2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Artık bu konuda biraz bilinçlenildi Allahtan canım benim doktorum çantana banyo terliği koy duş aldırmayı çok seviyoruz doğumda dedi, bende sevindim dedim en azından elinden geleni yapacak

Kızlar bi avm ye gidelim dedik gezmeye değil sadece bişeyler yiyip çıkacaktık o kadar zorlandım ki zor eve düştüm o merdivenler o avm gözüme büyüdü, sanırım bugün doğumdan önceki son gezmem daha da çıkmam, evin etrafında yürürsem o artık benden hastane hariç uzak mesafe beklenmesin artık dedim

Ayyy canım benim çok şükür sağlıklı olmanıza sevindim. İyi ki test yaptırmışsın bak bir de kakiş çıktı ortaya her seyde var bi hayır demek. UUn güzel sağlıklı ömrünüz olsun

N nail art @BUKITOKI B Bulut347 kızlar nasılsınız? Bebeklerle her şey yolunda mı?
Gaz başladı fenalardayım doktoru 2 damla verdi gaz için. Ama çok etki etmiyor bence yaa. Çocuk mosmor kesiliyo gazdan nazar oldu bebeğime gözünde de enfeksiyon oldu ona da ayrı damla verdi antibiyotikli. Daha 14 günlük bebeğim ama bir sürü ilaç kullanıyor

Kilo alımı çok iyiymiş ama. Olması gerekenden fazla kilo almış. Yaşıtlarını yakalayacakmış öyle dedi. Doğduğu tarihten 1 ay sonra doğması gerekiyordu. O zamana kadar 3-3,5 kg aralığını yakalayacakmış minnoşum. İnş oradan gol yemeyiz bakalım

Yalnız değilsin!! Benim de aniden her yerim ağrımaya başladı. Hep eskisi gibi yürüyebilirim gezebilirim diyordum ama olmuyor:) 36. Haftadan sonra zorlanmaya başladım.

Sağol canim Allah razı olsun Dr da tam zamanında gelmişsin dedi çok şükür saglikliyiz simdi sabahlar olmasin kismindayiz

4 su şuan 6,7 civarı tam ortadan daha çok ayaktayken farkettim bı an kasıklarım doldu elimi kasıklarıma koydugumda karnım avucumda oluyor.Borde otururken çok rahatsız ediyor karnım.
Ooo 6 mı yolculuk yaradı size sanırım masallah. Ay doğum yakın o zaman cok heyecanlı. Buradaki her hikaye beni heyecanlandırıyor. Benim hala iki bu arada ama zaten 38 sonuna kadar doğurmam inşallah diye dua ediyorum hep

Yalnız değilsin!! Benim de aniden her yerim ağrımaya başladı. Hep eskisi gibi yürüyebilirim gezebilirim diyordum ama olmuyor:) 36. Haftadan sonra zorlanmaya başladım.
Kesinlikle 36 dan sonra benim için de en zor dönemin başı gibi oldu canım hayırlısıyla kucağımıza alalım ya hayırlısıyla doğsunlar yavaştan

Öyledir tabi. İlk olunca birşey bilmemeniz çok normal inşallah şimdi çok daha kolay olur

evettttt siz de sanırım ama isim farklı mıydı o zaman ?

Kızım olacak ismi Gökçe ekleyebilirsiniz.

Biz de Gökçe koyacağız nasipse.

Lohusalık psikolojisi olduğunu düşünüyorum. O anda insan normal düşünemiyor. Ben şimdiden eltime kayınvalideme o dönem normaö olmam. Her dediğime alınmayın. Süreç benim zor ilerler diyorum.

Yaa gözünüz aydın. Hayırlı, sağlıklı ömürler versin Rabbim.

Geçen hafta ben de gittim. Son kez diye kaç gün ağrım oldu
Ooyyy yediklerine vs de dikkat et canım. Bazen yediğimiz bir şey bebeğe çok gaz yapabiliyor.

Canım bebeğini sağlıkla kucağına aldığına çok sevindim, sağlıkla büyüt, çok mutlu olun inşallah, gözün Aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…