2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım kilosu fln çok iyi zaten bi sıkıntı olmaz sezeryanda da rahat ol tabi, kime böyle dese doktoru sezeryan düşünür zaten çünkü neden doktora gidiyoruz canım onların dediğine uyacağız mecbur
Evet sizinde tavsiyelerinizi okuyunca kafam rahatladı doktora yazdım tarih planlayacağız hiç bir şey sağlığımızdan kıymetli değil

Neredeyse 2 kilo canim korkma 2 nin uzerine ciktiktan sonra cok korkmamak laizm demisti doktorum ici i ferah tut

Ah canım ne tatlı duygular öyle … Allah sağ Salim kavuştursun … duygulandım …

Ayy hadi bakalim saglikli gelsin karan bebek umarim herseey oyle yolunde giderki hemencecik yanina verirler oglusunu Yarin bizide haberdar et canim

Ayyyy çok heyecanlı dualarımız seninle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Çok heyecanlandım ya
nasıl da sürpriz yaptı bebiş

Sağlıkla kucağına al yavrunu her şey güzel olacak bence

Hangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?

Ben çok araştırdım içime sinen hipp organik combiotic oldu. 1 numara olanı aldım.
Bulunsun yanımda istedim.
Ama yine de mama şans işi.
Bazı bebeğe iyi gelen marka diğerine iyi gelmiyor.

Diliyorum ki kullanmamız gerekmesin ama gerekirse ve seçtiğimiz mama rahatsız ederse deneye yanıla hareket edip uygun markayı bulacağız mecbur.

Son düzenleme:
Ahh canım yaa hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz sabah, sabırsız Karanla kavuşma hikayeni beklyoruz herşey güzel geçicek inanıyoruz

Ayhhh hadi hayırlısı olsun
Sağlıkla gelsin inşallah.
Sağ Salim evinize gidersiniz

Canımm yaa Rabbim kolay bir doğum nasip etsin, Karan bey sağlıcakla kucağına gelsin. Bool bool sütün olsun

Hangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?
Hipp organic combiotic aldım ben epey araştırıp, ama sma da iyi diyorlar
Ayyy ne heyecan sağlıkla kavuşun bebeğinize, süper sağlıklı kolay doğumlar diliyorum
Ben de aynısından aldım, ve dediğin gibi umarım gerekmeden süt gelir

Ayy canim insallah saglicakla gelir hayirlisiyla, cok heyecanliii sen bu gece uyuyamazsinn

Ay aramızda 1 gunxvar senle kalbime inecek inşallah saglikla gelsin

Canım duamız seninle, sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah, Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…