- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.641
Canım bebeklerimi günlük görebiliyor um. İkisi kuvezde oğlum iyi. Kızın sağ akciğerinin açılmasını bekliyorlar.Selam kızlar@BUKITOKI nasılsın canım aklım hep sende, sancılar ne alemde?
B Bulut347 sen nasılsın bebişler nasıl görebiliyor musun arada?
Yalancısı gerçeğiyle sancı çekenlere de selam olsun, Allah kolaylık versin. Sezeryan için tarih alanlara da hayırlı uğurlu olsun çok heyecanlı bi sürece girdik yaben de dün hiç bişey yapmadım ama artık bebişler büyüyor kasılmaları sancıları artıyor, yakında birer ikişer gelmeye de başlarlar minnoşlar hepsi sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah sonlara doğru yaklaşırken hamilelik bi romantik güzel gelmeye başladı bana
Canım oğlum iyi kızımda iyi olacak inslalah@BUKITOKI B Bulut347 dualarımız sizinle kızlargüzel haberlerinizi bekliyoruz
@BUKITOKI günümüz aynı sayılır ben 35+2yim şuan :) yazdıklarını görünce heyecanlandım. Bugün ayrı bir enerjim vardı, çeşit çeşit yemek yapasım geldi hevesli hevesli. Her gün öğle uykusu uyuyordum bugün o da gelmedi. Acaba bendeki enerji de sendekinden mi diye düşünmedim değilBen hazır değilim bebiş de kg olarak küçük. Bu başka bi enerjidir inşallah ☺☺
Geçmiş olsun canım. Son zamanlarda iyot kafesi diye bir şey duydun mu? Çok karşıma çıkıyor fayda görenler çokmuş. Bunu yapınca öksürük kalmadı diyorlar. Şöyle bir şey Eki Görüntüle 3217415
Çok teşekkür ederim cnmYa iki gündür giremiyorum neler olmuş?!Zaten alttaki sayfa sayısını görünce dedim amanın birisi doğurdu galiba. B Bulut347 çok tebrik ederim, umarım siz de bebişler de hemen toparlar. Allah sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin pamuşlara. @BUKITOKI kızz doğuruyor musun inanamıyorum valla. Eşin gerçekten boşuna temizlememiş evi, adamın içine doğdu herhalde. Doğsun ya da doğmasın ben sayfaları okurken gerilim ve aksiyon seviyesi 10/10 olan bir macera yaşadım. Umarım iyisindir, sancıları bu kadar hissetmemeni kendime ve herkese de diliyorum. Ne güzel ağrı eşiğin yüksek sanırım. Gelecekse de sağlıkla gelsin kuzuşun. Bundan sonra doğmalarında ben bir sakınca göremiyorum şahsen. Haberdar et bizi mutlaka.
Çok teşekkür ederim cnm@BUKITOKI ikiniz içinde hayırlısı olsun saglıkla doğru zamanda gelsin inşallah miniğin
B Bulut347 hayırlı olsun bebişlerin inşallah çabucak toparlarlar sana da geçmiş olsun
Ve kontrolü olan diğer kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim güzel haberler olmasına sevindim hepimiz saglıcakla alalım kucaklarımıza yavrularımızı
Biliyorsunuz cuma kontrolm vardı güzel haberlerle dönmemşltim bebeğimin karın çevresi baya geride çıkmıştı dolayısıyla kilosu da epey düşük saat 1 buçukta randevum var başka bi doktordan daha randevu almıştım bakalım bu doktor ne diyecek cumadan beri öyle bi haftasonu geçirdim ki ruh gibiyim. İnşallah güzel şeyler duyarım doktordan lütfen dua edin bana zayıflıktan ziyade saglık durumu için endişeliyim sağlıklı olsun zayıf olsun ama genetik rahatsızlık çıkar diye korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
Cankm benim çok teşekkür ederim. kızımın sağ akciğerinin açılmasını bekliyoruz. İnslaalh oda iyi olurtünaydın kızlar, altı üstü şurda 12 saattir girmemiştim foruma neler okudum öyle :))) B Bulut347 canım doğum olmuş çok sevindim sağlıklı olmanıza, zaten ikizler erken beklenir, en yakın zamanda kavusursun kızınada inşallah, maşallah onlara, arada yaz haberlerini bekliyoruz, en kısa sürede toparlar cıkarsınız hastaneden inanıyorum çünkü kiloları bence güzel :)
@BUKITOKI yaz canım seninki nası aceleci cıktı, hiç aklımda yokken kendmde paniklemeye başladım :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına, biraz daha dursa iyi olurdu ama seninki aceleci:) sakinliğine heycanına da hayran kaldım maşallah :)
