- 16 Haziran 2020
- 5.094
- 12.053
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.401
Aaa 36. Haftada genelde yolculuk yasak olir diye biliyorum. Kaç santimle doğuma aldı pekiCanm beni yol tutan panik bi insanım 36. Haftada uçakla istanbul aktarmalı memlekete gittim stresten kendimi kasmaktan belim falan öyle bi ağrımıştı ki doktora bi gittim açılmam vardı 2cm sonra belimin ağrısı şiddetlendi tekrar gittim 3cm olmuş ama ben sancı hissetmiyorum mecbur suni verdiler
Tek başına mı yapiyosunuzKoldan cnm
300 gramKızlar son kontrolüme gittiğimde 33+4 haftalıktım doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış dedi sizlerede böyle birey söylemişmiydi 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğim 3 haftada 3 gram almış buraya yazmıştım herşey yolunda diye bu kafama takıldı netten araştırdım erken doğum yapanlar varmış
Son günümdü canm doktor raporuyla binmiştim uçağa.. 3 cmle suni sancı vermeye başladılar 2 saatte 10santime ulaşıp doğuma girmiştimAaa 36. Haftada genelde yolculuk yasak olir diye biliyorum. Kaç santimle doğuma aldı peki
Ee hayırlısıyla doğurdunSon günümdü canm doktor raporuyla binmiştim uçağa.. 3 cmle suni sancı vermeye başladılar 2 saatte 10santime ulaşıp doğuma girmiştim
Evet öyle beslenmeye çalışıyorum da geçenki kontrolde doğuma kadar 3'ü aşar 3.5'tan da fazla olmaz demişti, beklentimi aştı kızceğizimBen her gün yiyorum çikolata valla kilo yapmıyor çocuğa sjhdhd.Beslenmeniz güzeldir, bebeğe herhalde peynir, sebze, protein ağırlıklı beslenme yarıyor bir de faydalı yağlar. Sağlıklı besleniyorsanız etki etmiştir bebişe belki de. Maşallah tombiş olsa da doktor normal doğum olur diyorsa korkmayın. Nasıl tahmin etti acaba 10 gün daha doğmayacağını ya, bizim doktor Salı muayenede 2 hafta sık dişini sakın doğurma filan diye takıldı bana. Haftamda çok erken bi tırstım.
Canım bana daha 20 li haftalarımda yaşlanma başlamış demişlerdi. Sadece biraz zayıf şuan kızım ama dr et ye bol bol dedi. Pazartesi kontrolüm var bakalım ama ciddi bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İlk ben de çok telaş yapmıştım. Sonra oğlumun ultrasonlarıyla karşılaştırdım neredeyse aynıymış. İçini ferah tut beslenmene dikkat etKızlar son kontrolüme gittiğimde 33+4 haftalıktım doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış dedi sizlerede böyle birey söylemişmiydi 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğim 3 haftada 3 gram almış buraya yazmıştım herşey yolunda diye bu kafama takıldı netten araştırdım erken doğum yapanlar varmış
İçimi biraz da olsa rahatlattınız çok sağolun dikkat ederim yedikleme normalde hiç et yiyen birisi değildim hamileliğimin başından beri yiyorum artık ama neden diyorum tam gelişmemişCanım bana daha 20 li haftalarımda yaşlanma başlamış demişlerdi. Sadece biraz zayıf şuan kızım ama dr et ye bol bol dedi. Pazartesi kontrolüm var bakalım ama ciddi bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İlk ben de çok telaş yapmıştım. Sonra oğlumun ultrasonlarıyla karşılaştırdım neredeyse aynıymış. İçini ferah tut beslenmene dikkat et
Koldan eşim vuruyor, o olmadığı zamanlarda kendim bacaktan vuruyorum.Cleksan kullanan kızlar acaba nerden vuruyorsunuz dün son aspirin ictim bugun igneye geçtim ama göbekten vuramam imkansiz
Hiç bilgim yok ama doktor bir öneride bulunmadı mı? Kilosunu boşver diğer gelişimleri nasıl? Organları vs?Kızlar son kontrolüme gittiğimde 33+4 haftalıktım doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış dedi sizlerede böyle birey söylemişmiydi 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğim 3 haftada 3 gram almış buraya yazmıştım herşey yolunda diye bu kafama takıldı netten araştırdım erken doğum yapanlar varmış
Organları iyi çok şükür doktorum pek detaylı bilgi vermedi ama ben içime sinmedi için Ankara da Zübeyde hanım kadın doğumda iyi bir doktor arayışındayımKoldan eşim vuruyor, o olmadığı zamanlarda kendim bacaktan vuruyorum.
Hiç bilgim yok ama doktor bir öneride bulunmadı mı? Kilosunu boşver diğer gelişimleri nasıl? Organları vs?
