- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.641
Kuzum oğlumun adı Karan 35+3 te doğduCanım isim doğum doğum haftası, söylemek istersen tabi
Maşallah Canım sen şanslısın o zamanenin doktorum böyle bir şeyden hiç bahsetmedi hayırlısı artık rabbim ne eylerse güzel eyler güzel hikayelerimiz olsun inşallahArtık bu konuda biraz bilinçlenildi Allahtan canım benim doktorum çantana banyo terliği koy duş aldırmayı çok seviyoruz doğumda dedi, bende sevindim dedim en azından elinden geleni yapacak
Maşallah Canım genelde erken küçük doğan benekler zamanında doğanları geçiyor gelişim olarak sizinde öyle olmuş ben güzel farkı kapatacak demek annesi gözü için endişelenme ilacını kullan hemen toparlanır bende semin gibi kötü hissettim kızımda anam korkulacak birşey değilmiş sonradan anlıyor insan onlardan çok onları öyle görünce biz acı cekiyoruz aslındaGaz başladı fenalardayımdoktoru 2 damla verdi gaz için. Ama çok etki etmiyor bence yaa. Çocuk mosmor kesiliyo gazdan nazar oldu bebeğime gözünde de enfeksiyon oldu ona da ayrı damla verdi antibiyotikli. Daha 14 günlük bebeğim ama bir sürü ilaç kullanıyor
Kilo alımı çok iyiymiş ama. Olması gerekenden fazla kilo almış. Yaşıtlarını yakalayacakmış öyle dedi. Doğduğu tarihten 1 ay sonra doğması gerekiyordu. O zamana kadar 3-3,5 kg aralığını yakalayacakmış minnoşum. İnş oradan gol yemeyiz bakalım
İnanamıyorum Canım maşallah sana ve Kereme okudum bir daha okudum oysa daha yeni konuştuk isim konusunu seninle üstünden saatler geçmişti gerçekten şoktayım allahım hayırlı uzun ömürler versin mis gibi güzel kokulu yavruna kavuştun tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşalşahSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Hepinize çok kolay doğumlar ve sonrasında bool süt diliyorum
Ayyy hoşgelmiş oğluşunnSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Hakshajsh kız ben bi seferde anlayamıyorum artık bişeyi o kadar çok ilaç serum aldım ki bir haftaddır beynimi yedim
Estağfurullah canım benim biz doğurmadan bile öyleyiz merak etmeHakshajsh kız ben bi seferde anlayamıyorum artık bişeyi o kadar çok ilaç serum aldım ki bir haftaddır beynimi yedim15 Mart deyzesi
Aaaa çok güzel haberSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Ay evet kesinlikle his bu yürek ağza geliyo gibi doluluk oluyor. Sanırım yalancı sancı dedikleri şeyi yaşıyoruz. Korkacak bişey yoktur yaa. Ama hazırlıkları tamamlamakta fayda var benim de eksikler var dahaBende bunu bugun çok sık yaşadım 3 4 dk da bir de yaşadım sertmesme esnasında yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyordu bide o sertleşmenin en rahatsız edici saniyesinde kasığımda da ağrı hissediyordumdoktora gitmeli miyim onu bile anlamadım ama şiddeti artmadı evhamlı davranmak istemiyorum Pers günü kontrol var rahat olmaya çalışıyorum ama benim ne çantam ne de çocuğun kıyafetleri hazır yarın ilk isim gidip çocuğun eksiklerini almak olacak çünkü bugün korktum
Sarimsak ve limonlu su tüketip karanlıkta sol tarafına yatıp dinLen düşer ama ihmal etme tabjkiKizlar selam benim tansiyon yine ucuslarda 14 den asagi inmiyor doktor cagirdi gidiyorum sabaha dogurmam insallahbu arada suan asiri korkuyorum tir tir titriyorum iyice artacak tansiyonum kendimi sakinlestiremedim bi turlu MelodiminEsi kiz valla sok oldum gittin sessiz sessiz dogurdun hadi hayirli olsun.
