2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kız bide zaten 1 de yazmışsın e saat 9 , 8 saatte doğmuş miss gibi bide hiç demedin sancı fln, bu grup çatlar, süreci en kısa zamanda yaz
Papatyacım bu gğn o avm gezini uzatacaktın bacım nisanda doğuracaklar marrtta doğurdu bitti sen nisana kayıyorsun

Canim gozun aydiiiinn ne ara nasill oldu Allah anali babali buyutsuun kendine gelince acil detay ver bize

Papatyacım bu gğn o avm gezini uzatacaktın bacım nisanda doğuracaklar marrtta doğurdu bitti sen nisana kayıyorsun
Ay valla benim Bebe erken döllenme sanarken geç döllenme falan mı ki ama bakın bu grupta en istikrarlı MelodiminEsi dir baktım kız yazmış sancılarım var saygılar demiş bir kaç güne doğurmuş, ben de anca Ağrı giriyor Ağrı gidiyor, gelen giden yok ama

Yaa cok sasirdim suandaa Ikiniz de iyisiniz cok sukur, hayirli saglikli bi evlat olsun insallah

Çok teşekkür ederim canım

Aksam bizde koldan vurduk cnm ama tek yapamadım bende imkansiz geç saate aldim iğneyi mecbur eşimin evde olduğu saate denk gelsin diye iğneyi kaçınci haftada bıraktın canım
Yok tek yapamazsın onu koldan. Üst bacaktan veya göbekten tek başıma yapabilirsin ama koldan olmaz canım. Bana 32 de bıraktırdılar yanlış hatırlamıyorsam. Perinatolog artık kullanma demişti. İyi ki de bırakmışım, 34+5 te doğurdum biliyosun çok kanardım yoksa

Aynen durdukları yere kadar dursunlar içerisi dışarıdan iyi

Haydaaaaa ben ne kaçırdım, ne ara gittin ne ara doğurdun kız bol bol sütün olsun sütün bebeğe pıt pıt kilo ve sağlık olsun

Bana biogaia ve meta bişi verdi adını unuttum şimdi. Haftaya yine gidicem zaten baktım etki etmiyor İlaçları değiştirmesini rica ederim. Çok teşekkürler, ss alıyorum damlayı

Maşaallah Rabb'im hayırlı evlat etsin kokusundan mahrum bırakmasın.Sana ve babasına bağışlasın.Ne ara sancılandin ne ara gittin doğuma Kac haftalık geldi vs. Ayrıntıları bekliyoruz kendinizi toparlayınca.

Günün sürprizi oldu bize Sağlıkla büyüsün, güzel ömrü olsun miniğin

Kiz sana squat yuruyus aban dedik bugun diyosun daha disari cikmicamm bekle 41ini sen

Ya inanılmaz şaşırdım ve sevindim. Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün istediğin gibi normal doğum yapman da ayrıca güzel olmuş

Sağlıkla kavuşmuşsunuz kızınıza. Güle güle büyütün. Maşallah size.

Cok sukur saglikla kurtuldunuz

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…