2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kixlar son haftalariniz nasi geciyo benim Dogum tarihi surekli degisiyor doktorum simdide 39. Cu haftada gecsin diyor gecenki gitmemde kucuk kalmis demisti 38ci haftada alalim demisti simdi dunde dioki 3 kg olmus ben bi an once dogurmak istiyorum arkadaslar bel agrisi basladi simdide oturamiyorum yatamiyorum nefes darligi kalp çarpıntısı evde zamanda gecmiyor kuafore gideyim dedim fon cekilirken tansiyonum dustu bayilacaktim zaten dusuk tansiyonlu birisiyim 10/3 cikiyo tansiyonum cuma bi daha gidecez 28 mart gibi olsun istiyoruz artik yemek yiyorum hazimsizlik siskinlik saatlerce suruyo zaman gecmiyor...

Benim doktorum da 37 de belirleriz demişti. 37 de haftaya gelince karar veririz 38 gibi olur dedi. Kilo da sorun yoktu. Ben de bir an önce doğsun istiyorum. Korkuyorum nedense... Ama hepsinin doğacağı zaman belli nasıl olsa. Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Bende öyleyim canım Rabbim iyisini bilir artık hayırlısıyla gelsin istiyorum, çok ağırlaştım, ha geldi ha gelecek stresi var , son ay sanırım böyle geçiyor

Hic olmayanda bile normal dogumdan sonra olabiliyor nasi ilerlemek istiyorsan onu yap bence sonra keske deneseydim dememis olursun

Aa ilk kez duydum bunu sezeryanda sebebi ne ki

Doktor dedi ki o anda orda bi baskı oldu damarın dışarı atması normal dedi ama olan büyüklük normal değil malesef umarım geçer yoksa ameliyat gbi sanki baya acıyor. Ya bi dert bitiyor diğeri başlıyor ne diyim bunada şükür atlatıcaz

Gerçekten mi ben bı an çok korktum ya bide nts yapan hemşire o an doğru düzgün bilgi vermedi tam korktum doktor sağolsun düzgün açıklama yaptı da ferahladm. Bana da ateşin varsa yada çok yorulduysan olması normal dedi .. Sonra ne zaman gel dedi peki bana 1 hafta sonra kontrole gel dedi.
Sancı olmayınca yok dedi bide kilosu 3 kg olmuş dedi. Az geldi biraz bana ona da haftana göre normal dedi ama ne bileyim iki hafta önce 2700 demişti zaten.. iki haftada da 300 Gr mı aldı. Cihazdan cihaza fark var, bide her ölçüm +-200 300 Gr verebiliyor onunda farkındaym ama yine de çok az geldi bana sen ne zaman bakcan Canm muane olup kilosunu öğrencen

Kızlar bi iki gündür çok pardon ama benm pembeye dönük akıntım olmaya başladı neden acaba ki
Bı acile git istersen Canm

Kız bayılıyorum senin pozitifliğe sjhdjd Kötü şeyleri bile öyle makara yaparak anlatıyorsun ki aman diyorum hemoroid de neymiş İnşallah geçer ama ameliyata gerek kalmaz.

Benim de 1 ay önce filan 1 hafta kadar küçük tansiyonum düşüktü baya normalde de tansiyonum düşük çok yüksek değil 9/6, 9/5 olur ama 8/4, 8/3 oldu. O ara beslenmem değişmişti, yani yemek yeme isteğim azalmıştı, diyet yapar gibi besleniyordum doktorum ona bağladı. İştahınız nasıl? Bana belki plasebo etkisi ama tuzlu ayran vs çok iyi geliyor tansiyonum düşünce. Normalde şekerli içecekler de dengeler. Eğer devam ederse probleminiz doktora gidene kadar yalnız kalmamaya çalışın çok. Benim gözüm kararıyordu çünkü bir an da. Çok geçmiş olsun.

Oğlumun odasındaki halıyı değiştirdim karnaval home dan şu altı siyah olan halılardan aldım. İçinde tüy toz toplama sorunu olmuyor. Üzeirne düşen üstünde öylece kalıyor sürekli süpürmek lazım ama içine çekmediği için hijyenik geldi. Şuan memnunum. Benimki şundan

Eklentiler

• 705874F6-566E-410C-A0E5-E2ECFEAC6146.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
Teşekkür ediyorum canım benim çok sagol

Allah guzelliklerle kucağına almayı nasip etsin senin vesilenle cümlemizin de ilk doğumum çok sorunluydu psikolojik olarak baştan Dr bulmak iyi geldi diyebilirim sonraya kaldı mı insan çok geriliyor.
Sorma canım sorma çok endişeliyim. Bide kızım bu gün rahatsızdı doktora götürdüm kan sonucu kötü cıktı yarın boğazından ultrasyon istediler iyice gerildim dua edin ne olur

Yaaaa ne güzel tecrübeler emmesi güzelse sarılık yoktur inşallah. Tüm gebişler yaşasın inşallah bu duyguyu

Canım cok geçmiş olsun hemoroid kötü gerçekten benim ilk gebeliğimde de vardı, doğumda iyice büyüdü, şu an bayrak taksan ayrı bir ülke kendisi benimki pasifmiş ama doğumdan önce göstermiştim genel cerraha doğumdan sonra müsait bi zamanda afedersin kestircem dübürü sarılık değeri 2. Gün için iyiymiş Karan’ın maşallah, sarılık olsa göz beyazı sararır, sürekli uyku hali olur, emzirmek için uyandırmakta zorlanırsın. Değer 17 nin altındaysa en fazla mama desteği verirler, daha yüksekse değere göre 12 saatten başlayıp fototerapi verirler. Yoktur ama olsa sağlık ocağında söylerlerdi canım maşallahı var bu kadar güzel bakan bi annenin, annesini hiç üzmeyen çok centilmen bi oğlu olacak bence

Gahahahhah kız napayım başa gelen çekilir beni ortadan ikiye ayırmışlar hala ayaktayım şükür popoyuda azcık kesip düzeltseler koymaz artık ya ben bormalde öyle nazlı öyle duygusal o kadar canı azdım ki hamile kaldığımda eşim dahil yüm atkadaşlarım ayvayı yedik Buketin nazı çekilmez dediler ama bir kere bile naz yapmadım herkes şok doğumda yine yapmadım. Oğlum küvezdeyken herkes kendimi kaybedeceğimi beni nasıl sakinleştirecekşerini düşünmüş ama o sakinliğim ve olgunluğumla da şok olduklarını söylediler nasıl oldu bende anlamafım ama çok güzel oldu iyikide böyle mantıklı davrandım diyorum şimdiyse oğluşum göğsümde uyuyor 3 saattir öyle huzurlu ki bu. Popomda kocaman basur varmış karnım kesikmiş aman belim ağrıyormuş memelerim acıyormuş ve sadece 2 saatlik uykuyla duruyormuşum yemin ederm önemli değil. Allahım yavrumuza ve bize can sağlığı versin pürüzler atlatılıyor
Oh inşallah yoktur bakalım yarın 1 de gidicez deyzesi çok teşekkür ederim ya inşallah öyle olur oğluşum herşeyden önce evlatlarımız iyi birer insan olsun en güzelide bu zaten değil mi

Ya Allah iyiliğini versin canım benimçok güldüm analık = güçlenmek sanırım, inşallah bizlerde senin gibi oluruz dua et bize de güzel anne

Nasıl bir enerji veriyorsun öyle okudukça iyi hissediyorum maşallah sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…