2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aaa 36. Haftada genelde yolculuk yasak olir diye biliyorum. Kaç santimle doğuma aldı peki

Kızlar son kontrolüme gittiğimde 33+4 haftalıktım doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış dedi sizlerede böyle birey söylemişmiydi 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğim 3 haftada 3 gram almış buraya yazmıştım herşey yolunda diye bu kafama takıldı netten araştırdım erken doğum yapanlar varmış

300 gram

Evet öyle beslenmeye çalışıyorum da geçenki kontrolde doğuma kadar 3'ü aşar 3.5'tan da fazla olmaz demişti, beklentimi aştı kızceğizim Suçlayacak da çikolatayı buldum bir, bakayım bu hafta 0 abur cubur uygulayayım, haftaya yavaşlama olur belki. 10 güne kafanın doğum kanalına yerleşmesinden dolayı dedi galiba, yavaş yavaş geliyor daha tam yerleşmemiş dedi. Doktorların dediği bayağı etkiliyor ama, bak ben de 10 gün dedi diye "daha varmış yeaa" diye bir rehavete kapıldım

Canım bana daha 20 li haftalarımda yaşlanma başlamış demişlerdi. Sadece biraz zayıf şuan kızım ama dr et ye bol bol dedi. Pazartesi kontrolüm var bakalım ama ciddi bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İlk ben de çok telaş yapmıştım. Sonra oğlumun ultrasonlarıyla karşılaştırdım neredeyse aynıymış. İçini ferah tut beslenmene dikkat et

Kızlar ben 34+3 teyim. Hiç bir şeye enerjim yok sanki yürüyen ölü gibiyim. Sanırım ilk çocuğumun uyumamasının da önemli bi katlısı var bu konuda. Ama asıl beni telaşlandıran sanki doğurdum doğurcam gibi. Arada bi sancı gibi bişey giriyor ama aşırı. İlk hamileliğimde böyle bişey olmuyordu. Sezryandan mı acaba anlamadım ama nasıl dayancam diorum kendi kendime. Var mı böyle benim gibi olan acaba

İçimi biraz da olsa rahatlattınız çok sağolun dikkat ederim yedikleme normalde hiç et yiyen birisi değildim hamileliğimin başından beri yiyorum artık ama neden diyorum tam gelişmemiş

Cleksan kullanan kızlar acaba nerden vuruyorsunuz dün son aspirin ictim bugun igneye geçtim ama göbekten vuramam imkansiz
Koldan eşim vuruyor, o olmadığı zamanlarda kendim bacaktan vuruyorum.
Hiç bilgim yok ama doktor bir öneride bulunmadı mı? Kilosunu boşver diğer gelişimleri nasıl? Organları vs?

Koldan eşim vuruyor, o olmadığı zamanlarda kendim bacaktan vuruyorum.

Hiç bilgim yok ama doktor bir öneride bulunmadı mı? Kilosunu boşver diğer gelişimleri nasıl? Organları vs?
Organları iyi çok şükür doktorum pek detaylı bilgi vermedi ama ben içime sinmedi için Ankara da Zübeyde hanım kadın doğumda iyi bir doktor arayışındayım

Ben de sizin gibiyim. Aslında enerjim var ama sanki ben de doğuracakmışım gibi hissediyorum ve kendimi yormamaya çalışıyorum bu yüzden. Hafif karın ağrısı, ayaktayken vajinama inanılmaz bir baskı hissediyorum. Ayrıca uyurken sağa sola dönerken kemiklerimden çıtlama sesi geliyor ya bu normal mi djdhjd. Öyle belden giren bir ağrı olmadı hiç sancı yok herhalde o yüzden. Sancı ne bilmiyorum o yüzden de tarifi bende belden giren ağrı kdjdjd. Ama görseniz günde kaç kere çişimi yapmaya gidiyorum haddi hesabı yok, aynı şekilde afedersiniz ama büyük tuvaletimi 3-4 kere yapıyorum. Belki bebeğin organlara yaptığı baskıdandır deyip kendimi avutuyorum şu an için. Sizde de var mı böyle şeyler?

Çiş evet bende de öyle ozellikle gece bir kaç saate bir kalkıyorum su içip tekrar yatmam da etkili oluyor bunda sanirim

Aynı haftadayız bende öyleyim. Hala izne de çıkamadım. Ama çalışmak işkence gibi geliyor. Normalde 10 nisanda iznim başlayacak ama ben Dayanamayacağım galiba ay sonu çıkarım yıllık iznimi kullanırım diyorum. 5.5 yaşında oğlum var evdeykende hiç ilgilenemiyorum üzülüyorum. Sağolsun babası ilgileniyor.
Bugün ablam bebişin kıyafetlerini ütüledi ben elimi sürmediğim halde etrafta dolanmaktan bile yoruldum

Çiş evet bende de öyle ozellikle gece bir kaç saate bir kalkıyorum su içip tekrar yatmam da etkili oluyor bunda sanirim
Ben de çok su içiyorum ama mesaneye baskıdan oluyor sanırım. Bazen gittiğimde 2 damla geliyor sadece. İçimden diyorum “evladım ananı bunun için mi uyandırdın uykusundan djdhhd”. Eşim bana lazımlık alacak bu gidişle. Dalga geçiyor sürekli tuvalete gitmemle.

Organları iyi çok şükür doktorum pek detaylı bilgi vermedi ama ben içime sinmedi için Ankara da Zübeyde hanım kadın doğumda iyi bir doktor arayışındayım
Görün tabi farklı bakış açısı iyi olacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın, bizi de haberdar et. Organları iyiyse kilo kısmına takılmamak lazım ama en doğru bilgiyi yine doktorun verir.

Oh çok şükür bundan sonra haberler hep böyle pürüzsüz olur insallah

Kıvanç çok güzel, çok şık bi isim ya
Kızlar Kıvanç ismi sizce nasıl bu haftasonu artık isim işini halletmek istiyorum. Aren düşündüm bir süre ama şimdi bir kıvanç a yükseldim help

Ahahahahaha doğursam ben doğururdum pantolona ilkinde suyum gelmese hiç sancımın falan geleceği yoktu
Ben de artık ilk doğumda kimse pantolonuna doğurmamıştır herhalde bir noktadan sonra anlar hastane yolunu tutarım diye kendimi rahatlatıyorum

Bende de oluyor öyle bir ağrı sağ kaburgamın altında, hele bazen bebek gerinince falan nefesim kesiliyor bebişlerin duruşundan sanırım ya. Doğsun da beni habire sıkıştıran o totosunu ısırcam onun ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…