2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Rabb'im ikisini de sana bagislasn
Kusra bakma cahillik işte ikinci olunca çatı yapılmıyor mu benim ptesi kontrolm var yapar büyük ihtimalle sana da soraym dedim
Ay canm estağfurullah olur mu bende bilmiyorum tekrar yapacak mı pazartesi kaç haftalık oluyorsun Beni 38de çağırdı 1.5 hafta sonra belki o zaman yapar yapılıyorsa

Öncelikle herkese merhaba baştan beridir okuyordum sizleri yazmak bu güne nasipmiş. Bende sürpriz olmazsa nisan annesiyim inşallah. Yaş 37 ikinci çocuk sat 7 temmuz cinsiyet kız ismimiz hazır Güneş olacak. İlki sezeryan olduğu için bu dogum da öyle olacak. 38 ortasında alirim dedi doktorum. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza hepimiz.

Gün içinde listeye eklerim, sağlıkla kucağına al inşallah canım

Ay canm estağfurullah olur mu bende bilmiyorum tekrar yapacak mı pazartesi kaç haftalık oluyorsun Beni 38de çağırdı 1.5 hafta sonra belki o zaman yapar yapılıyorsa
Bende bugün 36+5 im biz aynıyız ptesi 38 hafta oluyr o gün 10 da randevum var gebe bölümüne gelme sen gel sekreter seni yönlendirir dedi ne olacağını bende bilmiyorum tam olarak çatı muanesj yapar diye düşünüyorum. Yavaş yavaş öğrencez ne zaman ne olacağını
Ayy o değilde benim bel ağrısı çok olmaya başladı sende durum nasıl

Ayy tamda aynıyızzz ben bu pazartesiden bahsediyorsun sandm haftaya pazartesi değil mi. Bende de aynı canm ağrıyor iyice yani anlamadım doktora yazmakta istemiyorum hastaneye git dese gidemem

Ayy tamda aynıyızzz ben bu pazartesiden bahsediyorsun sandm haftaya pazartesi değil mi. Bende de aynı canm ağrıyor iyice yani anlamadım doktora yazmakta istemiyorum hastaneye git dese gidemem
Ben ptesi den bahsediyorm ayın 20 sinden :)
Doktor numarası varsa bı danış istersen ben anca anneme danıştım oda düzensizse normal dio evet düzensiz gelip gidiyor bel ağrısı
Bide kasıklarıma baskı var bebeğim de iyicene hareketlendi

Ay benm beynim yanmş biz 37. Haftadayızz doktorda bana 2 hafta sonra 38de gel diyince iyice kafam karıştı bence artık bünye doğuma hazırlıyor kendini bunlarla korkmakla beraber normaldir diye düşünüyorum

Ay benm beynim yanmş biz 37. Haftadayızz doktorda bana 2 hafta sonra 38de gel diyince iyice kafam karıştı bence artık bünye doğuma hazırlıyor kendini bunlarla korkmakla beraber normaldir diye düşünüyorum
Evet evet 37 yiz
Ptesi 38 oluyrz hayırlısiyla bence de normal ya yalancı sancılar gelip arada yoklayacak bizi Artık

Evet evet 37 yiz
Ptesi 38 oluyrz hayırlısiyla bence de normal ya yalancı sancılar gelip arada yoklayacak bizi Artık
Ahh kafam hala inat ediyorum ben 36. Haftayım kimsenin gelmesine gerek yok diyorum doğuracak olmuşum doktora sordum bakalm ne yecek

Kızlar çatı muayenesini soran olmuştu ama hatırlayamadım. 36+4'üm bugün muayenem vardı.
Çatı muayenesini sordum, aksi bir durum olmadığı sürece 39'dan önce bakmıyorum dedi doktorum.
Bugün bunu ben de sordum benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Bu haftadan önce çatı kemikleri genişleme sürecini tam tamamlamadığı için ölçümler yanıltıcı olabiliyormuş.

Ben de sizinle aynıyım. Şimdiye kadar doktoruma ne sorsam normal dedi. Şu şuralar benim de bebek çok hareketli olduğunda iğne batması gibi bir ağrım oluyor. Doktor bugün artık bu saatten sonra 5 dakikada bir kasılma, kanama veya suyun gelmesi dışındaki her şey normal diyerek konuyu toptan kapattı

Kızlar gümüş kapak alanınız oldu mu? Doğumdan önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş. Şuan herhangi bir hassasiyetim yok. Ona rağmen günde iki saat kullanmaya başlasam mı?

Djjdjdjdjjd
Rprnn canm benm doktor da normal dedi
Ay 5 dakikada bir kasılmada zaten doğurdu doğuracak olmuyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…