2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Epidural neden tercih edilmedi acaba? Epidural daha geç uyuşuyor sanırım ama bu baş ağrısı yine oluyor mudur? Bir de kombine var, epidural + spinal. O daha konforlu diyorlar. Valla tam kurtuldum derken böyle bir baş ağrısı yaşamak da kötü

Yani burda kızları korkutmak istemem ama hayatım kaydı diyebilirim benimde 3 gün mahvoldum. Ama yüzde 1 lik kısımda oluyormuş bu lanet şey. Bana dün 7 saat süren bir ağrı kesici yaptılar birinde arveles vardı diğerinde 2 tane başka ilaç ondan sonra iyileştim gibi oldu birde ağrı kesicimi değiştirdi geralgine K verdi Allah a şükür onunla çok iyi oldum. Seninde yaşamış olmana çok üzüldüm canım umarım grupta kimse yaşamaz bu ağrıyı bol kafein tüketin kızlar anesteziden sonra birde bitter çikolata ve su. Unutmayın bu çocuk bir şekilde çıkacak ağrılı acılı bu günleridr geride bırakacağız

Tansiyonumdan kaynaklı epidural yapılamadı. Mecburen spinal yapıldı. İşin kötü tarafı hastanedeyken hiçbir şeyim yoktu. Ne zaman ki eve çıktım, o anda oldu. Eve gelirken başladı yani. Yollardaki kasislerden geçerken sürekli küfür ettim o kasisleri koyanlara. Böyle bir ağrı yok gerçekten. Korkutmak istemiyorum ama başa geliyor işte

Anladım canım. Neyse geçti gitti sizinki. Umarım başka kimse yaşamaz.

Kızlar şunu fark ettim grubu okumadığım gün doğumlar geliyor arka arkaya. Eğer doğurmak isterseniz ben bi 2-3 gün inzivaya çekileyim shhshs. B Beybiumutlari N neselikiz87 MelodiminEsi kızlar üçünüzü de tebrik ediyorum, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi. Bizimle doğum hikayelerinizi paylaşın, çok merak ediyorum arkasından nasıl bir hikaye çıkacak diye. Tabi önce yavrularınızla vaktinizi geçirin, zamanınız kalırsa. Ama yazarsanız çok da mutlu olurum ya aşırı merak ediyorum, neler yaşandı, bebekler doğunca ultrasondaki kilodan çok sapma oluyor mu, emzirmeye çalışmak zor mu bebekler hemen meme alıyor mu yoksa mama yanımızda bulundurmak mantıklı mı, hastaneden eve gelince vücuttan kaç kilo gidiyor, lohusalık gerçekten var mı gibi gibi. Ben de merak edecek şey çok, malum ilk doğum olacak her detaya açım. M mariatheresia sizin için de çok sevindim, azıcık kalmış yiaaa perşembe nedir?!? Böyle tarihi belli olunca insan heyecandan da yatamaz ben yatamam kesin djhdjd siz bol bol dinlenin tabi. Enerji depolayın. Bir de okuduklarından sezaryen sonrası baş ağrısı için kahve, gaz için de şekersiz kompostolar öneriliyor madem kaynana gelmiş bunları hazır etsin. Gelinini yormasın. pank canım kum dökmeni bile yeni okudum ben kaçırmışım o detayı, üzerine de şimdi yine tansiyon, kim bu kem göz nazarlı ya etrafında hdhshs Her şeyi yaşattılar sana şu hamilelik döneminde. Geçmiş olsun çok. İnşallah tansiyonun düşer, strese sokma kendini. Ama sen yine de hastaneye giderken her şeyini arabaya koy istersen. Olur da acil sezaryen gibi bir şey söz konusu olursa telaş yapmazsınız hiç. Kalbini ferah tut, bebekler biz onlar için plan yaparken kendi vakti zamanında gelmekte kararlılar. Yeni nesil biraz böyle başına buyruk annesi.

