- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.601
Papatyacım bu gğn o avm gezini uzatacaktın bacımKız bide zaten 1 de yazmışsın e saat 9 , 8 saatte doğmuş miss gibi bide hiç demedin sancı fln, bu grup çatlar, süreci en kısa zamanda yaz
Canim gozun aydiiiinn ne ara nasill olduSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Hepinize çok kolay doğumlar ve sonrasında bool süt diliyorum
Daha almadım canım hafta içi taburcu olabilirler belkiNe iyi yapmışsınız dr gitmekle, bebeğinize sağlıklı mutlu huzurlu hayat diliyorum gözünüz aydın
Çok güzel habermaşallah yanınıza verdiler mi?
Ay valla benim Bebe erken döllenme sanarken geç döllenme falan mı kiPapatyacım bu gğn o avm gezini uzatacaktın bacımnisanda doğuracaklar marrtta doğurdu bitti sen nisana kayıyorsun
Yaa cok sasirdim suandaaSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Çok teşekkür ederim canımGörümcen için çok üzüldüm şu an ya, en ihtiyacı olan zamanda annesinin evlat ayrımını hissetmesi büyük şanssızlık. Allahtan senin gibi iyi niyetli geline düşmüşler.
Oy maşallah sütün yaramış demek annesigaz için Allah kolaylık versin şu damlanın çoğu bebekte işe yaradığını duymuştum belki kullandıklarından biridir değilse aklında bulunsun canım
Ellerine sağlık başkan liste çok güzel olmuş inşallah isim bulamayanlar da bi an önce bulur dolar o kısımlar
Oh maşallah ne güzel haberler bunlarsağlıkla kavuş mis kokululara
Yok tek yapamazsın onu koldan. Üst bacaktan veya göbekten tek başıma yapabilirsin ama koldan olmaz canım. Bana 32 de bıraktırdılar yanlış hatırlamıyorsam. Perinatolog artık kullanma demişti. İyi ki de bırakmışım, 34+5 te doğurdum biliyosunAksam bizde koldan vurduk cnm ama tek yapamadım bende imkansiz geç saate aldim iğneyi mecbur eşimin evde olduğu saate denk gelsin diye iğneyi kaçınci haftada bıraktın canım
Aynen durdukları yere kadar dursunlar içerisi dışarıdan iyiOoo 6 mı yolculuk yaradı size sanırım masallah. Ay doğum yakın o zaman cok heyecanlı. Buradaki her hikaye beni heyecanlandırıyor. Benim hala iki bu arada ama zaten 38 sonuna kadar doğurmam inşallah diye dua ediyorum hep
Elhamdülillah evinize geçince herşey yoluna girer inşaallah sende rahat bir nefes alırsın Allah'ın izniyleBen ve bebekelrim iyiyiz canım. Artık ikisinide emziriyorum. Bu hafta içi taburcu olabilirler miş
Haydaaaaa ben ne kaçırdım, ne ara gittin ne ara doğurdun kızSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Bana biogaia ve meta bişi verdi adını unuttum şimdi. Haftaya yine gidicem zaten baktım etki etmiyor İlaçları değiştirmesini rica ederim. Çok teşekkürler, ss alıyorum damlayıBen 37 ye kadar çalışıyorum normalde ama 36 da cıkıp bir haftada yıllık izinden düşmeyi düşünüyorum.
Canım ben bir damla gördüm doktoruna bir danış istersen gaz sıkıntısıında bende doktoruma danışıp kullanmayı düşünüyorum. Sütteki laktoz bebeğe dokunup gaz yapabiliyormuş . Bu damla da ona iyi geliyormuş emzirmeden önce damlatınca laktozun şişkinliğini alıyormuş.
Her emzirmeden sonra muhakkak gazını çıkartıp öyle uyutmak en etkili yöntem. Birde youtube dan gaz masajına bakıp onuda yapabilirsen hepsi birleşince rahatlatır inşallah biraz daha olsa
Maşaallah Rabb'im hayırlı evlat etsin kokusundan mahrum bırakmasın.Sana ve babasına bağışlasın.Ne ara sancılandin ne ara gittin doğumaSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Günün sürprizi oldu bizeSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Kiz sana squat yuruyus aban dedik bugun diyosun daha disari cikmicammAy valla benim Bebe erken döllenme sanarken geç döllenme falan mı kiama bakın bu grupta en istikrarlı MelodiminEsi dir baktım kız yazmış sancılarım var saygılar demiş bir kaç güne doğurmuş, ben de anca Ağrı giriyor Ağrı gidiyor, gelen giden yok ama
Ya inanılmaz şaşırdım ve sevindim. Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Sağlıkla kavuşmuşsunuz kızınıza. Güle güle büyütün. Maşallah size.Selam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Cok sukur saglikla kurtuldunuzYok tek yapamazsın onu koldan. Üst bacaktan veya göbekten tek başıma yapabilirsin ama koldan olmaz canım. Bana 32 de bıraktırdılar yanlış hatırlamıyorsam. Perinatolog artık kullanma demişti. İyi ki de bırakmışım, 34+5 te doğurdum biliyosunçok kanardım yoksa
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünSelam kizlar kasintilar inanılmaz hal almaya başladı salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı gebelik kolestazi teshisi konuldu doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle çok şükür şimdi 5 günlük olduk darısı sağlıklı bir şekilde sizlerin başına inşallah
Kız yürüyemiyorum ki iğneler batıyor alt tarafa valla napacaksamKiz sana squat yuruyus aban dedik bugun diyosun daha disari cikmicammbekle 41ini sen
Bari bi pilates topuna oturup ziplayaydinKız yürüyemiyorum ki iğneler batıyor alt tarafa valla napacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?