- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.681
Şuan 3 yaşına girmek üzere bal bir kız oldu1300 gr doğan bebeğin şuan nasıl?
Evet sizinde tavsiyelerinizi okuyunca kafam rahatladı doktora yazdım tarih planlayacağız hiç bir şey sağlığımızdan kıymetli değilCanım kilosu fln çok iyi zaten bi sıkıntı olmaz sezeryanda da rahat ol tabi, kime böyle dese doktoru sezeryan düşünür zaten çünkü neden doktora gidiyoruz canım onların dediğine uyacağız mecbur
Kuzum benim maşAllah onaŞuan 3 yaşına girmek üzere bal bir kız oldukğvezden çıktıktan sonra 5 günde bir kilo aldı hamdolsun
Sağolasın canımKuzum benim maşAllah ona
Neredeyse 2 kilo canim korkma 2 nin uzerine ciktiktan sonra cok korkmamak laizm demisti doktorum ici i ferah tut34 hafta 2 günlük 1940 gram. Çok acıyor benim hemoroid ya. Çok büyük. Alamadı benimkinin içini. O kadar kıvrandım ki. Bi de vajinamı temizledi batikonla. O da çok canımı yaktı. Geçen hafta gittiğimde de temizlemişti vajina içini. Hastaneye gidesim gelmiyor artık canım yanacak diye.
Ah canımKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ayy hadi bakalim saglikli gelsin karan bebek umarim herseey oyle yolunde giderki hemencecik yanina verirler oglusunuKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ayyyy çok heyecanlıKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Kızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Hangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?
Ahh canım yaaKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ayhhh hadi hayırlısı olsunKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Mantar olabilirKızlar ya benim alt tarafta kaşıntım var vajina ve anüs arasında ilk idrar yolu enfeksiyonundan sanmıştım sonra acaba hemoroid ten mi dedim ama ikisinin ortasında ve 1lira gibi yuvarlak bi yer kabarmış ara ara deli gibi kaşınıyo neyden olur ki bu
Canımm yaaKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Hipp organic combiotic aldım ben epey araştırıp, ama sma da iyi diyorlarHangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?
Ayyy ne heyecanKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ben de aynısından aldım, ve dediğin gibi umarım gerekmeden süt gelirBen çok araştırdım içime sinen hipp organic combiotic oldu. 1 numara olanı aldım.
Bulunsun yanımda istedim.
Ama yine de mama şans işi.
Bazı bebeğe iyi gelen marka diğerine iyi gelmiyor.
Diliyorum ki kullanmamız gerekmesin ama gerekirse ve seçtiğimiz mama rahatsız ederse deneye yanıla hareket edip uygun markayı bulacağız mecbur.
Enfeksiyon var. Onu temizliyor.Vajinanın içini mi? Neden ki
Ayy canim insallah saglicakla gelir hayirlisiyla, cok heyecanliii sen bu gece uyuyamazsinnKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ay aramızda 1 gunxvar senle kalbime inecek inşallah saglikla gelsinKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Canım duamız seninle, sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah, Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın, hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Mantar belirtilerine baktım da çok uymuyor akıntım falan da yok hiç beyazlık vs da yok.Mantar olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?