- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.361
Ahshs doktorlarin rahatlığı bazen ne gıcık oluyo dimiBen de sizinle aynıyım. Şimdiye kadar doktoruma ne sorsam normal dedi. Şu şuralar benim de bebek çok hareketli olduğunda iğne batması gibi bir ağrım oluyor. Doktor bugün artık bu saatten sonra 5 dakikada bir kasılma, kanama veya suyun gelmesi dışındaki her şey normal diyerek konuyu toptan kapattı
Oyumu Kıvanç'tan yana kullanıyorumKızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
Kıvanç çok güzel bir isim ☺Kızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
Valla benim doktorum bu haftalarda gayet normal 5 dakikada bir kasılma bekliyoruz doğuruyor olabilirsin diyebilir ona da çünkü gerçekten her şeye normal diyorDjjdjdjdjjd
Rprnn canm benm doktor da normal dedi
Ay 5 dakikada bir kasılmada zaten doğurdu doğuracak olmuyor musun
Ayy çok doğru söylemiş bazen o anlar aklıma geliyor da şuan mesela kendime kızıyorum nasıl şüphede kalırsın onla bu hiç bir mi diyeValla benim doktorum bu haftalarda gayet normal 5 dakikada bir kasılma bekliyoruz doğuruyor olabilirsin diyebilir ona da çünkü gerçekten her şeye normal diyorGeçenlerde hocam ben sancı nasıl oluyor tam anlayamadım, doğum sancılarını anlayamamaktan korkuyorum dedim. Eğer anlamazsan annen seni Kadir gecesi doğurmuş demektir dedi
Kesinlikle öyle, cahillik başa bela doktor karşıma geçip doğum 101 dersi verse ancak rahatlayacağım gibi hissediyorum. Yani vücudumuza olan her şey bizim için o kadar yeni ve norm dışı ki nasıl hepsi normal olabilir diye kuşkuya düşüyor insanAhshs doktorlarin rahatlığı bazen ne gıcık oluyo dimi
Ciddi misinBenm diğer kızımda bu günlerde doğmuştu canm.. Bakalm yazsın doktor hemen derim sana da
Yok ben takip ettim çok düzensiz gelip gidiyorDjjdjdjdjjd
Rprnn canm benm doktor da normal dedi
Ay 5 dakikada bir kasılmada zaten doğurdu doğuracak olmuyor musun
Ben de artık ilk doğumda kimse pantolonuna doğurmamıştır herhalde bir noktadan sonra anlar hastane yolunu tutarım diye kendimi rahatlatıyorumAyy çok doğru söylemiş bazen o anlar aklıma geliyor da şuan mesela kendime kızıyorum nasıl şüphede kalırsın onla bu hiç bir mi diye
Canm aslında emin ol ayırdımına varırsın ama işte insan ne olur ne olmaz arada kalıyorBen de artık ilk doğumda kimse pantolonuna doğurmamıştır herhalde bir noktadan sonra anlar hastane yolunu tutarım diye kendimi rahatlatıyorum
36.haftada sancılarım başlamıştı 1 hafta sonra doğum yapmıştımCiddi misinKaçta gelmişti tam olarak hatırlıyor musun
Yok ben takip ettim çok düzensiz gelip gidiyor5 dakika olsa durmam zaten
Sağolsun doktor bey içimizi rahatlattı
Aren de güzel ama Kıvanç da güzel. Kıvanç daha ağır bir isimKızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
İnanmıyorumCanm aslında emin ol ayırdımına varırsın ama işte insan ne olur ne olmaz arada kalıyor
36.haftada sancılarım başlamıştı 1 hafta sonra doğum yapmıştım
Artık vakti geldiği için insan herşeyi doğuma yoruyor yaa
Valla canm ben doktora böyle anlatıyorum 36da sancılarım başladı falan gayet sakin dinledi beni ve her bebek bir olmaz onla kıyaslamayın bir olmaz dedi bittiİnanmıyorumbende hep şey diom 38 den önce gelmez ondan öyle rahatm ya dikkatli olmak lazm ben daha hastane çantasını bile tam duzeltmedim
Doğrudur her bebek bir olmaz ama işte 37 de gelen de olmuşValla canm ben doktora böyle anlatıyorum 36da sancılarım başladı falan gayet sakin dinledi beni ve her bebek bir olmaz onla kıyaslamayın bir olmaz dedi bitti
Bi arkadaş daha yokmuydu
Hala kendime inanamıyorum 3 gün sonra 38 olacağımDoğrudur her bebek bir olmaz ama işte 37 de gelen de olmuşyaşayıp görmüşün tedbirli olmak lazm
Kıvanç çok güzelKızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?