- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.661
Etrafında dua süre okuyan varmı bazen ağzı güçlü dediğimiz insanlar oluyor.Benim eşimin yengesi var dualar okur çocuğumda ki ağlamalar kesilir elhamdülillah.Kızlar bugün okulda yaşadığımı anlatmak istiyorum size. Öğretmenler odasında oturuyordum okulda çalışan bir abla geldi. "Melodi hocam ne yapıyor diye bakmaya geldim, nasılsınız?" dedi.
Çalışan abla ile daha önce hiçbir diyaloğum olmadı bu arada. Ama inanılmaz samimi konuşuyor sanki senelerdir arkadaşım.
Sonra demesin mi hocam valla hayranım böyle kadınlara dokuzuncu ayınızda çalışıyorsunuz
İnanılmaz korkarım nazardan ve aşırı derecede üzerime çekerim. Sabahtan beri bunu düşünüyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz.
Kadına hemen o an maşallah de dedim.
Canım bu saatten sonra hepimizin zaten doğurma ihtimali var . Ben 36 haftadayım bebeğim 2300 gram 44 cm . Sırf sana moral olsun diye yazdım . Önceki doğumum 1300 gramdı 32 haftalık doğduğunda . İnşallah bebeğin de sen de sağ Salim kavuşacaksınız . Bu stresli hallerden ciddi anlamda uzaklaşman kafanı dağıtman gerek yoksa zehir edersin kendine şu son günleri … tevekkül et.İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorum
Şuan yakınımda yok canım eşime söylerim o okur. Ben kendim de okurumEtrafında dua süre okuyan varmı bazen ağzı güçlü dediğimiz insanlar oluyor.Benim eşimin yengesi var dualar okur çocuğumda ki ağlamalar kesilir elhamdülillah.
1300 gr doğan bebeğin şuan nasıl?Canım bu saatten sonra hepimizin zaten doğurma ihtimali var . Ben 36 haftadayım bebeğim 2300 gram 44 cm . Sırf sana moral olsun diye yazdım . Önceki doğumum 1300 gramdı 32 haftalık doğduğunda . İnşallah bebeğin de sen de sağ Salim kavuşacaksınız . Bu stresli hallerden ciddi anlamda uzaklaşman kafanı dağıtman gerek yoksa zehir edersin kendine şu son günleri … tevekkül et.
Off aralarında 3er yaş var benimkilerin.Oglumun eski videolarıni ve resimlerini gördükçe duygulaniyorum sonra kardeşlerine bakıp onlarla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum.Bugun öğretmeni aradı ve oğlumun ergenliğe girmek üzere olduğunu söyledi iki haftadır büyük bir değişme var dedi çok garip hissettim ona daha yakın olmaya çalışıyorum bağımızı kuvvetlendirmeye çalışıyorum sürekli.Zaman çok hızlı geçiyor onlara sımsıkı sarılın.Bugun gelmiş bana canını kim sıkıyorsa söyle doveyim diyor yaa sen ne zaman büyüdün evlat diyesim geldiŞunu izleyin kızlar çok duygulandım
Felak ve nas çok kuvvetlidir canım hadisi şerif te tavsiye ediliyor ayrıca Ayetel Kürsi de okuyabilirsin koruma sağlar inşaallah.Şuan yakınımda yok canım eşime söylerim o okur. Ben kendim de okurum
Canım kilosu fln çok iyi zaten bi sıkıntı olmaz sezeryanda da rahat ol tabi, kime böyle dese doktoru sezeryan düşünür zaten çünkü neden doktora gidiyoruz canım onların dediğine uyacağız mecburYırtıkların çok derin olur ben tavsiye etmiyorum dedi çevremdekilerde sağlığını tehlikeye atma diyor en iyisi 38. Haftada sezeryan galiba 3350 gr 49 cm bebişim o yüzden de için rahat girebilicem sezeryana canım
Sayfa 1526BUKITOKI göremedim sanırım bugün, haber var mı acaba?herşey yolunda mı?
