- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.801
Aa fırlattı çocuğu resmen
Şunu gördünüz mü
Kızlar siz sancılandıkça bende kendimi sorguluyorum artıkbenim niye yok diye , bebek yalancı sancısız pat diye doğar mı peki, direk normal sancılar girer mi , çünkü yarın 38 oluyorum ben yavaştan gelmez mi bebiş 40 ı beklicek mi dersiniz
Canım ben de 0 numara prima almıştım ama kızın totosuna yapışıyor, her defasında bezi çıkarırken canı acıyacak diye ödüm kopuyor. Ben de sleepy e geçtim 1 numaraya. Azıccık büyük ama taşma vs olmadı. Sen zaten tecrübelisin ama ben yine de söyleyeyim dedim
Amin canım inşallah biraz zayıf doğsalar bile inşallah saglıklı olurlar küvöze falan girmezler tek duam bu. Evet benimki de kız bebek sadece bebeğimin halası biraz küçük doğmuş 2200 acaba ona mı benzedi diyorum ama yine de bilemiyorum. Doktorlar da suanlık saglıkla ilgili bi problem görmüyoruz sadece besin az alıyor dedi dogduktan sonra belli olur belki. İnşallah saglık sorunları olmaz hiçbir zaman. Ben de suyun daha da azalmasından ve bebeğin daha da geri kalmasından korkuyorum suyum bu sınırda giderse ve bebek az da olsa kilo alırsa bekleyecekler. Yarın kontrolüm var tekrar bakalım durumu nasıl eskiden heyecanlı giderdim kontrollere şimdi korkuyla gidiyorum
Yemeden içini açıp kontrol ediyorsun di mi? Bim a101 hurmalarında çok kurt çıkıyor. Ben almayı kestim o yüzden.benim şanssızlığımdı belki de. Nereden alırsan al kurt olabiliyor ama o marketlerinkinde daha fazla.
Bugün hafif hafif sancı vuruyor bana
Cumartesi kontrolüm var bakalım nst'de ne çıkacak...
Ya kaçırmışım sanırım,bir dönem çok giremiyordum.
Ben sleppy aldım. Kullanan çok arkadaşım memnun. Oğlumda birçok marka denemiştim. Prima bir dönem sonra bozmuştu. Ondan almak istemedim. Huggies vardı hala onu özlemle anıyorum. Ne güzel bezdi...
Eveet bence hazırlık yapıyorAa hadi bakalım hayırlısıbazı beyler yola çıkmaya mı hazırlanıyor yoksa
Wrap sling ve yan sling biraz büyüyünce kanguru alırım bı ihtimal.Bu yan slingi yurt dışından getirtmistim kızımda okadar rahat ki hem çocuk hem benim için sonra birisine hediye etmiştim.Simdi yine aldım.Turkiyede babasling diye de geçiyor
Buraya bak canımYa kaçırmışım sanırım,bir dönem çok giremiyordum.
Ben sleppy aldım. Kullanan çok arkadaşım memnun. Oğlumda birçok marka denemiştim. Prima bir dönem sonra bozmuştu. Ondan almak istemedim. Huggies vardı hala onu özlemle anıyorum. Ne güzel bezdi...
Yaa karnım ağridi gülmekten
Şunu gördünüz mü
Bende koru cukurambarı gezdim ay bunları hiç sormamışım ama doğum sırasında sancı çekip aynı yatak çatal oluyor orda doğumu tamamlıyorsun, doğumdan sonra başka odaya alıyoruz dediler, komşum orda doğurdu eşide annesinde ordaydı öyle bi kısıtlamadan bahsetmedi, oda süsü fln da hiç sormadım ya onurda aklımda olmadığı için, gidip gezmişim hiçbişe sormadan resmenBu arada kizlar medicanada dogum yapacaklar icin yaziyorum. Diger sehirdekilerle aynimidir bilmiyorum ama ankara bu sekilde,
Esleri doguma genellikle almiyorlar ama doktor bazen insiyatif kullanabiliyormus
Odaya canli cicek, balon vb seyler almiyorlar yasakmis
Kendiniz susleyebilirsiniz diyorlar ama yasaklari cikinca sadece kapi susu ve kurdela tarzi seyler kaliyo onlarla ne kadar suslenirse
Lohusa serbeti ve asiri kotu bi bebek cantasi veriyorlar sadece onun harici bi hizmet yok
Dogumdan sonra 1 saat ziyaretcilere izin veriyoruz ama 1 saatten sonra baba ve 1 adet refakatci harici kimseyi istemiyoruz dedi
Sezeryanda 36 saatten once cikarmiyorlarmis hastaneden
Covid testi olayi kaldirilmis kimseden istemiyorlarmis
Aklima gelenleri sordum ciktim odalara baktim, oda isi biraz sans sanirim buyuk tipde var kucuk tipde bu sekilde yani.
