- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.301
Yanına katı yemeğe başladığında yiyeceğin kuru meyveler al canım ... Dut kayısı erik incir bunların kuruları .. hem bağırsaklarını çalıştırır hem süt artırır enerji verir.sezeryan tarihim belli oldu23.03.2023 heyecan bastı 38+4 te geliyor yavrum sezeryan ile doğum yapmış arkadaşlar mutlaka dikkat et dediğiniz bir konu var mı yada yanına mutlaka al dediğiniz bir eşya falan
Evet canım malesef hemoroidKızlar günaydın. Dün lavaboda peçeteye kan geldi kırmızı taze kan korktum başta ama sonra kanın (çok afedersiniz) makattan geldiğini farkettim hemoroid belirtisi mi? Öyle bi sıkıntım da yoktu dıştan da öyle bişey yok.
Devam ederse giderim zaten. Anal fissürmüş sanırım çatlak oluyormuş. Başlangıç gibi bişey. Ablama sordum hemen ebe kendisi o söyledi. Bi de diyo hamilelikte herşey oluyor daha altına da kaçıracaksınEvet canım malesef hemoroidKanama da oluyorsa hemen bir genel cerraha görünmelisin
Biliyorum elimizde değil ama kastığımız zaman ağrı olması kaçınılmazKendimi cok kastım, zaten 3 saniye bile surmedi hemen çıkardı parmaklarini. Kastigin icin anlayamadim ama dar gözüküyor sancin başladığı zaman yine bakariz dedi. Muayeneden cikinca ağlamaya başladım. Buna dayanamiyosam normal dogumda nasil dayanicam bilmiyorum
Ah bu ablalarDevam ederse giderim zaten. Anal fissürmüş sanırım çatlak oluyormuş. Başlangıç gibi bişey. Ablama sordum hemen ebe kendisi o söyledi. Bi de diyo hamilelikte herşey oluyor daha altına da kaçıracaksın
Bugün kontrolüm vardı canım, hamdolsun her şey yolunda. Nst'de sancı çıkmadı. Bebeğim normal kilosuna ulaşmış. Balık yağını ve magnezyumu kesti artık hızlı kilo almasını istemiyorum çünkü normal doğuma bir engel yok dediCanım senin de baya az kaldı, doktor güzel birşey dedi o yüzden mutlu oluyorum bende, bide hafif hafif acıyı yaşayayım şok olmayım doğumdaama senin ki sezeryan olacaktır sanki demi çünkü ameliyat olmuştun
Meme gibi bi cikinti yoksa belki catlak olusmustur kabizlik yasiyorsan canim vazelin cok iyi geliyorKızlar günaydın. Dün lavaboda peçeteye kan geldi kırmızı taze kan korktum başta ama sonra kanın (çok afedersiniz) makattan geldiğini farkettim hemoroid belirtisi mi? Öyle bi sıkıntım da yoktu dıştan da öyle bişey yok.
Evet şu an çıkıntı yok. Bakalım ne olacakMeme gibi bi cikinti yoksa belki catlak olusmustur kabizlik yasiyorsan canim vazelin cok iyi geliyor
Aaa daha kaçırmadın mıDevam ederse giderim zaten. Anal fissürmüş sanırım çatlak oluyormuş. Başlangıç gibi bişey. Ablama sordum hemen ebe kendisi o söyledi. Bi de diyo hamilelikte herşey oluyor daha altına da kaçıracaksın
Bende geçen kontrolde doktor ben erken doğar dediklerim 40’ı da bekledi tabi sen sancıyla açılmayla gelirsen onu bilemem seni normal doğurturum dedi. Ben de çok mutlu olmuştum normal deyince. Su azlığı engel olur mu diye düşünüyordum.Bugün kontrolüm vardı canım, hamdolsun her şey yolunda. Nst'de sancı çıkmadı. Bebeğim normal kilosuna ulaşmış. Balık yağını ve magnezyumu kesti artık hızlı kilo almasını istemiyorum çünkü normal doğuma bir engel yok dediÇoook mutlu oldum normal doğum diyince
Hayırlısı ve kolayı olsun diye dua edelim canım. Suyum hiç yoktu ilk doğumda. Suni sancı ile normal olduBende geçen kontrolde doktor ben erken doğar dediklerim 40’ı da bekledi tabi sen sancıyla açılmayla gelirsen onu bilemem seni normal doğurturum dedi. Ben de çok mutlu olmuştum normal deyince. Su azlığı engel olur mu diye düşünüyordum.
KaçırdımAaa daha kaçırmadın mıben ilk yaşadığımda vi şok olmustum
Aynen öyle hep dua ediyorum. Sezaryen de aynı normalde sağlıklı olsunlarda. Ama insan bi denemek istiyo. Belki de doktoru tırmalayacağım beni sezaryene alın diye bilinmezHayırlısı ve kolayı olsun diye dua edelim canım. Suyum hiç yoktu ilk doğumda. Suni sancı ile normal oldu
Ya değil mi alttan üsttenKaçırdımilk zamanlar sabah bulantılarında kusarken o kadar kasılıyordum ki kaçırıyordum. Sonra da ağlıyordum ben ne yaşıyorum diye ben onu savdım dedim zaten ablama
Ay ne lüzumsuz insanlar var nereye oturacağımı ben bilirim deseydin, neyse sabret canım yaMaalesef kabul etmedi ablası arabayı geç getirdiği için geçe kalırız kapıdan uğrar çıkarız dedi.Ablasi arkaya oturttu beni de birşey olur sana önde dedi ufaklık sürekli üzerime çıkmaya çalışıyor umarım gitmeden doğurmam
Ayyy maşallah hadi inşallah , benimde kesmişti canım 37 de takviyeleri içmiyorum yeterli kiloya ulaşınca gerekte yokBugün kontrolüm vardı canım, hamdolsun her şey yolunda. Nst'de sancı çıkmadı. Bebeğim normal kilosuna ulaşmış. Balık yağını ve magnezyumu kesti artık hızlı kilo almasını istemiyorum çünkü normal doğuma bir engel yok dediÇoook mutlu oldum normal doğum diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?