- 18 Ekim 2022
- 2.084
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.721
Geçmiş olsun, umarım biraz daha beklerGunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Merhaba biraz geç kalmışsın. Bahar Baykal'a gidiyorum hamileliğimin başından beri hastane olarakta bir kaç hastane sundu ben İzmir Özel can hastanesini tercih ettim nasipse orda olacak, sanırım sana baya uzak.Merhaba kızlar aranızda izmirde olan varmı varsa doğum icin hangi hastaneyi tercih etti???? 33+5 hastalığım gazi hastanesine gidiyordum ve doktorumun tavrı çok deisti hastanede hic içime sinmedi dogum katı çok alçak tavan ve karanlıktı o yüzden tinaztepeye gitmeyi dusunuyorum doğurmak uzereyim nerdeyse ne doktorum var nede hastane çok stresliyim sık sık kasılmaların oluyor ve bulantı beni mahfetti kusma bulantı hic geçmedi sizde durumlar nedir
Merhaba ben izmirdeyim ilk başlarda ilk doğumumuda yaptığım karataş tercihim olmuştu. Sonra bazı anlaşmazlıklar yüzünden egepol e geçiş yaptık. Yeni binası var tertemiz hastane doktorlar da ilgili yani kendi doktorum adına memnunum.Merhaba kızlar aranızda izmirde olan varmı varsa doğum icin hangi hastaneyi tercih etti???? 33+5 hastalığım gazi hastanesine gidiyordum ve doktorumun tavrı çok deisti hastanede hic içime sinmedi dogum katı çok alçak tavan ve karanlıktı o yüzden tinaztepeye gitmeyi dusunuyorum doğurmak uzereyim nerdeyse ne doktorum var nede hastane çok stresliyim sık sık kasılmaların oluyor ve bulantı beni mahfetti kusma bulantı hic geçmedi sizde durumlar nedir
Pank cım stres olma. Aynı şekilde tansiyondan sebep 34+5 te hiç hazır değilken minnoşum geldi biliyosun, her şey normal seyrinde ilerledi. 14 yüksek bir tansiyon değil, ben daha yüksekleriyle dolaştım kaç gün, ne zaman ki göz kapaklarımın şişmesinden idrarda protein kaçağı olduğunu anladım o gün hastaneye yattım.Gunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Yaa çok güzel, darısı başımızaBenim zaten haftalık hafif sancılarım oluyordu canım ama öyle önemli seviyede değil. Suyum gece bir anda gelmeye başladı, sancısız. O nedenle tüm sancıyı hastanede çekmek zorunda kaldım ama hastane ortamı, ebem ve canım doktorum çok iyiydi.
Sancıyı pilates topunda ve yere çömelme şeklinde karşıladım. Kesinlikle yatarak olamazdı benim için. Hep hareket halindeydim. Zaten onlar açılmayı sağladı.
Çatı muayenesi asla zor değildi vajinusmus atlatmış birisi olarak çok rahattı. Doktorumun eli inanılmaz hafif bunu biliyordum ama ebe de öyle çıktı şansıma
En zoru sancı çekme aşaması. Çatalda daha rahat karşıladım ve ayrıca her muayene ile doğum hızlandı.
Doktoru tane tane dinleyince her şey yolunda ilerliyor
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah testleri de sorunsuz atlatıp evinize kavuşursunuz. Bebek ilk doğduğunda kaç kiloydu, şuan kaça düştü acaba 1 günde hemen azalıyor mu kilosu merak ediyorum36+5'te doğdu. İşitme testi, açlık tokluk şekeri gibi testleri bekliyoruz taburcu olmak için
Doktorunun adı ne canımMerhaba ben izmirdeyim ilk başlarda ilk doğumumuda yaptığım karataş tercihim olmuştu. Sonra bazı anlaşmazlıklar yüzünden egepol e geçiş yaptık. Yeni binası var tertemiz hastane doktorlar da ilgili yani kendi doktorum adına memnunum.
Ahh aynıyııızzz seninle. Bende vajinusmusu yendim daha sonra hamile kaldım şimdi normal doğum olarak devam ediyoruz bakalım. Geçenlerde bir vajinal muayene yaptırdım biraz zorluydu benim için umarım sen çok rahat olursun. Perşembe günü tekrar bakılcak şimdiden gerilmeye başladımYaa çok güzel, darısı başımızaBen de vajinusmus geçmişli normal doğum isteyen biri olarak en çok çatı muayenesinden ve açıklık kontrollerinden geriliyorum, inşallah zamanı geldiğinde sıkıntısız geçer o aşamalar Bebişin ultrasondaki kilosuyla doğduğundaki aynı mıydı?
Ayy sormaaMerhaba biraz geç kalmışsın. Bahar Baykal'a gidiyorum hamileliğimin başından beri hastane olarakta bir kaç hastane sundu ben İzmir Özel can hastanesini tercih ettim nasipse orda olacak, sanırım sana baya uzak.
