2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa heyecandan uyuyamam karan napton bize bı ce dedin kactin tekrar geldin teyzecim.Ayy bende heyecan tavan istemsizce gülüyorum Rabbim sağ salim acısız kolay sağlıkla huzurla kucağına almanı nasip etsin.Bol bol da süt versin sana

Ya normalde de internetten baktığımda 34-35’te nst başlıyor yazıyordu, açıkçası ilk doğum olacağı için şu an sancı nedir, kasılma nedir çok anlamıyorum. O yüzden girmek de istiyordum. Şimdi 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum. Çok iyi bence erkenden girmek, tedbirden zarar gelmez.

Çok teşekkür ederim kızlar hepinizi okudum amin inşallah dualarda buluşalım ben duşumu aldım serumum takıldı artık uyumaya çalışacağım sizi çok öpüyorum haber vereceğim inşallah lütfen dua edin sağlıkla oğlum yanıma gelsin inşallah ikimizde sağlıklı olalım bende hepinize dua edeceğim

Ah canım benimm demek o gün geldi Allah ellerinizi hiç ayırmasın. Hepimizin duaları seninle her şey çok güzel olacak eminim bundan. Bizim içinde mis kokusundan kokla. Sütün bol olsun.

Ben 37 de girdim nst ye ilk sancı da çıkmadı canım, şikayetin yoksa almayabiliyorlar

Canımm çok güzel bir doğum olsun inşallah. Oğlun anne baba hasretine daha fazla dayanamadı, erkenciliği bu yüzden. Sağlıkla gelsin, bol bol dinlen. Heyecandan insan uyuyabilir mi bilmiyorum, her şey gönlünüzce olsun. Bizi de haberdar et mutlaka. Dualarımız seninle.

Kızlar bugün birkaç kişinin bebeği hareket ermemiş, aynı durumu sabah uyandığımda ben de yaşadım. Kahvaltı öncesi her sabah çok hareketli olan bebeğim, bugün hiç hareket etmedi. Eşime söyledim, gece de çok ters uyumuştun dedi iyice endişelendim bir kahvaltı yapıp soluma uzanayım düzelmezse hastaneye giderim diye düşündüm. Eşim çok telaşlandı, durmadan arıyor hareket yok mu diye, sonra kızıyor niye destek yastığını gece kullanmadın diye beni iyice strese soktu, kahvaltı ağzımdan burnumdan geldi. Uzandım, şükür hareket etti rahatladık

Erken doğum haberlerini görünce korkuyorum ayyy daha çok eksiğim var benim... Bugün birçok eksiği hallettim ama henüz alınmayanlar var
Odaya halı perde almadım henüz, anne Bebek bakım çantam yok. Kıyafetler yıkanmadı doğum çantam hazırlanmadı ayyy nolur beklesin bebeğim biraz daha

Ben 37 de girdim nst ye ilk sancı da çıkmadı canım, şikayetin yoksa almayabiliyorlar
Benim de şikayetim yoktu. 32+0 olduğum gibi aldı. Sonraki muayenede de aldı.
Bence tamamen doktorların çalışma tarzıyla ilgili. Kimisi de erkenden gerek görmüyor demek ki.

Ben Googledan bakmıştım bir tabloya ona göre kısaydi çok önemsemem ama normali olsa yeter

Her uygulamada farklı bir sonuç mevcut. Ama bunun belli bir alt sınırı ve üst sınırı var. Onu aşmazsa sıkıntı yok zaten.
O sınırları belirtmiyor çoğu uygulama.

En güzel sitelerden biri de bu. Son adet tarihine göre hafta hafta bebek kilosu aralıkları var.
Her bebek çok başka.

Hafta hafta bebeğin ağırlığını (kilosunu) ve boyunu hesaplayın

Ay ben bile heyecanlandım seninle beraber canım allahım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin karan bebek hemen annesine kavuşsun bol bol sütün gelsin tüm dualarımız seninle allah yardımcınız olsun maşallah herşey hazır demek annesi gelmek sana kavuşmak istiyor güzel haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…