2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşallah herşey istediğiniz gibi olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz

kasılmalarla benimde başım belada yalancı sancılar yaktı beni doğurmalar başlayıncada korkmaya başlamadım değil arkadaşlar Diyorum çocuğum bi 5 hafta sabret 37 38 e gelelim nedense korkuyorum erken dedi birde doktor 33 üm şuan bol bol dinleniyorum her fırsatta uzanıyorum inşallah acele etmez

Korktuğunuz olmamış neyseki sağlıkla gelsin, zaten stresli bir süreç geçirdiniz, umarım en güzel şekilde sonuçlanır

Ben de doktoruma sordum 37’de gireceksin dedi

Yaa çok heyecanlandım. Umarım en kolay, en ağrısız acısız şekilde alırsın bebeğini kucağına. Karan Bey de hemen yanına gelecek sağ sağlim

Ağrı oluyor mu karnınız sertleşince?

Bizim doktorlar herhalde nst ardından doğumhane olarak çalışıyor, ben şahsen 36. haftadan sonra arabada tutmayı planlıyorum tüm gereken eşyaları. Bizimkiler rahat çıktı.

Haydaaaa sürprize bak canım dualarımız seninle inşallah hiç anlamadan kucaklar koklarsın bal lokmasını yarın yapabilirsen bizi de mutlaka bilgilendir, çatlamayalım buralarda

Annelerde zaman aşımı yok biliyosun dimi ömür boyu da konuşabilir bence çantan çok ideal sadece o içe giydireceğin zarflı bodylerin yerine de zıbın alsan, ya da yedek zıbın daha iyi olur gibi.

Ne korku geçirmişsin, neyse ki herşey normale dönmüş, Allah bi daha yaşatmasın böyle korku, bundan sonra hep güzel haberler gelsin insallah

İkiniz de şimdi iyisiniz çok şükür geçti gitti neyse ki, Allah bi daha yaşatmasın öyle korku
Çok şükür canım, o zamanlar hiç atlatamayacakmışım gibi hissettim ama Rabbim bağışladı evladımı

Benimkiler de minik, karın çevreleri 2 şer hafta geri çıkmış, ikizler bi de ürküyorum erken ve minnak doğmaya meyilliler diye ama herşeye çare var çok şükür küvez dünyanın sonu değil. Dileğimiz hiç uğramaması tabi
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Dikişli hamileyim. Her an erken gelme riski var. O yüzden kilo alıp küveze girmesin derdine giriyorum. Ama yanlış yaptığımı da biliyorum

Tam gaz devam canım daha da hiçbişeyi ertelemem hazırlıksız yakalanıvercem diye çok korktum senin doğum yaptığın gece. Senin yavrular da daha iyidir insallah hep güzel haberlerle gelirsin buraya
Canım ne olur ne olmaz hazirliklarini bitir. ben cuma günü muayene olmuştum. Doktor risk görmedi .Pazar gece 12 de suyum geldi

Canım bu durumda düşünülecek hiçbişey yok bence doktorun en doğrusunu söylemiş sana. Canına yazık böyle bi durumda, kolaylıkla gelsin yavrun

Bizim doktorun hemşiresi çantaya koymanıza gerek yok hastaneden veriyorlar gerekirse dedi, kızıma da vermişlerdi fototerapi alırken, biberon yerine de enjektör kullanıyorlardı.
Kızlar çantaya mama koymamıza gerek var mı? Hastaneden mi verirler?

Ah senin bu oğlun çok düşünceli centilmen bi çocuk olacak bence, bak kaç gündür hazırladı yavaştan seni, hem de kendisini. İnsallah su gibi bir doğumla kucağına alır evinize vakitlice gider keyifle büyütürsünüz dualarımız seninle hep

Uyutmayan sancılar Dusa girdim çıktım yok hadiflemiyor panik etmek istemiyorum çünkü bel fıtığımda var.Acaba mı diyorum ama kasılma da eşlik etmiyor.Ama ağrılarda geçmiyor

Uyutmayan sancılar Dusa girdim çıktım yok hadiflemiyor panik etmek istemiyorum çünkü bel fıtığımda var.Acaba mı diyorum ama kasılma da eşlik etmiyor.Ama ağrılarda geçmiyor
Evet bende şu an oturmacadayım yalancı sancılarla, reflüyle ve bir de dolama olmuş parmağımla. Yemin ederim bayılacağım yarın 3 yaş bebemede klonum bakar

