2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diye yok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman

Bol şans diliyorum umarım tansiyon tekrar yükselmez

Ayyy geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur

Kuzum ya iyi olda bebek büyüdü zaten, tansiyonda seni yordu, evi fon düşünme kız yolla biri varsa temizlesin, bence takip altında olman çok iyi olmuş hem kafan rahat hem bebeğin iyi çok şükür

Sen evi vs kafana takma. Az kendine gel herşey yoluna girer zaten. Dualarımız seninle .. tansiyonun düşmesine sevindim .emin ellerde olman da çok iyi bu süreç sana da iyi gelir bence ... Vaktini bekler bebişin de annesi

Benim psikoloji nanay siz devam edin haha gece eşimi suyum geldi kalk her yer sırılsıklam gitmemiz lazım diye uyandırmışım yazık garibim zor ikna etmiş beni
Bir kaç gündür her gece rüyamda doğuruyorum bende elim karnımda kalkıyorum bakıyorum karnım şiş tekrar yatıyorum

Maşallah çok güzel. Çok sevindim senin adına öyle rahatlattın ki beni inşallah ben de süreci güzelce atlatabilir dayanabilirim

Geçmiş olsun. Kontrol altında olmanız cok iyi. Evi temizliği düşünüp stres yapmayın. Insallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Ayy bendende bı okadar bugün uzandım aşırı ağrım var şiddetlendi yarını bekleyeceğim cogalirsa durdurmalarini isticem hastaneye gidip inşaallah olur.Cok erken geliyor daha hicbirsey hazır değil

Benim ilk doğum epidural çok konforluydu baş ağrım hiç olmadı, bu spinal olacak sanırım, bakalım sağlıkla gelelim o güne...
Peki spinal olmasının özel bir sebebi var mı? Hangi durumlarda ne tercih ediliyor, bilmediğim için soruyorum. Bana da hastanedeki görevli spinal yapılıyor genelde demişti ama ben hep epidural düşünmüştüm, hatta doğum paketine onu da ekletmiştim.

Ay hadi hayirlisi olsunn dert etme evi bosver gidebilcek biri varsa en azindan gitsin ustten toparlasin.Doktor alcaz derse de belki temizlik firmasi filan varsa oturdugun yerde ertesi gune hemen yollarlar birini sen hastanedeyken hallolur nolcak olmazsa da canin sagolsun bebisin de buyumustur bence yeteri kadar sikinti etme kendinee

Hiç bilmiyorum ben de, bugün perinatolog ile randevum var sorarım ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…