- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.241
Evet hissediyorum hickiriyodu hatta 5 dk once daha ay dogurmam dimi korktum suanbenimki hala makat gelis o yuzden falan olabilirmi acaba yada dondude benmi farketmedim baski artti
Yazayim bakalim bi doktora ikide bi tuvalete gidip duruyorum deli oldumYok canım doğurmazsın heralde, sancıyla beraber geliyo o kaka yapma hissi. bi doktora sor yine de sen aklında kalmasın diye dedim. Bu çılgınların nereleriyle nereye baskı yapacağı belli olmuyor. Benimkiler de bu akşam aşırı hareketliler ve yalancı sancım (umarım yani) da gecede 2-3 kez olurken bugün daha fazla. normalde uyurlardı 11
gibi harekete başlarlardı. İnsallah dönüp tepiniyolardır sadece içimde.Tırsıyorum merkez
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumGeçmiş olsun ballı limonlu su karışımı yapıyor musunuz yada terayag pekmez ben de hastayım benim influenza pozitif çıkto bu hafta çok hastanelere gittim ordan oldu heralde onun dısında hep evdeydim çünkü. Ama şuan çok kötüyüm hem öksürük hem halsizlik burun tıkanıklığı. Döviz olmuştum 2 kere ama kesinlikle bu kadar agır geçmedi.
Aa sevindim buna bak, açıkçası kordon işi epey tedirgin etti umarım sağlıkla kavusabilirzAy maşallah, tontiş 3 Nisan’a bir şey kalmamış dayansın biraz daha içeride.Kordon dolanması sorun değil demişti benim doktorumda. 2-3 tur dolanıp, sorunsuz doğuyormuş bebişler. O da sağlıkla gelsin. Heyecanınızı ben bile hissettim. Önümüzdeki haftadan itibaren daha aktif bi topic olucaz ya.
Aynen ya acaip panik ve heycanlandımKız maşallah şuna bak kanalada girmiş, kilosuda iyi annesi , 3 nisana kadar gelebilir belki valla hazırlıklı ol
papatya doğursun artık ya imza toplayalam aramızdaAyhayırlı olsun canım bakalım sen mi papatya mı önce doğuracak
Ayy hareketleniyor buralar hadi inşallah hepimiz sağlıkla kavusalım aile olduk burda annemden önce buraya yazıyorumMaşallah ne güzel büyümüş, hadi bakalım hakkınızda hayırlısı 3 nisana baya var bakalım bekleyecek mi gelecek mi heyecanlar heyecanlarburda başkası için heyecanlanmak da çok güzel bişi ya
Canım niye o kadar geç izin ya, biraz bi-iki hafta dinlenseydin.Benim artık yalancı sancılarım var ama kızlar, ara ara yokluyor böyle ama düzenli değil, düzene girene kadar böyle devam edecek sanırım, ben bir haftaya gelir diyorum şuanAa sevindim buna bak, açıkçası kordon işi epey tedirgin etti umarım sağlıkla kavusabilirz
Aynen ya acaip panik ve heycanlandımhaftasonu her işimi bitirmeyi planlıyorum, daha 31marta kadar mesaiye devam etmek zorundaym gerçi ama olsun
papatya doğursun artık ya imza toplayalam aramızda
Ayy hareketleniyor buralar hadi inşallah hepimiz sağlıkla kavusalım aile olduk burda annemden önce buraya yazıyorum
Gaz olabilir mi? Ben de iki üç gündür sürekli tuvalete gidiyorum ama gazdan dolayı o his geliyor. Gaz çıkaramıyorum son günlerde. Beslenme düzenim biraz değişti, ondan sanırım. Şu an o his yok.Ay cok afedersiniz ama kizlar bunu sormak zorundayim surekli buyuk tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Kabizlik gibi durumumda yok ama 2-3 saatte bi o hissiyat geliyo boyle bisey yasadinizmi
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Aynı haftalar aynı duygular bende yarın gidiyorum inşaallah bugün hurmalarimi aldım agdami yaptirdim valizimi hazırladım.Oglumla vedalasiyoruz şuan karnımı seviyorum bir daha dokunmaya imkanım olmaz herhalde dedi.Dogumda yanımda olacaklar Allah nasip ederse.Valizimi hazırladım yarın yola çıkıyoruz memlekete. Karmaşık duygular içerisindeyim. Eşim 3 4 gün kalıp beni bırakıp dönecek doğum zamanı tekrar gelecek. Ayrı kalcaz üzülüyorum ailemle olcam seviniyorum memlekete gidiş demek doğum demek o başlı başına korku heyecan sevinç endişe tüm duyguları yaşatıyor zaten. Bu evimizde son iki kişi oluşumuz inşallah. Evime döndüğümde kucağımda minik kızım olacak inşallahAllahım hayırla kolaylıkla hepimizi yavrularımıza kavuştursun.
Ah canım benim.. Sonu güzel mutluluğa çıkacak inşallah bu düşünceyle dayanacağız artık. Tek ayrılıklar bundan olsun da durulur napalım.O kadar duygulandım ki anlatamam. Çünkü tam da bugün baba evine geldim, annemin yanına. Eşim pazar dönecek iş var malumAynı durumdayız seninle..
