- 7 Kasım 2014
- 7.516
- 13.727
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.741
Bebeginiz ve siz saglikliysaniz kiloya takılmayın hiç. Kendimden örnek vereyim suan kilosunu hiç bilmiyorum doktorum saglikli haftasiyla uyumlu diyor. Bir kere sormuştum boy kilo nasil diye her bebek bir degil kiloya boya takilma saglikliysa gerisini düşünme dedi bir daha da sormadım. Doğunca göreceğiz bakalım boyunu kilosunuKızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
34+2 yim bugun sabah 2440 gr di gayet normal kilosu dedi doktorKızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu adam beni niye böyle strese sokuyor hiç anlamadım.34+2 yim bugun sabah 2440 gr di gayet normal kilosu dedi doktor
Aynı gündeyiz seninle 32 de gittim 2200 du o gün bir daha gitmedim.Acikcasi hiç takılmiyorum belki bende besleyemiyorum bebislerimi çünkü doktor iyi dese de 38+2 de 3170 doğum yapmıştım millet 3500 geçiyor o hafta da ortamcayada gelişim geriliği var beslenemiyor demişlerdi anladığım kadarıyla teoriye göre açıklama yapıyorlar.Olcumleri -+300 çıkabiliyor.Hic takılma günün iyi olsun yeterli bana göre bak 3 çocuğum var inan en küçük doğan(46 cm/2500 belki daha azdı) bile duvara tırmanacak güçte şuan stres yaparsan bebisinde etkilenir zamanı gelince sağlıkla kucağına doğsun inşaallah.Kızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Çiğli devletteyim canım ben, Selin Aksoy Toklu doktorumHangi hastane peki bende devlete gittim ilk başlarda buca kadin doğuma gittim önerebileceğin bir doktor var mı
Aynen aynen söylersen dikkat eder inşallah. Kolayca geçerVallahi doğurmak germiyor da şu vajinal muayeneler geriyor. Ben henüz olmadım hiç, yapacağı zaman da söylersem biraz daha hassas davranır diye umut ediyorum bakalım.
Bana gayet normal geldi kilosu 37-38 da anca 2.5 dogan bebekler var dusununce neden oyle demis anlayamadimKızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Canım benim geçen kontrolde 35+3 2390 gram ölçtü. Ben az diye düşündüm ama doktorum normal olduğunu söyledi. Bence endişelenip strese girme, kilo çabuk toparlanır diye çok şey okudum kendimi oyle avutuyorum en onemlisi sağlıkları öyle düşünKızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Benim öyle prensesler gibi bir doğum olmadı ama dur birazdan paylaşayım çokta kendim için kötü olan şeyleri söylemeden. Şöyle ama kızlar yani sonuçta normal de doğursan ağrışı acılı olacak sezeryanda olsa seni kesip alıyorlar yani öyle prenseslik bir durum ikisinde de yok bunu hepimiz bilelim kimse kötü etkileniyorum demesinKızlar şunu fark ettim grubu okumadığım gün doğumlar geliyor arka arkaya. Eğer doğurmak isterseniz ben bi 2-3 gün inzivaya çekileyim shhshs.@Beybiumutlari @neselikiz87 @MelodiminEsi kızlar üçünüzü de tebrik ediyorum, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi. Bizimle doğum hikayelerinizi paylaşın, çok merak ediyorum arkasından nasıl bir hikaye çıkacak diye. Tabi önce yavrularınızla vaktinizi geçirin, zamanınız kalırsa. Ama yazarsanız çok da mutlu olurum ya aşırı merak ediyorum, neler yaşandı, bebekler doğunca ultrasondaki kilodan çok sapma oluyor mu, emzirmeye çalışmak zor mu bebekler hemen meme alıyor mu yoksa mama yanımızda bulundurmak mantıklı mı, hastaneden eve gelince vücuttan kaç kilo gidiyor, lohusalık gerçekten var mı gibi gibi. Ben de merak edecek şey çok, malum ilk doğum olacak her detaya açım. @mariatheresia sizin için de çok sevindim, azıcık kalmış yiaaa perşembe nedir?!? Böyle tarihi belli olunca insan heyecandan da yatamaz ben yatamam kesin djhdjd siz bol bol dinlenin tabi. Enerji depolayın. Bir de okuduklarından sezaryen sonrası baş ağrısı için kahve, gaz için de şekersiz kompostolar öneriliyor madem kaynana gelmiş bunları hazır etsin. Gelinini yormasın. pank canım kum dökmeni bile yeni okudum ben kaçırmışım o detayı, üzerine de şimdi yine tansiyon, kim bu kem göz nazarlı ya etrafında hdhshs Her şeyi yaşattılar sana şu hamilelik döneminde. Geçmiş olsun çok. İnşallah tansiyonun düşer, strese sokma kendini. Ama sen yine de hastaneye giderken her şeyini arabaya koy istersen. Olur da acil sezaryen gibi bir şey söz konusu olursa telaş yapmazsınız hiç. Kalbini ferah tut, bebekler biz onlar için plan yaparken kendi vakti zamanında gelmekte kararlılar. Yeni nesil biraz böyle başına buyruk annesi.
