- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.461
Bende biliyorsun riskliyim diye nst sık giriyorum oğlumda da öyle idi sukur bisey görmedim ama belki normal doğumla alakalıdır ama nst bebek için çok önemli icerde streste olduğunu ancak nst ile öğrenme şansımız varKitaptan sana o kısmı atayım dedim de kitap şuan yanımda değil , gelince atarım, yani bebeğe bi zararı var demiyor canım dediği şu çokta gerekli değil anneyi doktoru strese sokuyor, normal doğumlara engel oluyor diyor, tabi kitap normal doğum destekleyen bi kitap olduğu için aksi de savunuluyordur muhtemelen.
10 nisana kadar çok geç değil mi ya dr 38. haftayı doldırınca alalım derse 12 nisanda doğcak kızım. Resmen vicdansızlık o kadar çalıştırmaları. Ben oturdugum yerden bile yoruluyorum. Oğlum 19 aylık. Onu hala emziriyorum o yoruyor belki de diye düşünüyorum. Çocuklarım peşpeşe doğsun istemiştim ondan böyle bişey yaptım. Şuan acaba hata mı yaptım diyorum ama artık çok geçAynı haftadayız bende öyleyim. Hala izne de çıkamadım. Ama çalışmak işkence gibi geliyor. Normalde 10 nisanda iznim başlayacak ama ben Dayanamayacağım galibaay sonu çıkarım yıllık iznimi kullanırım diyorum. 5.5 yaşında oğlum var evdeykende hiç ilgilenemiyorum üzülüyorum. Sağolsun babası ilgileniyor.
Bugün ablam bebişin kıyafetlerini ütüledi ben elimi sürmediğim halde etrafta dolanmaktan bile yoruldum
Ben de diorum acaba sezeryandan mı… İlk çocuğumda bu haftalarda yemek temizlik yapıyordum bir de ev sahibi evi satcam demişti o zamanlar her gün saatlerce araba sürüp ev arıyordum. Eşim çalışıyordu. Şimdi araba fln kullanmam resmen imkansız. Allah korusun o kramplar girse kullanırken düşünemiyorum bile…Tam olarak bende böyle hissediyorum bir kaç gündür , nefes kısmı hariç alt tarafta şiddetli ağrım var özellikle lavaboya otururken kalkarken, çok oturup kalkarsam ağrım oluyor
Riskli bir hamilelik değilse en az müdahale en az maueyene en sağlıklısi.Fakat şuan yediğimiz yapay yiyecekler maruz kaldığımız yapay ürünler sağlıklı bir hamilelik geçirme olasılığını düşürüyor bu sebepten.Eger kendinizden eminseniz gerçekten sıkıntı yoktur.Nst ye bu hamileliğimde bir kez girdim ve artık kendimi tanıyorum doğal besleniyorum içim rahat olduğu için mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.Kitaptan sana o kısmı atayım dedim de kitap şuan yanımda değil , gelince atarım, yani bebeğe bi zararı var demiyor canım dediği şu çokta gerekli değil anneyi doktoru strese sokuyor, normal doğumlara engel oluyor diyor, tabi kitap normal doğum destekleyen bi kitap olduğu için aksi de savunuluyordur muhtemelen.
