- 23 Ekim 2016
- 137
- 98
- 98
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.761
Kızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Çok saolun gerçekten içimi rahatlattı yorumunuzAynı gündeyiz seninle 32 de gittim 2200 du o gün bir daha gitmedim.Acikcasi hiç takılmiyorum belki bende besleyemiyorum bebislerimi çünkü doktor iyi dese de 38+2 de 3170 doğum yapmıştım millet 3500 geçiyor o hafta da ortamcayada gelişim geriliği var beslenemiyor demişlerdi anladığım kadarıyla teoriye göre açıklama yapıyorlar.Olcumleri -+300 çıkabiliyor.Hic takılma günün iyi olsun yeterli bana göre bak 3 çocuğum var inan en küçük doğan(46 cm/2500 belki daha azdı) bile duvara tırmanacak güçte şuan stres yaparsan bebisinde etkilenir zamanı gelince sağlıkla kucağına doğsun inşaallah.Elinden gelenin en iyisini yapıyorsun merka etme
Çok memnun olurum. Teşekkür ederimBenim sat sizinle birebir aynı, bir ara doktor erken döllenme dedi ama sat’ı değiştirmedi, buna göre gidelim dedi. Çarşamba 35+0 oluyoruz tam, o gün kontrolüm var, gidince yazarım size.
Benimkinin boyu uzun ondan mı öyle diyor acaba. Boy olarak 1 hafta önden kilo olarak 1 hafta geriden gelio.Bugün kontrole gittim 34+6yım 2150 gram ölçtü 2.5 hafta kadar geri görünüyor bebeğim ama beslenmesinde bir sıkıntı yok yapısı bu minyon bir bebek olacak hiç takılma dedi doktorum. +/-2 hafta oynamalar normal kabul ediliyor. 3 haftadır kendimi yiyordum bebek büyüyemiyor diye. Sağlıklı olsun yeter ki.
Geçen çarşamba yaşadım bende bunun aynısını. Ateşim 39 a kadar çıktı. Bebeğin kalp atışları hızlandı ve sıklaştı. Dediğin serum oksijen falan düzene girdi şükür. Ateş , hastalık , enfeksiyon çok etkiliyormuş malesef bebeğiAyy yok olmadı üstten muane etti nst de sancı çıkmadıkçaa alttan muane etmiyormus.
Korkuttular biraz beni ama ilk ntsye atınca bebeğin kalp atışları çok hızlı diyip serum ve oksijen verdiler bana 1 saat sonrasında tekrar nts yaptılar tamamdır normale dönmüş 1 Hafta sonra tekrar kontrole gel, Sebebini sorunca sen den kaynaklı olabilir ateşlenmen yorulmn hepsi sebeb olmuş olabilir bilemeyiz şimdilk doğum da görünmüyor ama yine de dikkatli ol dedielr
Ay bilebiliyor muymuş doğum yok diyeeAyy yok olmadı üstten muane etti nst de sancı çıkmadıkçaa alttan muane etmiyormus.
Korkuttular biraz beni ama ilk ntsye atınca bebeğin kalp atışları çok hızlı diyip serum ve oksijen verdiler bana 1 saat sonrasında tekrar nts yaptılar tamamdır normale dönmüş 1 Hafta sonra tekrar kontrole gel, Sebebini sorunca sen den kaynaklı olabilir ateşlenmen yorulmn hepsi sebeb olmuş olabilir bilemeyiz şimdilk doğum da görünmüyor ama yine de dikkatli ol dedielr
Benim en buyuk korkum dus alirken suyumun gelmesiMelodiciiiim bişey soracağım saçma olacak amasuyunun geldiğini nasıl anladın? Ben de ya gece gelirse de anlamazsam diye korkuyorum
Maşallah Canım ne güzel bir süreç yaşamışsın çok sevindim kendim yaşamış gibi darısı biz bekleyenlere inşallah umarım bizlerinde sancıları yeterli gelir hemen gelir yavrularımız süreci çok güzel yönetmiş doktorun ve eben HarikaHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğum yapan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütelim
Gece suyum geldi hastaneye gittik. Açılma 2 cm idi. Giderek her iki saatte bir 2 cm daha açılmaya devam etti. Suyum geldiği için süreci hızlandırmak isteyebilirdi doktorum ama suni sancı vermek istemiyorum dedi sabırla bekledi.
8-9 cm açılma ile çatala çıktım üç ıkınma ile geldi oğlum. Sancılar da doğum anı da çok kolaydı diyemem ama doktorum sağ olsun mükemmel yönlendirdi. Şuan her şey geçti gitti
Bol bol uyku, su, emzirme döngüsü içerisindeyiz.
Gunaydin kizlar ay bana yatis verdiler gece tansiyondan dolayi. Kalp doktorumda bu hastanede zaten ikisi konusmus bikac gun yatsin durumu izleyelim demisler. Oyle takiliyorum suan hastanede hemsireleri darliyorum dogurtcaniz beni ama soylemiyonuz demi diyeyok sadece tansiyon icin diyolar ama pekde inanmiyorum cunku doktorum 14 u bi kere daha gorursem alirim demisti. Suan dustu 12/7 lere ama gece fenaydi bas agrisi ve carpinti ozellikle. Nst de biseyim cikmiyor cok yine maksimum 25 lerde cikiyor sanci. Umarim su tansiyonu sabitleyip cikartirlar dedikleri gibi hic hazir hissetmiyorum. Ay dünde şom agizli gibi 34. Haftada doguruyo herkes ben su haftayi bi atlatsam falan dedim geldim hastanede yatiyorum kismet vallahi. Neyse iyi oldu hastaneyi taniyorum alistirma gibi falan oldu bana odalar falan efso valla cok begendim ilgi alakayi simdi boyleyse dogurunca daha iyi olur heralde ay cok yazdim yine dua edin kizlar bikac gune cikip gideyim evime daha temizlik yapilcak evi goturuyor cunku suan dogurmak icin cok yanlis bi zaman
Ben de çok su içiyorum sürekli tuvaletteyim. Gece de kalkıyorum ikisi bir arada olursa diye korkuyorumBenim en buyuk korkum dus alirken suyumun gelmesibenim kabuslar….
