2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ne iyi yapmışsınız dr gitmekle, bebeğinize sağlıklı mutlu huzurlu hayat diliyorum gözünüz aydın
Canım bebekelrim iyi çok şükür. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş.
Çok güzel haber maşallah yanınıza verdiler mi?

Oyyy benim kervandansınız sizde 38 sonuna kadar çalışmam gerekiyor. İşe gerçekten sürünerek gidiyorum suyum gelir bi sey olur diye aşırı korkum var
Yasal olarak 37+0'dan sonra hiçbi şekilde çalışmak mümkün değil canım. Bu durumda 38'in sonuna kadar değil, 38'in başında en geç ayrılmak gerekiyor. Ücretli doğum izni de zaten erken doğum olmadığı sürece 37+0 itibariyle devreye giriyor

Kızlar 37 den sonra angarya yasağına girer nasıl çalışıyorsunuz ki
Ben 37 ye kadar çalışıyorum normalde ama 36 da cıkıp bir haftada yıllık izinden düşmeyi düşünüyorum.
Canım ben bir damla gördüm doktoruna bir danış istersen gaz sıkıntısıında bende doktoruma danışıp kullanmayı düşünüyorum. Sütteki laktoz bebeğe dokunup gaz yapabiliyormuş . Bu damla da ona iyi geliyormuş emzirmeden önce damlatınca laktozun şişkinliğini alıyormuş.
Her emzirmeden sonra muhakkak gazını çıkartıp öyle uyutmak en etkili yöntem. Birde youtube dan gaz masajına bakıp onuda yapabilirsen hepsi birleşince rahatlatır inşallah biraz daha olsa

Eklentiler

• E36F5B8F-EB74-4969-82D0-13E9C9F36BD8.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 57
Haftan gayet iyiymiş yine maşallah şanssızlık şanslı bi haftaya denk gelmiş. Zorluklar geride kalmıştır artık insallah bundan sonra sağlıkla mis kokusunu içine çek güzel kızının gözünüz aydın

Evet canım tam 38’e girmiş olacak doktor haftaya pazartesi salıya kadar da bekleyebilirsin dedi eşim de ısrar etti bekle diye ama ben artık bekleyemeyeceğim. Evet bir gün fazla kalsa bile bebeğe fayda diyorlar, biliyorum ama doktoruma ısrarla sordum bu saatten sonra çok da bir şey değişmeyeceğini söyledi, umarım bencillik yapmıyorumdur, sağlıkla gelir yavrum

Görümcen için çok üzüldüm şu an ya, en ihtiyacı olan zamanda annesinin evlat ayrımını hissetmesi büyük şanssızlık. Allahtan senin gibi iyi niyetli geline düşmüşler.

Oy maşallah sütün yaramış demek annesi gaz için Allah kolaylık versin şu damlanın çoğu bebekte işe yaradığını duymuştum belki kullandıklarından biridir değilse aklında bulunsun canım

Ellerine sağlık başkan liste çok güzel olmuş inşallah isim bulamayanlar da bi an önce bulur dolar o kısımlar
Listemiz güncellenmiştir saygılar
Gökçemiz çiftlendi

Oh maşallah ne güzel haberler bunlar sağlıkla kavuş mis kokululara
Canım bebekelrim iyi çok şükür. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş.

Eklentiler

• F091AB33-55B4-46DB-AC39-ED11C57010D4.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillah Biraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Hepinize çok kolay doğumlar ve sonrasında bool süt diliyorum

Yaaa hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı ömürler versin.

Aaaaa ben şok Canım çok sevindim senin için öncesinde çok korku sıkıntı çektin ama Allah gönlüne göre verdi sonunda ay gözlerim doldu çok etkilendim ya bundan sonra da herşey yolunda su gibi gitsin insallah bizim için de içine çek cennet kokusunu

Kac haftaliktin senle ayniydik sanki sok içindeyim su an hayırlı uğurlu olsun inşallah

Gözünüz Aydın olsun önemli olan zorlukların geride kalması artık berabersiniz rabbim kolaylaştırsın ve analı babalı büyütsün

Ay canım hayurlı olsun ya ne zaman gittin doğum yaptın kaçırmışım araları ben hem de normal doğum maşallaaah size

Ay Bencede haklısın, ben kaynanamgile gittim 1 gece yatamadım valla anneme geri geldim eşim anlayış gösterdi Allahtan çünkü şuan her an doğum olacak diye korkuyorum ve annemin yanında kalmak istiyorum

Aaaaaa
Aaa
Aa
Ben şok
Kızz sen ne ara doğurduuun
Nolduuu
İlk fırsatta anlat
Maşallah gözlerinizden öpüyorum

Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini inşallh

Kız bide zaten 1 de yazmışsın e saat 9 , 8 saatte doğmuş miss gibi bide hiç demedin sancı fln, bu grup çatlar, süreci en kısa zamanda yaz

Ama yaaa sırayı bozuyorsunuz olmuyor böyle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün salihlerden olsun …. Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…