Ben de sizin gibiyim. Aslında enerjim var ama sanki ben de doğuracakmışım gibi hissediyorum ve kendimi yormamaya çalışıyorum bu yüzden.Kızlar ben 34+3 teyim. Hiç bir şeye enerjim yok sanki yürüyen ölü gibiyim. Sanırım ilk çocuğumun uyumamasının da önemli bi katlısı var bu konuda. Ama asıl beni telaşlandıran sanki doğurdum doğurcam gibi. Arada bi sancı gibi bişey giriyor ama aşırı. İlk hamileliğimde böyle bişey olmuyordu. Sezryandan mı acaba anlamadım ama nasıl dayancam diorum kendi kendime. Var mı böyle benim gibi olan acaba
Çiş evet bende de öyle ozellikle gece bir kaç saate bir kalkıyorum su içip tekrar yatmam da etkili oluyor bunda sanirimBen de sizin gibiyim. Aslında enerjim var ama sanki ben de doğuracakmışım gibi hissediyorum ve kendimi yormamaya çalışıyorum bu yüzden.Hafif karın ağrısı, ayaktayken vajinama inanılmaz bir baskı hissediyorum. Ayrıca uyurken sağa sola dönerken kemiklerimden çıtlama sesi geliyor ya bu normal mi djdhjd. Öyle belden giren bir ağrı olmadı hiç sancı yok herhalde o yüzden. Sancı ne bilmiyorum o yüzden de tarifi bende belden giren ağrı kdjdjd. Ama görseniz günde kaç kere çişimi yapmaya gidiyorum haddi hesabı yok, aynı şekilde afedersiniz ama büyük tuvaletimi 3-4 kere yapıyorum. Belki bebeğin organlara yaptığı baskıdandır deyip kendimi avutuyorum şu an için. Sizde de var mı böyle şeyler?
Aynı haftadayız bende öyleyim. Hala izne de çıkamadım. Ama çalışmak işkence gibi geliyor. Normalde 10 nisanda iznim başlayacak ama ben Dayanamayacağım galibaKızlar ben 34+3 teyim. Hiç bir şeye enerjim yok sanki yürüyen ölü gibiyim. Sanırım ilk çocuğumun uyumamasının da önemli bi katlısı var bu konuda. Ama asıl beni telaşlandıran sanki doğurdum doğurcam gibi. Arada bi sancı gibi bişey giriyor ama aşırı. İlk hamileliğimde böyle bişey olmuyordu. Sezryandan mı acaba anlamadım ama nasıl dayancam diorum kendi kendime. Var mı böyle benim gibi olan acaba
Ben de çok su içiyorum ama mesaneye baskıdan oluyor sanırım. Bazen gittiğimde 2 damla geliyor sadece. İçimden diyorum “evladım ananı bunun için mi uyandırdın uykusundan djdhhd”.Çiş evet bende de öyle ozellikle gece bir kaç saate bir kalkıyorum su içip tekrar yatmam da etkili oluyor bunda sanirim
Görün tabi farklı bakış açısı iyi olacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın, bizi de haberdar et. Organları iyiyse kilo kısmına takılmamak lazım ama en doğru bilgiyi yine doktorun verir.Organları iyi çok şükür doktorum pek detaylı bilgi vermedi ama ben içime sinmedi için Ankara da Zübeyde hanım kadın doğumda iyi bir doktor arayışındayım
Bugün kontrolüm vardı canım, hamdolsun her şey yolunda. Nst'de sancı çıkmadı. Bebeğim normal kilosuna ulaşmış. Balık yağını ve magnezyumu kesti artık hızlı kilo almasını istemiyorum çünkü normal doğuma bir engel yok dediÇoook mutlu oldum normal doğum diyince
Kızlar Kıvanç ismi sizce nasılbu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help
Ben de artık ilk doğumda kimse pantolonuna doğurmamıştır herhalde bir noktadan sonra anlar hastane yolunu tutarım diye kendimi rahatlatıyorum
Kızlar size bir sorum olacak.
Ben fazla ayakta durduğum zaman ya da yürüyüş yaptığım zaman sağ üst karnımda aslında göğsümün altında kas Ağrısı gibi ağrı oluyor. Ve direk oturmam gerekiyor.
Doktora gittim geçen hafta böbreklerime vs de baktı, bir problem yok, ağrı için bir şey yapamam dedi. Sanki kaburgamın hemen orası gibi ama emin olamadım. Bu arada ultrasonda baktığımızda bebeğin poposunun olduğu yer dedi ve hanımefendi kesinlikle dönmüyor kendini oraya sıkıştırmış orada duruyor :)
Böyle bir ağrı yaşayan var mı ?
Çok merak ediyorum kendi sancımı nasıl olacakEe hayırlısıyla doğurdunşu 10 santime sunisiz ulaşırız inşallah
Oksapar kullanmıştım 10 tane, üst kolun arka tarafından sıkarak eşim vuruyordu.Cleksan kullanan kızlar acaba nerden vuruyorsunuz dün son aspirin ictim bugun igneye geçtim ama göbekten vuramam imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?