2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hala kendime inanamıyorum 3 gün sonra 38 olacağım ben öyle olduğu için çantamı hazırlayalı 1 ay oldu
Tebrik ediyorum sen hazırsn yaa ben daha geçen hafta bebeğin çantasını hazırladım benim de herşeyim yıkanmış ama ütülenip çantaya koymam gerek bide daha deepend ve pişik kremi almadm. Ptesi hastene dönüşü tam anlamıyla hallederim inşallah o zamana kadar gelmez inşallah

Kuvoze girdi mi cnm ya da ciğer geliştirici oldun mu

Senin ilkti demi canm. İkinci işi pratikliğe döküyorsun kolay hazırlanıyor aman yapıyımda aradan çıksın oluyor sadece gelmez inşallah o zamana kadar 38i görsek iyi olur pazartesiden sonra hepsi tamam zaten

Senin ilkti demi canm. İkinci işi pratikliğe döküyorsun kolay hazırlanıyor aman yapıyımda aradan çıksın oluyor sadece gelmez inşallah o zamana kadar 38i görsek iyi olur pazartesiden sonra hepsi tamam zaten
Evet ilk sanki hiç doğurmicam gibi hayırlısı artık beklicez Maşallah sana canım iyi yapmıssn kafan rahat en azından

Evet ilk sanki hiç doğurmicam gibi hayırlısı artık beklicez Maşallah sana canım iyi yapmıssn kafan rahat en azından
Bende hiç doğmayacak gibi düşünüyordum bugün belim ağrımasaydı Doktora 40 haftayı geçeceğimi düşündüğümü söyledim merak etme geçirmeyiz dedi malum bebek kakasını yapabiliyor e o zaman 2 hafta mı kalmış oluyor

Ben her gün yiyorum çikolata valla kilo yapmıyor çocuğa sjhdhd. Beslenmeniz güzeldir, bebeğe herhalde peynir, sebze, protein ağırlıklı beslenme yarıyor bir de faydalı yağlar. Sağlıklı besleniyorsanız etki etmiştir bebişe belki de. Maşallah tombiş olsa da doktor normal doğum olur diyorsa korkmayın. Nasıl tahmin etti acaba 10 gün daha doğmayacağını ya, bizim doktor Salı muayenede 2 hafta sık dişini sakın doğurma filan diye takıldı bana. Haftamda çok erken bi tırstım.

Evet en az 13 15 gün kaldı sayıyorum da ama ne bileyim yinede sanki hep içimde kalacak bebek ne zaman geleceğini bilir aslında doktor 40 olunca ne yapacak ki sezeryane alacak mı seni

Evet en az 13 15 gün kaldı sayıyorum da ama ne bileyim yinede sanki hep içimde kalacak bebek ne zaman geleceğini bilir aslında doktor 40 olunca ne yapacak ki sezeryane alacak mı seni
2 hafta bişeyimiz kalmış canm bence sen çantayı hazır et artık
Önce suni sancı veriyorlar doğumu başlatmak için ilk kızımıda suni sancıyla doğurmuştum nasl başlarsa öyle gider diyorlar bakalm ne olacak

Kızlar size bir sorum olacak.
Ben fazla ayakta durduğum zaman ya da yürüyüş yaptığım zaman sağ üst karnımda aslında göğsümün altında kas Ağrısı gibi ağrı oluyor. Ve direk oturmam gerekiyor.
Doktora gittim geçen hafta böbreklerime vs de baktı, bir problem yok, ağrı için bir şey yapamam dedi. Sanki kaburgamın hemen orası gibi ama emin olamadım. Bu arada ultrasonda baktığımızda bebeğin poposunun olduğu yer dedi ve hanımefendi kesinlikle dönmüyor kendini oraya sıkıştırmış orada duruyor :)
Böyle bir ağrı yaşayan var mı ?

Yok yok ben ptesi halletcem inşallah.
Suni sancı yı almak istemesen nasıl oluyor hiç mi sancn yoktu da suni verdiler

Yok yok ben ptesi halletcem inşallah.
Suni sancı yı almak istemesen nasıl oluyor hiç mi sancn yoktu da suni verdiler
Canm beni yol tutan panik bi insanım 36. Haftada uçakla istanbul aktarmalı memlekete gittim stresten kendimi kasmaktan belim falan öyle bi ağrımıştı ki doktora bi gittim açılmam vardı 2cm sonra belimin ağrısı şiddetlendi tekrar gittim 3cm olmuş ama ben sancı hissetmiyorum mecbur suni verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…