Ayy inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz az kaldı ama nasıl geçti günler birde bana sorun 3 düşüğüm var 5 yaşında bir kızım bu bebeğimde çok sıkıntı çektim Allah'a şükür sona geldikBenim 32.haftadan beri suyum az en son kontrolde bir tık artmıştı sınırda aza gelmişti. Ama plesanta yaşlanması yok. Bence hepsi peşpeşe olacak diye bişey yok korkmayın. Zaten az çok sonlara geldik. Doktorum 32 de suyu az görünce hemen ciğer geliştirici iğne yaptı haftaya alırız iması bile yapmıştı ama 36’ya kadar geldikbundan sonrası hafta geçirme. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız bi kaç hafta daha geçerse zaten normal doğum zamanına geliyor
Tebrik ederim bebegin saglikliya gerisi gecmis gitmis cok sukurKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Ay benim abimin eside hamileydi dun ruyamda gordum sabah bi uyandim fotograf atmislar dogmus minnos ruyalar cikiyor vallahiiiAyy cidden mi, heyecanlandım bak
Canım geçti gitti çok şükür bebeğin ve sen iyisinizKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Kızım olacak ismi GökçeCanlaar ekledim isim doğum, doğum yapan ve ismi belli arkadaşlar yazarsa yavaş yavaş ekleriiim, mart annelerinden kopya çektim başlıkları fln düzenledim
Bu devirde tamamen doğal nasıl besleniyorsunuz cok merak ettimRiskli bir hamilelik değilse en az müdahale en az maueyene en sağlıklısi.Fakat şuan yediğimiz yapay yiyecekler maruz kaldığımız yapay ürünler sağlıklı bir hamilelik geçirme olasılığını düşürüyor bu sebepten.Eger kendinizden eminseniz gerçekten sıkıntı yoktur.Nst ye bu hamileliğimde bir kez girdim ve artık kendimi tanıyorum doğal besleniyorum içim rahat olduğu için mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
Gözünüz aydın. Sağlıkla, huzurla, anneli, babalı büyüsün minnoş.Kızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinizeKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Yengeniz Kadir gecesi doğmuş olmalıBende aslında bu fikirdeyim ama insan bi yandan da korkuyor. Benm yengem 2 çocuğunuda bel ağrısı ve mide bulantısı ile doğurdu sadece.. İkisinde de boşa beni hastaneye götürüyorsunuz diyerek gitti 1 saat sonra doğum yaptığı haberi geldi.. O yüzden en ufak bişeyde hastaneye gidesim geliyor.. Suni sancı istemiyorum evimde sancı çekeyim diyorum kafalar karışııkk
Hamile kaldığınızda emzirmeyi doktor yasaklamadı değil mi? Meme uyarımı rahim kasılmasına neden oluyor deniyor ya hep, bu durumu merak ediyordum ben de.10 nisana kadar çok geç değil mi ya dr 38. haftayı doldırınca alalım derse 12 nisanda doğcak kızım. Resmen vicdansızlık o kadar çalıştırmaları. Ben oturdugum yerden bile yoruluyorum. Oğlum 19 aylık. Onu hala emziriyorum o yoruyor belki de diye düşünüyorum. Çocuklarım peşpeşe doğsun istemiştim ondan böyle bişey yaptım. Şuan acaba hata mı yaptım diyorum ama artık çok geç
Canım çok geçmiş olsun. Benim de 2. Hamileliğim ve çok zor geçti. Yine de çok şükür diyorum. Sürekli hastaydım. Sürekli bir şeyler oldu. Arayan arkadaşlarım yine mi hastasın diyorduVertigo da olunca iyiyce düştü enerjim... Az kaldı diyorum. Hasta olmadan yeniden doğursam demeye başladım. Öksürük vs var hafif şimdiden
Çok teşekkür ederim. Hamileyken bütün hastalıklar zor gerçekten aman dikkat et bende de hafif öksürükle başladı. Şimdiden önlemini al ilerlemesin
Başka şeyleri düşünme boşver kim ne yaparsa yapsın sen bebeğine odaklanKızlar çok gergin ve aşırı heyecanlıyım gerginim kaynanam ısrarla salı gel dememe rağmen ‘sen ne dersen de, ben bildiğimi okurum’ dercesine çat diye kimseye haber vermeden dün geldi ve tüm huzurumu kaçırdı gece yatma yeri mevzusunda bile gerildik mesela. Heyecanlıyım perşembe günü sabah 7’de hastaneye giriş yapacağım
Hahha sabret kuzum sunun surasinda persembeye ne kaldi sonrasinda lohusalik sendromu adi altinda gonderirsin giderKızlar çok gergin ve aşırı heyecanlıyım gerginim kaynanam ısrarla salı gel dememe rağmen ‘sen ne dersen de, ben bildiğimi okurum’ dercesine çat diye kimseye haber vermeden dün geldi ve tüm huzurumu kaçırdı gece yatma yeri mevzusunda bile gerildik mesela. Heyecanlıyım perşembe günü sabah 7’de hastaneye giriş yapacağım
Benm dün çok bel ağrım vardı sanki belimden kopacak gibi hissediyordum bugün iyiyim diyorsum tekrar başlıyor ya bel ağrısı halbuki sadece yatıp dinlendim sabahtan beri ağrımasın diyeAnnem de doğum bel ağrısıyla olur diyor, en önemli belirtisi kesilecekmiş gibi bel ağrısı diyor bende de olmadı en çok kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?