2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun, umarım biraz daha bekler hakkında hayırlısı olsun

Merhaba biraz geç kalmışsın. Bahar Baykal'a gidiyorum hamileliğimin başından beri hastane olarakta bir kaç hastane sundu ben İzmir Özel can hastanesini tercih ettim nasipse orda olacak, sanırım sana baya uzak.

Merhaba ben izmirdeyim ilk başlarda ilk doğumumuda yaptığım karataş tercihim olmuştu. Sonra bazı anlaşmazlıklar yüzünden egepol e geçiş yaptık. Yeni binası var tertemiz hastane doktorlar da ilgili yani kendi doktorum adına memnunum.

Pank cım stres olma. Aynı şekilde tansiyondan sebep 34+5 te hiç hazır değilken minnoşum geldi biliyosun, her şey normal seyrinde ilerledi. 14 yüksek bir tansiyon değil, ben daha yüksekleriyle dolaştım kaç gün, ne zaman ki göz kapaklarımın şişmesinden idrarda protein kaçağı olduğunu anladım o gün hastaneye yattım.

Tam dicektim ki dün de yazmıştın şu haftayı atlatsam diye

Evi de hiç düşünme. Prematüre doğdu diye kimseyi ziyarete kabul edemem dedim geçtim. Kendi dayım ananem bile bugün şimdi geldiler, 15. Günde

Ben eve geldiğimde evde dekorasyon çalışması vardı çünkü, her yer inşaatçı kaynıyordu hahahaha onlar bitince misafirlere kapıyı açtım komşular bile inanamamışlar doğurduğuma, sizin evden tadilat sesleri geliyordu demişler eşime doğum, inşaat, dekorasyon, perde, avize hepsi aynı haftaya denk geldi. İstesek ayarlayamazdık

10-15 gün sonra doktorlar d vitaminini başlatıyorlar kızlar aklınızda bulunsun. Hem güzel uykular için hem de emilim için tok olarak gündüz vermek en güzeli. 4. Aydan itibaren başlanan demir için ise tam tersi aç karnına verildiğinde özellikle 2 saat demir alımından 2 saat öncesine kadar süt ve süt ürünleri tüketilmeden verilirse daha sağlıklı emilim sağlanıyor.

Yaa çok güzel, darısı başımıza Ben de vajinusmus geçmişli normal doğum isteyen biri olarak en çok çatı muayenesinden ve açıklık kontrollerinden geriliyorum, inşallah zamanı geldiğinde sıkıntısız geçer o aşamalar Bebişin ultrasondaki kilosuyla doğduğundaki aynı mıydı?

36+5'te doğdu. İşitme testi, açlık tokluk şekeri gibi testleri bekliyoruz taburcu olmak için
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah testleri de sorunsuz atlatıp evinize kavuşursunuz. Bebek ilk doğduğunda kaç kiloydu, şuan kaça düştü acaba 1 günde hemen azalıyor mu kilosu merak ediyorum

Doktorunun adı ne canım

Ahh aynıyııızzz seninle. Bende vajinusmusu yendim daha sonra hamile kaldım şimdi normal doğum olarak devam ediyoruz bakalım. Geçenlerde bir vajinal muayene yaptırdım biraz zorluydu benim için umarım sen çok rahat olursun. Perşembe günü tekrar bakılcak şimdiden gerilmeye başladım

Merhaba biraz geç kalmışsın. Bahar Baykal'a gidiyorum hamileliğimin başından beri hastane olarakta bir kaç hastane sundu ben İzmir Özel can hastanesini tercih ettim nasipse orda olacak, sanırım sana baya uzak.
Ayy sormaa bu gün tinaztepeden fiyat alicam bakalım ne dicekler olmazsa kesin egepol olucak

Müşade altında olman çok iyi aman boşver evi ne götürüyosa götürsün kendinle bebişi düşün canım sen. Gerçi ilmek ilmek DNAmıza işlemiş bu biri gelecek ev tertemiz olmalı mesajı ama olsun benim evi de götürenler götürüyor artık yataklar toplandıysa şükür diyorum napayım bu hafta sonu temizlik var yetişirsek kısmet olursa

Bak sen de telaş etmiştn bi ara ama ne güzel herşey bi arada çıkmış paklanmış oldu temiz iş oldu seninki tam paket güle güle oturun

Doktorunun adı ne canım
Cemil kaymaz doktorum. Kendisine günün her hangi bir saatinde bir mesaj atmam yetiyor bana müsait olduğunda dönüş sağlıyor. Tabiki bu işker değişkendir bazı insanları ben beğenirim siz beğenmeyebilirsiniz ama hastanenin doktorları gayet ilgili gözüküyorlar. Siz bir de google yorumlardan bakın dilerseniz.

Vallahi doğurmak germiyor da şu vajinal muayeneler geriyor. Ben henüz olmadım hiç, yapacağı zaman da söylersem biraz daha hassas davranır diye umut ediyorum bakalım.

2500 doğdu zaten haftasına göre küçüktü. Ultrason ölçümlerinden 150 gr daha düşük çıktı.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah testleri de sorunsuz atlatıp evinize kavuşursunuz. Bebek ilk doğduğunda kaç kiloydu, şuan kaça düştü acaba 1 günde hemen azalıyor mu kilosu merak ediyorum
5 gün sonra muayene dedi çocuk doktoru, sanırım orda bakılır tekrar kiloya.

Bence bu temizlik işi şuradan geliyor.Hamilelikte yaşadığımız veya yaptıklarımızın bazi şeyler çocukta huy olarak kalıyor ya annelerimiz den bize bizden onlara kalıcak bir miras sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…