Anlatmayı cok seviyorlar ya bizim çaycımız da aynı ban şimdi şöyle olacak ooo böyle olacak sen şimdi şunu bilmezsin ama bak o da böyledir vs okeeeey ablacımDoğum ne zaman diye sordu bu ay sonu dedim. Allah bir avazda kurtarsın dedi. Niye bir avazda olsun canım bağırmak zorunda mıyız bağırmadan sağlıcakla doğsun dedim
Başladı kendi doğumlarını anlatmaya. Yok biri çok zor olmuş yok sonuncu çok kolay olmuş falan filanDaha anlayacaktı ama açıkçası bilgisayar ile uğraşıyordum pek bakmadım o da anladı gitti sanırım. Ben bu süreçte kimseden doğum hikayesi dinlemeyi doğru bulmuyorum.
Kadına ayıp mı ettim bilmiyorum ama o an doğru olanı yaptığımı düşündüm.
Bir sonraki dersin teneffüsünde de çay alırken bana uzun uzun baktı, çayımı alıp çıktım arkamdan süzüyordu
Nstdeyim kizlar 1 saattir bi kac tane 60 üstü sanci cikti bi iki hafta daha durabilirim umarım @Milena35 @woodhousemma
Ya erkeklerin asker anıları vs kadınların dogum anıları ölümüne kapisir benceAnlatmayı cok seviyorlar ya bizim çaycımız da aynı ban şimdi şöyle olacak ooo böyle olacak sen şimdi şunu bilmezsin ama bak o da böyledir vs okeeeey ablacımbikaç kere karnıma ellemek istedi ay dur temastan hoşlanmıyorum dedim aman Ne soğuksun sende dedi Bi şey olmaz ya gözü değenin gözü çıksın der annem
Evlat işte nasıl düşünüyor annesini kıyamamOff aralarında 3er yaş var benimkilerin.Oglumun eski videolarıni ve resimlerini gördükçe duygulaniyorum sonra kardeşlerine bakıp onlarla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum.Bugun öğretmeni aradı ve oğlumun ergenliğe girmek üzere olduğunu söyledi iki haftadır büyük bir değişme var dedi çok garip hissettim ona daha yakın olmaya çalışıyorum bağımızı kuvvetlendirmeye çalışıyorum sürekli.Zaman çok hızlı geçiyor onlara sımsıkı sarılın.Bugun gelmiş bana canını kim sıkıyorsa söyle doveyim diyor yaa sen ne zaman büyüdün evlat diyesim geldi
Amin canım inşallahFelak ve nas çok kuvvetlidir canım hadisi şerif te tavsiye ediliyor ayrıca Ayetel Kürsi de okuyabilirsin koruma sağlar inşaallah.
Kadınla muhabbetim olsa neyse de ismimi bildiğinden bile haberdar değilimAnlatmayı cok seviyorlar ya bizim çaycımız da aynı ban şimdi şöyle olacak ooo böyle olacak sen şimdi şunu bilmezsin ama bak o da böyledir vs okeeeey ablacımbikaç kere karnıma ellemek istedi ay dur temastan hoşlanmıyorum dedim aman Ne soğuksun sende dedi Bi şey olmaz ya gözü değenin gözü çıksın der annem
34 hafta 2 günlük 1940 gram. Çok acıyor benim hemoroid ya. Çok büyük. Alamadı benimkinin içini. O kadar kıvrandım ki. Bi de vajinamı temizledi batikonla. O da çok canımı yaktı. Geçen hafta gittiğimde de temizlemişti vajina içini. Hastaneye gidesim gelmiyor artık canım yanacak diye.Ne kadar olmus canim kilosubende yarin gidecegim benimki alabildimi acaba hic bilmiyorum
Verirler ama ben götüreceğim. Hangi marka ürün olur orada kim bilir?Kızlar çantaya mama koymamıza gerek var mı? Hastaneden mi verirler?
Hangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?Verirler ama ben götüreceğim. Hangi marka ürün olur orada kim bilir?
Vajinanın içini mi? Neden ki34 hafta 2 günlük 1940 gram. Çok acıyor benim hemoroid ya. Çok büyük. Alamadı benimkinin içini. O kadar kıvrandım ki. Bi de vajinamı temizledi batikonla. O da çok canımı yaktı. Geçen hafta gittiğimde de temizlemişti vajina içini. Hastaneye gidesim gelmiyor artık canım yanacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?