- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.541
Ay hiç dikkat etmedim gece yattıktan sonra olduğu için ama baya fazla oldu saatte dört olduğu da olmuştur belki. Dikkat edeyim bundan sonraDüzenli ya da 1 saatte 4ten fazla olmuyorsa korkma cnm
Bunlar artık normal cnm korkma düzenli gelmesin yeterkiAy hiç dikkat etmedim gece yattıktan sonra olduğu için ama baya fazla oldu saatte dört olduğu da olmuştur belki. Dikkat edeyim bundan sonra
Peki nefes kesiliyor gibi oldu mu o anKasılma o. Yazmıştım buraya da ben de bebek toplanıyo sırtını dayıyo bilmem ne sanıyordum. Geçen nst de aynı şekilde sertleşme oldu bi anda sancı seviyesi 40 60 şekilde ilerledi.
Peki doğum sancısında kasılma olurken de mi bu baskı gibi şey olacak nefes kesintisi gibiAyynen öyle oluyor bana da nefesim kesiliyor gibi oluyor kasılma bitip gevşemeye geçene kadar rahat nefes alamıyorum.benim karnım sertleşmeyle birlikte
O an olmadı sırt üstü rahat bir pozisyondaydım belki ondandır çünkü otururken olursa oluyor.Peki nefes kesiliyor gibi oldu mu o an
Peki doğum sancısında kasılma olurken de mi bu baskı gibi şey olacak nefes kesintisi gibi
Benimde bebişim beklenenden erken gelirse işten çıkıp doğuma gideceğim heraldeAyy sanırm aynı durmdayız, 1nisana kadar mesaim devam ediyor ve 3nisanda doktorum sezeryan günü verdisürünerek gidiyorum işe artık, ve bende de var 2017li bi oğlum valla artık son dirrnişler allahım güç versin hepimize
Canim benim cok sık oluyo yani 1 saatte 4 ten fazla bile oluyodur. Ne demek oluyo peki hatta dun gece baya oldu korktum acile gidicektimDüzenli ya da 1 saatte 4ten fazla olmuyorsa korkma cnm
Yani bana doktorumun dediği bu 1 saatte 4trn fazla olursa ya da düzenli gelirse acile gel diye düzenli değilse korkulacak birsey yok öyle olunca dakika tutmayı deneCanim benim cok sık oluyo yani 1 saatte 4 ten fazla bile oluyodur. Ne demek oluyo peki hatta dun gece baya oldu korktum acile gidicektim
Sagol canim ozellikle geceleri oluyo benim bidahakine dakika tutayim bakalimYani bana doktorumun dediği bu 1 saatte 4trn fazla olursa ya da düzenli gelirse acile gel diye düzenli değilse korkulacak birsey yok öyle olunca dakika tutmayı dene
Benimde çok sık oluyor artık ama düzenli gelmediği için önemsemiyoruz doktorumunda bilgisi varSagol canim ozellikle geceleri oluyo benim bidahakine dakika tutayim bakalim
Aynen benimle de iş yerinde herkes dalga geçiyoBenimde bebişim beklenenden erken gelirse işten çıkıp doğuma gideceğim heralde
EVet öyle doğru diyor ki anneniz bende gurbetteydim kimse yoktu eşimde bende paniktik bir şey bilmiyorduk o yüzden koşarak gittik ama çok boş bekledik hastanede sabahta suni sancı boşa demiyorlar suni sancı berbat diyeEvet benim ilk doğum annem yanımda şükür oda sizin gibi söylüyor hemen bırakmam gitme hasteneye, Evde sancıları takip edicegiz sancı araları kısaldığı zaman Yola çıkıp hasteneye gideriz dio.
Ben de aynı böyle bi durum içerisindeyim ama gelin olan benim :) kendi annem yanımda olsun yeter diyorum kayınvalidem cok istiyor geleyim kalayım diye oğluna kızından daha düşkün çünkü. Ona rağmen gelme istemiyorum kızını düşün bak o da doğum yapacak annesinden başka kimseyi istemez diyorumOyle canim bide riskli gebeligim ben sezeryan olcam bi kaybim var yasadiklarimi biliyolar. Bencillik iste yapacak bisey yok
Saglikla büyüsün inşallahSelam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
ben bi kitap okuyorum da canım suni sancı çok gereksiz bu süreç kendiliğinden gerçekleşir anneye de eziyet diyor mesela sık sık nst ye girmek te doğru değil yazmıştı ama son haftalarda bu mekonyum riskinden korkuluyor sanırım oda neden oluyor anlamıyorum ama suni sancı almamak için en güzeli gerçekten biraz evde bu sancıları çekmek , kitaptada öyle yazıyor hastanede size çok zaman vermezler bi prosedür var evde bekleyin acele etmeyin diyor, ben tecrübesiyim bakalım başarabilecekmiyim ama bi süre beklemeyi düşünüyorum denilen gibi yani sancı sıklaşana kadar.
