2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşallah pırt diye doğar canım

Merhaba canım tamamen aynındurumdayız haftası bile sanki ben yazmışım gibi okudum eşim de ben de minyon değiliz tamam çok iri de değiliz ama yapısal olması bana da garip geliyor acaba sorun mu var diye korkuyorum. Benim oğlumda 37 de 3150 gr doğdu bikaç kafta daha beklese daha fazla olurdu ama bu neden küçük anlamadım Peritinalog bi sorun bulamadı kan akışı ile ilgili ama evet küçük baya haftasına göre dedi. Şuan sıkı takipteyim çünkü suyu da sınırda azalırsa ve gelişme durursa alacaklar 27 yi bi görsem diyorum ya

37 yazacaktım

Ben de aynı şekilde bebekte bir sorun olmasından endişeleniyorum. 32. haftada doppler vs daha detaylı baktı ve bir neden söyleyemedi doktor herhangi bir sorun görünmüyor bebeğin yapısı bu olabilir dedi. 34 hafta kontrolünde gerilik eğer 2 hafta olarak devam etseydi inan hiç takılmayacaktım demek ki yapısı bu diye düşünüyordum ama 2 haftada 1 hafta daha gerileyince çok endişelendim. Umarım bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz Kız bebek miydi seninki de canım?

Nasıl geleceği belli olmaz belki ağrı eşiğin yüksektir hissetmiyorsundur.Egzersizlere devam ediyormusun.Hurmayi 7 ye çıkart günlük.Hergun squat yap.

Nasıl geleceği belli olmaz belki ağrı eşiğin yüksektir hissetmiyorsundur.Egzersizlere devam ediyormusun.Hurmayi 7 ye çıkart günlük.Hergun squat yap.
Canın tatlı derler hep benim içinCanım yağmur var diye dün yürümedim, bugün yürüyeyim, dün bi 5 tane fln yedim, squat a devam, tamamdır

Canın tatlı derler hep benim içinCanım yağmur var diye dün yürümedim, bugün yürüyeyim, dün bi 5 tane fln yedim, squat a devam, tamamdır
7 ye çıkar bence düzenli tüket artık zararı yok senin için.Canin tatlıdır belki ama sanciyi hissetmiyorsundur bebişin sancısı ya o Ağrısız acısız olur inşaallah doğumun.

Gunaydin kizlar ben yine nst deyim yine sancim maksimum 20 geliyor. Cok sukur kilo boy haftasiyla uyumlu hale geldi. Ama gelin gorunkii suyum gittikce azaliyoor Doktorum inat ettim 37 den once dogurtmuycam seni diyor bakalim suyum izin verecekmi
Hadi gözün aydın, bekletir bence doktorun 37’ye baya kararlı görünüyor suya havuç suyuna aban, armut da öneriyorlar. Ben de bugün 34+0 oldum, seninki kaçtı?
Ayyy sırada BUKITOKI mi var? Çok heyecanlı arada başkaşarı olmadı dimi? Papatya0593 ne alemde?
Yok canım, papatya bekliyor ama buki onun sırasını kaptı B Bulut347 bir kaç gün önce ikizlerini doğurdu, küvözdeler şu anda, anneciklerinin yanına gidecekler umarım en kısa zamanda
3 hafta geriliği devlet hastanesinde mi söylediler? Belki sizin doktorunuzun ölçümüyle devletinki Farklı çıkmıştır. En doğru şeyi doktorunuz söyler. Beslenmeye ağırlık verebilirsiniz belki. Üzmeyin kendinizi, bebeğiniz de üzülür

Amin canım inşallah biraz zayıf doğsalar bile inşallah saglıklı olurlar küvöze falan girmezler tek duam bu. Evet benimki de kız bebek sadece bebeğimin halası biraz küçük doğmuş 2200 acaba ona mı benzedi diyorum ama yine de bilemiyorum. Doktorlar da suanlık saglıkla ilgili bi problem görmüyoruz sadece besin az alıyor dedi dogduktan sonra belli olur belki. İnşallah saglık sorunları olmaz hiçbir zaman. Ben de suyun daha da azalmasından ve bebeğin daha da geri kalmasından korkuyorum suyum bu sınırda giderse ve bebek az da olsa kilo alırsa bekleyecekler. Yarın kontrolüm var tekrar bakalım durumu nasıl eskiden heyecanlı giderdim kontrollere şimdi korkuyla gidiyorum

