- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.441
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah çok daha fazla uzamadan iyileşiriz gebelikte daha bi zor oluyormuş hastalıkSakin kalmaya çalış. Benim ikinci hastalığım gebelikte. Bende şu an yatak döşek yatıyorum. Bol bol dinlenmeye çalış, bol vitamin al meyveni ıhlamurunu eksik etme. Ben antibiyotik kullanıyorum doktorumun takibiyle öncekindede kullanmıştım. Evet çok zorlanıyosun tahmin edebiliyorumallah yardımcımız olsun bu da geçicek bebişler iyi olsun yeter ki. Dediğim gibi dinlenmeye yatmana uyumana ve beslenmene bak sen. Çok geçmiş olsun
Görün tabi farklı bakış açısı iyi olacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın, bizi de haberdar et. Organları iyiyse kilo kısmına takılmamak lazım
en doğru bilgiyi yine doktorun verir.
Amin teşekkürlerGörün tabi farklı bakış açısı iyi olacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın, bizi de haberdar et. Organları iyiyse kilo kısmına takılmamak lazım ama en doğru bilgiyi yine doktorun verir.
2300 gram çıktı bundan 3 hafta önce gittiğimde 2049 gramdı kiloya da takılmıyorum da bu durumlarda yani plasenta yaşlanmasında bebeğin suyu da azalıyormuş beslenmesi de duruyormuş33+4'te bebeğinizin ağırlığı ne çıkmıştı acaba?
Evet benim ilk doğum annem yanımda şükür oda sizin gibi söylüyor hemen bırakmam gitme hasteneye, Evde sancıları takip edicegiz sancı araları kısaldığı zaman Yola çıkıp hasteneye gideriz dio.Normal sancı yetmedi suni sancı veriyoruz bunu bizde mi yapıyorlar acaba gerçekten normal sancımızı beklesek daha mı kolay olur ilk gebeliğimden beri içimde kalan tek şey bende kendi sancımla Doğum yapamadım suni sancı verdiler ve gerçekten zor belki de zamanla kendi sancımız açacaktı anlam veremiyorum süreci hızlandırmaları doğru olan mı yoksa hemen sonuca mı varmak istiyorlar
Geçen nst ye çıktığımda hemşireye sordum işleyişi kendi sancılarınızla bekliyorlar olmazsa suni sancıyla Doğum başlıyor dedi oda aynı sonuç işte korkuyorum ama bi yanım bu defa evde beklemek ve koşarak hastaneye gitmemek bakalım bi sorun olmazsa tabi
Ahh çok geçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olsun bebişinizKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
ben bi kitap okuyorum da canım suni sancı çok gereksiz bu süreç kendiliğinden gerçekleşir anneye de eziyet diyor mesela sık sık nst ye girmek te doğru değil yazmıştı ama son haftalarda bu mekonyum riskinden korkuluyor sanırım oda neden oluyor anlamıyorum ama suni sancı almamak için en güzeli gerçekten biraz evde bu sancıları çekmek , kitaptada öyle yazıyor hastanede size çok zaman vermezler bi prosedür var evde bekleyin acele etmeyin diyor, ben tecrübesiyim bakalım başarabilecekmiyim ama bi süre beklemeyi düşünüyorum denilen gibi yani sancı sıklaşana kadar.Normal sancı yetmedi suni sancı veriyoruz bunu bizde mi yapıyorlar acaba gerçekten normal sancımızı beklesek daha mı kolay olur ilk gebeliğimden beri içimde kalan tek şey bende kendi sancımla Doğum yapamadım suni sancı verdiler ve gerçekten zor belki de zamanla kendi sancımız açacaktı anlam veremiyorum süreci hızlandırmaları doğru olan mı yoksa hemen sonuca mı varmak istiyorlar