Canım 34 haftamdaki kontrolde aynıydım hiç canını sıkma bence zayıf değil neye göre böyle diyorlar bilemiyorum.Kızlar bugün yani 34+5 de kontrole gittim. 2415 grammış kızım ve dr yine az dedi. Uygulamaya baktım normal görünüyor. Ben hiç bişey anlamadım bu işten. 1 hafta 10 gün az kilosu dio… Et ye demişti bol bol yedim de hiç bi işe yaramamış anlaşılan. Venimle aynı haftada olanlar acaba yazabilir mi kaç kilo bebeğiniz?
Superr cok sevindim boyle konular konusulmayinca havada kaliyo ve insanin aklina her sey geliyo en azindan bir seylerin belli olmasi daha rahat ettiriyorKızlar kontrolden çıktım çok şükür doğum yapacağım doktorla kavuştum artık onunla konuşunca rahatladım. Her hafta çağırdı. Rahim ağzın kapalı yakında doğum gözükmüyor dedi. Bebişin yüzünü göremedik plesanta önde olduğu için kapatıyormuş
.
Bir de boynunda bir tanr kordonu varmış o biraz tedirgin etti beni ama olup da güzel doğum yapan çok kişi var dedi.
38 . Haftada çatı muayenesi yapcaz o zaman söyleyebilirim uygun musun diye dedi. 37den sonra da squat başlayabilirsin şimdi yürüyüş yap dedi
Ay kesinlikle o kadar rahatladım ki bugüne kadar hep muallaktaydı çünkü doktor bile yoktu ortada. Yürüyüş yapacağım artık evet düzenli bi şekilde.Superr cok sevindim boyle konular konusulmayinca havada kaliyo ve insanin aklina her sey geliyo en azindan bir seylerin belli olmasi daha rahat ettiriyoryuruyusu ihmal etme cok faydasi var dogumdan sonra bile daha kolay toparlarsin
Hayatımm doğuma girerken leblebi kadar olan hemoroidim sezeryan sonrasında 5 katına çıkmıştı şok oldum ve hala öyle asla girmedi içer canım yanıyor azcık fitil ve krem kullanıyorum. Yani normal de olsa sezeryan da olsa o oluyorAy kesinlikle o kadar rahatladım ki bugüne kadar hep muallaktaydı çünkü doktor bile yoktu ortada. Yürüyüş yapacağım artık evet düzenli bi şekilde.
Kızlar bu arada hemoroid sordum gebelikte olur normal doğumu engellemez artırabilir dedi. Ama hemoroid var diye de hadi sezaryen demem ben kişi isterse yaparım dedi.
Hic olmayanda bile normal dogumdan sonra olabiliyor nasi ilerlemek istiyorsan onu yap bence sonra keske deneseydim dememis olursunAy kesinlikle o kadar rahatladım ki bugüne kadar hep muallaktaydı çünkü doktor bile yoktu ortada. Yürüyüş yapacağım artık evet düzenli bi şekilde.
Kızlar bu arada hemoroid sordum gebelikte olur normal doğumu engellemez artırabilir dedi. Ama hemoroid var diye de hadi sezaryen demem ben kişi isterse yaparım dedi.
Aa ilk kez duydum bunu sezeryanda sebebi ne kiHayatımm doğuma girerken leblebi kadar olan hemoroidim sezeryan sonrasında 5 katına çıkmıştı şok oldum ve hala öyle asla girmedi içer canım yanıyor azcık fitil ve krem kullanıyorum. Yani normal de olsa sezeryan da olsa o oluyor
Ay hiç bilmiyorum ben canım ya instada gördüm paylaştım sadeceKizlar bunu tam bilen var mi. Pisiriyoruz diyo ya hani suyu kalicakmi pistikten sonra yoksa tamamen cekicek mi orasini anlayamadim
Ciddi misin ne alakaymış ki yaa çok saçmaHayatımm doğuma girerken leblebi kadar olan hemoroidim sezeryan sonrasında 5 katına çıkmıştı şok oldum ve hala öyle asla girmedi içer canım yanıyor azcık fitil ve krem kullanıyorum. Yani normal de olsa sezeryan da olsa o oluyor
Aynen canım ya deneyeceğim yoksa aklımds kalır keşke derim biliyorum kendimi. Sonu hayır olsun inşallah akışına bıraktımHic olmayanda bile normal dogumdan sonra olabiliyor nasi ilerlemek istiyorsan onu yap bence sonra keske deneseydim dememis olursun
Aa ilk kez duydum bunu sezeryanda sebebi ne ki
Acile gitmediniz miKızlar bi iki gündür çok pardon ama benm pembeye dönük akıntım olmaya başladı neden acaba ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?