- 16 Haziran 2020
- 5.094
- 12.053
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.381
Tebrik ediyorum sen hazırsn yaaHala kendime inanamıyorum 3 gün sonra 38 olacağımben öyle olduğu için çantamı hazırlayalı 1 ay oldu
Kuvoze girdi mi cnm ya da ciğer geliştirici oldun muCanm aslında emin ol ayırdımına varırsın ama işte insan ne olur ne olmaz arada kalıyor
36.haftada sancılarım başlamıştı 1 hafta sonra doğum yapmıştım
Artık vakti geldiği için insan herşeyi doğuma yoruyor yaa
Senin ilkti demi canm. İkinci işi pratikliğe döküyorsun kolay hazırlanıyor aman yapıyımda aradan çıksın oluyor sadeceTebrik ediyorum sen hazırsn yaaben daha geçen hafta bebeğin çantasını hazırladım benim de herşeyim yıkanmış ama ütülenip çantaya koymam gerek bide daha deepend ve pişik kremi almadm. Ptesi hastene dönüşü tam anlamıyla hallederim inşallah o zamana kadar gelmez inşallah
2750 doğdu canm çok şükür kuvöze de girmedi ciğer geşiltiricide olmadı.. Hatta 12ydi doğum yaptığımda akşam 5te taburcu oldum hiç sorun yaşamadık öyle çok şükürKuvoze girdi mi cnm ya da ciğer geliştirici oldun mu
Evet ilk sanki hiç doğurmicam gibiSenin ilkti demi canm. İkinci işi pratikliğe döküyorsun kolay hazırlanıyor aman yapıyımda aradan çıksın oluyor sadecegelmez inşallah o zamana kadar 38i görsek iyi olur pazartesiden sonra hepsi tamam zaten
Bende hiç doğmayacak gibi düşünüyordum bugün belim ağrımasaydıEvet ilk sanki hiç doğurmicam gibihayırlısı artık beklicez Maşallah sana canım iyi yapmıssn kafan rahat en azından
Benimde kıvanç deyince aklıma ilk o geliyorKıvanç çok güzelKıvanç Tatlıtuğ'dan ötürü herhalde, insanda güzel duygular uyandırıyor
Kıvanç bence de yaKızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
Masallah canım2750 doğdu canm çok şükür kuvöze de girmedi ciğer geşiltiricide olmadı.. Hatta 12ydi doğum yaptığımda akşam 5te taburcu oldum hiç sorun yaşamadık öyle çok şükür
Ben her gün yiyorum çikolata valla kilo yapmıyor çocuğa sjhdhd.Bugün kontrolden geldim, gördüm tontiloşkomuTontiloşko ki tontiloşko, iki hafta önceki kontrolden 700 gr daha fazla görünüyor, çok şaşırdım. Şüşko yavrım Ben normal doğum istediğimden telaşlandım biraz ama doktorum cihazın söylediğinin kesin olmadığını söyledi, bir engel yok dedi rahatlattı beni. Arada çikolata falan yiyordum ondan mı oldu ki, daha tövbe ağzıma aburcubur koymayacağım Bir on gün gelmez dedi, o arada çantayı da hazırlayayım, henüz başlamadım
Kıvanç çok hoşKızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
Evet en az 13 15 gün kaldı sayıyorum da ama ne bileyim yinede sanki hep içimde kalacakBende hiç doğmayacak gibi düşünüyordum bugün belim ağrımasaydıDoktora 40 haftayı geçeceğimi düşündüğümü söyledim merak etme geçirmeyiz dedi malum bebek kakasını yapabiliyor e o zaman 2 hafta mı kalmış oluyor
2 hafta bişeyimiz kalmış canm bence sen çantayı hazır et artıkEvet en az 13 15 gün kaldı sayıyorum da ama ne bileyim yinede sanki hep içimde kalacakbebek ne zaman geleceğini bilir aslında doktor 40 olunca ne yapacak ki sezeryane alacak mı seni
Yok yok ben ptesi halletcem inşallah.2 hafta bişeyimiz kalmış canm bence sen çantayı hazır et artık
Önce suni sancı veriyorlar doğumu başlatmak için ilk kızımıda suni sancıyla doğurmuştum nasl başlarsa öyle gider diyorlar bakalm ne olacak
Canm beni yol tutan panik bi insanım 36. Haftada uçakla istanbul aktarmalı memlekete gittim stresten kendimi kasmaktan belim falan öyle bi ağrımıştı ki doktora bi gittim açılmam vardı 2cm sonra belimin ağrısı şiddetlendi tekrar gittim 3cm olmuş ama ben sancı hissetmiyorum mecbur suni verdilerYok yok ben ptesi halletcem inşallah.
Suni sancı yı almak istemesen nasıl oluyor hiç mi sancn yoktu da suni verdiler
Nickini hatırlayamadım canımBi arkadaş daha yokmuydu
Koldan cnmCleksan kullanan kızlar acaba nerden vuruyorsunuz dün son aspirin ictim bugun igneye geçtim ama göbekten vuramam imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?