- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.261
Bende başladım bakalım hurmayaSon iki haftamda vazgecilmezim36 da başladım herhalde
Bence Melis SevgiKizlar Melis Sevgi mi yoksa Belis Sevgi mi sizce hangisi daha hos
Arkadasimin kizinin adi belis heryerde yanlis yaziyolar demisti bazilari melis bazilari beliz falan yaziyomus bu kadar sorun olacagini bilsem koymazdim demistiKizlar Melis Sevgi mi yoksa Belis Sevgi mi sizce hangisi daha hos
Son birkaç gün kala başlayacağım bende ona bride ada çayı düşünüyorumBende başladım bakalım hurmayadoktora ahududu yaprağı çayını sorcaktım unuttum onu da kullanan çok
Canım ya olabilir niye böyle düşündün ki gelsin ya eşin yalnız kalmamış olur, ben bozulmazdım sanki ya sen neye takıldınYa görümcem seni dönüşte yanlız birakmiyim bende geliyorum demiş.E oğlumu birktim zaten babasının yanında onane ya off eşimde diyor seni bırakıp döneriz 5 saatlik yol gidip beni bırakıp dönmek mi eşya mıyım ben ya oturup çay içeceğiz ablamla hep birlitke ablan düşünsün dedim kırmadım napim dedi keyfi bilir sabahın nurunda kaldırıp cocuklari hazirlayacagim.Hamile insanlada ugraislmaz yani
O gelirse esimde durmaz çünkü ailemi sevmiyorlar yani evlendiğim ilk 5 yılin son yıllarında benim bile görüşmem yasaklanmıştı onlarda ilk yıldan sonra gelmelerini istmemislerdi.Canım ya olabilir niye böyle düşündün ki gelsin ya eşin yalnız kalmamış olur, ben bozulmazdım sanki ya sen neye takıldın
Dogrudur canim ama artik isim bakmak istemiyorum belki 1 haftaya dogurucam hala bakip duruyoruzE B R U eşimle geçen gün isim konusunu konuşuyorduk dikkatini çekmiş Osmanlıda kız çocuklarına a ve b harfi ile başlayan isimler koyuyorlarmis lider ruhlu baskın olsunlar diye.
Anlami guzel aslinda ama evet karistiran cok olurArkadasimin kizinin adi belis heryerde yanlis yaziyolar demisti bazilari melis bazilari beliz falan yaziyomus bu kadar sorun olacagini bilsem koymazdim demisti
Ya bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği iştebide ben modern isim sevmiyorum peygamber sahabi ismi istiyorum… sanki modern isimlerdekiler daha dertsiz olacak öyle bişe mi koysam diyorum, zor yaa
Belis sevgi de olabilir demek istedimDogrudur canim ama artik isim bakmak istemiyorum belki 1 haftaya dogurucam hala bakip duruyoruzbunlardan birini secmem lazim artik
He evet canim belis b ile basliyo dimiBelis sevgi de olabilir demek istedimama benim kulağima Melis sevgi güzel geliyor.
Kaç tane yemek lazım, yavaş yavaş mı mikarı arttırmalı yoksa direkt 6'şar 6'şar götürmeli miSon iki haftamda vazgecilmezim36 da başladım herhalde
Bence 35,36 larda günlük 5er tane her hafta 2 tane çoğaltmak lazım.Cok denedim ama 5 olmazsa günlük etkisi çok az oluyor birlikte ahududu çayı ada çayı ve hareketli bir yaşamın olmasına ragmen.Kaç tane yemek lazım, yavaş yavaş mı mikarı arttırmalı yoksa direkt 6'şar 6'şar götürmeli mi
Ben şunu giydim hastanede, belki fikir olurAy benim de tek eksiğim bu sanırım çantamda rahat bi sey giymek istiyorum ama sabahlık falan alakasız olacak gibi. Ne aldınız kızlar terkin ya az bi fikir verin ne oluuuur
Ben çok sık yaşıyorum. Hatta az önce tekrar kanadı. Uzun sürmez da hamilelikte normal yazıyor her yerde. Ben de problem etmedim. İlk kızımda da olmuştu ama bu sefer çok sık olduİkinci keredir gece burun kanaması yaşıyorum uyanıyorum. Ama aralarında herhalde 2 ay var noldu anlamadım gene. İnternette vücut ısısı artınca olur diyor. Oldukça normalmiş. Yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?