2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar birşey sorcam. Bu toplanma sırasında nefesimde darlık mı desem mideme baskı mı desem soluk borumu biri sıkıyo gibi değişik birşey hissediyorum tam anlatamıyorum ne olduğunu da. Karnımın sertleştiğini hissetmiyoeum bu his gelince bi bakıyorum karnım sertleşmiş. Bu his daha çok rahatsız ediyo toplanma hissinden. Herkeste mi böyle oluyor acaba?

Çok geçmiş olsun şuan sağlıkla Yanyana olmanıza çok şükür. Sizin kuş erken kavuşmak istemiş size. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Neyse ki az kalmış canım bu sancıları da anca yaşayarak anlayabilcez sanırım

Bende de aynısı oluyor

Allah analı babalı büyütsün. Maşallah bebeğine

İsmine karar verdiniz mi dedi mesela az önce de ulan bebe doğacak elli kez söyledik, düşün ne kadar ilgili torunuyla, Hazar dedim çok mu aradınız bu ismi dedi ağzından hayırlı bir şey çıksın be kadın

Ahaha ben de hiç hoş bir tavır olmasa da oğluşumu siper etmeyi düşünüyorum, ben onu taşıdım, şimdi o beni taşısın doğduktan 3-5 gün sonra ‘çok yorucu bir süreç geçirdik, bebişte de sorun yok biz anne baba bebiş biraz kafa dinlemek istiyoruz, kısa süre sonra yine gelirsiniz’ diyeceğim. Annem zaten iki sokak ötede oturuyor, ihtiyaç olursa koşar gelir. Valla benim annem de bilezik aldı, babam cumhuriyet takacak ama başka bir şey daha almış, sürpriz diyor. Kayınvalidemin emeklisi var, günlere katılıyor, sürekli şehir gezilerine gider yaşı var ama çok aktif, kendi bilezikleri vs var ama çeyrek takacak Evet kendine ait herhangi bir şeyi takmasını beklemiyorum ama biz eşimle hep böyle çok iyi durumda değildik çok zor zamanlarımız oldu evliliğimizin başında biz o haldeyken bir kez bile aramadı/gelmedi ne yiyip içiyorsunuz diye sormadı, fellik fellik gezdi şimdi halimiz vaktimiz yerinde bizden çıkmak istemiyor, üzerine bir de bunları yapıyor çıldırıyorum aslında işin özü takı toka değil yani. Az önce eşime gittim söylendim çeyreği alnıma yapıştırcam falan dedim o da ‘ya aşkım ben de ilk oğluyum biliyorsun mevzuları pek bir şey bekleme, sen zeki esprili kadınsın dalgaya alsana’ dedi güldü, ona da üzülüyorum bir şey diyemiyorum.

Yemin ederim coğrafya kaderdir sosyal statün, eğitim durumun ne olursa olsun kaynana terörüne maruz kalıyorsun

Valla annen haklı canım aynı zamandaysanız kızına bakacak tabi geline de annesi baksın canım senin bakacak kimsen yoksa sana yazlık değil mi önce evlat valla kimse kusura bakmasın
Oyle canim bide riskli gebeligim ben sezeryan olcam bi kaybim var yasadiklarimi biliyolar. Bencillik iste yapacak bisey yok

Hangi ülkedesiniz?

Kasılma olabilir mi bu

Yok yok ben de öyleyim
Yaa bir ben mi 2. Olmasına rağmen her şeyi unuttum diyorudm. Bebeği elime alabilir miyim diyorum o kadar unuttum ve korkuyorum

Ben de lavaboya otururken zorlanıyorum bayadır.
Tam olarak bende böyle hissediyorum bir kaç gündür , nefes kısmı hariç alt tarafta şiddetli ağrım var özellikle lavaboya otururken kalkarken, çok oturup kalkarsam ağrım oluyor

Zor olmuş ama ikiniz de iyisiniz ve kavuşmuşsunuz çok şükür, gözünüz aydın bundan sonra herşey yolunda gider insallah

Annen söylenmesi gerekeni çok güzel söylemiş, ne eksik ne fazla. Böyle olacağını önceden biliyodur zaten kendisi de. Belki hormonlardan telaş, alınganlık yapıyodur şimdi annenin haklı olduğunu anlayacaktır. Düzelecektir.

Ayy 42 de pek çok ya dururlar mi ki o kadar ciddi misin kilolarda alır başını gider nasıl doğururuz o zaman , valla benim gördüğüm türkiyede 41 olunca en geç artık tutmak istemiyorlar

Bilmiyorum ki bi tarafıma toplanıyo o taraf yükseliyo sert şekilde ama karnımdan değil de bu yaşadığım darlık rahatsız ediyo bi bakıyorum sertleşmiş karnım
Sanırım kasılma yaşıyorsun vücut kendini hazırlıyordur ve ya bebek içeride ayağını ittirdigi için sırtı poposu da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…