2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Süt için hiç canınızı sıkmayın. Yine deneyin ama olmuyorsa da dünyanın sonu değil. Stres de etkiliyor sütü. Mama verilen çocuk da büyüyor aynı şekilde, bizim ülkede bazı şeyler tabu resmen yıkamıyoruz. Yeni nesil olarak bu konuda daha bilinçliyiz Allahtan. Dediğim gibi ben doğum yapmadım henüz bilirkişi değilim ama işinize yararsa diye söylemek istedim Lansinoh’un göğüs ucu çıkarıcı bir ürünü var memnun kalan çok olmuştu yorumlarını okuduğumda belki işinize yarar. Bir de silikon göğüs ucu ürünleri oluyor. Video olarak ekleyeyim böyle ebe takip ede ede yakında uzaktan eğitimli ebe olucam herhalde djdhjd. Siz sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeğinizi darısı başımıza.

Hayırlı olsun canim inşaallah biran önce düzen kurarsınız.Meme ucu için şırınga denedin mi veya sağa makinası sonrasında da deneyebilirsin bilemiyorum.

Bir gün önce nst de sancı çıkmadı demiştin çok şaşırdım ama çok mutlu oldum. İstediğin gibi kucağına sağlıkla aldın bebeğini

Neye göre karar veriliyor epidural mı spinal mi diye sen mi istiyorsun yoksa doktorun mu söylüyor?
Doktorun beraber çalıştığı anestezi ekibi kararıydı ilk doktorum hepsini epidural yapıyordu, ekstrem durumlar vardır elbet, bu sefer spinal yapılıyor epidural hiç yapmıyoruz dedi..sanırım anne durumu sekonder oluyor bu durumda, spinal uygun olmazsa genel alıyor olabilirler, en azından benim için böyle opsiyon sunulan da vardır belki...

Benim zaten haftalık hafif sancılarım oluyordu canım ama öyle önemli seviyede değil. Suyum gece bir anda gelmeye başladı, sancısız. O nedenle tüm sancıyı hastanede çekmek zorunda kaldım ama hastane ortamı, ebem ve canım doktorum çok iyiydi.
Sancıyı pilates topunda ve yere çömelme şeklinde karşıladım. Kesinlikle yatarak olamazdı benim için. Hep hareket halindeydim. Zaten onlar açılmayı sağladı.
Çatı muayenesi asla zor değildi vajinusmus atlatmış birisi olarak çok rahattı. Doktorumun eli inanılmaz hafif bunu biliyordum ama ebe de öyle çıktı şansıma
En zoru sancı çekme aşaması. Çatalda daha rahat karşıladım ve ayrıca her muayene ile doğum hızlandı.
Doktoru tane tane dinleyince her şey yolunda ilerliyor

Emme biraz sıkıntılı ya. Çok küçük gücü yetmiyor bide göğüs ucum yok çok zorlanıyorum

pompanız varmı kızlar? varsa önce bir iki dk sağım yapın. meme ucu iyice dışarı çıkınca emzirin. ilk doğumumda bende aynı sorunu yaşadım böyle çözmüştüm. böyle yaparak ilerleyince birkaç günce ucu iyice çıkmaya başlıyor zaten

Canım çok mutlu oldum ya hepimize de umut oldun gerçekten maşallah güzel bir doğum olmuş bu kadar ağrıyı zaten bekliyorsunuz, hele 3 ıkınmadan sonra doğmasına çok sevindim anneyi çok yormamış, Sağlıklı oluşunda erken geç ne farkeder, bizlerede dua et, kokla miniği bol bol

Son düzenleme:
Elhamdülillah boyle pozitif hikayen olduğu için çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…