- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.561
Artık bu konuda biraz bilinçlenildi Allahtan canım benim doktorum çantana banyo terliği koy duş aldırmayı çok seviyoruz doğumda dedi, bende sevindim dedim en azından elinden geleni yapacakBende hep kızımdan kaldı aklımda ve içimde Canım 22 yaşındaydım cahildim sanırım ne denirse yaptık ama hatırlıyorum o aklımla bile eve gidip duş alıp rahatlamak istemiştim hissetmiş gibi ama doktor izin vermedi eşim de korktu oysa işleyiş hep öyleymiş hemen ver suni sancıyı yaptır Doğumu o zaman normal Doğum sancısı neden var değil mi
Oyyy benim kervandansınız sizde 38 sonuna kadar çalışmam gerekiyor. İşe gerçekten sürünerek gidiyorum suyum gelir bi sey olur diye aşırı korkum varBenimde bebişim beklenenden erken gelirse işten çıkıp doğuma gideceğim heralde
Kızlar 37 den sonra angarya yasağına girer nasıl çalışıyorsunuz kiOyyy benim kervandansınız sizde 38 sonuna kadar çalışmam gerekiyor. İşe gerçekten sürünerek gidiyorum suyum gelir bi sey olur diye aşırı korkum var
Sen daha tatlısın yeni anneAdını Duru koyduk canım
Gerçekleşen doğum tarihi 05/03/2023
Emeğine sağlık, çok tatlısın
Ayyy canım benim çok şükür sağlıklı olmanıza sevindim. İyi ki test yaptırmışsın bak bir de kakiş çıktı ortayaSelam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Ya ben kendimi bi hafta geri göster ek zorunda kaldım bi terfi sürecim olduğu için. Yıllık izin kullanırım son hafta dayanamazsam dedim. Raporlu gözükünce alamıyorum izinli olunca alabiliyorumKızlar 37 den sonra angarya yasağına girer nasıl çalışıyorsunuz ki
Gaz başladı fenalardayım
Aa anladım canım, kolay gelsin, son haftalar gerçekten zorYa ben kendimi bi hafta geri göster ek zorunda kaldım bi terfi sürecim olduğu için. Yıllık izin kullanırım son hafta dayanamazsam dedim. Raporlu gözükünce alamıyorum izinli olunca alabiliyorum
Yalnız değilsin!! Benim de aniden her yerim ağrımaya başladı. Hep eskisi gibi yürüyebilirim gezebilirim diyordum ama olmuyor:) 36. Haftadan sonra zorlanmaya başladım.Kızlar bi avm ye gidelim dedik gezmeye değil sadece bişeyler yiyip çıkacaktık o kadar zorlandım ki zor eve düştüm o merdivenler o avm gözüme büyüdü, sanırım bugün doğumdan önceki son gezmem daha da çıkmam, evin etrafında yürürsem o artık benden hastane hariç uzak mesafe beklenmesin artık dedim
Sağol canim Allah razı olsun Dr da tam zamanında gelmişsin dedi çok şükür saglikliyiz simdi sabahlar olmasin kismindayizAyyy canım benim çok şükür sağlıklı olmanıza sevindim. İyi ki test yaptırmışsın bak bir de kakiş çıktı ortayaher seyde var bi hayır demek. UUn güzel sağlıklı ömrünüz olsun
Ooo 6 mı yolculuk yaradı size sanırım masallah. Ay doğum yakın o zaman cok heyecanlı. Buradaki her hikaye beni heyecanlandırıyor. Benim hala iki bu arada ama zaten 38 sonuna kadar doğurmam inşallah diye dua ediyorum hep4 su şuan 6,7 civarı tam ortadan daha çok ayaktayken farkettim bı an kasıklarım doldu elimi kasıklarıma koydugumda karnım avucumda oluyor.Borde otururken çok rahatsız ediyor karnım.
