2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    245
Ya görümcem seni dönüşte yanlız birakmiyim bende geliyorum demiş.E oğlumu birktim zaten babasının yanında onane ya off eşimde diyor seni bırakıp döneriz 5 saatlik yol gidip beni bırakıp dönmek mi eşya mıyım ben ya oturup çay içeceğiz ablamla hep birlitke ablan düşünsün dedim kırmadım napim dedi keyfi bilir sabahın nurunda kaldırıp cocuklari hazirlayacagim.Hamile insanlada ugraislmaz yani
 
Canım ya olabilir niye böyle düşündün ki gelsin ya eşin yalnız kalmamış olur, ben bozulmazdım sanki ya sen neye takıldın
 
Canım ya olabilir niye böyle düşündün ki gelsin ya eşin yalnız kalmamış olur, ben bozulmazdım sanki ya sen neye takıldın
O gelirse esimde durmaz çünkü ailemi sevmiyorlar yani evlendiğim ilk 5 yılin son yıllarında benim bile görüşmem yasaklanmıştı onlarda ilk yıldan sonra gelmelerini istmemislerdi.
 
Benim niyetim buadan koaceliye geçeyim hem anakucagini alayim hemde annemin cayini iceyim doğuma gelemeyecekmis son kez görmüş olurum oradanda ablama Bursa'ya geçeriz biraz oturduktan sonra onlar dönerler di.Esiminde süt çocuğu var orada biraz takilirlardi diye düşünüyordum.Birde geçmişde insanların verdiği yorgunluğa artık göz yummmak istmiyorum açıkçası yoksa eşimin ailesinide çok sverim hatta her hafta sunu yaplim bunu yapalım derler kabul ederim.Esimde cocukalrda rahat etsin diye.Daha bugün kayınvalidem yanlız yaşıyor onu gezdirdim bu halimle geçmişte o kadar kötülük yaptı hâlbuki halen net sınır koyamiyrium kırmamak için kimseyi ancak buraya yazıyorum.
 
E B R U eşimle geçen gün isim konusunu konuşuyorduk dikkatini çekmiş Osmanlıda kız çocuklarına a ve b harfi ile başlayan isimler koyuyorlarmis lider ruhlu baskın olsunlar diye.
Dogrudur canim ama artik isim bakmak istemiyorum belki 1 haftaya dogurucam hala bakip duruyoruz bunlardan birini secmem lazim artik
 

Oğlum da biz de doğuma birkaç hafta kala karar vermiştik. Çok zor bir karardı. Ben öğretmenim. Birçok isimde öğrencilerim aklıma geldikçe eledim Gökalp isminde karar kılmıştık.

Kızımda daha kolay oldu. Eşim abisine uyan bir ismi olsun istedi... Yine çevremizde bu isimde kimse yok

Huzeyfe, Hanzala, Ömer , Ali sevdiğim isimlerden
 
Dogrudur canim ama artik isim bakmak istemiyorum belki 1 haftaya dogurucam hala bakip duruyoruz bunlardan birini secmem lazim artik
Belis sevgi de olabilir demek istedim ama benim kulağima Melis sevgi güzel geliyor.
 
Kaç tane yemek lazım, yavaş yavaş mı mikarı arttırmalı yoksa direkt 6'şar 6'şar götürmeli mi
Bence 35,36 larda günlük 5er tane her hafta 2 tane çoğaltmak lazım.Cok denedim ama 5 olmazsa günlük etkisi çok az oluyor birlikte ahududu çayı ada çayı ve hareketli bir yaşamın olmasına ragmen.
 
İkinci keredir gece burun kanaması yaşıyorum uyanıyorum. Ama aralarında herhalde 2 ay var noldu anlamadım gene. İnternette vücut ısısı artınca olur diyor. Oldukça normalmiş. Yaşayan var mı ?
 
İkinci keredir gece burun kanaması yaşıyorum uyanıyorum. Ama aralarında herhalde 2 ay var noldu anlamadım gene. İnternette vücut ısısı artınca olur diyor. Oldukça normalmiş. Yaşayan var mı ?
Ben çok sık yaşıyorum. Hatta az önce tekrar kanadı. Uzun sürmez da hamilelikte normal yazıyor her yerde. Ben de problem etmedim. İlk kızımda da olmuştu ama bu sefer çok sık oldu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…