- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.421
Benim doktorum oradan gelme bi perinatolog canim medicanada ayse kirbas istersen bi muayene olOrganları iyi çok şükür doktorum pek detaylı bilgi vermedi ama ben içime sinmedi için Ankara da Zübeyde hanım kadın doğumda iyi bir doktor arayışındayım
Ay evet benimde oyle acaba kum döktügum icinmi boyle diye dusunuyodum demekki normalmis cisim var ama yapamiyorum gibi 1-2 damla ancaBen de çok su içiyorum ama mesaneye baskıdan oluyor sanırım. Bazen gittiğimde 2 damla geliyor sadece. İçimden diyorum “evladım ananı bunun için mi uyandırdın uykusundan djdhhd”.Eşim bana lazımlık alacak bu gidişle. Dalga geçiyor sürekli tuvalete gitmemle.
Çok merak ediyorum kendi sancımı nasıl olacakçünkü hem suni alıp hem normal sancılanan herkes suni çok zor dediler bende çok merak ediyorum ne farkı var
Teşekkür ederim bir bakayım olmazsa oraya giderim çok uzak mesafe değilseBenim doktorum oradan gelme bi perinatolog canim medicanada ayse kirbas istersen bi muayene ol
Ne güzel ya.. Hayırlısıyla kendi sancılarımız gelir inşallahSancı kendiliğinden başladığında hafiften şiddetliye doğru giderek azalan aralıklarla geliyor vücudu alıştırıyor, suni sancıda süreci baya hızlandırıyosun daha kısa sürede daha yoğun sancı oluyor. Benim kendi sancım pek olmadı nasıl bişi olduğunu anlamamıştım, suni verdiler.
Canim burda eskiler bilir aralik ayinda bi hastalandim yaklasik subatin ortasina kadar iyilemedim. Hayatimda boyle agir bi grip yasamadim ben. İlac kullanamadim yalnizca bitkisel bi oksuruk surubu kullandim sagolsun onuda burdan birisi onermisti onun harici ihlamur zencefil bal karisimiyla gecirmeye calistim. Bagisikligimiz dusuk sanirim o yuzden cok zor geciyor. Gecen hafta tekrar bogaz agrisi oksuruk burun akintim basladi oyle korktumki aynisi diye ama allahtan cabuk gecirdim. Benim sana tavsiyem papatya kürü diye birsey var arastir buharini soluyosun onu yap 3 gun, ve burun yikama kitleri var eczanelerde onunla sabah aksam burun ici yikama yap. Eger burunda olusan akintiyi genzine gitmeden atarsan cigere inemiyor ve oksuruk yapmiyor yapsa bile cok hizli geciyor. Birde doktoruna sor tabi bunu seni terletecek birseyler koy ben boynumla sirtim arasina havlu isitip koydum oyle uyudum terleyerek o agrilari atiyosun anca vucuttan. Umarim cok cabuk iyilesirsin seni cok iyi anliyorumKızlar o kadar kötüyüm ki influenza olmuşum yazmıştım buraya hatırlayanlar vardır ama ben böyle hastalık görmedim ilaç yazamadı doktorlar doğal yollar ile geçirmeye çalışıyorum perşembe akşamından beri hiç iyileşme olmadı. Grip çok geçirdim ama böyle vücut agrısı böyle boğaz yanması burun tıkanıklığı kırgınlık yaşamadım. Lütfen dua edin iyileşeyim psikolojik olarak çok kötüyüm ilk gebeliğim çok güzel ilerlemişti bu hiç öyle olmadı bu şekilde olacağı aklıma gelmezdi. Hep dua ediyorum sabret az kaldı geçecek yeterki saglıkla kavuş diye ama sizin de duanıza ihtiyacım var gerçekten çok kötü durumdayım ve son olarak kuyruguna geldik benden tavsiye kendinize çok dikkat edin ama hasta olmayın
Yaptık bi şekilde ama kol cok aciyo ilk 3 ay göbekten yapmistim ben boyle acimiyorduOksapar kullanmıştım 10 tane, üst kolun arka tarafından sıkarak eşim vuruyordu.
33+4'te bebeğinizin ağırlığı ne çıkmıştı acaba?Kızlar son kontrolüme gittiğimde 33+4 haftalıktım doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış dedi sizlerede böyle birey söylemişmiydi 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğim 3 haftada 3 gram almış buraya yazmıştım herşey yolunda diye bu kafama takıldı netten araştırdım erken doğum yapanlar varmış
Geçen acilde banada yaptılar yerimden zıpladım resmen çığlık attımKızlar az önce çatı muayenesi oldum, daha doğrusu olamadım. Bütün sartlar beni sezeryana yönlendiriyor galiba...
Ben de aynı şekilde bebek sürekli göğsümün altına kaburgama baskı yapıyor. Asla aşağı inmedi ya da dönmedi hala. Henüz erken olduğu için mi bilmiyorum bu hafta kontrolüm var gidince soracağım. İnmemiş olması aslında bir bakıma daha iyi, erken doğum gibi bir risk uyandırmıyor en azından ama sürekli kaburga ağrısı ve midem ağzımda gezmekten de yorulmadım değil artıkKızlar size bir sorum olacak.