Kesinlikle 36 dan sonra benim için de en zor dönemin başı gibi oldu canım hayırlısıyla kucağımıza alalım ya hayırlısıyla doğsunlar yavaştanYalnız değilsin!! Benim de aniden her yerim ağrımaya başladı. Hep eskisi gibi yürüyebilirim gezebilirim diyordum ama olmuyor:) 36. Haftadan sonra zorlanmaya başladım.
Oksapar kullandım, üst iç koldan yaptırıyordum canımCleksan kullanan kızlar acaba nerden vuruyorsunuz dün son aspirin ictim bugun igneye geçtim ama göbekten vuramam imkansiz
Öyledir tabi. İlk olunca birşey bilmemeniz çok normal inşallah şimdi çok daha kolay olurEVet öyle doğru diyor ki anneniz bende gurbetteydim kimse yoktu eşimde bende paniktik bir şey bilmiyorduk o yüzden koşarak gittik ama çok boş bekledik hastanede sabahta suni sancı boşa demiyorlar suni sancı berbat diye
Aksam bizde koldan vurduk cnm ama tek yapamadım bende imkansiz geç saate aldim iğneyi mecbur eşimin evde olduğu saate denk gelsin diye iğneyi kaçınci haftada bıraktın canımOksapar kullandım, üst iç koldan yaptırıyordum canım
evetttttsessizyazar Aynıyız canm sorma şimdiden düşünüyorum o miniciğe nasl kıyafet giydirir altını değiştiririm halbuki şuan bile diğer kızıma göre iyi kiloda
Bu arada şubat 2016 annesi olabilir misin yanlış mı hatırlıyorum
Kızım olacak ismi Gökçeekleyebilirsiniz.
Herkeste farkli bi olay bizdede abimin esi dogum yapti annesi gitti gelinin o kalacak yaninda buraya kadar hersey normal. 2 hafta sonra izni bitiyormus anneme sende onun izni bitince gel bak bana demis gelin kizimiz. Annemde sana annen bakiyor suan benim kizimda bak dogum yapacak ben iznimi alip gelip sana bakarsam o kiz dogum yapinca nolacak herkesin annesi kendine yapacak bisey yok ayni zamana denk gelmeseydi boyle olmazdi ama suan 2 haftalik iznimi bende kendi kizima ayiracagim demis. Benimde ne zaman doguracagim belli degil doktor tansiyona bagli heran hersey olabilir diyor. Annem cikip oraya gitse ben nolacagim gercekten. Anneme kusmus sanirim simdide garip vallahi nasil bi bencillik bu anlamadim.
Selam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Kızlar bi avm ye gidelim dedik gezmeye değil sadece bişeyler yiyip çıkacaktık o kadar zorlandım ki zor eve düştüm o merdivenler o avm gözüme büyüdü, sanırım bugün doğumdan önceki son gezmem daha da çıkmam, evin etrafında yürürsem o artık benden hastane hariç uzak mesafe beklenmesin artık dedim
Ooyyy yediklerine vs de dikkat et canım. Bazen yediğimiz bir şey bebeğe çok gaz yapabiliyor.Gaz başladı fenalardayımdoktoru 2 damla verdi gaz için. Ama çok etki etmiyor bence yaa. Çocuk mosmor kesiliyo gazdan nazar oldu bebeğime gözünde de enfeksiyon oldu ona da ayrı damla verdi antibiyotikli. Daha 14 günlük bebeğim ama bir sürü ilaç kullanıyor
Kilo alımı çok iyiymiş ama. Olması gerekenden fazla kilo almış. Yaşıtlarını yakalayacakmış öyle dedi. Doğduğu tarihten 1 ay sonra doğması gerekiyordu. O zamana kadar 3-3,5 kg aralığını yakalayacakmış minnoşum. İnş oradan gol yemeyiz bakalım
Canım bebeğini sağlıkla kucağına aldığına çok sevindim, sağlıkla büyüt, çok mutlu olun inşallah, gözün AydınSelam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Canım bebekelrim iyi çok şükür. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?