2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu devirde tamamen doğal nasıl besleniyorsunuz cok merak ettim
Ben nst nin zararli bisey oldugunu dusunmuyorum calisma prensibi zaten sadece dinlemeye yönelik bi aparat sonucta. Gecenlerde baska bi forumda birisi mikrodalga firinin zararindan hamile olan insanin mikrodalga firin kullanmamasindan falan bahsetmisti oyle komik geldiki anlatamam. Enstrumantel analiz diye bi ders almistim universitede mikrodalga firinin yaydigi radyasyon uzaktan kumandadakiyle neredeyse ayni dalga boyunca mesela ama insanlar biryerden gorup aa cok zararliymis falan diyorlar kulaktan kulaga oylece yayiliyor. Nst olayida buyuk ihtimal oyledir ben zararli oldugunu asla dusunmuyorum. Papatyanin dedigi gibi belki psikolojik olarak etkiliyordur bazilarini ama bende tam tersi nst ye girince rahatliyorum bi problem olmadigini anliyorum beni psikolojik olarak olunlu etkiliyor

Hahha sabret kuzum sunun surasinda persembeye ne kaldi sonrasinda lohusalik sendromu adi altinda gonderirsin gider
Hahah valla benim de planım o, dün uzaktan valizinde gördüm örtü gibi bir şey vardı kapalı bir kadın değil, mevlüte(6 mayıs) kadar kalmayı planlıyor sanırım diye düşünüp birkaç dakikalık bir sinir krizi geçirdim Az önce geldi ‘şey ben bir şey soracağım doğumda çeyrek takıcam da bileğine takmak ister misin ip gibi şeyden yaptırsam mı’ gibi bir şey dedi hahahahaha şaka gibi ya, ben öyle bir şey asla takmam adı gibi biliyor ayrıca ilk torunu ve çeyrek takacak, yani hiçbir şey takmasın zaten çöpünü dahi istemiyorum, sorun o değil asla ihtiyacımız yok da sanki matah bir şeymiş gibi şöyle saçmalamaları yok mu delirtiyor beni. Mesela pembeli morlu falan battaniye örmüş wtf? Dalga mı geçiyorsun be kadın şu an telefonda konuşuyor ‘hastanede ben kalırım’ diyor ahhaha yeminle gazetelerin 3. Sayfasına düşeceğim evladıma kavuşamadan

Zaten nstnin bir zararı yok buna asla bende inanmıyorum siz zaten bu işin uzmanisiniz daha bilimsel aciklamissiniz papatyanın bakış açısı doğru belki psikolojiktir ama nst hayatı önem taşıyan bir araç bana göre burda doğal dogum diye tutturulmasini asla anlayamıyorum çünkü hersey yolunda gitse bile son dakika bebek strese girebiliyor kuzenimin başına geldi çünkü hastane ortamında nstde olmasa anlasilmicakti ve belki ölümle sonuclancakti nst bu açıdan hayatı önem taşıyor papatyanın dediği belki anne acisindandir ama önemli olan vebegin anne karnından sag salim çıkması nasıl çıktığının bir önemi kalmıyor bu açıdan baktığımız zaman

Off vallahi tam cildirmalik Ben annemin izni bittikten sonra tamam ben artik iyilestim kimseyi istemiyorum kendi annemde gelmesin diyerek araya kendiminkinide katarak boyle siyrilmayi planliyorum hele bide mayis ayi falan abooow allah sabir versin ben dayanamam maksimum 3. Gunden sonra. Ay altin isini bende cok merak ediyorum tek cocuk esim ve ilk torun haliyle bakalim ne alacak bende bilmiyorum. Olmasa alamiycak durumda olsa istemem zatende. Gecenlerde benim annemlerin bi bilezik bi yuzuk aldigini caktirmadan soyledim altta kalirlarmi bilmiyorum artik

Sen 42ci haftayi gorcen gibime geliyor:)

Aa ne güzel bi doğum daha Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun, zorlu yollardan geçmişsiniz ama cok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz, şuan nasılsınız ikiniz de? Bebişin sağlığı kilosu emme durumu nasıl annesi? Darısı hepimizin başına inşallah

Ayy sanırm aynı durmdayız, 1nisana kadar mesaim devam ediyor ve 3nisanda doktorum sezeryan günü verdisürünerek gidiyorum işe artık, ve bende de var 2017li bi oğlum valla artık son dirrnişler allahım güç versin hepimize

Canım heralde her gebelik farklı oluyor

Valla annen haklı canım aynı zamandaysanız kızına bakacak tabi geline de annesi baksın canım senin bakacak kimsen yoksa sana yazlık değil mi önce evlat valla kimse kusura bakmasın

Hayırlı olsun gözünüz Aydın sağlıcakla büyütün inşallah… Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım. Şükür zoru geçmiş bebişinle sana kolaylıklar diliyoruz

Birde kendi de yeni doğurmuş en çok onun anlaması gerekir, küsmek ne acaba bencillikten başka bir şey değil. Sıkma sen canını annen cevabı güzel vermiş canım

Ben yurtdışındayım ve ilk nst 39+5te olacak. Kasılma sıklığı 5 dakikaya düşmeden hastaneye kabul etmiyorlar. Tabii ben risksiz bir gebelik geçiriyorum, ekstra rahatlar bu sebeple. Vaktinde doğmazsa 42. Haftaya kadar bekleyeceklermiş bakalım ne zaman gelecek benim minnoş:)

Umarım çok kolay geçer sürecin canım şimdi kaç haftalıksın?

Umarım çok kolay geçer sürecin canım şimdi kaç haftalıksın?
Sağol tatlım.. hepimiz hemencecik kolayca doğururuz umarım
38. Haftadayım şimdi geçen hafta son randevum vardı, 37. Haftadan sonra 40’a kadar doktor kontrolü yok:))) doğurmazsam 40 olunca nst’ye gireceğim. Bi taraftan seviyorum bu rahatlığı, stressiz geçiyor süreç.. bi taraftan merak ediyorum hissettiğim sancı mı nedir kısmet artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…