2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Etrafında dua süre okuyan varmı bazen ağzı güçlü dediğimiz insanlar oluyor.Benim eşimin yengesi var dualar okur çocuğumda ki ağlamalar kesilir elhamdülillah.

İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorum
Canım bu saatten sonra hepimizin zaten doğurma ihtimali var . Ben 36 haftadayım bebeğim 2300 gram 44 cm . Sırf sana moral olsun diye yazdım . Önceki doğumum 1300 gramdı 32 haftalık doğduğunda . İnşallah bebeğin de sen de sağ Salim kavuşacaksınız . Bu stresli hallerden ciddi anlamda uzaklaşman kafanı dağıtman gerek yoksa zehir edersin kendine şu son günleri … tevekkül et.

1300 gr doğan bebeğin şuan nasıl?

Şunu izleyin kızlar çok duygulandım
Off aralarında 3er yaş var benimkilerin.Oglumun eski videolarıni ve resimlerini gördükçe duygulaniyorum sonra kardeşlerine bakıp onlarla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum.Bugun öğretmeni aradı ve oğlumun ergenliğe girmek üzere olduğunu söyledi iki haftadır büyük bir değişme var dedi çok garip hissettim ona daha yakın olmaya çalışıyorum bağımızı kuvvetlendirmeye çalışıyorum sürekli.Zaman çok hızlı geçiyor onlara sımsıkı sarılın.Bugun gelmiş bana canını kim sıkıyorsa söyle doveyim diyor yaa sen ne zaman büyüdün evlat diyesim geldi

Canım kilosu fln çok iyi zaten bi sıkıntı olmaz sezeryanda da rahat ol tabi, kime böyle dese doktoru sezeryan düşünür zaten çünkü neden doktora gidiyoruz canım onların dediğine uyacağız mecbur

Anlatmayı cok seviyorlar ya bizim çaycımız da aynı ban şimdi şöyle olacak ooo böyle olacak sen şimdi şunu bilmezsin ama bak o da böyledir vs okeeeey ablacım bikaç kere karnıma ellemek istedi ay dur temastan hoşlanmıyorum dedim aman Ne soğuksun sende dedi Bi şey olmaz ya gözü değenin gözü çıksın der annem

Ya erkeklerin asker anıları vs kadınların dogum anıları ölümüne kapisir bence

Evlat işte nasıl düşünüyor annesini kıyamam
Felak ve nas çok kuvvetlidir canım hadisi şerif te tavsiye ediliyor ayrıca Ayetel Kürsi de okuyabilirsin koruma sağlar inşaallah.
Amin canım inşallah
Kadınla muhabbetim olsa neyse de ismimi bildiğinden bile haberdar değilim

Ne kadar olmus canim kilosu bende yarin gidecegim benimki alabildimi acaba hic bilmiyorum
34 hafta 2 günlük 1940 gram. Çok acıyor benim hemoroid ya. Çok büyük. Alamadı benimkinin içini. O kadar kıvrandım ki. Bi de vajinamı temizledi batikonla. O da çok canımı yaktı. Geçen hafta gittiğimde de temizlemişti vajina içini. Hastaneye gidesim gelmiyor artık canım yanacak diye.

Kızlar ya benim alt tarafta kaşıntım var vajina ve anüs arasında ilk idrar yolu enfeksiyonundan sanmıştım sonra acaba hemoroid ten mi dedim ama ikisinin ortasında ve 1lira gibi yuvarlak bi yer kabarmış ara ara deli gibi kaşınıyo neyden olur ki bu

Vajinanın içini mi? Neden ki

Kızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olan SABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar

Eklentiler

• E9B9729B-967F-4990-97E9-1496929A9EFB.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…