2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ahshs doktorlarin rahatlığı bazen ne gıcık oluyo dimi

Djjdjdjdjjd
Rprnn canm benm doktor da normal dedi
Ay 5 dakikada bir kasılmada zaten doğurdu doğuracak olmuyor musun
Valla benim doktorum bu haftalarda gayet normal 5 dakikada bir kasılma bekliyoruz doğuruyor olabilirsin diyebilir ona da çünkü gerçekten her şeye normal diyor Geçenlerde hocam ben sancı nasıl oluyor tam anlayamadım, doğum sancılarını anlayamamaktan korkuyorum dedim. Eğer anlamazsan annen seni Kadir gecesi doğurmuş demektir dedi

Arkadaşlar merhaba hazırlıklarınız devam ediyorsa elimde güzel beşli hastane çıkışları ve takımlar var ve battaniye de mağaza açıyoruz sıfır ürünler kendi seçimlerim ilgilenen olursa dolap hesabıma bakabilirsiniz isim mchbaby

Ayy çok doğru söylemiş bazen o anlar aklıma geliyor da şuan mesela kendime kızıyorum nasıl şüphede kalırsın onla bu hiç bir mi diye

Ahshs doktorlarin rahatlığı bazen ne gıcık oluyo dimi
Kesinlikle öyle, cahillik başa bela doktor karşıma geçip doğum 101 dersi verse ancak rahatlayacağım gibi hissediyorum. Yani vücudumuza olan her şey bizim için o kadar yeni ve norm dışı ki nasıl hepsi normal olabilir diye kuşkuya düşüyor insan

Benm diğer kızımda bu günlerde doğmuştu canm.. Bakalm yazsın doktor hemen derim sana da
Ciddi misin Kaçta gelmişti tam olarak hatırlıyor musun
Djjdjdjdjjd
Rprnn canm benm doktor da normal dedi
Ay 5 dakikada bir kasılmada zaten doğurdu doğuracak olmuyor musun
Yok ben takip ettim çok düzensiz gelip gidiyor 5 dakika olsa durmam zaten
Sağolsun doktor bey içimizi rahatlattı

Ayy çok doğru söylemiş bazen o anlar aklıma geliyor da şuan mesela kendime kızıyorum nasıl şüphede kalırsın onla bu hiç bir mi diye
Ben de artık ilk doğumda kimse pantolonuna doğurmamıştır herhalde bir noktadan sonra anlar hastane yolunu tutarım diye kendimi rahatlatıyorum

Ben de artık ilk doğumda kimse pantolonuna doğurmamıştır herhalde bir noktadan sonra anlar hastane yolunu tutarım diye kendimi rahatlatıyorum
Canm aslında emin ol ayırdımına varırsın ama işte insan ne olur ne olmaz arada kalıyor
Ciddi misin Kaçta gelmişti tam olarak hatırlıyor musun

Yok ben takip ettim çok düzensiz gelip gidiyor 5 dakika olsa durmam zaten
Sağolsun doktor bey içimizi rahatlattı
36.haftada sancılarım başlamıştı 1 hafta sonra doğum yapmıştım
Artık vakti geldiği için insan herşeyi doğuma yoruyor yaa

İnanmıyorum bende hep şey diom 38 den önce gelmez ondan öyle rahatm ya dikkatli olmak lazm ben daha hastane çantasını bile tam duzeltmedim

İnanmıyorum bende hep şey diom 38 den önce gelmez ondan öyle rahatm ya dikkatli olmak lazm ben daha hastane çantasını bile tam duzeltmedim
Valla canm ben doktora böyle anlatıyorum 36da sancılarım başladı falan gayet sakin dinledi beni ve her bebek bir olmaz onla kıyaslamayın bir olmaz dedi bitti

Valla canm ben doktora böyle anlatıyorum 36da sancılarım başladı falan gayet sakin dinledi beni ve her bebek bir olmaz onla kıyaslamayın bir olmaz dedi bitti
Doğrudur her bebek bir olmaz ama işte 37 de gelen de olmuş yaşayıp görmüşün tedbirli olmak lazm

Bugün kontrolden geldim, gördüm tontiloşkomu Tontiloşko ki tontiloşko, iki hafta önceki kontrolden 700 gr daha fazla görünüyor, çok şaşırdım. Şüşko yavrım Ben normal doğum istediğimden telaşlandım biraz ama doktorum cihazın söylediğinin kesin olmadığını söyledi, bir engel yok dedi rahatlattı beni. Arada çikolata falan yiyordum ondan mı oldu ki, daha tövbe ağzıma aburcubur koymayacağım Bir on gün gelmez dedi, o arada çantayı da hazırlayayım, henüz başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…