2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım benim kızda (40+5 te) akşam 18:30 da nst ye girdim en son hiç bi nst de sancım olmadı, gece 2yi geçerken suyum geldi sancım ondan sonra düzensiz olarak başladı suni sancı taktılar.

Aa öyle mi, ben de molfix pure&soft ya da prima alayım diyodum, molfix alayım o daha büyüktür. Sleepy nasıl beğendin mi sen kızımda yeni çıkmıştı bezi yanlardan kopmuştu takmadan bi önyargı oldu bende nedense

Cihazdan cihaza çok fark ediyor ölçüm hele devletteki cihazlarla özel arasında ciddi fark çıkması mümkün. Kendi doktorunla konuşmadan bu kadar canını sıkma canım insallah iyi haberlerle döneceksin. Olasılıklar yüzünden hamişliğin son zamanlarını zehir etme kendine

100 kişi 1000 kilo meyve yese 1 tane kurtlu olsa bana denk gelir incirde bile gördüm ama hurmada görmemiştm ona da iyice bakayım artık uyardığın iyi oldu

Aa hadi bakalım hayırlısı bazı beyler yola çıkmaya mı hazırlanıyor yoksa
Bugün hafif hafif sancı vuruyor bana
Cumartesi kontrolüm var bakalım nst'de ne çıkacak...

Aaaah huggies bi kere kullanıp da özlemeyen yok sanırım keşke yine girse piyasaya hiç başka marka düşünmesek prma premium care ile başlamıştım kızıma losyonumsu bi kokusu vardı sonra huggies o da kalkınca molfixle devam ettik biz öncekinde. O yüzden ben direk molfix pure&softla başlamayı düşünüyorum bunda bakalım insallah iyi çıkar.

Bu arada kizlar medicanada dogum yapacaklar icin yaziyorum. Diger sehirdekilerle aynimidir bilmiyorum ama ankara bu sekilde,
Esleri doguma genellikle almiyorlar ama doktor bazen insiyatif kullanabiliyormus
Odaya canli cicek, balon vb seyler almiyorlar yasakmis
Kendiniz susleyebilirsiniz diyorlar ama yasaklari cikinca sadece kapi susu ve kurdela tarzi seyler kaliyo onlarla ne kadar suslenirse
Lohusa serbeti ve asiri kotu bi bebek cantasi veriyorlar sadece onun harici bi hizmet yok
Dogumdan sonra 1 saat ziyaretcilere izin veriyoruz ama 1 saatten sonra baba ve 1 adet refakatci harici kimseyi istemiyoruz dedi
Sezeryanda 36 saatten once cikarmiyorlarmis hastaneden
Covid testi olayi kaldirilmis kimseden istemiyorlarmis

Aklima gelenleri sordum ciktim odalara baktim, oda isi biraz sans sanirim buyuk tipde var kucuk tipde bu sekilde yani.

Buraya bak canım

Bende koru cukurambarı gezdim ay bunları hiç sormamışım ama doğum sırasında sancı çekip aynı yatak çatal oluyor orda doğumu tamamlıyorsun, doğumdan sonra başka odaya alıyoruz dediler, komşum orda doğurdu eşide annesinde ordaydı öyle bi kısıtlamadan bahsetmedi, oda süsü fln da hiç sormadım ya onurda aklımda olmadığı için, gidip gezmişim hiçbişe sormadan resmen

Evet es ve 1 refakatci oluyormus ama onun harici almiyoruz dediler ama ben pek inanmadim cunku gecen sene dis gebelik gecirdigimde covid olaylari vardi birde ona ragmen gelen giden oldu kimse birsey dememisti. Renkli helyum balonlari alacaktim oysaki yasakmis bende ona uzuldum

Kız aman boşver ne uğraşacan balon fln plastik hep doğaya zarar parana yazık

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemen anlatıyorum olanları. Dün ateşim bir anda 38.5 39 a kadar çıktı mide bulantısı başladı bir kaç kez kustum. Kusmalarımdan sonra karnım iyice sertleşmeye başladı alt tarafımda ciddi ağrılar oldu. Hemen kadın doğum acil olan bir hastaneye gittik. Orada önce ultrasonla bakıldı normal dedi sonra alttan muayene yaptı ( ne kötü bir şeymiş oooo ölüyodum acıdaan ) onada normal dedi nst ye bağladılar. Nst bitti bi yarım saat dolan gel tekrar bakalım dedi biraz sıkıntılı kalp atışları dedi. Sonra tekrar bağladılar bebekte taşikardi var dedi kalp atışları çok hızlı ve sık dedi. İstersen yatış yapalım ama yer yok acilde kalablıkta yatman lazım dedi bende onu istemedim kendi doktoruma gidicem dedim. Sabah kalktım hemen kendi doktpruma gittim beneğin kalp atışları düzelmiş çok şükür her şey yolunda dedi. Ama bana iki tane serum taktı biraz toparlarson dedi. Ciddi enfeksiyonun var dedi antibiyotiğe başladık baya uzun yazdım umarım sıkmamışımdır sizi

Ölçümden ölçüme fark edebiliyor kızlar. Doktor ölçüm alırken dikkat ederseniz 1 mm bile kaysa haftası 1 2 hafta ilerliyor. Ben 8 gün önce devlet gitmiştim. Bugün mesela doktorum orda ölçülen ölçülerden daha az ölçtü. Başta boyunu 49 cm den fazla ölçtü sonra düzeltti 47 cm civarı ölçtü. Kilosu ve kafası 8 gün önceden daha az kendi önceki ölçümünden daha fazla olsa da bu çocuk karnımda zayıflayıp kafası da küçülmediğine göre kilo ve boyu güzel dedi doppler baktı kordondan kan akışı diğer iki değere göre çok daha iyi dedi. Suyu azdı bir tık çoğalmış sınırda az artık dedi. Plasenta yaşlı değil dedi. Şu an bebeğim genel bakıldığında ölçümlere göre 1 hafta geri gözüküyor ama inanın hiç takmıyorum. Sizde stres yapmayın zaten doğum haftalarına geldik artık doğunca zayıf bile olsalar ağzından burnundan sokuşturup kilo aldırırız inşallah

Canım benim ne sıkması, çok geçmiş olsun , hızlıca toparlayın inşallah şükür farkedildi tedavi edildi , inşallah hızlıca da iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…