Geçmiş olsun, küçük kaç çıkıyor? Alfamet mi alıyorsunuz? Benim 3x1 dozu, en çok 135 85 oluyor, yarın benim de perinatoloji var bakalım...Kizlar selam benim tansiyon yine ucuslarda 14 den asagi inmiyor doktor cagirdi gidiyorum sabaha dogurmam insallahbu arada suan asiri korkuyorum tir tir titriyorum iyice artacak tansiyonum kendimi sakinlestiremedim bi turlu MelodiminEsi kiz valla sok oldum gittin sessiz sessiz dogurdun hadi hayirli olsun.
Canım Allah Yardımcın olsun , normal böyle hissetmen, bol dua et kendini telkin et, hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar selam benim tansiyon yine ucuslarda 14 den asagi inmiyor doktor cagirdi gidiyorum sabaha dogurmam insallahbu arada suan asiri korkuyorum tir tir titriyorum iyice artacak tansiyonum kendimi sakinlestiremedim bi turlu MelodiminEsi kiz valla sok oldum gittin sessiz sessiz dogurdun hadi hayirli olsun.
Kizlar selam benim tansiyon yine ucuslarda 14 den asagi inmiyor doktor cagirdi gidiyorum sabaha dogurmam insallahbu arada suan asiri korkuyorum tir tir titriyorum iyice artacak tansiyonum kendimi sakinlestiremedim bi turlu MelodiminEsi kiz valla sok oldum gittin sessiz sessiz dogurdun hadi hayirli olsun.
Geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gelin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kizlar selam benim tansiyon yine ucuslarda 14 den asagi inmiyor doktor cagirdi gidiyorum sabaha dogurmam insallahbu arada suan asiri korkuyorum tir tir titriyorum iyice artacak tansiyonum kendimi sakinlestiremedim bi turlu MelodiminEsi kiz valla sok oldum gittin sessiz sessiz dogurdun hadi hayirli olsun.
Bende bunu bugun çok sık yaşadım 3 4 dk da bir de yaşadım sertmesme esnasında yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyordu bide o sertleşmenin en rahatsız edici saniyesinde kasığımda da ağrı hissediyordumdoktora gitmeli miyim onu bile anlamadım ama şiddeti artmadı evhamlı davranmak istemiyorum Pers günü kontrol var rahat olmaya çalışıyorum ama benim ne çantam ne de çocuğun kıyafetleri hazır yarın ilk isim gidip çocuğun eksiklerini almak olacak çünkü bugün korktum
Kuzum ben giremedim 2 gündür herşey yolunda şuan ama ben dün tekrar hastanedeydim sen doğurmuşsun yaaaa okuyamadım onu ay çok sevindim çok şükür canım gözün aydın
Kizlar selam benim tansiyon yine ucuslarda 14 den asagi inmiyor doktor cagirdi gidiyorum sabaha dogurmam insallahbu arada suan asiri korkuyorum tir tir titriyorum iyice artacak tansiyonum kendimi sakinlestiremedim bi turlu MelodiminEsi kiz valla sok oldum gittin sessiz sessiz dogurdun hadi hayirli olsun.
Aaa inanmıyorumSelam kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillahBiraz uzun bir sancı dönemi oldu, ama doktorum çok sabırlı ve ısrarcı çıktı suni sancı vermedi sağ olsun. Normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. İkimiz de iyiyiz hamdolsun
Yaaa spinal seni de mi mahvetti? O ağrıyı 3 gün çektim yaaa çok fena bişi. Doktorum geçmesi için kodeinli ilaç verdi, onu da uyuşturucu benzeri diye kullanmadım. Büyük eziyet oldu banaKızlar selam nolmuş öyleMelodiminEsi doğurmuş başka var mı okuyamadım , sancısı olan hastanede olan falan var mı biri özet geçsin ben bugüne kadar baya kötüydüm yani dün tekrar müşadeye yatırdılar beni 7 saat ordaydık. Spinal anestezinin etkisi bende çok kötü kaldı baş ağrısından gözümü açamıyordum bebeğime bakabilmek için ayakta durmak flan beni çok zorladı ama dünkü ilaçlardan sonra çok daha iyiym şükürler olsun. Fırsat bulamıyorum buraya bakmak için vallahi bebiş olunca herşeyiniz o oluyor çok tatlııı Allahım sağlıkla hepinize nasip etsn inşallah o günü canlarım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?