2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hayır yasaklamadı sadece son ay rahim kasılabiliyor dedi. Ama zaten oğlum artık sadece uyumadan önce emiyor.

Bilmiyorum ki bi tarafıma toplanıyo o taraf yükseliyo sert şekilde ama karnımdan değil de bu yaşadığım darlık rahatsız ediyo bi bakıyorum sertleşmiş karnım
Kasılma o. Yazmıştım buraya da ben de bebek toplanıyo sırtını dayıyo bilmem ne sanıyordum. Geçen nst de aynı şekilde sertleşme oldu bi anda sancı seviyesi 40 60 şekilde ilerledi.

Kasılma o. Yazmıştım buraya da ben de bebek toplanıyo sırtını dayıyo bilmem ne sanıyordum. Geçen nst de aynı şekilde sertleşme oldu bi anda sancı seviyesi 40 60 şekilde ilerledi.
Bende de oluyor ya ama nefesim kesilmiyor birde bebek değil mi ya ittiriyor sanıyorum ben bide acımıyor ki Alla Alla ben resmen bilmiyorum

Kızlar şimdi siz konuyu açınca benim de aklıma takıldı acaba kayınvalidemler bebeğe ve bana ne takacaklar diye. Siz eşinizle ya da ailesiyle bu konuları direk konuşuyor musunuz? Önceden yerini yapmalı mıyız ne diyosunuz

Ben eger birkac gun cok hareketsiz kaldiysam ilk yuruyusumde yasiyorhm o agriyi cikcak gibi sanki bebek yavaslatiyorum yurumemi eve donuyorum,ertesi gune daha uzun bir yuruyus oluyor ama alisiyo vucudun hem hareketeizlige hem harekete
Ay ne kadar bencilce bir dusunce bu..Ayrica annesi 2 hafta kalcakmis zaten bi 2 hafta daha yaninda biri olmasina gerek yokki zaten iyilesmis olcak Ben annemi bile istemiyoeum yanimda ilk gunler gonlu olsun diye 2-3 gun kalirsin dedim sonra yollicam herkesi insanlari anlamak cok guc,bazilari gercekten bebegin altinda eziliyor.Sen hic takma kafana annen zaten soylemis soylenmesi gerekeni
Bende de oluyor ya ama nefesim kesilmiyor birde bebek değil mi ya ittiriyor sanıyorum ben bide acımıyor ki Alla Alla ben resmen bilmiyorum
Ben de dun pilates yaptiktan sonra feci kasildim toplandi bebek nefesimi kesti bikac kere oldu bu sonra durunca dedim bitti yalandan iki oynasti

Herkes 34 küsürde doguruyor yaa valla su haftayi bi atlatsam 35 i gorunce rahatliycam
Aynen ben de öyle
Çok güzel, azıcık kalmış tam 38de mi alacaklar sezeryana? Sağlıkla kavuşun
Benim de aynı hisler oluyor bazen sertlik hissediyorum, bazen nefesim kesilince daralınca bakıyorum ki sertleşmiş...

Benim bebeğim kendi ailemde 9. eşimin ailesinde de 5. torun olacağı için iki taraftanda özel bişey beklemiyorum eşimin annesi yarım altın takacağını söyledi bütün gelinlerine aynısını yapmış ama. Kendi annemlerde çeyrek takarlar

Ayynen öyle oluyor bana da nefesim kesiliyor gibi oluyor kasılma bitip gevşemeye geçene kadar rahat nefes alamıyorum.benim karnım sertleşmeyle birlikte baya acıyo da.