Geçen nst ye çıktığımda hemşireye sordum işleyişi kendi sancılarınızla bekliyorlar olmazsa suni sancıyla Doğum başlıyor dedi oda aynı sonuç işte korkuyorum ama bi yanım bu defa evde beklemek ve koşarak hastaneye gitmemek bakalım bi sorun olmazsa tabi
Bebeğinin de senin de iyi olmana çok sevindim canım, gözün aydııın, bebişin ismi istersen söyle tabloya işleyeyimKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydın, zor olmuş ama en güzeli oğlunuz yanınıza gelmiş ve iyi durumdaKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Bende aslında bu fikirdeyim ama insan bi yandan da korkuyor. Benm yengem 2 çocuğunuda bel ağrısı ve mide bulantısı ile doğurdu sadece.. İkisinde de boşa beni hastaneye götürüyorsunuz diyerek gitti 1 saat sonra doğum yaptığı haberi geldi.. O yüzden en ufak bişeyde hastaneye gidesim geliyor.. Suni sancı istemiyorum evimde sancı çekeyim diyorum kafalar karışııkkben bi kitap okuyorum da canım suni sancı çok gereksiz bu süreç kendiliğinden gerçekleşir anneye de eziyet diyor mesela sık sık nst ye girmek te doğru değil yazmıştı ama son haftalarda bu mekonyum riskinden korkuluyor sanırım oda neden oluyor anlamıyorum ama suni sancı almamak için en güzeli gerçekten biraz evde bu sancıları çekmek , kitaptada öyle yazıyor hastanede size çok zaman vermezler bi prosedür var evde bekleyin acele etmeyin diyor, ben tecrübesiyim bakalım başarabilecekmiyim ama bi süre beklemeyi düşünüyorum denilen gibi yani sancı sıklaşana kadar.
Kolay doğum için galiba. 36+5 oldum geç mi kaldım bende hemen başlayım... 2. Olmasına rağmen insan her şeyi unutuyor yaa
Canım çok geçmiş olsun. Benim de 2. Hamileliğim ve çok zor geçti. Yine de çok şükür diyorum. Sürekli hastaydım. Sürekli bir şeyler oldu. Arayan arkadaşlarım yine mi hastasın diyorduKızlar o kadar kötüyüm ki influenza olmuşum yazmıştım buraya hatırlayanlar vardır ama ben böyle hastalık görmedim ilaç yazamadı doktorlar doğal yollar ile geçirmeye çalışıyorum perşembe akşamından beri hiç iyileşme olmadı. Grip çok geçirdim ama böyle vücut agrısı böyle boğaz yanması burun tıkanıklığı kırgınlık yaşamadım. Lütfen dua edin iyileşeyim psikolojik olarak çok kötüyüm ilk gebeliğim çok güzel ilerlemişti bu hiç öyle olmadı bu şekilde olacağı aklıma gelmezdi. Hep dua ediyorum sabret az kaldı geçecek yeterki saglıkla kavuş diye ama sizin de duanıza ihtiyacım var gerçekten çok kötü durumdayım ve son olarak kuyruguna geldik benden tavsiye kendinize çok dikkat edin ama hasta olmayın
Kızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Nst girince ne oluyormuskiben bi kitap okuyorum da canım suni sancı çok gereksiz bu süreç kendiliğinden gerçekleşir anneye de eziyet diyor mesela sık sık nst ye girmek te doğru değil yazmıştı ama son haftalarda bu mekonyum riskinden korkuluyor sanırım oda neden oluyor anlamıyorum ama suni sancı almamak için en güzeli gerçekten biraz evde bu sancıları çekmek , kitaptada öyle yazıyor hastanede size çok zaman vermezler bi prosedür var evde bekleyin acele etmeyin diyor, ben tecrübesiyim bakalım başarabilecekmiyim ama bi süre beklemeyi düşünüyorum denilen gibi yani sancı sıklaşana kadar.
