2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar bazı arkadaşlar bebişlerini kucağına almış, gözünüz aydın tebrik ediyorum

Bebek odası yapanlardan bir fikir almak için geldim, bebek odası için halı arıyorum ama henüz bulamadım. Birçok sitede görselle gerçek arasında ciddi renk farkı var, alan varsa önerisi olan varsa çok hayra geçer. Bebeğim kız olacak

Kızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?

Bebeginiz ve siz saglikliysaniz kiloya takılmayın hiç. Kendimden örnek vereyim suan kilosunu hiç bilmiyorum doktorum saglikli haftasiyla uyumlu diyor. Bir kere sormuştum boy kilo nasil diye her bebek bir degil kiloya boya takilma saglikliysa gerisini düşünme dedi bir daha da sormadım. Doğunca göreceğiz bakalım boyunu kilosunu

Herkese tesekkur ederim kizlar tek tek etiketleyemedim. Sezeryanda zaten 2 gun hastanede yatiliyor ablamla annem biz sen haatanedeyken hallederiz dediler icim rahatladi biraz ev konusunda bu arada normalde 14-15 ler cok tehlikeli degil ama ben kalp hastasi oldugum icin carpinti beni cok daha fazla etkiliyor o yuzden yatirmislar birazda kalp doktorum geldi oyle soyledi. Eger acil sezeryana girmem gerekirse kendiside yanimda olacakmis icim daha bi rahatladi. Bu arada ben bebek bezi olarak sleepy bio natural almistim 1 numara valizede onu koymustum sizce sifir numara almama gerek varmi kizlar ozellikle erken dogum yapanlarin tecrubelerini merak ediyorum. Hemsirenin biri 1 numarada olur falan dedi digeri bence sifir numara alin dedi bilemedim bende. Tecrubelilerr bana bi yardim mumkunseee N nail art BUKITOKI

34+2 yim bugun sabah 2440 gr di gayet normal kilosu dedi doktor

Aynı gündeyiz seninle 32 de gittim 2200 du o gün bir daha gitmedim.Acikcasi hiç takılmiyorum belki bende besleyemiyorum bebislerimi çünkü doktor iyi dese de 38+2 de 3170 doğum yapmıştım millet 3500 geçiyor o hafta da ortamcayada gelişim geriliği var beslenemiyor demişlerdi anladığım kadarıyla teoriye göre açıklama yapıyorlar.Olcumleri -+300 çıkabiliyor.Hic takılma günün iyi olsun yeterli bana göre bak 3 çocuğum var inan en küçük doğan(46 cm/2500 belki daha azdı) bile duvara tırmanacak güçte şuan stres yaparsan bebisinde etkilenir zamanı gelince sağlıkla kucağına doğsun inşaallah.Elinden gelenin en iyisini yapıyorsun merka etme

Bana gayet normal geldi kilosu 37-38 da anca 2.5 dogan bebekler var dusununce neden oyle demis anlayamadim

Canım benim geçen kontrolde 35+3 2390 gram ölçtü. Ben az diye düşündüm ama doktorum normal olduğunu söyledi. Bence endişelenip strese girme, kilo çabuk toparlanır diye çok şey okudum kendimi oyle avutuyorum en onemlisi sağlıkları öyle düşün