Bu arada karnın nasıl büyüdü mü. Benim çok büyümedi özellikle şu son zamanlarda durdu sanki göbeğimin büyümesi

Kötü örnek olacak ama ablam 40’ı geçti doğuramadı 41+ larda suni sancı denedi yine olmadı en son sezaryenle doğum yaptı.Kendi de ebe olduğu için belki o kadar rahat bekledi bilemedim ama

Evet canım devlet hastanesinde ölçüldü 3 hafta. Umarım öyledir kendi doktoruma gidince bu kadar geri çıkmaz içim ferahlar biraz Üzmemeye, kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama bazen beceremiyorum

Ayyynı bende o durumdayım hiç kontrole gidesim yok kötü bir şey duycam kaygısından. Kız halaya derler annesi öyle bir örnek var ailede madem öyle düşünüp rahatlatın kendinizi

Bu arada karnın nasıl büyüdü mü. Benim çok büyümedi özellikle şu son zamanlarda durdu sanki göbeğimin büyümesi

Birebir aynı durumdayız biz. Her şeyimiz çok benziyor. İlk gebeliğimde karnım çok büyüktü ikiz mi diye soruyorlardı üzülüyordum. Yok ikiz değil deyince heralde 4 kilonun üstünde doğuracaksın diyorlardı Karnı küçük olan gebelere özenirdim şimdi karnım küçücük hergün büyümüş mü diye bakıp üzülüyorum. Hatta bu sabah daha küçülmüş gibi geldi Bebekler büyüyordur inşallah.

BUKITOKI Rabbim yarfımcın olsun.

N nail art iyi olmanıza çok sevindim. Dışarı çıkmakla en güzelini yapmışsın. İlkinde Şubat'ta doğum yapınca biraz hasta olacak korkusu olmuştu. Bunda bolu hala soğuk ama inşallah ısındıkça çıkarmak istiyorum

Bu arada kanguru, sling alan var mı?

Benim de ağrı gibi kasılma gibi bir şeyler oluyor ama geçiyor. Geçen dışarda yemek yemiştim affedersinix ondan mı ishal oldum yoksa olacağım mı vardı. Doğum belirtisi mi korkuyorum açıkcası...ama uyuyabiliyorum, çok ağrım olsa uyku da olmazdı diye düşünüyorum. Doktora yarın öğleden sonra gideceğim.

33+4 um canim ama kilo boy olarak 34. Hafta dedi

Kötü örnek olacak ama ablam 40’ı geçti doğuramadı 41+ larda suni sancı denedi yine olmadı en son sezaryenle doğum yaptı.Kendi de ebe olduğu için belki o kadar rahat bekledi bilemedim ama
Annem de gününde doğurmuş gebeliğim hep anneme benziyordu ya annem de anladığım 40 ı doldurmuş , ona çektim kesin

Bazen halasına benzemiştir diyip rahatlatıyorum kendimi bazen erken bile olsa saglıklı olacak diyorum bazen de ağlarken buluyorum kendimi bi sıkıntı çöküyor içime. İyi örnekler okuyorum iyi olıyprum instagramda bebek doğum videolarına denk geliyorum anında gözümden yaşlar akıyor yani duygularım karmakarışık Rabbim korktugumuzla sınamasın inşallah doğduktan sonra o günler geride kaldı auan herşey çok güzel yolunda deriz.
Benim de özellikle sabah kalkıgımda göbeğim minicik sonra bişeyler yiyip şu içince şişiyor ama belli yani bebek küçük olduğu için karnım da küçük

İnşallah bu üzüldüğümüz günler geride kalacak boşuna ağlamışım üzmüşüm kendimi diyeceğiniz günler gelecek Bende öyle bir ağlıyorum bi ümit doluyorum karmaşık duygular içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…