2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Bugün kontrole gittim 34+6yım 2150 gram ölçtü 2.5 hafta kadar geri görünüyor bebeğim ama beslenmesinde bir sıkıntı yok yapısı bu minyon bir bebek olacak hiç takılma dedi doktorum. +/-2 hafta oynamalar normal kabul ediliyor. 3 haftadır kendimi yiyordum bebek büyüyemiyor diye. Sağlıklı olsun yeter ki.

Çok saolun gerçekten içimi rahatlattı yorumunuz

Benim sat sizinle birebir aynı, bir ara doktor erken döllenme dedi ama sat’ı değiştirmedi, buna göre gidelim dedi. Çarşamba 35+0 oluyoruz tam, o gün kontrolüm var, gidince yazarım size.
Çok memnun olurum. Teşekkür ederim
Benimkinin boyu uzun ondan mı öyle diyor acaba. Boy olarak 1 hafta önden kilo olarak 1 hafta geriden gelio.

Geçen çarşamba yaşadım bende bunun aynısını. Ateşim 39 a kadar çıktı. Bebeğin kalp atışları hızlandı ve sıklaştı. Dediğin serum oksijen falan düzene girdi şükür. Ateş , hastalık , enfeksiyon çok etkiliyormuş malesef bebeği

Ay bilebiliyor muymuş doğum yok diyee Aslında çok mantıklı anneyi germeye gerek yok sancı yoksa neden baksınlar.. Bebişler biraz korkutmayı seviyor galiba benmkide hareketleri az dedi doktor nst olmamış böyle dedi yemek falan yiyip tekrar bağlanmışım ondan sonra normal diyip eve göndermişti

Maşallah Canım ne güzel bir süreç yaşamışsın çok sevindim kendim yaşamış gibi darısı biz bekleyenlere inşallah umarım bizlerinde sancıları yeterli gelir hemen gelir yavrularımız süreci çok güzel yönetmiş doktorun ve eben Harika artık mis kolulunla tadını çıkarmak vakti

Herşeyin kontrol altına alınması çok iyi olmuş Canım en azından güvendesin hastaneyi tanımak fikir sahibi olmakta çok iyi bence boşver evi sen ve Bebek’e iyi olduktan sonra onlar hallolur

Canım 34 haftamdaki kontrolde aynıydım hiç canını sıkma bence zayıf değil neye göre böyle diyorlar bilemiyorum.

Kızlar kontrolden çıktım çok şükür doğum yapacağım doktorla kavuştum artık onunla konuşunca rahatladım. Her hafta çağırdı. Rahim ağzın kapalı yakında doğum gözükmüyor dedi. Bebişin yüzünü göremedik plesanta önde olduğu için kapatıyormuş
.
Bir de boynunda bir tanr kordonu varmış o biraz tedirgin etti beni ama olup da güzel doğum yapan çok kişi var dedi.
38 . Haftada çatı muayenesi yapcaz o zaman söyleyebilirim uygun musun diye dedi. 37den sonra da squat başlayabilirsin şimdi yürüyüş yap dedi

Superr cok sevindim boyle konular konusulmayinca havada kaliyo ve insanin aklina her sey geliyo en azindan bir seylerin belli olmasi daha rahat ettiriyor yuruyusu ihmal etme cok faydasi var dogumdan sonra bile daha kolay toparlarsin

Kızlar bugün sağlık ocağı kontrolümüz cardı ona gittik bebişim 5 günlük 2. Topuk kanı alındı nasıl emzireceğim falan söylendi genel bilgiler işte. 2540 doğmuştu şuan 2300 dedi ama hastaneyle bizimki farklı olabilir illaki zaten 300-400 gr düşme beklenir ilk hafta dedi. Emmesi, sütüm , gaz kaka olayları çok şükür baya iyi durumda. İşk gün sütüm gelmeyince migrostan maltana diye bi içecek aldılar onu içtim 3 şişe falan ananaslı o kadar iyi geldi ki birde 3. Gün artık göğüslerim taşıyordu şuan hala pompayla sağıp sonra bebeğe içiriyorum çünkü şişlikten mastit olabilirmiş göğüslerim. Bebiş genelde uyuyor ağlamayı yeni öğrendi ama 2 gecedir beni uyutmuyor fenaaayım. Doktorum korseye başla dedi tecrübeli anneler lütfen korse önerin bn owli alayım diyorum sizce nasıl ? D vitamini verdiler günde 3 damla ağızdan vericem. Yarında doktor kontrolümüz var hastaneye götürücez Karan Bey i inşallah sarılık yoktur herşey yolundadır. Sarılık olunca ne oluyor onuda bilen anlatsın hele bi cuma günü 9 du hastaneden çıkarken ama ondan sonra emmesi çok iyi oldu çok şükür. Bu akşam bebişi ilk kez yıkayacağız bakalım çok heyecanlıyım göbek bağı hala düşmedi heyecanla bekleyen arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum bayılacaksınız kızlar heleki benim gibi ilk bebiş anneleri öyle güzel ki göğsümden indiremiyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün bebek nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok güzel bir duyguymuş

