2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende biliyorsun riskliyim diye nst sık giriyorum oğlumda da öyle idi sukur bisey görmedim ama belki normal doğumla alakalıdır ama nst bebek için çok önemli icerde streste olduğunu ancak nst ile öğrenme şansımız var

10 nisana kadar çok geç değil mi ya dr 38. haftayı doldırınca alalım derse 12 nisanda doğcak kızım. Resmen vicdansızlık o kadar çalıştırmaları. Ben oturdugum yerden bile yoruluyorum. Oğlum 19 aylık. Onu hala emziriyorum o yoruyor belki de diye düşünüyorum. Çocuklarım peşpeşe doğsun istemiştim ondan böyle bişey yaptım. Şuan acaba hata mı yaptım diyorum ama artık çok geç

Tam olarak bende böyle hissediyorum bir kaç gündür , nefes kısmı hariç alt tarafta şiddetli ağrım var özellikle lavaboya otururken kalkarken, çok oturup kalkarsam ağrım oluyor
Ben de diorum acaba sezeryandan mı… İlk çocuğumda bu haftalarda yemek temizlik yapıyordum bir de ev sahibi evi satcam demişti o zamanlar her gün saatlerce araba sürüp ev arıyordum. Eşim çalışıyordu. Şimdi araba fln kullanmam resmen imkansız. Allah korusun o kramplar girse kullanırken düşünemiyorum bile…

Riskli bir hamilelik değilse en az müdahale en az maueyene en sağlıklısi.Fakat şuan yediğimiz yapay yiyecekler maruz kaldığımız yapay ürünler sağlıklı bir hamilelik geçirme olasılığını düşürüyor bu sebepten.Eger kendinizden eminseniz gerçekten sıkıntı yoktur.Nst ye bu hamileliğimde bir kez girdim ve artık kendimi tanıyorum doğal besleniyorum içim rahat olduğu için mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.

Ayy inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz az kaldı ama nasıl geçti günler birde bana sorun 3 düşüğüm var 5 yaşında bir kızım bu bebeğimde çok sıkıntı çektim Allah'a şükür sona geldik

Tebrik ederim bebegin saglikliya gerisi gecmis gitmis cok sukur

Canım geçti gitti çok şükür bebeğin ve sen iyisiniz Gözün aydın, sağlıcakla büyüt yavrunu

Ayy kızlar ne dicem size. Demin dışarı çıktım ya eve gelene kadar canım çıktı. Yürüdükçe alt kısmıma bir baskı hissettim ama canım yandı resmen. Vajina kısmında bir acı bir ağrı. Bu nedir yaaa

Bu devirde tamamen doğal nasıl besleniyorsunuz cok merak ettim

Gözünüz aydın. Sağlıkla, huzurla, anneli, babalı büyüsün minnoş.

Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinize

Yengeniz Kadir gecesi doğmuş olmalı

Hamile kaldığınızda emzirmeyi doktor yasaklamadı değil mi? Meme uyarımı rahim kasılmasına neden oluyor deniyor ya hep, bu durumu merak ediyordum ben de.

Kızlar çok gergin ve aşırı heyecanlıyım gerginim kaynanam ısrarla salı gel dememe rağmen ‘sen ne dersen de, ben bildiğimi okurum’ dercesine çat diye kimseye haber vermeden dün geldi ve tüm huzurumu kaçırdı gece yatma yeri mevzusunda bile gerildik mesela. Heyecanlıyım perşembe günü sabah 7’de hastaneye giriş yapacağım

Başka şeyleri düşünme boşver kim ne yaparsa yapsın sen bebeğine odaklan

Hahha sabret kuzum sunun surasinda persembeye ne kaldi sonrasinda lohusalik sendromu adi altinda gonderirsin gider

Herkeste farkli bi olay bizdede abimin esi dogum yapti annesi gitti gelinin o kalacak yaninda buraya kadar hersey normal. 2 hafta sonra izni bitiyormus anneme sende onun izni bitince gel bak bana demis gelin kizimiz. Annemde sana annen bakiyor suan benim kizimda bak dogum yapacak ben iznimi alip gelip sana bakarsam o kiz dogum yapinca nolacak herkesin annesi kendine yapacak bisey yok ayni zamana denk gelmeseydi boyle olmazdi ama suan 2 haftalik iznimi bende kendi kizima ayiracagim demis. Benimde ne zaman doguracagim belli degil doktor tansiyona bagli heran hersey olabilir diyor. Annem cikip oraya gitse ben nolacagim gercekten. Anneme kusmus sanirim simdide garip vallahi nasil bi bencillik bu anlamadim.

D destinaa88 bende aynı fikirdeyim
Annem de doğum bel ağrısıyla olur diyor, en önemli belirtisi kesilecekmiş gibi bel ağrısı diyor bende de olmadı en çok kasık ağrım var
Benm dün çok bel ağrım vardı sanki belimden kopacak gibi hissediyordum bugün iyiyim diyorsum tekrar başlıyor ya bel ağrısı halbuki sadece yatıp dinlendim sabahtan beri ağrımasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…