2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay bilmiyorum ki. Dün yol geldim yorulunca daha fazla oluyo gece boyu oldu mesela çok sık bi şekilde.
Bende bunu bugun çok sık yaşadım 3 4 dk da bir de yaşadım sertmesme esnasında yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyordu bide o sertleşmenin en rahatsız edici saniyesinde kasığımda da ağrı hissediyordum doktora gitmeli miyim onu bile anlamadım ama şiddeti artmadı evhamlı davranmak istemiyorum Pers günü kontrol var rahat olmaya çalışıyorum ama benim ne çantam ne de çocuğun kıyafetleri hazır yarın ilk isim gidip çocuğun eksiklerini almak olacak çünkü bugün korktum

Maşallah kilosunu yakalar minnoş bence. Gaz için masajlar falan baktınız mı araştırmıssınızdır gerçi dilerim kolay atlatırsınız.

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Masallah size.

Tebrikler, gözünüz aydın. Anneli, babalı, sağlıklı, huzurlu büyüsün inşallah. Bize de dua et lütfen…

Biliyorum yasal olarak 37ye kadar çalışıyorum zaten :) dayanamazsam yıllık izin ile devam edeceğim

N nail art canımmm gazlar için youtube da masajlar var izleyip uygulayabilirsen. Yemeklerine kimyon dök eğer süt ile besleniyorsa şayet mama ile devam ediyorsan çok zorluyorsa doktorun belki yardımcı olur değiştirme konusunda. Ben oğlumda bir kovaya su doldurur içine onu sokardım ellerimle koltuk altından tutup suyun içindeki bacak hareketi sonrası çok rahat gaz çıkarırdı. Sırtını senin karnına dayayıp çömelir pozisyondada tutmak bazen işe yarıyor. En önemlisi her beslenme sonrası mutlaka 15 dk dik tutup gazı çıkarmak. Pırtını yesinler

Çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza gemde istediğin gibi bir doğum olmasına. Normal doğum farkı öğlen guruba yazıp akşam da doğurdum demek herhalde

Yaaa çok şaşırdımmm hayırlı olsunnn beraber çok çok güzel sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun inşallahhhh babasını göndermeden gelmek istedi miniş herhalde

Ayy ben şoooooook !
Hayırlı olsun gözün aydın canım çok sevindim sıkıntısız sorunsuz bir doğum olmasına sağlıkla huzurla uzun ömrü olsun miniğin

Bana biogaia ve meta bişi verdi adını unuttum şimdi. Haftaya yine gidicem zaten baktım etki etmiyor İlaçları değiştirmesini rica ederim. Çok teşekkürler, ss alıyorum damlayı
Canım YouTube da Ayşe Öner gaz masajı yaz . Onu uygula . Bir de emzirdikten sonra omuzunda mutlaka ağzından gazını çıkarmasını sağla ki bağırsaklara çok inmesin.

İnanmıyorum kız şok oldum
Ama çok Sevindim sağlıkla kucağına aldın, iyisiniz çok şükür nasıl oldu baştan anlat merak ettim daha vardı sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…