Takı konusunu ben de cok merak ediyorum, kızımda bi kızıma bi bana bilezik takmışlardı.Halası da künye almıştı. İkiz (hem de erkek çocuk çok istiyodu kv) olduğunu öğrenince eşim evham yapmıştı üç çocuğa yetebilecek miyiz diye ilk etapta, kv sürekli arayıp siz korkmayın hiç biz hep destek olcaz dedi ama alışveriş için falan tek kelime etmedi minik beyler için doğum hediyesi dolar yolladılar sağolsunlar. künye alın ya da döviz olarak tutun diye. bana ne alacaklar bilemiyorum öyle böyle değil çok istiyodu artık daha önce evlendik, ev aldık destek olamadılar diyeyim haydi, ama takı konusunda iyilerdir. Ne geldiği aslında çok önemli değil herkesin canı sağolsun ama şöyle böyle yapcaz deyip yapılmayınca ya da bi ihtiyacınız var mı diye sorulmayınca insan bozuluyor ister istemez.

Ya anlayamadım çok baskı oldu canım acıdı. Az öncede mutfakta iş yaparken sanki bir şey yırtıldı vajinamda öyle bi çığlık atmışım ki acıdan eşim koşarak geldi noldu diye. Çok anlıktı ama çok canım yandı

Aynen canım bende genetik pıhtılaşma bozukluğu varmış. Bir de zan tüp bebek olduğu için riske atmak istemedi doktorum. Sende de mi var?
Benimde 2 gen heterozigot cnm ilk 12 hafta cleksan oldun sonra plasenta ayrilmasi yaşadığım için önceden coraspine geçtim şimdi aspirin bıraktım igneye geri geçtim ins igne yeterli gelir

Aynen katılıyorum bizim takıldığımız nokta kesinlikle ne takıldığı değil ama durumu varken de insan bekliyor ister istemez. Bu beklentiyi de doğum öncesi söylemek mi lazım bilemedim

Cok normal ya yarin hicbi agri olmayadabilir ben alistim artik bazi gun asagida durasi geliyo bazi gun yukarida cok takilmamak lazim ama hareketsizlik etkiliyo beni en cok cozdum onu sende bugun dun naptin dusun bakalm

Cok normal ya yarin hicbi agri olmayadabilir ben alistim artik bazi gun asagida durasi geliyo bazi gun yukarida cok takilmamak lazim ama hareketsizlik etkiliyo beni en cok cozdum onu sende bugun dun naptin dusun bakalm
Valla bu bir kaç gündür pek hareket yok hastalıktan dolayı yatak döşek yatıyodum. Bugün biraz hareket ettim işte ondan oldu heralde. Yarında temizlik var abla gelcek hayırlısı bakalım

Canım ben kitapta okuduğumu söyledim, detaylı da anlatamadım sanırım gelince atarım, bide kimse normal doğum diye tutturmuyor canım sezeryan bir doğum yöntemi değil, seni asla yargılamıyorum kaybından dolayı hassassın ama Allah vermesin kimseye ,herşeyin en kötüsünü düşünmemek lazım…Herkesin görüşüne saygı duyalım elbette kişi normal doğum ister bunun için çapalayabilir sonunda sezeryan olursa kendi iyiliği için ona da razı olur ama siz nasıl sezeryan en doğrusu benim için diyorsanız başkalarınında normal doğum isteme ve bunun için çabalama Hakkı var, birbirimize saygı duyalım…

Valla bu bir kaç gündür pek hareket yok hastalıktan dolayı yatak döşek yatıyodum. Bugün biraz hareket ettim işte ondan oldu heralde. Yarında temizlik var abla gelcek hayırlısı bakalım
Tamam iste bikac gun yattin ya bugun hemen az harekette bile agri yapmis demek istedigim oydu :) bende hep oyle oluyor cunku

Ben burda normal doğum istenmesine laf etmedim hatta o mesajım sana bile değildi umarım üstüne alınması gereken kişi alinmistir o sana yazılan birsey değildi sezerysn bir dogum yöntemi anne ve bebek hayatını kurtaran bir dogum yöntemi saygı duymaya gelince ben zaten burda kimseye birsey demiyorum ama burda ultrason nst bunlar sanki anormal bir durummus gibi ya da zararı varmış gibi konusulunca ister istemez olaya dahil olunuyor bence bu konuda da saygılı olunmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…