- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.841
Kasılmalar benide yoruyor artık valla. 36+5 olduk bizde bugün. Dün temizlik yaptırdım sanki ben yapmışım gibi mahfoldum valla yığıldım kaldım akşamdan beriGünaydınben de öyleyim acaba doğuran var mı bakim diye giriyorum ben 35+3’teyim şu an da. Şu kasılmalar ben de her gün en az 4 5 kez oluyor. Hayırlısı diyorum artık. Bir de sanırım enfeksiyon olmuşum doktoruma yazdım durumu devam ederse fitil veririm dedi. Aslında karnım çok fazla büyük değil ama eğilip kalkarken ayakkabı giyerken zorlanıyorum artık. Hayırlısıyla doğmasını bekliyorum
Hadi hayırlısı inşallah tok gitmeyi unutmaAy benim bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım nedense çeneme vurdu, konusmadan yazmadan duramıyorumilk nst me gircem bakalım nasıl minik beyler aşırı merak ediyorum
Özellikleri sabahları değil ama gün içinde baş ağrım oluyor genelde her günSabahları aşırı ağrısı olan var mı.Kasiklarim gerginlikten o kadar çok ağrıyor sabah uyanınca saatlerce dogrulamiyorum.
Kan basıncından kaynaklanıyordur bence o vücudumuzda iki kalp attığı için.Acaip ağrım oluyor uzun süre kalkamıyorum arada magnezyum kullanırdım korkuyorum gelecek diye şimdi hergun kullanıyorum birde magnezyumlu madensuyuna başladım dün.Özellikleri sabahları değil ama gün içinde baş ağrım oluyor genelde her gün
Canım sütün olsaydı da çocuk da emmeyebilirdi yani illa emecek diye bir kaide yok. Hiç dertlenme. Meme de versek mamayı sonradan dayıyoruz çoğumuz. Tek mamayla da çocuk gayet büyütülür ne var bunda? Yani bu eski kafalılık artık yok olsun lütfen. Mama kötü bir şey değil. İyi ki var ve bebekler bu sayede büyüyebiliyor. Mama yedi diye ileride kanser olan çocuk duymadım ben hiç. Zaten günümüzde bizim yediğimiz içtiğimiz bile doğal/organik vs değilken bebeğinkinin de illa öyle olmasını bekleyemeyiz. Anneler ne kadar mutluysa bebekler de o kadar mutlu oluyor. Sen mamayı öyle güzel yedirirsin ki bebeğin gelişimini tam da olması gerektiği gibi tamamlar, daha ne olsun? Anne sütüyle beslenenler her zaman waoww çok sağlıklı falan olmuyor. Eşim 9 ay emmiş sürekli hasta olur, ben 3 ay emmişim epi topu hiç hasta olmam nerdeyse. Bağışıklığı buna bağlama lütfenKızlar günaydın,
Öncelikle doğuran tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün
Ben 37+1 oldum artık her sabah ay oram buram karnım ağırıyor diye uyanıyorum dün aniden ishal oldum eyvah dedim her şeyi doğum belirtisi sanıyorum gerçekten artık paranoyadan ölücemhayırlısı heralde anlarım doğum belirtisini de yaa :))
Ben malesef geçirdiğim bir operasyon sonucu bebişimi emziremicem bu durumla barıştım aslında 2 sene önce göğüs küçültme ameliyatı olmuştum, bir komplikasyon oldu baya türkiyenin en iyi doktorunda oldum bir de ama olucağı varmış süt bezlerm malesef alınmak durumunda kaldı, hatta şu anda göğüsüm yok desem yeridir tekrar ameliyat olmam lazım ama 2 senedir öteliyordum o ara da hamile kalınca gene öteledim :) bu arada korkmayın bu olay dünya üzerinde kimseye olmamış bir olay hani türümün tek örneğiyim olmak isteyen varsa olsun müthiş rahatlık benim omuriliğim eğilmişti göğüslerimden 4 kg aldılar düşününsonuç olarak;
Mama ile hiç cocuk büyüttünüz mü? Anne sütü evet malesef bağısıklık için en en en onmelı şey ama veremicem , şimdi cocuvuma mama vericegm için ilk 6 ay hasta mı olcak hep? Hıc bılmıyorum açıkcası okumuyorum kendımı kotu hissetmemek için düzgün mama ile büyüten cok kısı ıle de tanıştım ama belkı sizlerden vardır bilen yaşayan :/
Teşekkürler şimdiden herkesin Allah yardımcısı olsn
Hadi hayırlısı inşallah tok gitmeyi unutma
Sabahları aşırı ağrısı olan var mı.Kasiklarim gerginlikten o kadar çok ağrıyor sabah uyanınca saatlerce dogrulamiyorum.