BUKITOKI kaç haftalıktı? Bu bebişler 34-35 -36 ları sevdi sanki hep gelenler öyle
35 te tam hastaneye geldik doktorum ciğer geliştiriciler için süreyi uzattı bugün tam 1 gün geçince 2 dozunda üstünden alıcak işte 35+3 üm canım herşey normal diyor doktorum hayırlısıyla.
Tabiki kuzum haber veririrm kendime gelince ne yaşayacağımdan çok habersizim. Uyumuşum şükür şmdi nst ye kalktım. Ablam sakarya dan geldi annemle babam gelmek üzere Bursadan arkadaşlarım sabah burdalar ay çok heyecanlı ya sanırım sabah götürürlerken çok ağlayacağım Rabbim herkesin yardımcısı olsun içinde de benim

N nail art nasılsınız canım? Süt, uyku, gaz vs konularında ne durumdasınız? Bize önerebileceğin bir şeyler var mı birkaç günlük anneliğinde? Göğüs yarası oldu mu acaba?
İyiyiz canım çok teşekkürler
Prematüre bebek olduğu için sizinkilerle aynı olmayacaktır ama düzenden kısaca bahsedeyim: 2 saatte 1 olacak şekilde önce yarım saat meme (ya tek memede yarım saat ya da her meme 15 dk) sonra yarım saat de kaşık biberon ile aptamilin prematüreler için olan mamasından yediriyorum. Bitince 2 saat sonraya alarmımı kurup tekrar aynı döngüye giriyorum. Çoğunlukla uyuyor, uyandırmak için üstündekileri çıkarıyorum. Evde zaten kısa kollu tek zıbınla dolaştırıyorum. Çok giydirmemek bizde alışkanlık biraz.
Gaz sanırım 15. Günde falan başlıyormuş. Henüz yaşamadık onu. Göğüs yarası fena kanama bile olmuş bir tanesinde. Lansinoh iyi geliyor ama her defasında sürmek lazım sanırım. Ben emzirmeden sonra unutuyorum, o yüzden tekrar yaşıyorum. Acısı çok fena
Öneri henüz haddime değil ama ben hep bebek bana uyum sağlasın cılardan olduğum için dışarı çıkarmayı çok önerebilirim. Pazar günü daha 1 haftalıkken kahvaltıya da götürdüm. Sonraki gün alışverişe de götürdüm. Hava 2 gündür soğuk diye siteye çıkarmıyorum. Bugünden itibaren siteye de çıkaracağım gündüzleri.
Dün mustela nın yağını kullanmıştım duştan sonra. Sanırım o biraz rahatsız etti kendisini. Dünden beri huzursuz galiba atopik bebek olacak

Canımm alarma isim koy göğüs ucu kremini unutma diye. Atopik ciltler için bioderma tek geçerim. Ama dur bakalım annesi belki yanlış sinyaldir. Birbirinize ne güzel alışıyorsunuz
Rabbim ağız tadıyla büyütmek nasip etsin

Bizim doktorlar herhalde nst ardından doğumhane olarak çalışıyor, ben şahsen 36. haftadan sonra arabada tutmayı planlıyorum tüm gereken eşyaları. Bizimkiler rahat çıktı.
Muhtemelen 1-2 kere falan nst ye sokmak istiyorlar nst parası vermeyelim diye bizi düşünüyorlar bence

dualarımız seninle

Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim evet bebek uyum sağlaması için baştan alıştırmakta fayda var bizde öyle yapmıştık böyle çok rahat edersin kremi ihmal etme ilerlerse dayanılmaz hal alabilir başlarda zaten çok önemli sonra alışıyor göğüsler ben hakiki zeytin yağı ile mesaj yapıyordum bilmem doğal diye düşünür müsün ama belki başka bi sıkıntısı ile denk gelmiş olabilir diye aklıma geldi küçük doğan bebekler daha çok güzel toparlıyorlar normale göre

canım haydi güzel haberlerini beklyoruz, şu an doğum aşamalarındasın muhtemelen Allahım yardımcın olsun , en kısa zamanda güzel heberlerle gelirsin umarım
çok sevindim iyi haberlerine canım, yerim ben onu ya, annesiyle gezmelere bile başlamış maşallahdaha küçük olduğu için muhtemelen bolca uyuyor, annesi sen de dinlen uyanık günlerine hazırlanmış olursun, göğüs yarası maalesef ne yaparsak oluyo galiba, tahin üstü yağı, ayva çekirdeği jeli ve kantaron da yarıyor iyileşme için aklında olsun, size bol keyifler diliyorum bnundan sonrası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…