Ben fazla ayakta durduğum zaman ya da yürüyüş yaptığım zaman sağ üst karnımda aslında göğsümün altında kas Ağrısı gibi ağrı oluyor. Ve direk oturmam gerekiyor.
Doktora gittim geçen hafta böbreklerime vs de baktı, bir problem yok, ağrı için bir şey yapamam dedi. Sanki kaburgamın hemen orası gibi ama emin olamadım. Bu arada ultrasonda baktığımızda bebeğin poposunun olduğu yer dedi ve hanımefendi kesinlikle dönmüyor kendini oraya sıkıştırmış orada duruyor :)
Böyle bir ağrı yaşayan var mı ?
Ben de oksapar vuruyorum hamileliğimin başından beri. 2 hafta öncesine kadar göbekten vuruyordum ama doktorun söylemesiyle artık bacağımla kalçamın birleştiği yere vuruyorum acımıyorCleksan kullanan kızlar acaba nerden vuruyorsunuz dün son aspirin ictim bugun igneye geçtim ama göbekten vuramam imkansiz
HadiBursa'ya vardım yarım saat önce fark ettim karnım düşmüş
Sakin kalmaya çalış. Benim ikinci hastalığım gebelikte. Bende şu an yatak döşek yatıyorum. Bol bol dinlenmeye çalış, bol vitamin al meyveni ıhlamurunu eksik etme. Ben antibiyotik kullanıyorum doktorumun takibiyle öncekindede kullanmıştım. Evet çok zorlanıyosun tahmin edebiliyorumKızlar o kadar kötüyüm ki influenza olmuşum yazmıştım buraya hatırlayanlar vardır ama ben böyle hastalık görmedim ilaç yazamadı doktorlar doğal yollar ile geçirmeye çalışıyorum perşembe akşamından beri hiç iyileşme olmadı. Grip çok geçirdim ama böyle vücut agrısı böyle boğaz yanması burun tıkanıklığı kırgınlık yaşamadım. Lütfen dua edin iyileşeyim psikolojik olarak çok kötüyüm ilk gebeliğim çok güzel ilerlemişti bu hiç öyle olmadı bu şekilde olacağı aklıma gelmezdi. Hep dua ediyorum sabret az kaldı geçecek yeterki saglıkla kavuş diye ama sizin de duanıza ihtiyacım var gerçekten çok kötü durumdayım ve son olarak kuyruguna geldik benden tavsiye kendinize çok dikkat edin ama hasta olmayın
Ic kisimami vuruyorsunuzBen de oksapar vuruyorum hamileliğimin başından beri. 2 hafta öncesine kadar göbekten vuruyordum ama doktorun söylemesiyle artık bacağımla kalçamın birleştiği yere vuruyorum acımıyor
Suni daha zor derler de bilemiyorum çok. Normal doğum sancıları daha iyi olur ya en azından yavaş yavaş geliyor Rabb'im kolaylık sağlasınÇok merak ediyorum kendi sancımı nasıl olacakçünkü hem suni alıp hem normal sancılanan herkes suni çok zor dediler bende çok merak ediyorum ne farkı var
Amin canm inşallah hepimiz kendi sancımızla doğurabilirizSuni daha zor derler de bilemiyorum çok. Normal doğum sancıları daha iyi olur ya en azından yavaş yavaş geliyor Rabb'im kolaylık sağlasın
4 su şuan 6,7 civarı tam ortadan daha çok ayaktayken farkettim bı an kasıklarım doldu elimi kasıklarıma koydugumda karnım avucumda oluyor.Borde otururken çok rahatsız ediyor karnım.Hadimaşallah uzandığımızda kaç parmak boşluk var baktınız mı
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim papatya kürüne bakayım bi. burun yıkama kitlerini kullanıyorum ben de. Bazen geniz alıntısı oluyor inşallah inmez ciğerlere. Bide parol içiyorum agrı ve ateş olunca. O da beni terletiyor bugün sabaha karşı içtim bi terlemişim ama beni rahatlattı çokCanim burda eskiler bilir aralik ayinda bi hastalandim yaklasik subatin ortasina kadar iyilemedim. Hayatimda boyle agir bi grip yasamadim ben. İlac kullanamadim yalnizca bitkisel bi oksuruk surubu kullandim sagolsun onuda burdan birisi onermisti onun harici ihlamur zencefil bal karisimiyla gecirmeye calistim. Bagisikligimiz dusuk sanirim o yuzden cok zor geciyor. Gecen hafta tekrar bogaz agrisi oksuruk burun akintim basladi oyle korktumki aynisi diye ama allahtan cabuk gecirdim. Benim sana tavsiyem papatya kürü diye birsey var arastir buharini soluyosun onu yap 3 gun, ve burun yikama kitleri var eczanelerde onunla sabah aksam burun ici yikama yap. Eger burunda olusan akintiyi genzine gitmeden atarsan cigere inemiyor ve oksuruk yapmiyor yapsa bile cok hizli geciyor. Birde doktoruna sor tabi bunu seni terletecek birseyler koy ben boynumla sirtim arasina havlu isitip koydum oyle uyudum terleyerek o agrilari atiyosun anca vucuttan. Umarim cok cabuk iyilesirsin seni cok iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?