2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlaaaar ben öksürürken doğurcam heralde her öksürük krizinde karnım kasılıyo alt kısmım nasıl ağrıyor anlatamam
Geçmiş olsun ballı limonlu su karışımı yapıyor musunuz yada terayag pekmez ben de hastayım benim influenza pozitif çıkto bu hafta çok hastanelere gittim ordan oldu heralde onun dısında hep evdeydim çünkü. Ama şuan çok kötüyüm hem öksürük hem halsizlik burun tıkanıklığı. Döviz olmuştum 2 kere ama kesinlikle bu kadar agır geçmedi.

Bu benim ikinci olcak kısa süre içinde valla geçenlerde bir ay sürmüştü ballı limonlu su falan yapıyorum evet ıhlamurla meyveyle falan destekliyorum. Öksürik olmasa idare edilir ama öksürük mahfediyor gerçekten

Hayırlı olsun canım kanala girdiği için mi erken doğum ihtimali var dedi? Bir de boynuna kordon dolanması için bişey yapılıyor mu yoksa kendiliğinden düzelmesi mi bekleniyor?
Evet kanala girdiği için birde sanırım kordondan dolayı öyle dedi, kordon için hareketlerni takip et dedi, bişey yapılmıyormus ama zaten sezeryan kesindi benim ilki sezeryan diye,

Ay maşallah, tontiş 3 Nisan’a bir şey kalmamış dayansın biraz daha içeride. Kordon dolanması sorun değil demişti benim doktorumda. 2-3 tur dolanıp, sorunsuz doğuyormuş bebişler. O da sağlıkla gelsin. Heyecanınızı ben bile hissettim. Önümüzdeki haftadan itibaren daha aktif bi topic olucaz ya.

Tereyağı pekmez favorim ya benim de. Tereyağını eritin üzerine pekmez, ısıtın sıcacık olsun için. Ama üzerine su içmeyin o şekerli tat inanın boğazı yumuşatıyor. Gece öksürüklerine birebir. Çok geçmiş olsun.

Kız maşallah şuna bak kanalada girmiş, kilosuda iyi annesi , 3 nisana kadar gelebilir belki valla hazırlıklı ol

Hakkımızda hayırlısı olsun . Benim 23 haftada ayrıntılıda 24 saatlikte dediğiniz gibi sınırın çok az üstünde kaçak çıktı ama 36+2 tim bu gün . Tansiyon ve ödem yoksa endişe etmeyin .

Ay hayırlı olsun canım bakalım sen mi papatya mı önce doğuracak

Maşallah ne güzel büyümüş, hadi bakalım hakkınızda hayırlısı 3 nisana baya var bakalım bekleyecek mi gelecek mi heyecanlar heyecanlar burda başkası için heyecanlanmak da çok güzel bişi ya

Göğüs ucu için ayva çekirdeğinden yapılan bir jel varmış hem doğal hem de çok iyiymiş. Tarifine bak istersen, ben de yapacağım göğüs ucu kremi almadım 10 ml bile çok pahalı lansinoh gibi markalarda

Ayy inşallah o kadar uzun sürmez. Doğum da yaklaştı ben hiç hasta olmadım gebelik boyunca ne güzel biraz daha da dayansam iyi olacak diyordum ama yakaladı malesef

Bugun bende gördüm tarif ettiginin aynısı hiç akıntı gibi değil normal diye düşünüyorum hazırlanıyor vücudumuz yavaş yavaş

Ay cok afedersiniz ama kizlar bunu sormak zorundayim surekli buyuk tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Kabizlik gibi durumumda yok ama 2-3 saatte bi o hissiyat geliyo boyle bisey yasadinizmi
Eminmisin bebeğin hareketlerini hissediyor musun?Bi kontrole mi gitsen.

Bebek baskı yapıyor olabilir canım, doğumda da doğurmaktan ziyade afedersin de şöyle bi dev s.çsam da rahatlasam hissi geliyo insana ama doğuma yakın. Doktoruna bi yaz istersen
Ay cok afedersiniz ama kizlar bunu sormak zorundayim surekli buyuk tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Kabizlik gibi durumumda yok ama 2-3 saatte bi o hissiyat geliyo boyle bisey yasadinizmi

Bu gece deniycem inşallah. Teşekkür ederiiim

Ayy inşallah o kadar uzun sürmez. Doğum da yaklaştı ben hiç hasta olmadım gebelik boyunca ne güzel biraz daha da dayansam iyi olacak diyordum ama yakaladı malesef
Evet ya doğumada az kaldı valla doktorumda dedi bir an önce iyileşmeye çalış doğumdan önce halletmemiz lazım bunu dedi. Enfeksiyonda çıktı enfeksiyonu çözmemiz lazım dedi

Eminmisin bebeğin hareketlerini hissediyor musun?Bi kontrole mi gitsen.

Bebek baskı yapıyor olabilir canım, doğumda da doğurmaktan ziyade afedersin de şöyle bi dev s.çsam da rahatlasam hissi geliyo insana ama doğuma yakın. Doktoruna bi yaz istersen
Evet hissediyorum hickiriyodu hatta 5 dk once daha ay dogurmam dimi korktum suan benimki hala makat gelis o yuzden falan olabilirmi acaba yada dondude benmi farketmedim baski artti

Valizimi hazırladım yarın yola çıkıyoruz memlekete. Karmaşık duygular içerisindeyim. Eşim 3 4 gün kalıp beni bırakıp dönecek doğum zamanı tekrar gelecek. Ayrı kalcaz üzülüyorum ailemle olcam seviniyorum memlekete gidiş demek doğum demek o başlı başına korku heyecan sevinç endişe tüm duyguları yaşatıyor zaten. Bu evimizde son iki kişi oluşumuz inşallah. Evime döndüğümde kucağımda minik kızım olacak inşallah Allahım hayırla kolaylıkla hepimizi yavrularımıza kavuştursun.

O kadar duygulandım ki anlatamam. Çünkü tam da bugün baba evine geldim, annemin yanına. Eşim pazar dönecek iş var malum Aynı durumdayız seninle..
İki üç günlük ayrılıkta bile çok kötü oluyorum ben, nasıl duracağım bilemiyorum Hani yalnız olsam salya sümük ağlarım, hiç keyfim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…