- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.321
Kilo aldırıyor mu takviyelerAyyy maşallah hadi inşallah , benimde kesmişti canım 37 de takviyeleri içmiyorum yeterli kiloya ulaşınca gerekte yok
Bugün kontrolüm vardı canım, hamdolsun her şey yolunda. Nst'de sancı çıkmadı. Bebeğim normal kilosuna ulaşmış. Balık yağını ve magnezyumu kesti artık hızlı kilo almasını istemiyorum çünkü normal doğuma bir engel yok dediÇoook mutlu oldum normal doğum diyince
Beybi benimkisi doğum pozisyonunu almıştı ama doktor dedi sonradan da dönebiliyorlar. Yani şu an bile mesela 1-2 hafta daha benimkisi makat geliş olabilirmiş yeri var çünkü dedi. Bence daha dönebilir seninkisi de. Sadece geçen gün Ece Vahapoğlu’nun YouTube egzersiz videolarını izliyordum, squat bölümünde dedi ki bebeğiniz baş geliş olmadan squat yapmayın mümkünse, çünkü o bebeği aşağı ittiren bir pozisyon olduğu için makat gelişse bacaklarını da aşağı itiyormuşsun. Dönmesi zorlaşır diyordu. Egzersiz yapıyorsan eğer evde hafif hafif de olsa, doktoruna danış. Ben de şaşırdım bilmediğim bir bilgiydi. Bu zamana kadar pilateste deli dana gibiydim.Kizlar herkesin bebegi döndü mü benimki hala makat geliş, zaten sezeryan olacagim ama sezeryandada makat gelis biraz zor oluyormus normalden fazla kesi ve dikis oluyormus diye duydum
Çok sevindim sizin için. Kilo ve sağlık birbirine paralel ilerlemiyor ama hepimiz ister istemez normal gelişiminde ilerlesin diye dua ediyoruz bebeklerimiz için. Umarım sıkıntısız geçer bundan sonraki süreç, sağlıkla gelir ballı lokum.Bugün kontrolüm vardı canım, hamdolsun her şey yolunda. Nst'de sancı çıkmadı. Bebeğim normal kilosuna ulaşmış. Balık yağını ve magnezyumu kesti artık hızlı kilo almasını istemiyorum çünkü normal doğuma bir engel yok dediÇoook mutlu oldum normal doğum diyince
Şöyle bir tavsiye görmüştüm instada teşekkür ederim kuru meyve muhakkak alacağımYanına katı yemeğe başladığında yiyeceğin kuru meyveler al canım ... Dut kayısı erik incir bunların kuruları .. hem bağırsaklarını çalıştırır hem süt artırır enerji verir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın.
Evet canım dediğin gibi normal veya sezaryen hiç farketmez yeter ki sağlıcakla kavuşalımAynen öyle hep dua ediyorum. Sezaryen de aynı normalde sağlıklı olsunlarda. Ama insan bi denemek istiyo. Belki de doktoru tırmalayacağım beni sezaryene alın diye bilinmez
35.haftada dönmüştü. Doktora sorduğumda tekrar ters de dönebilir hâlâ alanı var demişti canım, dönecektir bebeğin. En uygun zamanı bekliyorlar, her bebek kendine hasKizlar herkesin bebegi döndü mü benimki hala makat geliş, zaten sezeryan olacagim ama sezeryandada makat gelis biraz zor oluyormus normalden fazla kesi ve dikis oluyormus diye duydum
Aynen canım hamdolsunÇok şükür canım. Artık kilo konusunda da üzülme ne güzel haber
Aminn cümlemizin ballı lokumu sağlıcakla gelsin ve büyüsünÇok sevindim sizin için. Kilo ve sağlık birbirine paralel ilerlemiyor ama hepimiz ister istemez normal gelişiminde ilerlesin diye dua ediyoruz bebeklerimiz için. Umarım sıkıntısız geçer bundan sonraki süreç, sağlıkla gelir ballı lokum.
Kaydettim ben bunuŞöyle bir tavsiye görmüştüm instada teşekkür ederim kuru meyve muhakkak alacağım
Canım annenin iştahını çok açar dedi benim doktorum, yavrulara aldırır mı bilmemKilo aldırıyor mu takviyelerbilmiyrdum
Yok canım değildir bence normal takip et ama ağrını şiddetlenmiyorsa , dinlenince geçiyorsa korkmaKızlar bugün belim Biraz fazla ağrıyor ama başka şikayetim de yok. Yanlızım gerildim biraz doğum başlangıcı mı diye de.. Kasılma falan yok doğum değildir dimi
Günlerimiz aynı Canm. Benimde bugün bel ağrım var adet olduğum zamanlar ki gibi başka da bir sıkıntı yok. Bence normal yawKızlar bugün belim Biraz fazla ağrıyor ama başka şikayetim de yok. Yanlızım gerildim biraz doğum başlangıcı mı diye de.. Kasılma falan yok doğum değildir dimi
Yatıp dinlenince sakinliyor aslıda ama eşim asker nöbetçi memlekettekiler de gelmedi daha yanlızım şuan gerildim gerildikçe daha da ağrıdı sanki.. Ama bel dışında da iyiym başka ağrım sancım yokYok canım değildir bence normal takip et ama ağrını şiddetlenmiyorsa , dinlenince geçiyorsa korkma
Halbuki ikinci gebeliğim doğum sancısını biliyorum alakası yok ama ne alakaysa panikliyorum saçma bi şekildeGünlerimiz aynı Canm. Benimde bugün bel ağrım var adet olduğum zamanlar ki gibi başka da bir sıkıntı yok. Bence normal yaw
Allah seniHalbuki ikinci gebeliğim doğum sancısını biliyorum alakası yok ama ne alakaysa panikliyorum saçma bi şekildeiçin rahatladı resmeb
Her hamilelik başka paniklemeni anlıyorumHalbuki ikinci gebeliğim doğum sancısını biliyorum alakası yok ama ne alakaysa panikliyorum saçma bi şekildeiçin rahatladı resmeb
Bu ikinci kızım olacak inşallah canımHer hamilelik başka paniklemeni anlıyorumbenim ilk bu, nedense çok rahatım ne olsa normal bakıyorum cinsiyeti ne acaba
Çatı muanesj faln oldun mu ?
Allah senibenim ilk çocuk ben sana panik yapma diyorum ben daha sancıyı bilmiyorum
Rabb'im ikisini de sana bagislasnBu ikinci kızım olacak inşallah canımikinci doğum olduğu için çatı muayenesi yapmaz heralde 36+5 teyim ikin gün önce kontrole gittim yapacak olsa yapardı heralde
Yaa ama ama yanlız olmak panikletti bence benibide herkes gelelim dedi kimseyi istemedim iyiyim daha diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?