- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.701
Kaçıncı haftada doğmuş oldu minişEvet canım öyleydi, iki hafta sonra bekliyorduk. Bebeğim sürpriz atağa geçti
Bol şans diliyorum umarım tansiyon tekrar yükselmezGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
36+5'te doğdu. İşitme testi, açlık tokluk şekeri gibi testleri bekliyoruz taburcu olmak içinKaçıncı haftada doğmuş oldu miniştaburcu oldunuz mu?
Ayyy geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Kuzum ya iyi olda bebek büyüdü zaten, tansiyonda seni yordu, evi fon düşünme kız yolla biri varsa temizlesin, bence takip altında olman çok iyi olmuş hem kafan rahat hem bebeğin iyi çok şükürGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Sen evi vs kafana takma. Az kendine gel herşey yoluna girer zaten. Dualarımız seninle .. tansiyonun düşmesine sevindim .emin ellerde olman da çok iyi bu süreç sana da iyi gelir bence ... Vaktini bekler bebişin de annesiGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Bu grupta zaten ne töre kaldı ne sıra
Bir kaç gündür her gece rüyamda doğuruyorum bende elim karnımda kalkıyorum bakıyorum karnım şiş tekrar yatıyorumBenim psikoloji nanay siz devam edin hahagece eşimi suyum geldi kalk her yer sırılsıklam gitmemiz lazım diye uyandırmışım yazık garibim zor ikna etmiş beni
Maşallah çok güzel. Çok sevindim senin adına öyle rahatlattın ki beni inşallah ben de süreci güzelce atlatabilir dayanabilirimBenim zaten haftalık hafif sancılarım oluyordu canım ama öyle önemli seviyede değil. Suyum gece bir anda gelmeye başladı, sancısız. O nedenle tüm sancıyı hastanede çekmek zorunda kaldım ama hastane ortamı, ebem ve canım doktorum çok iyiydi.
Sancıyı pilates topunda ve yere çömelme şeklinde karşıladım. Kesinlikle yatarak olamazdı benim için. Hep hareket halindeydim. Zaten onlar açılmayı sağladı.
Çatı muayenesi asla zor değildi vajinusmus atlatmış birisi olarak çok rahattı. Doktorumun eli inanılmaz hafif bunu biliyordum ama ebe de öyle çıktı şansıma
En zoru sancı çekme aşaması. Çatalda daha rahat karşıladım ve ayrıca her muayene ile doğum hızlandı.
Doktoru tane tane dinleyince her şey yolunda ilerliyor
Geçmiş olsun. Kontrol altında olmanız cok iyi. Evi temizliği düşünüp stres yapmayın. Insallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Gunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Çok güzel maşallah36+5'te doğdu. İşitme testi, açlık tokluk şekeri gibi testleri bekliyoruz taburcu olmak için
İyi bir tek benim kafa gitmemiş sevindimBir kaç gündür her gece rüyamda doğuruyorum bende elim karnımda kalkıyorum bakıyorum karnım şiş tekrar yatıyorum
Ayy bendende bı okadar bugün uzandım aşırı ağrım var şiddetlendi yarını bekleyeceğim cogalirsa durdurmalarini isticem hastaneye gidip inşaallah olur.Cok erken geliyor daha hicbirsey hazır değilGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Peki spinal olmasının özel bir sebebi var mı? Hangi durumlarda ne tercih ediliyor, bilmediğim için soruyorum. Bana da hastanedeki görevli spinal yapılıyor genelde demişti ama ben hep epidural düşünmüştüm, hatta doğum paketine onu da ekletmiştim.Benim ilk doğum epidural çok konforluydu baş ağrım hiç olmadı, bu spinal olacak sanırım, bakalım sağlıkla gelelim o güne...
Ay hadi hayirlisi olsunnGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Peki spinal olmasının özel bir sebebi var mı? Hangi durumlarda ne tercih ediliyor, bilmediğim için soruyorum. Bana da hastanedeki görevli spinal yapılıyor genelde demişti ama ben hep epidural düşünmüştüm, hatta doğum paketine onu da ekletmiştim.
Kombineyi de sorun bence, tüm seçenekleri değerlendirelim :)Hiç bilmiyorum ben de, bugün perinatolog ile randevum var sorarım ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?