Ben devlete gidiyorum canım düşünürsen detaylı bilgi verebilirim. İlk aylarda özele gidiyordum sonra devlette bir doktora denk geldim ona geçiş yaptım şu anlık memnunum 36 haftadayım daha

Milena35 de izmir den diye hatırlıyorum. Belki yardımcı olabilir

Biz de Gökçe koyacağız nasipse.
Aa Gökçe'ciler çoğalıyor ☺ Ben halen karar veremedim. Üç isim var aklımızda, biri de Gökçe. Kucağımıza alınca kararımızı verelim dedik. İsimleri aileyle paylaşmasaydık iyiydi, herkes hoşuna giden isimle seviyor şuan

MelodiminEsi gözün aydın, Allah sağlıklı sıhhatli güzel ömür versin küçük beye

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğum yapan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütelim
Gece suyum geldi hastaneye gittik. Açılma 2 cm idi. Giderek her iki saatte bir 2 cm daha açılmaya devam etti. Suyum geldiği için süreci hızlandırmak isteyebilirdi doktorum ama suni sancı vermek istemiyorum dedi sabırla bekledi.
8-9 cm açılma ile çatala çıktım üç ıkınma ile geldi oğlum. Sancılar da doğum anı da çok kolaydı diyemem ama doktorum sağ olsun mükemmel yönlendirdi. Şuan her şey geçti gitti
Bol bol uyku, su, emzirme döngüsü içerisindeyiz.

Ben devlete gidiyorum canım düşünürsen detaylı bilgi verebilirim. İlk aylarda özele gidiyordum sonra devlette bir doktora denk geldim ona geçiş yaptım şu anlık memnunum 36 haftadayım daha
Hangi hastane peki bende devlete gittim ilk başlarda buca kadin doğuma gittim önerebileceğin bir doktor var mı

Benim ilk doğum epidural çok konforluydu baş ağrım hiç olmadı, bu spinal olacak sanırım, bakalım sağlıkla gelelim o güne...

Çok geçmiş olsun canım benim ben 2017 de 40+5 'te sanci ile hastaneye gittim 2cM acılma vardı sanci süper akşama kalmaz doğurursun dedi doktorum. Lagma yaptim ve catala çıkıp nstye baglandım öğlen 12 den 15.30 a kadar nst çekilmeye devam etti çünkü bebeğimin kalp atışları bi zayiflayip bir yukseliyordu doktor acil sezeryan dedi 4 te sezeryan alindim bu süreçte hic bir şekilde sezeryan hakkında bilgilendirilmedigim icin çok korktum çok ağladım ya ona bisey olursa diye sonrasında spinal yapildi ve bu konu hakkında da hic bir bilgilendirme yapmadı doktorum onada ayrı bir korktum hatta doğumda korkudan bayılıp uyaninca plesenta ciktimi diye bagirdim uyandığımda kızım burnumu opuyodu demem o ki benim sonrasında toparlanmak çok çabuk oldu 2 gün yatakta kalmadım diyebilirim direk ayaklandim ve sonrasında hic bir şekilde ne sezeryan yerimde nede spinal olduğu icin hic acı cekmedim her gebelik her bünye bir olmuyor yaşadıkların icin çok üzüldüm umarım rabbim kimseye yaşatmaz ve sende bir sonraki gebeliginde böyle bişeyle karşı karşıya kalmazsin

Lahusallik evet var çok kötü hemde yani benim çok yoğun geçiyor ilk günler sütüm taşıyordu şuan sütüm hiç yok kesildi. Bebegim ultrasondan hemen hemen birebir çıktı. Emzirmeye çalışmak evet zor ama kişiden kişiye değişir benim meme ucum yok yani içe dönük o yüzden çok zorluk çekiyorum yoksa kolay geçerdi. Ben doğuma girdiğimde 65 kilo idim şuan 60 im. Bebeğim 2600 doğdu tam 11 günlük ve şuan 2380 kg kilo verdi baya. Sağlıklı bir doğum geçirin hepiniz inşallah

Emme biraz sıkıntılı ya. Çok küçük gücü yetmiyor bide göğüs ucum yok çok zorlanıyorum

Gözünüz aydın çok çok geçmiş olsun. Hoşgelmii miniğimiz aramıza

Yaa öyle umut oldun ki bana.. Çok sevindim adına güzel ilerlemiş. Suyun gelene kadar sancın var mıydı sonra mı başladı? Sancıları karşılamak zor muydu nasıl daha rahat karşıladın? Bir de sancı çekme aşaması mı zor çataldan sonrası mı acaba?
Çok soru sordum kb müsait olursan yanıtlamak ister yanıtlarsan çok sevinirim çok merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…