2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar gece başlayan sancım geçmedi Dr gitmedim duşa girdim ayakta duramadim galiba kanala giriyor sancılar gelip gidiyor halen kesin olup olmadığına karar veremedim.Oglen oğlum gelince devlete gidip nst isticem varsa birşey durdurmalarini isticem dua edin.Cok küçük daha en azından nisana selâm verelim.

Stres yapmamaya çalış. Çünkü bu yüzden de olabilir. İnşallah sen yanlış anlamışsındır sorun yoktur.

İyi yapmışsın canım sonuçta mutlu anne mutlu bebek dışarı çıkıp temiz hava almak bebişler için de çok iyi hem. Benim de bugünlerde en büyük hayalim oğluşları arabalarına koyup beraber gezmek.

BUKITOKI sen doğuma giriyosun en yakınlarını görüyosun da ağlıyosun ben niçün taa Ankarada duygulanıyorum acaba burda ne güzel bağlar kurmuşuz sancı çeken arkadaşlar durumlar nasıl? Ben aşırı duygusalım ya hem bi an önce kavuşup kokularını içime çekmek istiyorum, hem daha durun içerde büyüyebildiğiniz kadar büyüyün diyorum hem de sanki hiç bişey hazır değilmiş gibi geliyor Allahım sanki doğumdan sonra hiçbişey alınamıyor gibi alık bi panik halindeyim

bu arada bebeğini ben gibi daha minnoş bekleyen arkadaşlar ben 0 numara bez alacağım, sizler de birer paket alıp deneyebilirsiniz. Kaka taşmaları bez ya küçük ya büyük gelirse oluyor biz muhtemelen bi kaç paket 0 numara kullanırız.

Stres yapmamaya çalış. Çünkü bu yüzden de olabilir. İnşallah sen yanlış anlamışsındır sorun yoktur.
Çok şiddetli değil tam anlayamıyorum sanki ama gece 1 gibi girdi geçmiyor. Mide bulantısı ve ishl belirtisi yok.Sadece ağrı gibi girip gidiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-15-10-05-20-56_e69cfa26671b1fc7867a450f99bde279.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 78
Gunaydin kizlar ben yine nst deyim yine sancim maksimum 20 geliyor. Cok sukur kilo boy haftasiyla uyumlu hale geldi. Ama gelin gorunkii suyum gittikce azaliyoor Doktorum inat ettim 37 den once dogurtmuycam seni diyor bakalim suyum izin verecekmi
Verir verir kuzum bak gelişimi de yolunda
Çok şiddetli değil tam anlayamıyorum sanki ama gece 1 gibi girdi geçmiyor. Mide bulantısı ve ishl belirtisi yok.Sadece ağrı gibi girip gidiyor.
Hiç anlamıyorum ben kuzum

Evet cuma kontrolü var o zaman sorucam. Deri değiştiriyor gibi şu anda. Ben de o kuru görüntü gitsin diye eczaneden yağ söyledim. Hani internetten falan da değil yani çakma ürün olamaz. Ama aşırı rahatsız huzursuz etti. Şimdi yine yıkadım ama tek suyla. Şampuansız. Şu anda daha iyi. Dediğin gibi bioderma öneriliyor. Bakalım neler olacak

Güzel haberlerini yaz bize sık sık canım

Evet ya çoook küçük. Hastanedeyken tutmaya bile korkuyordum şimdi biraz daha alıştım sanırım. O kadar küçük ki carters ın new bornları diğer markalar arasında en küçük olanlar. Onlar bile büyük oluyor prematüreler için kıyafet söyledim gelse de giydirsem diye
Ayva çekirdeğini yaptırıcam anneme bugün. Ama lansinoh da iyi bu arada. Ben düzenli kullanmadığım için iyileşemedim. Benim hatam yani. Alarm kurma fikri iyiymiş MelodiminEsi söylemiş. Onu yapabilirim mantıklı

Merhaba kızlar burayı sürekli takip eder oldum hepinizden haberdarım. Güzel haberleriniz bekliyoruz BUKITOKI .
32 hafta kontrolümden sonra bebeğimin karın çevresinin 2 hafta geri çıktığını yazmıştım. 34 hafta kontrolünde malesef fark 3 haftaya çıkmıştı kilosu halen 2ye ulaşmadı, karın çevresi dışındaki değerler haftasına daha yakın. Çalışamaz raporu için devlet hastanesine gitmiştim doktor kendi doktorunuzun bilgi vermesi daha iyi olur dedi yorum yapmadı. Kendi doktorum pazartesi günü görecek. 2 gündür ağlamaktan helak oldum neden böyle, sorun ne, bebeğim iyi mi, bir rahatsızlığı mı var düşünceleri her an beynimi kemiriyor. Ben çok minyon sayılmam eşim uzun boylu yapılı birisi. Oğlum 3500 gram doğmuştu genetik desem aklıma yatmıyor bebeğim neden gelişemiyor

Evet bn de aynı şeyi hayal ediyorum arkadaşlarımla. En yakın arklar hep aynı anda hamileydik kmp (kartal Maltepe Pendik) civarında oturanlarla sahilde de buluşabiliriz hahaha

Günaydın kızlar nst den bildiriyorum kontrole gelmiştik suyum artmış az da olsa doppleri de güzel. Boy ve kilosuda iyi maşallah. Sancım yok ama bebek uyuyormuş tatlı yememi söylediler. Tatlı yeyince bi kaç tane 40 60 arası sancı çıktı ama doktor önemsemedi. Bu haftalarda artık normal dedi. Bu sefer daha olumlu konuştu doktor rahatladım biraz daha. Erken doğar dediğim ama 40’lı haftalarda hala doğurmayan hastalarım da oldu dedi.

Canım ben de 0 numara prima almıştım ama kızın totosuna yapışıyor, her defasında bezi çıkarırken canı acıyacak diye ödüm kopuyor. Ben de sleepy e geçtim 1 numaraya. Azıccık büyük ama taşma vs olmadı. Sen zaten tecrübelisin ama ben yine de söyleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…