor. En iyisi yapmışsın. Takma kafana felak nas oku bol bolDoğum ne zaman diye sordu bu ay sonu dedim. Allah bir avazda kurtarsın dedi. Niye bir avazda olsun canım bağırmak zorunda mıyız bağırmadan sağlıcakla doğsun dedim
Başladı kendi doğumlarını anlatmaya. Yok biri çok zor olmuş yok sonuncu çok kolay olmuş falan filanDaha anlayacaktı ama açıkçası bilgisayar ile uğraşıyordum pek bakmadım o da anladı gitti sanırım. Ben bu süreçte kimseden doğum hikayesi dinlemeyi doğru bulmuyorum.
Kadına ayıp mı ettim bilmiyorum ama o an doğru olanı yaptığımı düşündüm.
Bir sonraki dersin teneffüsünde de çay alırken bana uzun uzun baktı, çayımı alıp çıktım arkamdan süzüyordu
Aa neden almıyo ki nst’ye bebek doğum pozisyonu almasına rağmen. Bizim sizle haftamız aynıymış ben 30.haftamdan beri giriyorum nst’ye, bebek henüz doğum pozisyonu almamış olduğu halde. Benim doktor çok tedbirli olduğu için de olabilirKızlar doktordan çıktım ben yine Nst’ye girmedim ya. Çok da merak ediyordum, bi kısmet olmadı. Doktorum 2 hafta sonra başlarız dedi.Ne hevesliydim ama. Bebek doğum pozisyonunu aldığı için kuyruk sokumu, leğen kemiği bölgesinde ağrı oluyormuş. Bu saatten sonra, şu acılarımdan sonra pozisyon değiştirmez inşallah Sjhdhd. Pilatese gidiyordum ona ara ver, yüzmeye gidebilirsen yüz dedi. Tek rahatlatacak şey yüzme olur ağrıların için hem de doğum için çok faydalı dedi. Size de yazayım dedim belki imkanı olan, sitede oturup sitesinde kapalı yüzme havuzu kullanabilen vardır. Çok yorma kendini 2 hafta daha bebişi içeride tut sonrasında doğsun filan dedi esprisine hshdhdh. Bana böyle espriler yaramıyor şu an için. Dünkü sancılarınızdan sonra tutuştum. Benim bebiş de çok tombik değil doktor normal dediği sürece takılmıyorum, siz de takılmayın. Sağlıkla doğsunlar. Gerçekten kötü bir şey olunca doktorlar hemen söylüyor biliyorsunuz zaten. Son haftalar canımızı sıkmaya gerek yok. Zaten her türlü ağrıyı acıyı yaşıyoruz şu an, bari kafalar rahat olsun. Sjdhdj Seviyorum sizi.
Sağ ol canımAy boşver ne ayıp olacak insanlar üstüne vazife olmayan yerli yersiz her şeye konuşuyor. En iyisi yapmışsın. Takma kafana felak nas oku bol bol
Çok geçmiş olsunKızlar bana acil yolu göründüateşim 38.7 bir kaç kere ciddi anlamda istifra ettim. Karnım taş gibi olmaya başlado
Çiğköfte yesem alevler çıkar ağzımdanSabahlari mide yanmasiyla kalkan varmi berbatti artik dogurmak istiyorum ya kisa bi yuruyuste bile hemen seker ve tansiyon dusuyo elimde cig kofte durumle parkta yuruyus yapiyom:)))
Canım bende normal doğum isteyenlerdenim ama doktor bunu dedikten sonra hem psikolojik olarak bunu duyarakta zor olur yani ben olsam bende bu cümleden sonra sezeryana kayardım, 40 ı bekletmez canımÇatı darlığı durumundan dolayı herkesle konuştum sevdiklerim zorlama normal doğum tramva olur sende bu darlıkla diyor sezeryana karar vericem galiba doktorumun tavsiyeside sezeryandan yana şuan 37+2 yim tarih seçmek istiyorum 38. Haftada 23.03 mü yoksa 40. Haftada 04.04 mü seçsem kararsızım sizce gerçi doktorum 40 i bekletmez gibime geliyor ama
Ben de yarın gideceğim eskiden çok heyecanlanırdım ama şimdi hiç gitmek istemiyorumNe kadar olmus canim kilosubende yarin gidecegim benimki alabildimi acaba hic bilmiyorum
Hayatta bazen birşey oluyor bazı insanlar değişiyor ya sen gene de dua et canım, çok çok haklısın oğullarımızı iyi eğitelimElhamdülillah pek umudum yok açıkçası 10 yıldır değişmeyen adam değişmez.Baskasinin oğluna eğitim veremiyorusnuz oğullarınızi iyi yetiştirin kızlar.
Maşallah de demişsin canım Allah’ın izniyle birşey olmazKızlar bugün okulda yaşadığımı anlatmak istiyorum size. Öğretmenler odasında oturuyordum okulda çalışan bir abla geldi. "Melodi hocam ne yapıyor diye bakmaya geldim, nasılsınız?" dedi.
Çalışan abla ile daha önce hiçbir diyaloğum olmadı bu arada. Ama inanılmaz samimi konuşuyor sanki senelerdir arkadaşım.
Sonra demesin mi hocam valla hayranım böyle kadınlara dokuzuncu ayınızda çalışıyorsunuz
İnanılmaz korkarım nazardan ve aşırı derecede üzerime çekerim. Sabahtan beri bunu düşünüyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz.
Kadına hemen o an maşallah de dedim.
Çiğ köfte miiiSabahlari mide yanmasiyla kalkan varmi berbatti artik dogurmak istiyorum ya kisa bi yuruyuste bile hemen seker ve tansiyon dusuyo elimde cig kofte durumle parkta yuruyus yapiyom:)))
Canım ne olur ne olmaz hazirliklarini bitir. ben cuma günü muayene olmuştum. Doktor risk görmedi .Pazar gece 12 de suyum geldidün ütü günüydü bebişlerin tüm eşyaları, benim pijamalarım hep ütülendi Allaha şükürbebişlerin çanta kısmen hazırlandı bugün de benimkini de hazırlayıp tamamlayacağım insallah. Dün @BUKITOKI nin hastaneye gitmesi ve B Bulut347 nin ikiz bebişlerini doğurmasıyla uykularım kaçtı sabah neyse kendime geldim iyi oldu. Annemle eşim hızlarını alamadılar bebişlerin eşyalarını da yerleştirdiler, bizim giyinme odasına da giriştiler en büyük sıkıntım oydu. Bugün de kalan işler hallolacak. Bu hafta halılar yıkamaya gidecek, koltuk yıkanacak, haftaya cam için adam, temizlik için kadın gelecek. Eşim de perdeleri yıkar. Allahım bu temizlik ne büyük dertmiş ya
Allah Allah neden ki çok geçmiş olsunKızlar bana acil yolu göründüateşim 38.7 bir kaç kere ciddi anlamda istifra ettim. Karnım taş gibi olmaya başlado
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?