- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.501
Çok geçmiş olsun şuan sağlıkla Yanyana olmanıza çok şükür. Sizin kuş erken kavuşmak istemiş size. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Neyse ki az kalmış canım bu sancıları da anca yaşayarak anlayabilcez sanırımSağol tatlım.. hepimiz hemencecik kolayca doğururuz umarım
38. Haftadayım şimdi geçen hafta son randevum vardı, 37. Haftadan sonra 40’a kadar doktor kontrolü yok:))) doğurmazsam 40 olunca nst’ye gireceğim. Bi taraftan seviyorum bu rahatlığı, stressiz geçiyor süreç.. bi taraftan merak ediyorum hissettiğim sancı mı nedir kısmet artık:))
Kızlar birşey sorcam. Bu toplanma sırasında nefesimde darlık mı desem mideme baskı mı desem soluk borumu biri sıkıyo gibi değişik birşey hissediyorum tam anlatamıyorum ne olduğunu da. Karnımın sertleştiğini hissetmiyoeum bu his gelince bi bakıyorum karnım sertleşmiş. Bu his daha çok rahatsız ediyo toplanma hissinden. Herkeste mi böyle oluyor acaba?
Allah analı babalı büyütsün. Maşallah bebeğineKızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
İsmine karar verdiniz mi dedi mesela az önce de ulan bebe doğacak elli kez söyledik, düşün ne kadar ilgili torunuyla, Hazar dedim çok mu aradınız bu ismi dedi ağzından hayırlı bir şey çıksın be kadınOff vallahi tam cildirmalikBen annemin izni bittikten sonra tamam ben artik iyilestim kimseyi istemiyorum kendi annemde gelmesin diyerek araya kendiminkinide katarak boyle siyrilmayi planliyorum hele bide mayis ayi falan abooow allah sabir versin ben dayanamam maksimum 3. Gunden sonra. Ay altin isini bende cok merak ediyorum tek cocuk esim ve ilk torun haliyle bakalim ne alacak bende bilmiyorum. Olmasa alamiycak durumda olsa istemem zatende. Gecenlerde benim annemlerin bi bilezik bi yuzuk aldigini caktirmadan soyledim altta kalirlarmi bilmiyorum artik
Oyle canim bide riskli gebeligim ben sezeryan olcam bi kaybim var yasadiklarimi biliyolar. Bencillik iste yapacak bisey yokValla annen haklı canım aynı zamandaysanız kızına bakacak tabi geline de annesi baksın canım senin bakacak kimsen yoksa sana yazlık değil mi önce evlat valla kimse kusura bakmasın
Hangi ülkedesiniz?Ben yurtdışındayım ve ilk nst 39+5te olacak. Kasılma sıklığı 5 dakikaya düşmeden hastaneye kabul etmiyorlar. Tabii ben risksiz bir gebelik geçiriyorum, ekstra rahatlar bu sebeple. Vaktinde doğmazsa 42. Haftaya kadar bekleyeceklermiş bakalım ne zaman gelecek benim minnoş:)
Magnezyumu kaçırmamaya çalışıyorum nisanı beklesin inşaallahYol yordu diye mi acaba yoksa geliyor mu bebiş bayağı inmiş parmak hesabını da yapmışsın ya
Kasılma olabilir mi buKızlar birşey sorcam. Bu toplanma sırasında nefesimde darlık mı desem mideme baskı mı desem soluk borumu biri sıkıyo gibi değişik birşey hissediyorum tam anlatamıyorum ne olduğunu da. Karnımın sertleştiğini hissetmiyoeum bu his gelince bi bakıyorum karnım sertleşmiş. Bu his daha çok rahatsız ediyo toplanma hissinden. Herkeste mi böyle oluyor acaba?