İki üç günlük ayrılıkta bile çok kötü oluyorum ben, nasıl duracağım bilemiyorumHani yalnız olsam salya sümük ağlarım, hiç keyfim yok...
Ay evet belki olabilir ben zaten cok zor gaz cikartabilen bi insanim belkide ondanGaz olabilir mi? Ben de iki üç gündür sürekli tuvalete gidiyorum ama gazdan dolayı o his geliyor. Gaz çıkaramıyorum son günlerde. Beslenme düzenim biraz değişti, ondan sanırım. Şu an o his yok.
Ben hemen icini rahatlatayim ben ilk dozu 16Acaba benim olduğum aşı o toplatılan aşılardan mıydı aklıma bir sürü şey geliyor. Belki de olacağı vardı bilmiyorum. P. Tesi başka bi doktordan daha randevu aldım. İnşallah biraz rahatlatıcı şeyler duyarım. Ama şuan düşünmeden edemiyorum uyku girmiyor gözüme şuan dinlenmem ve kafaya takmamam en dogrusu ama elimde değil
Hurma ne için acabaAynı haftalar aynı duygular bende yarın gidiyorum inşaallah bugün hurmalarimi aldım agdami yaptirdim valizimi hazırladım.Oglumla vedalasiyoruz şuan karnımı seviyorum bir daha dokunmaya imkanım olmaz herhalde dedi.Dogumda yanımda olacaklar Allah nasip ederse.
Doğum sonrasına kalsın iznim diye 37ye kadar uzatmıstımCanım niye o kadar geç izin ya, biraz bi-iki hafta dinlenseydin.Benim artık yalancı sancılarım var ama kızlar, ara ara yokluyor böyle ama düzenli değil, düzene girene kadar böyle devam edecek sanırım, ben bir haftaya gelir diyorum şuan
Canım niye o kadar geç izin ya, biraz bi-iki hafta dinlenseydin.Benim artık yalancı sancılarım var ama kızlar, ara ara yokluyor böyle ama düzenli değil, düzene girene kadar böyle devam edecek sanırım, ben bir haftaya gelir diyorum şuan
Son iki haftamda vazgecilmezimHurma ne için acaba
Çok şükür canımBen hemen icini rahatlatayim ben ilk dozu 16
Haftada olmustum hem de toplatilan asiymis sonradan ebeden ogrenmistim. Epey de yan etkim olmustu 1 hafta boyunca sonra 20. Haftada 2. Dozu oldum baya takmıştım kafaya senin gibi ama sonra.ogrendim ki bebelerimize hicbisey olmuyormus olmamis da zaten
Göbek adı yerine geçer mi bilmiyorum ama bizde kızımda eşim Elçin koymak istediği için bende Nisa eklemiştim Elçin Nisa oldu Nisa kimlikte yok kulagına okunduGünaydın herkese. Hadi konuyu değiştirelim . Göbek adı meselesi konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Kızımda ameliyat ekibi koymuştu bunda babamın adı olan Yusuf u koydurmayı düşünüyorum. Bir de şöyle bir istatistik bulmuştum...
Açık renk oluyor mu bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde nişanım kan şeklindeydi ve hastane gitttimde 3 cm açılma vardı ama onla hemen Doğum olmuyormus keşke o zaman bilsemKızlar size ne sorucam çoğunuz benden hafta olarak öndesiniz belirtileri benden önce yaşıyor olabilirsiniz.Bugün lavaboya gittiğimde sümük gibi bi akıntı gördüm iç çamaşırımda. Normalde de şu aya kadar hep akıntım oluyordu tabi ama böyle sümük gibi denk geldiğim olmadı. Kanlı filan değil, beyaz sarı arası rengi vardı. O yüzden nişan değildir diye düşünüyorum. Bu haftalarda olan bir şey mi yaşıyor musunuz böyle bir akıntı, yoksa doktoruma söylemeli miyim? Sonlara geldikçe totom tutuşuyor sanırım.
Çok örneklerini gördüm sezeryanla bile göbek kalmayan yine normal Doğumla göbek kalan Canım o snein kilomu koruma sürecinle alakalı hiç takma kafanaSezeryandan sonra kalici göbek olusumundan cok cekiniyorum, ama böyle giderse sezeryan olucam galiba
Yalancı sancılar kendini gösteriyor Canım zamanı gelince gerçek sancılar da gelecek inşallah daha vakti var demek ki düzenli olmayan az sancılı az acılı olan bende öyle yaşıyorumCanım niye o kadar geç izin ya, biraz bi-iki hafta dinlenseydin.Benim artık yalancı sancılarım var ama kızlar, ara ara yokluyor böyle ama düzenli değil, düzene girene kadar böyle devam edecek sanırım, ben bir haftaya gelir diyorum şuan
Merhaba doğumda büyük tuvaletin varmış gibi hisettiginde ıkınmanı söylüyor dr korkutmak gibi olmasın dr na mutlaka söyle bazı insanlar sancı hissetmiyor gizli sancı diyorlar annem hiç sancısız doğum yapmış.Ay cok afedersiniz ama kizlar bunu sormak zorundayim surekli buyuk tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Kabizlik gibi durumumda yok ama 2-3 saatte bi o hissiyat geliyo boyle bisey yasadinizmi
Melis sevgiKizlar Melis Sevgi mi yoksa Belis Sevgi mi sizce hangisi daha hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?