Superr cok sevindim boyle konular konusulmayinca havada kaliyo ve insanin aklina her sey geliyo en azindan bir seylerin belli olmasi daha rahat ettiriyor yuruyusu ihmal etme cok faydasi var dogumdan sonra bile daha kolay toparlarsin
Ay kesinlikle o kadar rahatladım ki bugüne kadar hep muallaktaydı çünkü doktor bile yoktu ortada. Yürüyüş yapacağım artık evet düzenli bi şekilde.

Kızlar bu arada hemoroid sordum gebelikte olur normal doğumu engellemez artırabilir dedi. Ama hemoroid var diye de hadi sezaryen demem ben kişi isterse yaparım dedi.

Hayatımm doğuma girerken leblebi kadar olan hemoroidim sezeryan sonrasında 5 katına çıkmıştı şok oldum ve hala öyle asla girmedi içer canım yanıyor azcık fitil ve krem kullanıyorum. Yani normal de olsa sezeryan da olsa o oluyor

Hic olmayanda bile normal dogumdan sonra olabiliyor nasi ilerlemek istiyorsan onu yap bence sonra keske deneseydim dememis olursun
Aa ilk kez duydum bunu sezeryanda sebebi ne ki

Birkaç gün hiç bakamadım okuyamadım yoğunluktan. MelodiminEsi doğurmuş gözün aydın.
yine sürpriz bir doğum. Çok şaşırdım.

Papatya0593 doğurmuştur belki derken bu sonuç şok edici oldu.

Diğer doğuran arkadaşların da gözü aydın.
Hızlıca bakıp geçtim.

Ben de 36+4 oldum.
Yarın dr. randevum var. Sezaryen tarihim kesinleşir diye umuyorum.

B Beybiumutlari benim de özellikle bi göğüs ucum çok küçük maalesef. Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var elimde. İşe yarar mı bilmem. Ama birkaç video görmüştüm. Bebekler her türlü emebilir. Dümdüz bir yer bile olsa içine çekebilir, endişe etmeyin falan diyordu.
Yani belki de bebeğin emmesi güçlü değildir. Güçlenince daha iyi olabilir.
Bir de yazanlar olmuş silikon göğüs ucu iyi oluyor diye. Özellikle de bebek ememeyip ucunu yara ederse kurtarıcıymış. Onu da lansinoh marka aldmıştım. Güzel bir şeye benziyor. Denedim göğsümde. Yapışıyor, ince ve ucu gayet çıkıntılı. İnşallah kullanmak zorunda olmam ama önlemimi aldım mecbur. Göğüs ucu olmayan biri başka napsın

Kizlar bunu tam bilen var mi. Pisiriyoruz diyo ya hani suyu kalicakmi pistikten sonra yoksa tamamen cekicek mi orasini anlayamadim
Ay hiç bilmiyorum ben canım ya instada gördüm paylaştım sadece
Ciddi misin ne alakaymış ki yaa çok saçma çok geçmiş olsun geçer inşallah canım
Hic olmayanda bile normal dogumdan sonra olabiliyor nasi ilerlemek istiyorsan onu yap bence sonra keske deneseydim dememis olursun

Aa ilk kez duydum bunu sezeryanda sebebi ne ki
Aynen canım ya deneyeceğim yoksa aklımds kalır keşke derim biliyorum kendimi. Sonu hayır olsun inşallah akışına bıraktım

Kızlar bi iki gündür çok pardon ama benm pembeye dönük akıntım olmaya başladı neden acaba ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…