Bize gelince benim de arada sancılar yokluyor ama düzensiz, o yüzden ciddiye almıyordum, malum hala da 8-5 mesai yapıyoruz hepberaber oğlumla :) ayrıcaaa ne olcak bu temizlik işi, ben de temizlik yaptırmadan doğmasın kafasındakilerdenim :))) bu hafta yaptırcaktım sürekli yağmur var camlar geri kirlenecek diye vazgectim, ama şimdi ya erken gelirse korkusu sardı, umarım hiçbirimizin temizlikler yapılmadan doğmaz bebişlerçok önemli kıstaslarımız var
Çok geçmiş olsunKızlar bana acil yolu göründüateşim 38.7 bir kaç kere ciddi anlamda istifra ettim. Karnım taş gibi olmaya başlado
Merhaba bebişleri görüyor musunuz? Umarım iyilerdir. Emzirmek vs mümkün oluyor mu? İzin var mı?Canım ne olur ne olmaz hazirliklarini bitir. ben cuma günü muayene olmuştum. Doktor risk görmedi .Pazar gece 12 de suyum geldi
Çok teşekkür ederim cnaimYaaa neler olmuş böyleee ben camış gibi yatıyorum yeni uyandım daha gözlerim yuvalarından fırladı
B Bulut347 canımm hayırlı olsunnn hiç üzülme kiloları iyi en kısa zamanda toparlarlar inşallah kavuşursunuz dualarım seninle
@BUKITOKI aramızda 3 gün var yazdıklarını okuyunca acayip heyecan bastı hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah
Yaa kızlar her an her şey olabiliyor gerçekten daha erken diye güvenmemek lazım demek ki. 36. Haftaya ertelemiştim memlekete gitme işini şuan acayip tırstım haftaya gitsem mi acaba. Burdayken Allah korusun bişey olursa doğru düzgün doktor yok. Çok panik oldum
Canım bebeklerimi günlük bir kez görüyorum. Sütü sağarak veriyorum. oğlum iyi kızım sağ akciğer i de hava alırsa iyi olckÇok geçmiş olsundikkat edin acil şifalar diliyorum haber edin
Merhaba bebişleri görüyor musunuz? Umarım iyilerdir. Emzirmek vs mümkün oluyor mu? İzin var mı?
Teşekkür ederim cnmÇok heyecanlı, Umarım sağlıkla zamanında kavuşursunuz, güzel haberlerinizi bekliyorum
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeklerinizumarım biran önce toparlarlar ve yanınıza gelirler
Teşekkür ederim cnmGözün aydınnn :) inşallah sağlıkla gelir bebişlerin de yanına
@BUKITOKI hayırlı haberlerini bekliyoruz ne durumda bebiş geliyormu.
sizi düşünmekten sabaha kadar uyuyamadım sanki ben doğuma giidyorum gibiyim :)
benim oğlumda yine döndü dün akşam galiba hareketlerini ve hıçlırığını göbeğimin üst kısmında hissetmeye başladım yine
millet doğuma giderken benim oğlanın ortama giriş şekli
Çok teşekkür ederim cnmgözünüz aydın kuzucuklarında en kısa sürede yanına gelsin inşallah annesi hemencecik toparlanıp
Çok teşekkür ederim canım benimCanım hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla huzurla büyüsünler. Sanada çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede hepiniz toparlanıp evinize dönersiniz dualarım sizinle
Doktor elini soktuğunda kanayacak kadar var en hayırlısı sezeryan galibaCanım çatı darlığı varsa zaten sakın 40ı bekleme. Tarih güzel olcağına doğumun güzel olsun boşver
Yırtıkların çok derin olur ben tavsiye etmiyorum dedi çevremdekilerde sağlığını tehlikeye atma diyor en iyisi 38. Haftada sezeryan galiba 3350 gr 49 cm bebişim o yüzden de için rahat girebilicem sezeryana canımCanım bende normal doğum isteyenlerdenim ama doktor bunu dedikten sonra hem psikolojik olarak bunu duyarakta zor olur yani ben olsam bende bu cümleden sonra sezeryana kayardım, 40 ı bekletmez canım
İnşAllah tez vakitte sağlıcakla yanına gelsinler canımCanım oğlum iyi. Kızım sağ akciğerinin açılmasını bekliyorlar. İnslaalh ikisini beraber alırız
Canım bebeklerimi günlük bir kez görüyorum. Sütü sağarak veriyorum. oğlum iyi kızım sağ akciğer i de hava alırsa iyi olacak
İnşallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alır evinizde misler gibi bakarsınız çok geçmiş olsunCanım bebeklerimi günlük bir kez görüyorum. Sütü sağarak veriyorum. oğlum iyi kızım sağ akciğer i de hava alırsa iyi olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?