Evet es ve 1 refakatci oluyormus ama onun harici almiyoruz dediler ama ben pek inanmadim cunku gecen sene dis gebelik gecirdigimde covid olaylari vardi birde ona ragmen gelen giden oldu kimse birsey dememisti. Renkli helyum balonlari alacaktim oysaki yasakmis bende ona uzuldumBende koru cukurambarı gezdim ay bunları hiç sormamışım ama doğum sırasında sancı çekip aynı yatak çatal oluyor orda doğumu tamamlıyorsun, doğumdan sonra başka odaya alıyoruz dediler, komşum orda doğurdu eşide annesinde ordaydı öyle bi kısıtlamadan bahsetmedi, oda süsü fln da hiç sormadım ya onurda aklımda olmadığı için, gidip gezmişim hiçbişe sormadan resmen
Şöyle pırt diye doğursak doktorlarda ne şaşırır
Şunu gördünüz mü
Kız aman boşver ne uğraşacan balon fln plastik hep doğaya zarar parana yazıkEvet es ve 1 refakatci oluyormus ama onun harici almiyoruz dediler ama ben pek inanmadim cunku gecen sene dis gebelik gecirdigimde covid olaylari vardi birde ona ragmen gelen giden oldu kimse birsey dememisti. Renkli helyum balonlari alacaktim oysaki yasakmis bende ona uzuldum
Merhaba kızlar burayı sürekli takip eder oldum hepinizden haberdarım. Güzel haberleriniz bekliyoruzBUKITOKI .
32 hafta kontrolümden sonra bebeğimin karın çevresinin 2 hafta geri çıktığını yazmıştım. 34 hafta kontrolünde malesef fark 3 haftaya çıkmıştı kilosu halen 2ye ulaşmadı, karın çevresi dışındaki değerler haftasına daha yakın. Çalışamaz raporu için devlet hastanesine gitmiştim doktor kendi doktorunuzun bilgi vermesi daha iyi olur dedi yorum yapmadı. Kendi doktorum pazartesi günü görecek. 2 gündür ağlamaktan helak oldum neden böyle, sorun ne, bebeğim iyi mi, bir rahatsızlığı mı var düşünceleri her an beynimi kemiriyor. Ben çok minyon sayılmam eşim uzun boylu yapılı birisi. Oğlum 3500 gram doğmuştu genetik desem aklıma yatmıyor bebeğim neden gelişemiyor
Ölçümden ölçüme fark edebiliyor kızlar. Doktor ölçüm alırken dikkat ederseniz 1 mm bile kaysa haftası 1 2 hafta ilerliyor. Ben 8 gün önce devlet gitmiştim. Bugün mesela doktorum orda ölçülen ölçülerden daha az ölçtü. Başta boyunu 49 cm den fazla ölçtü sonra düzeltti 47 cm civarı ölçtü. Kilosu ve kafası 8 gün önceden daha az kendi önceki ölçümünden daha fazla olsa daMerhaba canım tamamen aynındurumdayız haftası bile sanki ben yazmışım gibi okudum eşim de ben de minyon değiliz tamam çok iri de değiliz ama yapısal olması bana da garip geliyor acaba sorun mu var diye korkuyorum. Benim oğlumda 37 de 3150 gr doğdu bikaç kafta daha beklese daha fazla olurdu ama bu neden küçük anlamadım Peritinalog bi sorun bulamadı kan akışı ile ilgili ama evet küçük baya haftasına göre dedi. Şuan sıkı takipteyim çünkü suyu da sınırda azalırsa ve gelişme durursa alacaklar 27 yi bi görsem diyorum ya
Canım benim ne sıkması, çok geçmiş olsun , hızlıca toparlayın inşallahKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemen anlatıyorum olanları. Dün ateşim bir anda 38.5 39 a kadar çıktı mide bulantısı başladı bir kaç kez kustum. Kusmalarımdan sonra karnım iyice sertleşmeye başladı alt tarafımda ciddi ağrılar oldu. Hemen kadın doğum acil olan bir hastaneye gittik. Orada önce ultrasonla bakıldı normal dedi sonra alttan muayene yaptı ( ne kötü bir şeymiş oooo ölüyodum acıdaan ) onada normal dedi nst ye bağladılar. Nst bitti bi yarım saat dolan gel tekrar bakalım dedi biraz sıkıntılı kalp atışları dedi. Sonra tekrar bağladılar bebekte taşikardi var dedi kalp atışları çok hızlı ve sık dedi. İstersen yatış yapalım ama yer yok acilde kalablıkta yatman lazım dedi bende onu istemedim kendi doktoruma gidicem dedim. Sabah kalktım hemen kendi doktpruma gittim beneğin kalp atışları düzelmiş çok şükür her şey yolunda dedi. Ama bana iki tane serum taktı biraz toparlarson dedi. Ciddi enfeksiyonun var dedi antibiyotiğe başladıkbaya uzun yazdım umarım sıkmamışımdır sizi
Nst nasıl canımBenimde sancılar başladı valla diken üstündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?