2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım bebeklerimi günlük görebiliyor um. İkisi kuvezde oğlum iyi. Kızın sağ akciğerinin açılmasını bekliyorlar.

Canım oğlum iyi kızımda iyi olacak inslalah

Çok teşekkür ederim cnm

Çok teşekkür ederim cnm

Cankm benim çok teşekkür ederim. kızımın sağ akciğerinin açılmasını bekliyoruz. İnslaalh oda iyi olur

Kızlar bana acil yolu göründü ateşim 38.7 bir kaç kere ciddi anlamda istifra ettim. Karnım taş gibi olmaya başlado
Çok geçmiş olsun dikkat edin acil şifalar diliyorum haber edin
Canım ne olur ne olmaz hazirliklarini bitir. ben cuma günü muayene olmuştum. Doktor risk görmedi .Pazar gece 12 de suyum geldi
Merhaba bebişleri görüyor musunuz? Umarım iyilerdir. Emzirmek vs mümkün oluyor mu? İzin var mı?

Çok teşekkür ederim cnaim

Çok geçmiş olsun dikkat edin acil şifalar diliyorum haber edin

Merhaba bebişleri görüyor musunuz? Umarım iyilerdir. Emzirmek vs mümkün oluyor mu? İzin var mı?
Canım bebeklerimi günlük bir kez görüyorum. Sütü sağarak veriyorum. oğlum iyi kızım sağ akciğer i de hava alırsa iyi olck

Teşekkür ederim cnm

Canım bende normal doğum isteyenlerdenim ama doktor bunu dedikten sonra hem psikolojik olarak bunu duyarakta zor olur yani ben olsam bende bu cümleden sonra sezeryana kayardım, 40 ı bekletmez canım
Yırtıkların çok derin olur ben tavsiye etmiyorum dedi çevremdekilerde sağlığını tehlikeye atma diyor en iyisi 38. Haftada sezeryan galiba 3350 gr 49 cm bebişim o yüzden de için rahat girebilicem sezeryana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…