Bende de oluyor ya ama nefesim kesilmiyor birde bebek değil mi ya ittiriyor sanıyorum ben bide acımıyor ki Alla Allaben resmen bilmiyorum
Benim bebeğim kendi ailemde 9. eşimin ailesinde de 5. torun olacağı için iki taraftanda özel bişey beklemiyorumeşimin annesi yarım altın takacağını söyledi bütün gelinlerine aynısını yapmış ama. Kendi annemlerde çeyrek takarlar
Aynen katılıyorum bizim takıldığımız nokta kesinlikle ne takıldığı değil ama durumu varken de insan bekliyor ister istemez. Bu beklentiyi de doğum öncesi söylemek mi lazım bilemedim
Peki nefes kesiliyor gibi oldu mu o an
Peki doğum sancısında kasılma olurken de mi bu baskı gibi şey olacak nefes kesintisi gibi
Sagol canim ozellikle geceleri oluyo benim bidahakine dakika tutayim bakalim
Benimde çok sık oluyor artık ama düzenli gelmediği için önemsemiyoruz doktorumunda bilgisi var
Aynisi benimde 11 den sonra basliyo karnimin girdigi sekilden korkuyorum tas gibi oluyo sankiKız bacım sancın varmış ya senin deherkesin şiddeti, sancı şekli farklı olabilir bebek de kasılınca itiyo zaten o da eli boş durmuyo sağolsun tepki veriyo kasılmaya
Kardeş sizin torunlara da güç yetmez maşallah oy ne güzel bi araya gelince oynaşır dururlar
Ben eşime azcık çıtlatıyorum “grupta bugün hediye mevzu konusuldu hazırlıklı mısın, sizinkiler ne yapacak ki” falan diye soruyorumbugün beğendiğim bi bileklik vardı onu söyledim mesela.
Doğumda bu kadar kötü etkilememişti sanki beni bebek daha aşağıda olduğundan. Şimdi bebek makat geliş bi yandan rahim kasılıyo bi yandan bebek itekliyo kaburgama aşırı baskı oluyo. Bi de doğumda çektiğim sancıları çok net hatırlamıyorum. Doğumdan sonra siliniyor sanki, söylediklerimi hatırlıyorum ama acıya dair hiç bişey yok
Benim de geceleri 11-12 gibi başlıyor genelde, 2-3 gündür gündüz de olmaya başladı.
Az kaldi zaten artik normal heralde olmasiBenimde çok sık oluyor artık ama düzenli gelmediği için önemsemiyoruz doktorumunda bilgisi var
Bu bana da çok sık oluyor.. bebek hareketi diye düşündüm ben hep..Bilmiyorum ki bi tarafıma toplanıyo o taraf yükseliyo sert şekilde ama karnımdan değil de bu yaşadığım darlık rahatsız ediyo bi bakıyorum sertleşmiş karnım
Sorma.. giderek ağırlaşıyorum vücut artık kaldırmıyor gibi.. vaktinde gelir umarım çok beklemeden..Ayy 42 de pek çok ya dururlar mi ki o kadar ciddi misinkilolarda alır başını gider nasıl doğururuz o zaman , valla benim gördüğüm türkiyede 41 olunca en geç artık tutmak istemiyorlar
Bilmiyordum kasılma olduğunu, bana hep oluyor ama hiç düzenli değil.. bi kaç sefer oluyor sonra saatlerce olmuyor…Kasılma o. Yazmıştım buraya da ben de bebek toplanıyo sırtını dayıyo bilmem ne sanıyordum. Geçen nst de aynı şekilde sertleşme oldu bi anda sancı seviyesi 40 60 şekilde ilerledi.
Adını Duru koyduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?