Kizlar bunu tam bilen var mi. Pisiriyoruz diyo ya hani suyu kalicakmi pistikten sonra yoksa tamamen cekicek mi orasini anlayamadimSezaryen için güzel bi bilgi..
Eki Görüntüle 3219455
Gunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Pank cım stres olma. Aynı şekilde tansiyondan sebep 34+5 te hiç hazır değilken minnoşum geldi biliyosun, her şey normal seyrinde ilerledi. 14 yüksek bir tansiyon değil, ben daha yüksekleriyle dolaştım kaç gün, ne zaman ki göz kapaklarımın şişmesinden idrarda protein kaçağı olduğunu anladım o gün hastaneye yattım.
Tam dicektim ki dün de yazmıştın şu haftayı atlatsam diye
Evi de hiç düşünme. Prematüre doğdu diye kimseyi ziyarete kabul edemem dedim geçtim. Kendi dayım ananem bile bugün şimdi geldiler, 15. Günde
Ben eve geldiğimde evde dekorasyon çalışması vardı çünkü, her yer inşaatçı kaynıyordu hahahahaonlar bitince misafirlere kapıyı açtım komşular bile inanamamışlar doğurduğuma, sizin evden tadilat sesleri geliyordu demişler eşime doğum, inşaat, dekorasyon, perde, avize hepsi aynı haftaya denk geldi. İstesek ayarlayamazdık
Pompam var evet aslında çok mantıklı deniycempompanız varmı kızlar? varsa önce bir iki dk sağım yapın. meme ucu iyice dışarı çıkınca emzirin. ilk doğumumda bende aynı sorunu yaşadım böyle çözmüştüm. böyle yaparak ilerleyince birkaç günce ucu iyice çıkmaya başlıyor zaten
Şırınga denedim ise yaradı biraz. Evet pompadan sonra emzirmek de mantıklıHayırlı olsun canim inşaallah biran önce düzen kurarsınız.Meme ucu için şırınga denedin mi veya sağa makinası sonrasında da deneyebilirsin bilemiyorum.
Bunu hiç denemedim olmadi onu denerimAy canım benim ya biraz küçük ya onun etkisi vardır, slikon göğüs ucları var ondan alsan cok kurtarıcı oluyor, o da rahat tutar senin de yara olmaz
Cemil kaymaz doktorum. Kendisine günün her hangi bir saatinde bir mesaj atmam yetiyor bana müsait olduğunda dönüş sağlıyor. Tabiki bu işker değişkendir bazı insanları ben beğenirim siz beğenmeyebilirsiniz ama hastanenin doktorları gayet ilgili gözüküyorlar. Siz bir de google yorumlardan bakın dilerseniz.Doktorunun adı ne canım
Vallahi doğurmak germiyor da şu vajinal muayeneler geriyor. Ben henüz olmadım hiç, yapacağı zaman da söylersem biraz daha hassas davranır diye umut ediyorum bakalım.Ahh aynıyııızzz seninle. Bende vajinusmusu yendim daha sonra hamile kaldım şimdi normal doğum olarak devam ediyoruz bakalım. Geçenlerde bir vajinal muayene yaptırdım biraz zorluydu benim için umarım sen çok rahat olursun. Perşembe günü tekrar bakılcak şimdiden gerilmeye başladım
Egepol doğum şu an 14 bin. Doktor muayenesi 685 tl canımAyy sormaabu gün tinaztepeden fiyat alicam bakalım ne dicekler olmazsa kesin egepol olucak
2500 doğdu zaten haftasına göre küçüktü. Ultrason ölçümlerinden 150 gr daha düşük çıktı.Yaa çok güzel, darısı başımızaBen de vajinusmus geçmişli normal doğum isteyen biri olarak en çok çatı muayenesinden ve açıklık kontrollerinden geriliyorum, inşallah zamanı geldiğinde sıkıntısız geçer o aşamalar Bebişin ultrasondaki kilosuyla doğduğundaki aynı mıydı?
5 gün sonra muayene dedi çocuk doktoru, sanırım orda bakılır tekrar kiloya.Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah testleri de sorunsuz atlatıp evinize kavuşursunuz. Bebek ilk doğduğunda kaç kiloydu, şuan kaça düştü acaba 1 günde hemen azalıyor mu kilosu merak ediyorum
Bence bu temizlik işi şuradan geliyor.Hamilelikte yaşadığımız veya yaptıklarımızın bazi şeyler çocukta huy olarak kalıyor ya annelerimiz den bize bizden onlara kalıcak bir miras sanırımMüşade altında olman çok iyi aman boşver evi ne götürüyosa götürsün kendinle bebişi düşün canım sen. Gerçi ilmek ilmek DNAmıza işlemiş bu biri gelecek ev tertemiz olmalı mesajı ama olsunbenim evi de götürenler götürüyor artık yataklar toplandıysa şükür diyorum napayım bu hafta sonu temizlik var yetişirsek kısmet olursa
Bak sen de telaş etmiştn bi ara ama ne güzel herşey bi arada çıkmış paklanmış oldu temiz iş oldu seninki tam paketgüle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?