- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.581
Ben ve bebekelrim iyiyiz canım. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş
Çok teşekkür ederim canım bu arada benim kızımın adida CemreCanım bebeğini sağlıkla kucağına aldığına çok sevindim, sağlıkla büyüt, çok mutlu olun inşallah, gözün Aydın
Ne iyi yapmışsınız dr gitmekle, bebeğinize sağlıklı mutlu huzurlu hayat diliyorum gözünüz aydınSelam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Çok güzel haberCanım bebekelrim iyi çok şükür. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş.
Yasal olarak 37+0'dan sonra hiçbi şekilde çalışmak mümkün değil canım. Bu durumda 38'in sonuna kadar değil, 38'in başında en geç ayrılmak gerekiyor. Ücretli doğum izni de zaten erken doğum olmadığı sürece 37+0 itibariyle devreye giriyorOyyy benim kervandansınız sizde 38 sonuna kadar çalışmam gerekiyor. İşe gerçekten sürünerek gidiyorum suyum gelir bi sey olur diye aşırı korkum var
Ben 37 ye kadar çalışıyorum normalde ama 36 da cıkıp bir haftada yıllık izinden düşmeyi düşünüyorum.Kızlar 37 den sonra angarya yasağına girer nasıl çalışıyorsunuz ki
Canım ben bir damla gördüm doktoruna bir danış istersen gaz sıkıntısıında bende doktoruma danışıp kullanmayı düşünüyorum. Sütteki laktoz bebeğe dokunup gaz yapabiliyormuş . Bu damla da ona iyi geliyormuş emzirmeden önce damlatınca laktozun şişkinliğini alıyormuş.Gaz başladı fenalardayımdoktoru 2 damla verdi gaz için. Ama çok etki etmiyor bence yaa. Çocuk mosmor kesiliyo gazdan nazar oldu bebeğime gözünde de enfeksiyon oldu ona da ayrı damla verdi antibiyotikli. Daha 14 günlük bebeğim ama bir sürü ilaç kullanıyor
Kilo alımı çok iyiymiş ama. Olması gerekenden fazla kilo almış. Yaşıtlarını yakalayacakmış öyle dedi. Doğduğu tarihten 1 ay sonra doğması gerekiyordu. O zamana kadar 3-3,5 kg aralığını yakalayacakmış minnoşum. İnş oradan gol yemeyiz bakalım
Selam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Evet canım tam 38’e girmiş olacak doktor haftaya pazartesi salıya kadar da bekleyebilirsin dedi eşim de ısrar etti bekle diye ama ben artık bekleyemeyeceğim. Evet bir gün fazla kalsa bile bebeğe fayda diyorlar, biliyorum ama doktoruma ısrarla sordum bu saatten sonra çok da bir şey değişmeyeceğini söyledi, umarım bencillik yapmıyorumdur, sağlıkla gelir yavrumAynen ben de öyle
Çok güzel, azıcık kalmış tam 38de mi alacaklar sezeryana? Sağlıkla kavuşun
Benim de aynı hisler oluyor bazen sertlik hissediyorum, bazen nefesim kesilince daralınca bakıyorum ki sertleşmiş...
Tam doğum tarihi ne oluyor canım, bide 37+0 mu cemremizCanım bebeğini sağlıkla kucağına aldığına çok sevindim, sağlıkla büyüt, çok mutlu olun inşallah, gözün Aydın
Ben de aynı böyle bi durum içerisindeyim ama gelin olan benim :) kendi annem yanımda olsun yeter diyorum kayınvalidem cok istiyor geleyim kalayım diye oğluna kızından daha düşkün çünkü. Ona rağmen gelme istemiyorum kızını düşün bak o da doğum yapacak annesinden başka kimseyi istemez diyorum
Gaz başladı fenalardayımdoktoru 2 damla verdi gaz için. Ama çok etki etmiyor bence yaa. Çocuk mosmor kesiliyo gazdan nazar oldu bebeğime gözünde de enfeksiyon oldu ona da ayrı damla verdi antibiyotikli. Daha 14 günlük bebeğim ama bir sürü ilaç kullanıyor
Kilo alımı çok iyiymiş ama. Olması gerekenden fazla kilo almış. Yaşıtlarını yakalayacakmış öyle dedi. Doğduğu tarihten 1 ay sonra doğması gerekiyordu. O zamana kadar 3-3,5 kg aralığını yakalayacakmış minnoşum. İnş oradan gol yemeyiz bakalım
Listemiz güncellenmiştir saygılar
Gökçemiz çiftlendi
Canım bebekelrim iyi çok şükür. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş.
Yaaa hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı ömürler versin.Selam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Hepinize çok kolay doğumlar ve sonrasında bool süt diliyorum
Selam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Kac haftaliktin senle ayniydik sanki sok içindeyim su an hayırlı uğurlu olsun inşallahSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Gözünüz Aydın olsunSelam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Ay canım hayurlı olsun ya ne zaman gittin doğum yaptın kaçırmışım araları benSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Ay Bencede haklısın, ben kaynanamgile gittim 1 gece yatamadım valla anneme geri geldim eşim anlayış gösterdi Allahtan çünkü şuan her an doğum olacak diye korkuyorum ve annemin yanında kalmak istiyorumGörümcen için çok üzüldüm şu an ya, en ihtiyacı olan zamanda annesinin evlat ayrımını hissetmesi büyük şanssızlık. Allahtan senin gibi iyi niyetli geline düşmüşler.
Oy maşallah sütün yaramış demek annesigaz için Allah kolaylık versin şu damlanın çoğu bebekte işe yaradığını duymuştum belki kullandıklarından biridir değilse aklında bulunsun canım
Ellerine sağlık başkan liste çok güzel olmuş inşallah isim bulamayanlar da bi an önce bulur dolar o kısımlar
Oh maşallah ne güzel haberler bunlarsağlıkla kavuş mis kokululara
AaaaaaSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini inşallhSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Kız bide zaten 1 de yazmışsın e saat 9 , 8 saatte doğmuş miss gibi bide hiç demedin sancı fln, bu grup çatlar, süreci en kısa zamanda yazSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Ama yaaa sırayı bozuyorsunuz olmuyor böyleSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?