Oh canım çok şükür daha duracak minik o zan sende iyiysen sorun yok boşver dolabi fln dinlen kızAy ben ciktim evimdeyim kizlar haftda 2 kez kontrole gelmek sartiyla cikartildim3 gun sonra kontrole gitcem tekrar. Doguma kadar her cuma ve sali standart kontrole gitcekmisim evle hastane arasida biraz var ama neyse artik gelir gelmez gözlerimi mutfak dolabina diktim bakalim allah tarafindan bi ilahi guc gelirse silerim insallah 1 haftadir temizlik icin abla ariyoruz yok anacim hepsi dolu kimse gelmiyo temizlik sirketide ben istemiyorum bi kere aldim pisman oldum yok onu yapmayiz yok bunu yapmayiz. Ankarada olupda yardimci alan varsa kizlar bi numara falan bisey atin allah rizasi icin
Ayy haber et bende yarını bekliyorum merakla, kafası indi mi diyeAy benim bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım nedense çeneme vurdu, konusmadan yazmadan duramıyorumilk nst me gircem bakalım nasıl minik beyler aşırı merak ediyorum
36 dan beri yaşıyorum canım, doktor normal iyi birşey dedi ama doğan eden yokKızlar bir kaç gündür adet ağrısı gibi bi ağeım var benim. Böyle adet olmadan önce bi ağeı hissedersinde ayy adet olcam heralde dersin ya öyle bi ağrı. Var mı böyle bir şey yaşayan ??
Benimde en fazla bir haftadır var ya. Perşembe günü kontrol var sorayım doktora inşallah36 dan beri yaşıyorum canım, doktor normal iyi birşey dedi ama doğan eden yok
Hatta ben bu şikayetimi söyleyince canım doktor aa iyi biz severiz bebek aşşağı indi o zaman dedi, sonra baktı Yoo çokta aşağıda değil bende sevinmiştim dediBenimde en fazla bir haftadır var ya. Perşembe günü kontrol var sorayım doktora inşallah
Hadi yaaHatta ben bu şikayetimi söyleyince canım doktor aa iyi biz severiz bebek aşşağı indi o zaman dedi, sonra baktı Yoo çokta aşağıda değil bende sevinmiştim dedi
Hadi bakalım güzel haber bunlar36+5im
Ultrasona girdim az önce. Bebeğimin boyu önde çıktı. Daha önce almadığı kadar kilo almış. Tahmin ediyordum.
Çünkü 2 haftadır iştahım çok açıktı. Tatlı, tuzlu, hamur işi pastalar, meyveler yedim içtim bi güzel. Hemen etkiledi. Sağlıklı beslendiğimde böyle olmuyordu.
Şimdi nstdeyim yine. Kalp atışlarını dinliyorum yavrumun.ağrım, kasılmam yok.
3 Nisan diyoruz doğum için ama haftaya tekrar gideceğim suyunu kontrol edecekmiş doktorum. Ona göre hareket edeceğiz.
Ayrıca bebek aşağı inmemiş henüz.
Benim bahsettiğim ağrı bu işte çok yoğun ama sadece sabahlari dün ilkkez markete filan çıktık ablamla hava almak için geldiğimde mahvoldum.Kızlar bir kaç gündür adet ağrısı gibi bi ağeım var benim. Böyle adet olmadan önce bi ağeı hissedersinde ayy adet olcam heralde dersin ya öyle bi ağrı. Var mı böyle bir şey yaşayan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?