- 16 Şubat 2014
- 508
- 817
- 303
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.621
Bende bunu bugun çok sık yaşadım 3 4 dk da bir de yaşadım sertmesme esnasında yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyordu bide o sertleşmenin en rahatsız edici saniyesinde kasığımda da ağrı hissediyordumAy bilmiyorum ki. Dün yol geldim yorulunca daha fazla oluyo gece boyu oldu mesela çok sık bi şekilde.
Babaannemin bi lafı var, vahtı gelmeden gül açmazBari bi pilates topuna oturup ziplayaydinne bilim yap bisiler panik oldum herkes dogurmaya basladi hadi
Sanki bu haftaici dogurcan sen carsamba persembe gibi icime dogdu hadi hayirlisiBabaannemin bi lafı var, vahtı gelmeden gül açmaz
Maşallah kilosunu yakalar minnoş bence. Gaz için masajlar falan baktınız mı araştırmıssınızdır gerçi dilerim kolay atlatırsınız.Gaz başladı fenalardayımdoktoru 2 damla verdi gaz için. Ama çok etki etmiyor bence yaa. Çocuk mosmor kesiliyo gazdan nazar oldu bebeğime gözünde de enfeksiyon oldu ona da ayrı damla verdi antibiyotikli. Daha 14 günlük bebeğim ama bir sürü ilaç kullanıyor
Kilo alımı çok iyiymiş ama. Olması gerekenden fazla kilo almış. Yaşıtlarını yakalayacakmış öyle dedi. Doğduğu tarihten 1 ay sonra doğması gerekiyordu. O zamana kadar 3-3,5 kg aralığını yakalayacakmış minnoşum. İnş oradan gol yemeyiz bakalım
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Masallah size.Selam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Hepinize çok kolay doğumlar ve sonrasında bool süt diliyorum
Tebrikler, gözünüz aydın. Anneli, babalı, sağlıklı, huzurlu büyüsün inşallah.Selam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Çarşamba sabah kontrolüm var, annemde bu hafta senden bekliyorum diyorSanki bu haftaici dogurcan sen carsamba persembe gibi icime dogdu hadi hayirlisi
Biliyorum yasal olarak 37ye kadar çalışıyorum zaten :) dayanamazsam yıllık izin ile devam edeceğimYasal olarak 37+0'dan sonra hiçbi şekilde çalışmak mümkün değil canım. Bu durumda 38'in sonuna kadar değil, 38'in başında en geç ayrılmak gerekiyor. Ücretli doğum izni de zaten erken doğum olmadığı sürece 37+0 itibariyle devreye giriyor
Çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza gemde istediğin gibi bir doğum olmasına. Normal doğum farkıSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Yaaa çok şaşırdımmmSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Ayy ben şoooooook !Selam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Canım YouTube da Ayşe Öner gaz masajı yaz . Onu uygula . Bir de emzirdikten sonra omuzunda mutlaka ağzından gazını çıkarmasını sağla ki bağırsaklara çok inmesin.Bana biogaia ve meta bişi verdi adını unuttum şimdi. Haftaya yine gidicem zaten baktım etki etmiyor İlaçları değiştirmesini rica ederim. Çok teşekkürler, ss alıyorum damlayı
Doğum sancısı işte o dinelnirsen oda rahatım der uyurKız yürüyemiyorum ki iğneler batıyor alt tarafa valla napacaksam
İnanmıyorumSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Ay kuzum ben gitemedim 2 gündür okuyamadım çok birikmiş neyi söyliyim ne yazıcaz
Canım isim, doğum, doğum haftası, söylemek istersen tabiAy kuzum ben gitemedim 2 gündür okuyamadım çok birikmiş neyi söyliyim ne yazıcaz
Kuzum ben giremedim 2 gündür herşey yolunda şuan ama ben dün tekrar hastanedeydim sen doğurmuşsun yaaaa okuyamadım onu ay çok sevindim çok şükür canım gözün aydın
E kız 4-5 gündür var beni mi bekliyor doğacaksa doğsunDoğum sancısı işte o dinelnirsen oda rahatım der uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?