Benim 32.haftadan beri suyum az en son kontrolde bir tık artmıştı sınırda aza gelmişti. Ama plesanta yaşlanması yok. Bence hepsi peşpeşe olacak diye bişey yok korkmayın. Zaten az çok sonlara geldik. Doktorum 32 de suyu az görünce hemen ciğer geliştirici iğne yaptı haftaya alırız iması bile yapmıştı ama 36’ya kadar geldikAmin teşekkürler
2300 gram çıktı bundan 3 hafta önce gittiğimde 2049 gramdı kiloya da takılmıyorum da bu durumlarda yani plasenta yaşlanmasında bebeğin suyu da azalıyormuş beslenmesi de duruyormuş
Çok saçma bişey oldu dün gece seni rüyamda gördümBebeğinin de senin de iyi olmana çok sevindim canım, gözün aydııın, bebişin ismi istersen söyle tabloya işleyeyim
Bende de belden giren bi agrı yok ama karnıma özellikle karnımın alt tarafına iiddetli agrı giriyor gerçekten. Vajinaya baskı ben de de bar işte doğurcakmışım gibi hissediyorum dediğim tam olarak bu. Hatta çişimi yaparken bile korkuyorum artık sanki doğurcakmışım gibi geliyorBen de sizin gibiyim. Aslında enerjim var ama sanki ben de doğuracakmışım gibi hissediyorum ve kendimi yormamaya çalışıyorum bu yüzden.Hafif karın ağrısı, ayaktayken vajinama inanılmaz bir baskı hissediyorum. Ayrıca uyurken sağa sola dönerken kemiklerimden çıtlama sesi geliyor ya bu normal mi djdhjd. Öyle belden giren bir ağrı olmadı hiç sancı yok herhalde o yüzden. Sancı ne bilmiyorum o yüzden de tarifi bende belden giren ağrı kdjdjd. Ama görseniz günde kaç kere çişimi yapmaya gidiyorum haddi hesabı yok, aynı şekilde afedersiniz ama büyük tuvaletimi 3-4 kere yapıyorum. Belki bebeğin organlara yaptığı baskıdandır deyip kendimi avutuyorum şu an için. Sizde de var mı böyle şeyler?
Ayy cidden mi, heyecanlandım bakÇok saçma bişey oldu dün gece seni rüyamda gördümnickini tabi ki de bence sıradaki sensin artık
Kitaptan sana o kısmı atayım dedim de kitap şuan yanımda değil , gelince atarım, yani bebeğe bi zararı var demiyor canım dediği şu çokta gerekli değil anneyi doktoru strese sokuyor, normal doğumlara engel oluyor diyor, tabi kitap normal doğum destekleyen bi kitap olduğu için aksi de savunuluyordur muhtemelen.Nst girince ne oluyormuski
Tam olarak bende böyle hissediyorum bir kaç gündür , nefes kısmı hariç alt tarafta şiddetli ağrım var özellikle lavaboya otururken kalkarken, çok oturup kalkarsam ağrım oluyorBende de belden giren bi agrı yok ama karnıma özellikle karnımın alt tarafına iiddetli agrı giriyor gerçekten. Vajinaya baskı ben de de bar işte doğurcakmışım gibi hissediyorum dediğim tam olarak bu. Hatta çişimi yaparken bile korkuyorum artık sanki doğurcakmışım gibi geliyorbüyük tyaletim falan normal ama bide bende bazen aşırı daralma hissi geliyor sanki nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. Eşime kalbimi fln dinletiyorum atıyor mu diye haıahausbaj
Annem de doğum bel ağrısıyla olur diyor, en önemli belirtisi kesilecekmiş gibi bel ağrısı diyor bende de olmadı en çok kasık ağrım varBende aslında bu fikirdeyim ama insan bi yandan da korkuyor. Benm yengem 2 çocuğunuda bel ağrısı ve mide bulantısı ile doğurdu sadece.. İkisinde de boşa beni hastaneye götürüyorsunuz diyerek gitti 1 saat sonra doğum yaptığı haberi geldi.. O yüzden en ufak bişeyde hastaneye gidesim geliyor.. Suni sancı istemiyorum evimde sancı çekeyim diyorum kafalar karışııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?