- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.741
En organik olanı HİPP. Arkadaşlarım da hep onu kullandı. Aptamilin gaz yaptığını söylüyorlar, sma bilmiyorumHangi marka almalı peki? Sma aptamil gibi markalar mı yoksa daha organik var mı bildiğiniz?
Stres yapmamaya çalış. Çünkü bu yüzden de olabilir. İnşallah sen yanlış anlamışsındır sorun yoktur.Kızlar gece başlayan sancım geçmedi Dr gitmedim duşa girdim ayakta duramadim galiba kanala giriyor sancılar gelip gidiyor halen kesin olup olmadığına karar veremedim.Oglen oğlum gelince devlete gidip nst isticem varsa birşey durdurmalarini isticem dua edin.Cok küçük daha en azından nisana selâm verelim.
İyiyiz canım de çok teşekkürler
Prematüre bebek olduğu için sizinkilerle aynı olmayacaktır ama düzenden kısaca bahsedeyim: 2 saatte 1 olacak şekilde önce yarım saat meme (ya tek memede yarım saat ya da her meme 15 dk) sonra yarım saat de kaşık biberon ile aptamilin prematüreler için olan mamasından yediriyorum. Bitince 2 saat sonraya alarmımı kurup tekrar aynı döngüye giriyorum. Çoğunlukla uyuyor, uyandırmak için üstündekileri çıkarıyorum. Evde zaten kısa kollu tek zıbınla dolaştırıyorum. Çok giydirmemek bizde alışkanlık biraz.
Gaz sanırım 15. Günde falan başlıyormuş. Henüz yaşamadık onu. Göğüs yarası fenakanama bile olmuş bir tanesinde. Lansinoh iyi geliyor ama her defasında sürmek lazım sanırım. Ben emzirmeden sonra unutuyorum, o yüzden tekrar yaşıyorum. Acısı çok fena
Öneri henüz haddime değil ama ben hep bebek bana uyum sağlasın cılardan olduğum için dışarı çıkarmayı çok önerebilirim. Pazar günü daha 1 haftalıkken kahvaltıya da götürdüm. Sonraki gün alışverişe de götürdüm. Hava 2 gündür soğuk diye siteye çıkarmıyorum. Bugünden itibaren siteye de çıkaracağım gündüzleri.
Dün mustela nın yağını kullanmıştım duştan sonra. Sanırım o biraz rahatsız etti kendisini. Dünden beri huzursuzgaliba atopik bebek olacak
Çok şiddetli değil tam anlayamıyorum sanki ama gece 1 gibi girdi geçmiyor. Mide bulantısı ve ishl belirtisi yok.Sadece ağrı gibi girip gidiyor.Stres yapmamaya çalış. Çünkü bu yüzden de olabilir. İnşallah sen yanlış anlamışsındır sorun yoktur.
Verir verir kuzum bak gelişimi de yolundaGunaydin kizlar ben yine nst deyimyine sancim maksimum 20 geliyor. Cok sukur kilo boy haftasiyla uyumlu hale geldi. Ama gelin gorunkii suyum gittikce azaliyoor Doktorum inat ettim 37 den once dogurtmuycam seni diyor bakalim suyum izin verecekmi
Hiç anlamıyorum ben kuzumÇok şiddetli değil tam anlayamıyorum sanki ama gece 1 gibi girdi geçmiyor. Mide bulantısı ve ishl belirtisi yok.Sadece ağrı gibi girip gidiyor.
Galiba kanala girdiği için ya sancı kasılma düzenli değil gibi beklesin zaten yaVerir verir kuzum bak gelişimi de yolunda
Hiç anlamıyorum ben kuzum
Canımm alarma isim koy göğüs ucu kremini unutma diye. Atopik ciltler için bioderma tek geçerim. Ama dur bakalım annesi belki yanlış sinyaldir. Birbirinize ne güzel alışıyorsunuz
Rabbim ağız tadıyla büyütmek nasip etsin
Güzel haberlerini yaz bize sık sık canımEvet cuma kontrolü var o zaman sorucam. Deri değiştiriyor gibi şu anda. Ben de o kuru görüntü gitsin diye eczaneden yağ söyledim. Hani internetten falan da değil yani çakma ürün olamaz. Ama aşırı rahatsız huzursuz etti. Şimdi yine yıkadım ama tek suyla. Şampuansız. Şu anda daha iyi. Dediğin gibi bioderma öneriliyor. Bakalım neler olacak
Ayyy sıradaGünaydın kızlar,BUKITOKI yi almışlardır şimdi ameliyathaneye, ay inşallah çok iyi geçer Uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey bu oldu, hemen girip bakayım dedim
Evet ya çoook küçük. Hastanedeyken tutmaya bile korkuyordum şimdi biraz daha alıştım sanırım. O kadar küçük ki carters ın new bornları diğer markalar arasında en küçük olanlar. Onlar bile büyük oluyorcanım haydi güzel haberlerini beklyoruz, şu an doğum aşamalarındasın muhtemelen Allahım yardımcın olsun , en kısa zamanda güzel heberlerle gelirsin umarım
çok sevindim iyi haberlerine canım, yerim ben onu ya, annesiyle gezmelere bile başlamış maşallahdaha küçük olduğu için muhtemelen bolca uyuyor, annesi sen de dinlen uyanık günlerine hazırlanmış olursun, göğüs yarası maalesef ne yaparsak oluyo galiba, tahin üstü yağı, ayva çekirdeği jeli ve kantaron da yarıyor iyileşme için aklında olsun, size bol keyifler diliyorum bnundan sonrası için
Evet bn de aynı şeyi hayal ediyorum arkadaşlarımla. En yakın arklar hep aynı anda hamileydikİyi yapmışsın canım sonuçta mutlu anne mutlu bebekdışarı çıkıp temiz hava almak bebişler için de çok iyi hem. Benim de bugünlerde en büyük hayalim oğluşları arabalarına koyup beraber gezmek.
Canım ben beklemedeyim değişiklik yok
Canım ben de 0 numara prima almıştım ama kızın totosuna yapışıyor, her defasında bezi çıkarırken canı acıyacak diye ödüm kopuyor. Ben de sleepy e geçtim 1 numaraya. Azıccık büyük ama taşma vs olmadı. Sen zaten tecrübelisin ama ben yine de söyleyeyim dedimBUKITOKI sen doğuma giriyosun en yakınlarını görüyosun da ağlıyosun ben niçün taa Ankarada duygulanıyorum acaba burda ne güzel bağlar kurmuşuz sancı çeken arkadaşlar durumlar nasıl? Ben aşırı duygusalım ya hem bi an önce kavuşup kokularını içime çekmek istiyorum, hem daha durun içerde büyüyebildiğiniz kadar büyüyün diyorum hem de sanki hiç bişey hazır değilmiş gibi geliyor Allahım sanki doğumdan sonra hiçbişey alınamıyor gibi alık bi panik halindeyim
bu arada bebeğini ben gibi daha minnoş bekleyen arkadaşlar ben 0 numara bez alacağım, sizler de birer paket alıp deneyebilirsiniz. Kaka taşmaları bez ya küçük ya büyük gelirse oluyor biz muhtemelen bi kaç paket 0 numara kullanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?