2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Artık bu konuda biraz bilinçlenildi Allahtan canım benim doktorum çantana banyo terliği koy duş aldırmayı çok seviyoruz doğumda dedi, bende sevindim dedim en azından elinden geleni yapacak
Maşallah Canım sen şanslısın o zamanenin doktorum böyle bir şeyden hiç bahsetmedi hayırlısı artık rabbim ne eylerse güzel eyler güzel hikayelerimiz olsun inşallah
Maşallah Canım genelde erken küçük doğan benekler zamanında doğanları geçiyor gelişim olarak sizinde öyle olmuş ben güzel farkı kapatacak demek annesi gözü için endişelenme ilacını kullan hemen toparlanır bende semin gibi kötü hissettim kızımda anam korkulacak birşey değilmiş sonradan anlıyor insan onlardan çok onları öyle görünce biz acı cekiyoruz aslında
İnanamıyorum Canım maşallah sana ve Kereme okudum bir daha okudum oysa daha yeni konuştuk isim konusunu seninle üstünden saatler geçmişti gerçekten şoktayım allahım hayırlı uzun ömürler versin mis gibi güzel kokulu yavruna kavuştun tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşalşah
Uygun olduğunda tecrübelerini bizimle paylaş lütfen

Ayyy hoşgelmiş oğluşunn Allahım nasıl heyecanlanıyorum her doğumda ikinize de sağlık huzur bol süt uyku diliyorum detayları bekliyoruz

Kızlar selam nolmuş öyle MelodiminEsi doğurmuş başka var mı okuyamadım , sancısı olan hastanede olan falan var mı biri özet geçsin ben bugüne kadar baya kötüydüm yani dün tekrar müşadeye yatırdılar beni 7 saat ordaydık. Spinal anestezinin etkisi bende çok kötü kaldı baş ağrısından gözümü açamıyordum bebeğime bakabilmek için ayakta durmak flan beni çok zorladı ama dünkü ilaçlardan sonra çok daha iyiym şükürler olsun. Fırsat bulamıyorum buraya bakmak için vallahi bebiş olunca herşeyiniz o oluyor çok tatlııı Allahım sağlıkla hepinize nasip etsn inşallah o günü canlarım öpüyorum

Aaaa çok güzel haber sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz çok şaşırdım ve sevindim, çektiğiniz sıkıntılar sağlıkla sona erdi

Ay evet kesinlikle his bu yürek ağza geliyo gibi doluluk oluyor. Sanırım yalancı sancı dedikleri şeyi yaşıyoruz. Korkacak bişey yoktur yaa. Ama hazırlıkları tamamlamakta fayda var benim de eksikler var daha

Sarimsak ve limonlu su tüketip karanlıkta sol tarafına yatıp dinLen düşer ama ihmal etme tabjki

Geçmiş olsun, küçük kaç çıkıyor? Alfamet mi alıyorsunuz? Benim 3x1 dozu, en çok 135 85 oluyor, yarın benim de perinatoloji var bakalım...

Canım Allah Yardımcın olsun , normal böyle hissetmen, bol dua et kendini telkin et, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hayırlı haberlerini bekliyoruz Canım heyecanlanman çok normal bizide fırsatın olunca haberdar et merak ederiz

Geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gelin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

O korku olmasa ben de hastane çantasını hazırlayamayacaktım bi türlü bak şu an tekrar gidip baktım eksik gedik bişey var mı çantada diye doğumlar arttıkça bizim heyecanlar da artıyor

Canım çok geçmiş olsun, insallah bi daha tekrarlamaz
Kuzum ben giremedim 2 gündür herşey yolunda şuan ama ben dün tekrar hastanedeydim sen doğurmuşsun yaaaa okuyamadım onu ay çok sevindim çok şükür canım gözün aydın

Canım hadi hakkında hayırlısı korkma desem çok saçma Allah kalbine ferahlık versin bol bol dua et biz de burda dua ederiz sizin için güzel haberlerle gel

Aaa inanmıyorum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Yaaa spinal seni de mi mahvetti? O ağrıyı 3 gün çektim yaaa çok fena bişi. Doktorum geçmesi için kodeinli ilaç verdi, onu da uyuşturucu benzeri diye kullanmadım. Büyük eziyet oldu bana neyse geçmiş gitmiş olsun senden de. Oğluşuna ve sana bol bol sağlık diliyorum

Merhaba kızlar aranızda izmirde olan varmı varsa doğum icin hangi hastaneyi tercih etti???? 33+5 hastalığım gazi hastanesine gidiyordum ve doktorumun tavrı çok deisti hastanede hic içime sinmedi dogum katı çok alçak tavan ve karanlıktı o yüzden tinaztepeye gitmeyi dusunuyorum doğurmak uzereyim nerdeyse ne doktorum var nede hastane çok stresliyim sık sık kasılmaların oluyor ve bulantı beni mahfetti kusma bulantı hic geçmedi sizde durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…