- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.281
Kolay doğum için galiba. 36+5 oldum geç mi kaldım bende hemen başlayım... 2. Olmasına rağmen insan her şeyi unutuyor yaaSon iki haftamda vazgecilmezim36 da başladım herhalde
İlk kızımda A ile başlıyor bu kızımda uyumlu olsun diye A ile başlıyor bunu okuyunca çok sevindim bilmeden iyi bişey yapmışıZ demek ki@E B R U eşimle geçen gün isim konusunu konuşuyorduk dikkatini çekmiş Osmanlıda kız çocuklarına a ve b harfi ile başlayan isimler koyuyorlarmis lider ruhlu baskın olsunlar diye.
İnşallah canımAh canım benim.. Sonu güzel mutluluğa çıkacak inşallah bu düşünceyle dayanacağız artık. Tek ayrılıklar bundan olsun da durulur napalım.
Melis SevgiKizlar Melis Sevgi mi yoksa Belis Sevgi mi sizce hangisi daha hos
Basit bir mevzuyu bile çok fazla sorun haline getiriyorsun canım. Seni kırmak değil niyetim ama sen bence gebelikteki duygu dalgalanmasını zirvede yaşıyorsun. Normal bir dönemde belki de hiç tepki göstermeyeceğin şeylere takılıp kalıyorsun. Bu şekilde çok yıprattın kendini. Düşünme artık, doğuma kadar sal en azından ki stresin artmasın.Ya görümcem seni dönüşte yanlız birakmiyim bende geliyorum demiş.E oğlumu birktim zaten babasının yanında onane ya off eşimde diyor seni bırakıp döneriz 5 saatlik yol gidip beni bırakıp dönmek mi eşya mıyım ben ya oturup çay içeceğiz ablamla hep birlitke ablan düşünsün dedim kırmadım napim dedi keyfi bilir sabahın nurunda kaldırıp cocuklari hazirlayacagim.Hamile insanlada ugraislmaz yani
Başlarda yaşamıştım normal yazıyordu o nedenle çok üstüne düşmedim.İkinci keredir gece burun kanaması yaşıyorum uyanıyorum. Ama aralarında herhalde 2 ay var noldu anlamadım gene. İnternette vücut ısısı artınca olur diyor. Oldukça normalmiş. Yaşayan var mı ?
Ay teşekkür ederim ben de böyle bi sey arıyodum vallahi çok iyi oldu Allah razı olsun.Ben şunu giydim hastanede, belki fikir olur
Doğru iğneyi seçsinler de benim gibi bos kaçağı yaşama inşallahsezeryan tarihim belli oldu23.03.2023 heyecan bastı 38+4 te geliyor yavrum sezeryan ile doğum yapmış arkadaşlar mutlaka dikkat et dediğiniz bir konu var mı yada yanına mutlaka al dediğiniz bir eşya falan
Sipinal tercih etmeyi düşünüyorum amaDoğru iğneyi seçsinler de benim gibi bos kaçağı yaşama inşallah
Çok mu zordu, niye olamadınız?Kızlar az önce çatı muayenesi oldum, daha doğrusu olamadım. Bütün sartlar beni sezeryana yönlendiriyor galiba...
Kendimi cok kastım, zaten 3 saniye bile surmedi hemen çıkardı parmaklarini. Kastigin icin anlayamadim ama dar gözüküyor sancin başladığı zaman yine bakariz dedi. Muayeneden cikinca ağlamaya başladım. Buna dayanamiyosam normal dogumda nasil dayanicam bilmiyorumÇok mu zordu, niye olamadınız?
Öyle düşünme canm. Bende çatı muayenesin dd kendimi çok kasmıstım canm acımıştı ama sancım geldikten sonra çok kolay doğum yaptım.. Çatın dar demezlerse herşey güzel ilerler endişelenmeKendimi cok kastım, zaten 3 saniye bile surmedi hemen çıkardı parmaklarini. Kastigin icin anlayamadim ama dar gözüküyor sancin başladığı zaman yine bakariz dedi. Muayeneden cikinca ağlamaya başladım. Buna dayanamiyosam normal dogumda nasil dayanicam bilmiyorum
İkinci keredir gece burun kanaması yaşıyorum uyanıyorum. Ama aralarında herhalde 2 ay var noldu anlamadım gene. İnternette vücut ısısı artınca olur diyor. Oldukça normalmiş. Yaşayan var mı ?
Benimki de spinal oldu. Hastaneden çıkana kadar iyiydim. Eve gelirken bir başladı başmağrısı, böyle bişi olamaz. Kafamı duvarlara vurmak istedim resmen. 3 gün falan sürdü. Sadece yatarken iyiydim. Ayağa kalkmak, yatakta oturmak bile zulüm oldu. Birisi internette şey demişti 100 kişinin migrenini tek başıma yaşıyorum demişti. Öyle bir ağrı. Anestezistin acemiliğinden/hatasından kaynaklanıyormuşSipinal tercih etmeyi düşünüyorum ama
nasıl dayandın canım çok zormuşBenimki de spinal oldu. Hastaneden çıkana kadar iyiydim. Eve gelirken bir başladı başmağrısı, böyle bişi olamaz. Kafamı duvarlara vurmak istedim resmen. 3 gün falan sürdü. Sadece yatarken iyiydim. Ayağa kalkmak, yatakta oturmak bile zulüm oldu. Birisi internette şey demişti 100 kişinin migrenini tek başıma yaşıyorum demişti. Öyle bir ağrı. Anestezistin acemiliğinden/hatasından kaynaklanıyormuş
Şimdi anladım canım, o zaman haklısın planını baya bozacak, sen gene planım bu ailemi görmek istiyorum de eşine sonuçta planı değiştirmeye hakkı yokBenim niyetim buadan koaceliye geçeyim hem anakucagini alayim hemde annemin cayini iceyim doğuma gelemeyecekmis son kez görmüş olurum oradanda ablama Bursa'ya geçeriz biraz oturduktan sonra onlar dönerler di.Esiminde süt çocuğu var orada biraz takilirlardi diye düşünüyordum.Birde geçmişde insanların verdiği yorgunluğa artık göz yummmak istmiyorum açıkçası yoksa eşimin ailesinide çok sverim hatta her hafta sunu yaplim bunu yapalım derler kabul ederim.Esimde cocukalrda rahat etsin diye.Daha bugün kayınvalidem yanlız yaşıyor onu gezdirdim bu halimle geçmişte o kadar kötülük yaptı hâlbuki halen net sınır koyamiyrium kırmamak için kimseyi ancak buraya yazıyorum.
Canım senin de baya az kaldı, doktor güzel birşey dedi o yüzden mutlu oluyorum bende, bide hafif hafif acıyı yaşayayım şok olmayım doğumda
Maalesef kabul etmedi ablası arabayı geç getirdiği için geçe kalırız kapıdan uğrar çıkarız dedi.Ablasi arkaya oturttu beni de birşey olur sana önde dedi ufaklık sürekli üzerime çıkmaya çalışıyor umarım gitmeden doğurmamŞimdi anladım canım, o zaman haklısın planını baya bozacak, sen gene planım bu ailemi görmek istiyorum de eşine sonuçta planı değiştirmeye hakkı yok
Makattan geliyorsa hemoroiddir canımKızlar günaydın. Dün lavaboda peçeteye kan geldi kırmızı taze kan korktum başta ama sonra kanın (çok afedersiniz) makattan geldiğini farkettim hemoroid belirtisi mi? Öyle bi sıkıntım da yoktu dıştan da öyle bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?