2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah çok daha fazla uzamadan iyileşiriz gebelikte daha bi zor oluyormuş hastalık

Normal sancı yetmedi suni sancı veriyoruz bunu bizde mi yapıyorlar acaba gerçekten normal sancımızı beklesek daha mı kolay olur ilk gebeliğimden beri içimde kalan tek şey bende kendi sancımla Doğum yapamadım suni sancı verdiler ve gerçekten zor belki de zamanla kendi sancımız açacaktı anlam veremiyorum süreci hızlandırmaları doğru olan mı yoksa hemen sonuca mı varmak istiyorlar
Geçen nst ye çıktığımda hemşireye sordum işleyişi kendi sancılarınızla bekliyorlar olmazsa suni sancıyla Doğum başlıyor dedi oda aynı sonuç işte korkuyorum ama bi yanım bu defa evde beklemek ve koşarak hastaneye gitmemek bakalım bi sorun olmazsa tabi

Görün tabi farklı bakış açısı iyi olacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın, bizi de haberdar et. Organları iyiyse kilo kısmına takılmamak lazım
en doğru bilgiyi yine doktorun verir.

Görün tabi farklı bakış açısı iyi olacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın, bizi de haberdar et. Organları iyiyse kilo kısmına takılmamak lazım ama en doğru bilgiyi yine doktorun verir.
Amin teşekkürler
33+4'te bebeğinizin ağırlığı ne çıkmıştı acaba?
2300 gram çıktı bundan 3 hafta önce gittiğimde 2049 gramdı kiloya da takılmıyorum da bu durumlarda yani plasenta yaşlanmasında bebeğin suyu da azalıyormuş beslenmesi de duruyormuş

Evet benim ilk doğum annem yanımda şükür oda sizin gibi söylüyor hemen bırakmam gitme hasteneye, Evde sancıları takip edicegiz sancı araları kısaldığı zaman Yola çıkıp hasteneye gideriz dio.

Kızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah

Ahh çok geçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz şu an ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. Bundan sonraki hayatınız size mutluluk getirsin

ben bi kitap okuyorum da canım suni sancı çok gereksiz bu süreç kendiliğinden gerçekleşir anneye de eziyet diyor mesela sık sık nst ye girmek te doğru değil yazmıştı ama son haftalarda bu mekonyum riskinden korkuluyor sanırım oda neden oluyor anlamıyorum ama suni sancı almamak için en güzeli gerçekten biraz evde bu sancıları çekmek , kitaptada öyle yazıyor hastanede size çok zaman vermezler bi prosedür var evde bekleyin acele etmeyin diyor, ben tecrübesiyim bakalım başarabilecekmiyim ama bi süre beklemeyi düşünüyorum denilen gibi yani sancı sıklaşana kadar.

Bebeğinin de senin de iyi olmana çok sevindim canım, gözün aydııın, bebişin ismi istersen söyle tabloya işleyeyim

Hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydın, zor olmuş ama en güzeli oğlunuz yanınıza gelmiş ve iyi durumda sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz

Bende aslında bu fikirdeyim ama insan bi yandan da korkuyor. Benm yengem 2 çocuğunuda bel ağrısı ve mide bulantısı ile doğurdu sadece.. İkisinde de boşa beni hastaneye götürüyorsunuz diyerek gitti 1 saat sonra doğum yaptığı haberi geldi.. O yüzden en ufak bişeyde hastaneye gidesim geliyor.. Suni sancı istemiyorum evimde sancı çekeyim diyorum kafalar karışııkk

Kolay doğum için galiba. 36+5 oldum geç mi kaldım bende hemen başlayım... 2. Olmasına rağmen insan her şeyi unutuyor yaa

Yaa bir ben mi 2. Olmasına rağmen her şeyi unuttum diyorudm. Bebeği elime alabilir miyim diyorum o kadar unuttum ve korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Benim de 2. Hamileliğim ve çok zor geçti. Yine de çok şükür diyorum. Sürekli hastaydım. Sürekli bir şeyler oldu. Arayan arkadaşlarım yine mi hastasın diyordu Vertigo da olunca iyiyce düştü enerjim... Az kaldı diyorum. Hasta olmadan yeniden doğursam demeye başladım. Öksürük vs var hafif şimdiden

Hayırlı uğurlu olsun. Şükür yanında sağlıkla. Hiç üzülme normal olmadı diye. Böylesi nasipmiş.

Nst girince ne oluyormuski

Amin teşekkürler

2300 gram çıktı bundan 3 hafta önce gittiğimde 2049 gramdı kiloya da takılmıyorum da bu durumlarda yani plasenta yaşlanmasında bebeğin suyu da azalıyormuş beslenmesi de duruyormuş
Benim 32.haftadan beri suyum az en son kontrolde bir tık artmıştı sınırda aza gelmişti. Ama plesanta yaşlanması yok. Bence hepsi peşpeşe olacak diye bişey yok korkmayın. Zaten az çok sonlara geldik. Doktorum 32 de suyu az görünce hemen ciğer geliştirici iğne yaptı haftaya alırız iması bile yapmıştı ama 36’ya kadar geldik bundan sonrası hafta geçirme. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız bi kaç hafta daha geçerse zaten normal doğum zamanına geliyor

Bende de belden giren bi agrı yok ama karnıma özellikle karnımın alt tarafına iiddetli agrı giriyor gerçekten. Vajinaya baskı ben de de bar işte doğurcakmışım gibi hissediyorum dediğim tam olarak bu. Hatta çişimi yaparken bile korkuyorum artık sanki doğurcakmışım gibi geliyor büyük tyaletim falan normal ama bide bende bazen aşırı daralma hissi geliyor sanki nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. Eşime kalbimi fln dinletiyorum atıyor mu diye haıahausbaj

sessizyazar Aynıyız canm sorma şimdiden düşünüyorum o miniciğe nasl kıyafet giydirir altını değiştiririm halbuki şuan bile diğer kızıma göre iyi kiloda
Bu arada şubat 2016 annesi olabilir misin yanlış mı hatırlıyorum

Nst girince ne oluyormuski
Kitaptan sana o kısmı atayım dedim de kitap şuan yanımda değil , gelince atarım, yani bebeğe bi zararı var demiyor canım dediği şu çokta gerekli değil anneyi doktoru strese sokuyor, normal doğumlara engel oluyor diyor, tabi kitap normal doğum destekleyen bi kitap olduğu için aksi de savunuluyordur muhtemelen.

Tam olarak bende böyle hissediyorum bir kaç gündür , nefes kısmı hariç alt tarafta şiddetli ağrım var özellikle lavaboya otururken kalkarken, çok oturup kalkarsam ağrım oluyor

Annem de doğum bel ağrısıyla olur diyor, en önemli belirtisi kesilecekmiş gibi bel ağrısı diyor bende de olmadı en çok kasık ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…