Benim öyle prensesler gibi bir doğum olmadı ama dur birazdan paylaşayım çokta kendim için kötü olan şeyleri söylemeden. Şöyle ama kızlar yani sonuçta normal de doğursan ağrışı acılı olacak sezeryanda olsa seni kesip alıyorlar yani öyle prenseslik bir durum ikisinde de yok bunu hepimiz bilelim kimse kötü etkileniyorum demesin benim ilk anneliğim ilk doğumum vallahi sezeryanı hiç sevmedim yada şöyle fotoğrafçı olmasaydı işin içinde genel anestezi bile isteyebilirdim çünkü ben ameliyathaneyi sevmedim korktum o ortamdan birde o dokunmaları flan hissediyorsun ya ondan hiç hoşlanmadım. Birde bebeğim çok küçük ve erken geldi doğunca başta sesini duyamadım ona çok kadıldım panikledim yani başımdaki hemşireler ve fotoğrafçının beni sakinleştirmeleriyle biraz dirayetli kalabildim. Ben oğlumun sağlığından endişe ettiğim için kendimi kasmıştım. Ama sonra diyorum ya 2. Günde herşey bitiyor ağrılarınız 3-4 saat sonra hafifliyor. Benim bebeğim küvezde olduğu halde 1.5 gün ağlamadım oturdum süt sağmaya çalıştım Ona. Sizdende başına gelen olursa öyle yapsın ağlamayın üzülmeyin dua edin ve onun için süt sağmaya çalışın makyaj yapın kendinizi iyi hissedin moral çok önemli.
Maşallah sana kuzum ah ne güzel bir doğum olmuş çok mutlu sağlıklı olun ikinizde inşallah
Kuzum benim bebe 35+3 te 2540 gr doğdu şuan 2300 ve hala 1 numara kullanıyorum korkma myle çok büyük gelmiyor ama yenidoğan kıyafetleri bile büyük geliyor oğluşuma çok komik

Canım prima premium care 0 numara benim kızın totosuna yapışıyor. O yüzden büyük olmasına rağmen sleepy bionatural 1 numarayı da kullanıyorum ben. Prima kullanacaksam da totosuna zeytinyağı sürüyorum ki yapışmadan çıksın. Bence 0 numara al, belki seninkine yapışmaz. Boy olarak tam olur. Sleepy büyük olacaktır. Bende sleepy 1-2 defa sızdırdı büyük olduğu için

Kızlar hani bu doğurmadan önce bir enerji geliyormuş ya acaba cidden doğru mu? Bu gece öyle sancılar kasılmalar yaşadım ki dedim sabah olsun hemen kızımı okula gönderiyim öbürünü komşuya bırakıp gideyim hastaneye ama 5 gibi uykuya dalmışım bir uyandım ne kasılma kalmış ne sancı moralim bozuldu neyse sonra ne olduysa bana bir enerji ️ geldi koca evi süpürdüm ardından sildim. Ki şimdiye kadar hep robot süpürge temizledi ben de arada sırada tek oda olacak şekilde sildim. Ama hala kalıp yürüyüş yapasım geliyor . Bu arada bu kasılma ve sancı olayı ikinci gecedir oluyor bana daha önce de olmuştu. Gelir mi hu günlerde ?

1 numara zaten 2-5 kilo aralığı İçin . Sıfır alırsanız hepsini kullanamazsınız bir de sıkar herhalde .

Ayy sormaa bu gün tinaztepeden fiyat alicam bakalım ne dicekler olmazsa kesin egepol olucak
Allah guzelliklerle kucağına almayı nasip etsin senin vesilenle cümlemizin de ilk doğumum çok sorunluydu psikolojik olarak baştan Dr bulmak iyi geldi diyebilirim sonraya kaldı mı insan çok geriliyor.

Melodiciiiim bişey soracağım saçma olacak ama suyunun geldiğini nasıl anladın? Ben de ya gece gelirse de anlamazsam diye korkuyorum

Benim sat sizinle birebir aynı, bir ara doktor erken döllenme dedi ama sat’ı değiştirmedi, buna göre gidelim dedi. Çarşamba 35+0 oluyoruz tam, o gün kontrolüm var, gidince yazarım size.

Korkma canm ilk gebeliğin illa ki olacak kendini hazırla pskolojik olarak
Ayy yok olmadı üstten muane etti nst de sancı çıkmadıkçaa alttan muane etmiyormus.
Korkuttular biraz beni ama ilk ntsye atınca bebeğin kalp atışları çok hızlı diyip serum ve oksijen verdiler bana 1 saat sonrasında tekrar nts yaptılar tamamdır normale dönmüş 1 Hafta sonra tekrar kontrole gel, Sebebini sorunca sen den kaynaklı olabilir ateşlenmen yorulmn hepsi sebeb olmuş olabilir bilemeyiz şimdilk doğum da görünmüyor ama yine de dikkatli ol dedielr

Cok güzel Canm Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…