2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok canım doğurmazsın heralde, sancıyla beraber geliyo o kaka yapma hissi. bi doktora sor yine de sen aklında kalmasın diye dedim. Bu çılgınların nereleriyle nereye baskı yapacağı belli olmuyor. Benimkiler de bu akşam aşırı hareketliler ve yalancı sancım (umarım yani) da gecede 2-3 kez olurken bugün daha fazla. normalde uyurlardı 11
gibi harekete başlarlardı. İnsallah dönüp tepiniyolardır sadece içimde.Tırsıyorum merkez
Evet hissediyorum hickiriyodu hatta 5 dk once daha ay dogurmam dimi korktum suan benimki hala makat gelis o yuzden falan olabilirmi acaba yada dondude benmi farketmedim baski artti

Yazayim bakalim bi doktora ikide bi tuvalete gidip duruyorum deli oldum

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Aa sevindim buna bak, açıkçası kordon işi epey tedirgin etti umarım sağlıkla kavusabilirz
Kız maşallah şuna bak kanalada girmiş, kilosuda iyi annesi , 3 nisana kadar gelebilir belki valla hazırlıklı ol
Aynen ya acaip panik ve heycanlandım haftasonu her işimi bitirmeyi planlıyorum, daha 31marta kadar mesaiye devam etmek zorundaym gerçi ama olsun
Ay hayırlı olsun canım bakalım sen mi papatya mı önce doğuracak
papatya doğursun artık ya imza toplayalam aramızda
Maşallah ne güzel büyümüş, hadi bakalım hakkınızda hayırlısı 3 nisana baya var bakalım bekleyecek mi gelecek mi heyecanlar heyecanlar burda başkası için heyecanlanmak da çok güzel bişi ya
Ayy hareketleniyor buralar hadi inşallah hepimiz sağlıkla kavusalım aile olduk burda annemden önce buraya yazıyorum

Canım niye o kadar geç izin ya, biraz bi-iki hafta dinlenseydin.Benim artık yalancı sancılarım var ama kızlar, ara ara yokluyor böyle ama düzenli değil, düzene girene kadar böyle devam edecek sanırım, ben bir haftaya gelir diyorum şuan

Ay cok afedersiniz ama kizlar bunu sormak zorundayim surekli buyuk tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Kabizlik gibi durumumda yok ama 2-3 saatte bi o hissiyat geliyo boyle bisey yasadinizmi
Gaz olabilir mi? Ben de iki üç gündür sürekli tuvalete gidiyorum ama gazdan dolayı o his geliyor. Gaz çıkaramıyorum son günlerde. Beslenme düzenim biraz değişti, ondan sanırım. Şu an o his yok.

Aynı haftalar aynı duygular bende yarın gidiyorum inşaallah bugün hurmalarimi aldım agdami yaptirdim valizimi hazırladım.Oglumla vedalasiyoruz şuan karnımı seviyorum bir daha dokunmaya imkanım olmaz herhalde dedi.Dogumda yanımda olacaklar Allah nasip ederse.

Ah canım benim.. Sonu güzel mutluluğa çıkacak inşallah bu düşünceyle dayanacağız artık. Tek ayrılıklar bundan olsun da durulur napalım.

Ben hemen icini rahatlatayim ben ilk dozu 16
Haftada olmustum hem de toplatilan asiymis sonradan ebeden ogrenmistim. Epey de yan etkim olmustu 1 hafta boyunca sonra 20. Haftada 2. Dozu oldum baya takmıştım kafaya senin gibi ama sonra.ogrendim ki bebelerimize hicbisey olmuyormus olmamis da zaten

Hurma ne için acaba

Doğum sonrasına kalsın iznim diye 37ye kadar uzatmıstım hadi bakalım inşşş geliyo bu sefer inanıyoruz yapabilirsin

Canım en güzeli böyle sancıların yavas yavas artarak ilerlemesi vücudu çok güzel hazırlıyor bence imza toplamaya da gerek kalmadı ben de o zamana doğurmazsam gelirim hastanede seni ziyarete artık

Çok şükür canım

Göbek adı yerine geçer mi bilmiyorum ama bizde kızımda eşim Elçin koymak istediği için bende Nisa eklemiştim Elçin Nisa oldu Nisa kimlikte yok kulagına okundu
Şimdi ise Keremi ben koydum ve eşimde yanına Mert’i koydu Kerem Mert olacak kimlikte tek isimler olacak Kerem kulagına okunacak ve kimliğe yazılacak kızı babası oğlanı anası koyacak inşalalh
Açık renk oluyor mu bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde nişanım kan şeklindeydi ve hastane gitttimde 3 cm açılma vardı ama onla hemen Doğum olmuyormus keşke o zaman bilsem hemen gitmezdim hastaneye
Sezeryandan sonra kalici göbek olusumundan cok cekiniyorum, ama böyle giderse sezeryan olucam galiba
Çok örneklerini gördüm sezeryanla bile göbek kalmayan yine normal Doğumla göbek kalan Canım o snein kilomu koruma sürecinle alakalı hiç takma kafana
Yalancı sancılar kendini gösteriyor Canım zamanı gelince gerçek sancılar da gelecek inşallah daha vakti var demek ki düzenli olmayan az sancılı az acılı olan bende öyle yaşıyorum

Ay cok afedersiniz ama kizlar bunu sormak zorundayim surekli buyuk tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Kabizlik gibi durumumda yok ama 2-3 saatte bi o hissiyat geliyo boyle bisey yasadinizmi
Merhaba doğumda büyük tuvaletin varmış gibi hisettiginde ıkınmanı söylüyor dr korkutmak gibi olmasın dr na mutlaka söyle bazı insanlar sancı hissetmiyor gizli sancı diyorlar annem hiç sancısız doğum yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…