2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bı ara bahsetmiştim burada aldıklarımi

Bavulumu bitirmeliyim bugün sonra hurma alışverişine de çıkacağım ama hiç halim yok çok uykum var sanki

Canım ramazan geldi ya heryerde var hurma a101 de bile 5-6 çeşit vardı uzak yere gitme diye yazam dedim
Evet makbul var yakınımda aslında oraya gitmeyi düşünüyorum ama eşim gelince giderim dedim şuan evin içinde bile kalkacak halim yok kalkamazsam oğlumu gönderirim herhalde benim yaverim

Kızlar bebek bezi ve mama olarak hangi markaları tercih ettiniz?

Mama konusunda en iyisi Aptamil diye biliyordum ama gaz yaptığını yazmışlar yorumlarda.
Sanırım ben SMA Comfort tercih edeceğim. Gaz ve kabızlık yapmama konusunda iyi olduğunu yazmışlar.

Bez olarak Prima baktım ama sanırım maddi olarak baya zorlar. Dün ebebekten kendi markasını aldık 1 paket 50'li personel önerisiyle, eğer pişik vs olursa iade alıyorlarmış, garantili ürün yani... Bir de Molfix de kaliteliymiş ama 1 numarası yoktu diye almadım.

Sma comfort da iyi diye duydum. Bir anne önermişti hatta bana.
Ama hipp organik combiotic aldım ben.
Bezleri de prima premium care aldım. Aylar önce stokladım 1 ve 2 no. Tüm arkadaşlarım onu önerdi çünkü.
3 numara da almıştım. Onu bilmeden aldım. Aktif bebek olan versiyonu. Premium care değil.

Artık o numaradan sonra başka markaları deneyebilirim diye düşündüm duruma göre.

baby turco ve sleepy bio natural kullanıp önerenler de oldu bana. ben sleepyden sadece yenidoğan ıslak mendil aldım. çok temizmiş içeriği.

Ebebek garanti veriyorsa süper bence. Bebek sevmezse iade edersin ne güzel.

Canım ramazan geldi ya heryerde var hurma a101 de bile 5-6 çeşit vardı uzak yere gitme diye yazam dedim

Yemeden içini açıp kontrol ediyorsun di mi? Bim a101 hurmalarında çok kurt çıkıyor. Ben almayı kestim o yüzden. benim şanssızlığımdı belki de. Nereden alırsan al kurt olabiliyor ama o marketlerinkinde daha fazla.

ebebek'ten aldığınız garantili bezin markası ne acaba? Baby&me olabilir mi?

Bir de Pure Baby diye bir marka çıkmış kızlar tv'de reklamlarından gördüm 1 numarasından bir de ıslak mendillerinden aldım. deneyeceğim

Mama olarak hipp organik combiotic aldım, bez de prima premium care, stok yapmıştım biraz, şimdi iyice uçmuştur, haklısın

Aa hurmada hiç kurta denk gelmedim desemiçini açmadığından mı nedir, a101 de yaş hurma var baya güzel onu bi deneyin yumuşacık, bundan sonra bakarım

Aa hurmada hiç kurta denk gelmedim desemiçini açmadığından mı nedir, a101 de yaş hurma var baya güzel onu bi deneyin yumuşacık, bundan sonra bakarım

Medine hurması dışındakileri sevmiyorum pek. Kuruyemişçilerden alıyorum onu da.

Bimdeki mebrum hurma da çok güzel tat olarak ama işte kurt meselesi kötü en pahalısını alsan da olabiliyor bu.

Ben de önceden içine bakmadığımdan görmüyormuşum. Biri uyarmıştı da artık ortadan ayırıp içini görmeden kesinlikle yiyemiyorum.

Goon nun bebek bezinin primaya cok yakin kalitede oldugunu soyluyolar baya karsima cikti fiyat olarak uygun bi arastir istersen canim

Bı ara bahsetmiştim burada aldıklarımi

Ya kaçırmışım sanırım, bir dönem çok giremiyordum.

Ben sleppy aldım. Kullanan çok arkadaşım memnun. Oğlumda birçok marka denemiştim. Prima bir dönem sonra bozmuştu. Ondan almak istemedim. Huggies vardı hala onu özlemle anıyorum. Ne güzel bezdi...

Ben sleepy bio natural aldım 1 ve 2 numarasını. Pişik yapmazsa onunla devam edeceğim. Prima evet birazcık uçmuş fiyat olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…