Maşallah sana kuzum ah ne güzel bir doğum olmuş çok mutlu sağlıklı olun ikinizde inşallahHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğum yapan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütelim
Gece suyum geldi hastaneye gittik. Açılma 2 cm idi. Giderek her iki saatte bir 2 cm daha açılmaya devam etti. Suyum geldiği için süreci hızlandırmak isteyebilirdi doktorum ama suni sancı vermek istemiyorum dedi sabırla bekledi.
8-9 cm açılma ile çatala çıktım üç ıkınma ile geldi oğlum. Sancılar da doğum anı da çok kolaydı diyemem ama doktorum sağ olsun mükemmel yönlendirdi. Şuan her şey geçti gitti
Bol bol uyku, su, emzirme döngüsü içerisindeyiz.
Kuzum benim bebe 35+3 te 2540 gr doğdu şuan 2300 ve hala 1 numara kullanıyorum korkma myle çok büyük gelmiyor ama yenidoğan kıyafetleri bile büyük geliyor oğluşuma çok komikHerkese tesekkur ederim kizlar tek tek etiketleyemedim. Sezeryanda zaten 2 gun hastanede yatiliyor ablamla annem biz sen haatanedeyken hallederiz dediler icim rahatladi biraz ev konusundabu arada normalde 14-15 ler cok tehlikeli degil ama ben kalp hastasi oldugum icin carpinti beni cok daha fazla etkiliyor o yuzden yatirmislar birazda kalp doktorum geldi oyle soyledi. Eger acil sezeryana girmem gerekirse kendiside yanimda olacakmis icim daha bi rahatladi. Bu arada ben bebek bezi olarak sleepy bio natural almistim 1 numara valizede onu koymustum sizce sifir numara almama gerek varmi kizlar ozellikle erken dogum yapanlarin tecrubelerini merak ediyorum. Hemsirenin biri 1 numarada olur falan dedi digeri bence sifir numara alin dedi bilemedim bende. Tecrubelilerr bana bi yardim mumkunseee N nail art BUKITOKI
Canım prima premium care 0 numara benim kızın totosuna yapışıyor. O yüzden büyük olmasına rağmen sleepy bionatural 1 numarayı da kullanıyorum ben. Prima kullanacaksam da totosuna zeytinyağı sürüyorum ki yapışmadan çıksın. Bence 0 numara al, belki seninkine yapışmaz. Boy olarak tam olur. Sleepy büyük olacaktır. Bende sleepy 1-2 defa sızdırdı büyük olduğu içinHerkese tesekkur ederim kizlar tek tek etiketleyemedim. Sezeryanda zaten 2 gun hastanede yatiliyor ablamla annem biz sen haatanedeyken hallederiz dediler icim rahatladi biraz ev konusundabu arada normalde 14-15 ler cok tehlikeli degil ama ben kalp hastasi oldugum icin carpinti beni cok daha fazla etkiliyor o yuzden yatirmislar birazda kalp doktorum geldi oyle soyledi. Eger acil sezeryana girmem gerekirse kendiside yanimda olacakmis icim daha bi rahatladi. Bu arada ben bebek bezi olarak sleepy bio natural almistim 1 numara valizede onu koymustum sizce sifir numara almama gerek varmi kizlar ozellikle erken dogum yapanlarin tecrubelerini merak ediyorum. Hemsirenin biri 1 numarada olur falan dedi digeri bence sifir numara alin dedi bilemedim bende. Tecrubelilerr bana bi yardim mumkunseee N nail art BUKITOKI
Allah guzelliklerle kucağına almayı nasip etsin senin vesilenle cümlemizin deAyy sormaabu gün tinaztepeden fiyat alicam bakalım ne dicekler olmazsa kesin egepol olucak
Melodiciiiim bişey soracağım saçma olacak amaHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğum yapan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütelim
Gece suyum geldi hastaneye gittik. Açılma 2 cm idi. Giderek her iki saatte bir 2 cm daha açılmaya devam etti. Suyum geldiği için süreci hızlandırmak isteyebilirdi doktorum ama suni sancı vermek istemiyorum dedi sabırla bekledi.
8-9 cm açılma ile çatala çıktım üç ıkınma ile geldi oğlum. Sancılar da doğum anı da çok kolaydı diyemem ama doktorum sağ olsun mükemmel yönlendirdi. Şuan her şey geçti gitti
Benim sat sizinle birebir aynı, bir ara doktor erken döllenme dedi ama sat’ı değiştirmedi, buna göre gidelim dedi. Çarşamba 35+0 oluyoruz tam, o gün kontrolüm var, gidince yazarım size.Kızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Ayy yok olmadı üstten muane etti nst de sancı çıkmadıkçaa alttan muane etmiyormus.Korkma canm ilk gebeliğin illa ki olacak kendini hazırla pskolojik olarak
Cok güzel Canm Rabb'im analı babalı büyütsün inşallahHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğum yapan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?