Yaa bir ben mi 2. Olmasına rağmen her şeyi unuttum diyorudm. Bebeği elime alabilir miyim diyorum o kadar unuttum ve korkuyorum
Tam olarak bende böyle hissediyorum bir kaç gündür , nefes kısmı hariç alt tarafta şiddetli ağrım var özellikle lavaboya otururken kalkarken, çok oturup kalkarsam ağrım oluyor
Kızlar günaydın. Ancak kendime gelebildim sizinle paylaşıyorum hemen. 9 mart günü sezaryan ameliyat ile 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 7 gun kuvezde kaldı cok şükür şuan yanımda. Basima gelenlere hâlâ inanamıyorum. 7 mart gecesi sancilsrim başladı. Tabi ilk gebelik anlamadim ben. 8 mart sabahi kontrolüm vardı nst de doğum sancıları çıktı ultrason sırasında doktorum da kasiliyorsun hic hayri alamet değil alttan muayene edicem dedi bi bakti ki 2 cm acilmam var yatış verildi doğumu durdurmak için kapsül felan yedirdiler ama sancilar durmadı her geçen dakika daha çok arttı kafami duvara vurduğumu hatırlıyorum sancilardan. 9 mart sabah saat 8 e kadar çektim ama açılmam hep 2 cm olmasına rağmen sancilar sürekli şiddetlendi. En son çekilen nst de bebeğimin kalbi zayıfladığı söylendi acil sezaryana alındım. Oysa ben normal doğuma hazırlanıyorum. Bilmiyorsunuz ne olacağını işte. Çok şükür buna da bebeğim iyi elhamdülillah
Herkeste farkli bi olay bizdede abimin esi dogum yapti annesi gitti gelinin o kalacak yaninda buraya kadar hersey normal. 2 hafta sonra izni bitiyormus anneme sende onun izni bitince gel bak bana demis gelin kizimiz. Annemde sana annen bakiyor suan benim kizimda bak dogum yapacak ben iznimi alip gelip sana bakarsam o kiz dogum yapinca nolacak herkesin annesi kendine yapacak bisey yok ayni zamana denk gelmeseydi boyle olmazdi ama suan 2 haftalik iznimi bende kendi kizima ayiracagim demis. Benimde ne zaman doguracagim belli degil doktor tansiyona bagli heran hersey olabilir diyor. Annem cikip oraya gitse ben nolacagim gercekten. Anneme kusmus sanirim simdide garip vallahi nasil bi bencillik bu anlamadim.
Bilmiyorum ki bi tarafıma toplanıyo o taraf yükseliyo sert şekilde ama karnımdan değil de bu yaşadığım darlık rahatsız ediyo bi bakıyorum sertleşmiş karnımKasılma olabilir mi bu
Valla el kızı işte canım seni bi tek öyle annen düşünürOyle canim bide riskli gebeligim ben sezeryan olcam bi kaybim var yasadiklarimi biliyolar. Bencillik iste yapacak bisey yok
Ayy 42 de pek çok ya dururlar mi ki o kadar ciddi misinBen yurtdışındayım ve ilk nst 39+5te olacak. Kasılma sıklığı 5 dakikaya düşmeden hastaneye kabul etmiyorlar. Tabii ben risksiz bir gebelik geçiriyorum, ekstra rahatlar bu sebeple. Vaktinde doğmazsa 42. Haftaya kadar bekleyeceklermiş bakalım ne zaman gelecek benim minnoş:)
Canım bebek hareketi o yaBilmiyorum ki bi tarafıma toplanıyo o taraf yükseliyo sert şekilde ama karnımdan değil de bu yaşadığım darlık rahatsız ediyo bi bakıyorum sertleşmiş karnım
Sanırım kasılma yaşıyorsun vücut kendini hazırlıyordur ve ya bebek içeride ayağını ittirdigi için sırtı poposu da olabilir.Bilmiyorum ki bi tarafıma toplanıyo o taraf yükseliyo sert şekilde ama karnımdan değil de bu yaşadığım darlık rahatsız ediyo bi bakıyorum sertleşmiş karnım
Ama hareket etmiyo ki o an taş gibi oluyo şişen yer ve nefesim kesiliyo gibi birşey oluyoCanım bebek hareketi o ya
Ay bilmiyorum ki. Dün yol geldim yorulunca daha fazla oluyo gece boyu oldu mesela çok sık bi şekilde.Sanırım kasılma yaşıyorsun vücut kendini hazırlıyordur ve ya bebek içeride ayağını ittirdigi için sırtı poposu da olabilir.
Hmm bilemedim canımAma hareket etmiyo ki o an taş gibi oluyo şişen yer ve nefesim kesiliyo gibi birşey oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?