- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.701
Yaa heyecandan uyuyamam karan napton bize bı ce dedin kactin tekrar geldin teyzecim.Ayy bende heyecan tavan istemsizce gülüyorum Rabbim sağ salim acısız kolay sağlıkla huzurla kucağına almanı nasip etsin.Bol bol da süt versin sanaKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ya normalde de internetten baktığımda 34-35’te nst başlıyor yazıyordu, açıkçası ilk doğum olacağı için şu an sancı nedir, kasılma nedir çok anlamıyorum. O yüzden girmek de istiyordum.Aa neden almıyo ki nst’ye bebek doğum pozisyonu almasına rağmen. Bizim sizle haftamız aynıymış ben 30.haftamdan beri giriyorum nst’ye, bebek henüz doğum pozisyonu almamış olduğu halde. Benim doktor çok tedbirli olduğu için de olabilir
Ben Aptamil aldım.Hangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?
Ah canım benimm demek o gün geldiKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Ben 37 de girdim nst ye ilk sancı da çıkmadı canım, şikayetin yoksa almayabiliyorlarYa normalde de internetten baktığımda 34-35’te nst başlıyor yazıyordu, açıkçası ilk doğum olacağı için şu an sancı nedir, kasılma nedir çok anlamıyorum. O yüzden girmek de istiyordum.Şimdi 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum. Çok iyi bence erkenden girmek, tedbirden zarar gelmez.
Canımm çok güzel bir doğum olsun inşallah. Oğlun anne baba hasretine daha fazla dayanamadı, erkenciliği bu yüzden.Çok teşekkür ederim kızlar hepinizi okudum amin inşallah dualarda buluşalımben duşumu aldım serumum takıldı artık uyumaya çalışacağım sizi çok öpüyorum haber vereceğim inşallah lütfen dua edin sağlıkla oğlum yanıma gelsin inşallah ikimizde sağlıklı olalım bende hepinize dua edeceğim
Başkanım sen doğurmadan ben bu yola girmem zaten sjdhhd önce sen doğur yolun sonu güzelse gelicem.Ben 37 de girdim nst ye ilk sancı da çıkmadı canım, şikayetin yoksa almayabiliyorlar
Ben Googledan bakmıştım bir tabloya ona göre kısaydiGün gün gebelik diye bir uygulama var.
Oraya göre bu ölçümler çok normal.
35+ haftası için.
Eki Görüntüle 3217916
Benim de şikayetim yoktu. 32+0 olduğum gibi aldı. Sonraki muayenede de aldı.Ben 37 de girdim nst ye ilk sancı da çıkmadı canım, şikayetin yoksa almayabiliyorlar
Ben Googledan bakmıştım bir tabloya ona göre kısaydiçok önemsemem ama normali olsa yeter
Aramızda neredeyse 1 ay varBaşkanım sen doğurmadan ben bu yola girmem zaten sjdhhd önce sen doğur yolun sonu güzelse gelicem.
Dedi ve ertesi gün doğurduBaşkanım sen doğurmadan ben bu yola girmem zaten sjdhhd önce sen doğur yolun sonu güzelse gelicem.
Ben bir tane Aptamil mama koydum her ihtimale karşı.Kızlar çantaya mama koymamıza gerek var mı? Hastaneden mi verirler?
Kızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
Sağlıkla gelsin inşallahKızlarrr bu sefer kesin geliyor gelmekte olanSABAH 8:30 da DOĞURUYORUM sancılar asla durmuyor ve bende çarpıntı başladı doktorum yok taburcu edemeyeceğim ve ciper geliştiricileri yaptık 1 günde mühlet kazandık korkcak hiçbirşey yok kg boy herşey iyi Karan çok hareketli en iyisi alınması artık dedi sabah alacağız gece suyun kanaman gelmezse dedi ve ben aşırı heyecanlandım ağladım ağladımm tekrar ebe açılmama baktı şimdi 1 cm belki dedi ypk dedi şimdi duşa giricem fotoğrafçıyı arayacağım tüm arkadaşlarıma haber verdim annemler bursasan geliyor Allah aşkına dua edinde Karanım sağlıkla doğup hemen yanımıza odamıza gelsin benimle Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar naaio etsin benim oğlan çok inatçı çıktı anası gibiiii tutamıyoruz sancılarım 93 ü buldu 50 den aşağı asla düşmüyor ahh kalbim yerinden çıkacak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?