- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.881
Yok benim yeni olmuş eminim ya hep bakıyordumBen de hic catlamadim diye seviniyordum kii dun aynayla ilk defa baktim ve karnimin alti catlamis megerse ne zamandir var bilmiyorumben de uzuldum ama napalim Allah baska dert vermesin
Bende acaba anlamıyor muyum bazen diye merak ediyorum daHayır kontrolde hissetmedim ağrıyı ama evde 2-3 kez olmuştu. Ben gaz sancısı zannetmiştimtelrar olursa gel dedi. Serklaj oldugu icin dikiş rahmine zarar vermeden almalıyız dedi.
Ay bayiliciim kızlar benim son hazırlıklar da bitti hastane çantası beşik vs ama aşırı heyecanlıyım kalbim ağzımda atıyor resmen
Meme ucu için bı bakım fln yapıyor musunuz
Doğumdan sonra yara olmaması için
3 gündür lansinoh sürüyorum ama hiç bi değişiklik olmadı dahaMeme ucu için bı bakım fln yapıyor musunuz
Acikcasi ben pek yaglanmadim yaYok benim yeni olmuş eminim ya hep bakıyordumbirşey kullanmışmıydın
Burda biri paylasmisti bende denedim cok guzel yumusatti tahin uzerinde biriken yag oluyo ya onu suruyorum ben3 gündür lansinoh sürüyorum ama hiç bi değişiklik olmadı daha
Yok kız böyle bir valize hazırladık gitti, gerçi istemeden de olsa sanki takım gibi oldular bebişin çantasıyla(bebek eşyaları da valizde bu çanta boş)Perşembe günüydü di miayyy 1 güncük kaldı
Saat kaçta olacak
Bu arada hastane çantası özel olarak aldın mı evdeki bir bavul, valizle mi gideceksin?
Bugün biri vardı da hastanede. Hem anne bebek çantası hem de bir valizi vardı. İkisi takımdı çok güzeldi.
Ya bende oğlumda ayva çekirdeği yapmistim en iyisi onu deneyeyim göğüs ucum gebelikte inanılmaz kurudu kabuk kabuk kremde pek işe yaramadı tahinle ayva karışık süreyim en iyisiBurda biri paylasmisti bende denedim cok guzel yumusatti tahin uzerinde biriken yag oluyo ya onu suruyorum ben
Benim de cok kurumustu iyi geldi bana insallah sana da iyi gelir canimYa bende oğlumda ayva çekirdeği yapmistim en iyisi onu deneyeyim göğüs ucum gebelikte inanılmaz kurudu kabuk kabuk kremde pek işe yaramadı tahinle ayva karışık süreyim en iyisi
İnşallah cnm cok sağolBenim de cok kurumustu iyi geldi bana insallah sana da iyi gelir canim
33 34. Haftadan beri Lansinohun göğüs ucu kremini bölgesel çok masaj yapmadan sürüyorum ben canımMeme ucu için bı bakım fln yapıyor musunuz
Evet çalışamaz raporu alacaksın doktordan dilekce yazılıyor mu bilmiyorum perşembe alacağım bende calisamaz raporumu tam 37 haftadaKızlar bu 37. Haftaya kadar çalısabilir raporunu 36 da bitirmek için ne yapıyoruz? Doktora gidip tekrar rapor alıp vermem mi gerekiyor? Bir de kurumumuza dilekçe veriyormuyuz bunun için ek olarak
Ben zeytinyağı sürüyorum bı kaç gündür baya yumuşattıYa bende oğlumda ayva çekirdeği yapmistim en iyisi onu deneyeyim göğüs ucum gebelikte inanılmaz kurudu kabuk kabuk kremde pek işe yaramadı tahinle ayva karışık süreyim en iyisi
Yok kız böyle bir valize hazırladık gitti, gerçi istemeden de olsa sanki takım gibi oldular bebişin çantasıyla(bebek eşyaları da valizde bu çanta boş)Evet perşembe günü 11’de dedi ama o gün çok doğum varmış 23.03.2023 muhabbetine 7’de hastanede ol dedi belki daha erken alır bilmiyorum
Eşim sadece 1 ay emmiş ama o kadar saglikliki ben 1.5 yasina kadar emmisim bi dolu rahatsizligim var ki kendisi yillardir hastaneye gitmez antibiyotik kullanmadan gripleri altlatir iki kez covid oldu ilac içmeden atlatti illa emzirmek saglikli yapcak diye bisi yok bence anne sutune yakin cok guzel mamalar varKızlar günaydın,
Öncelikle doğuran tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün
Ben 37+1 oldum artık her sabah ay oram buram karnım ağırıyor diye uyanıyorum dün aniden ishal oldum eyvah dedim her şeyi doğum belirtisi sanıyorum gerçekten artık paranoyadan ölücemhayırlısı heralde anlarım doğum belirtisini de yaa :))
Ben malesef geçirdiğim bir operasyon sonucu bebişimi emziremicem bu durumla barıştım aslında 2 sene önce göğüs küçültme ameliyatı olmuştum, bir komplikasyon oldu baya türkiyenin en iyi doktorunda oldum bir de ama olucağı varmış süt bezlerm malesef alınmak durumunda kaldı, hatta şu anda göğüsüm yok desem yeridir tekrar ameliyat olmam lazım ama 2 senedir öteliyordum o ara da hamile kalınca gene öteledim :) bu arada korkmayın bu olay dünya üzerinde kimseye olmamış bir olay hani türümün tek örneğiyim olmak isteyen varsa olsun müthiş rahatlık benim omuriliğim eğilmişti göğüslerimden 4 kg aldılar düşününsonuç olarak;
Mama ile hiç cocuk büyüttünüz mü? Anne sütü evet malesef bağısıklık için en en en onmelı şey ama veremicem , şimdi cocuvuma mama vericegm için ilk 6 ay hasta mı olcak hep? Hıc bılmıyorum açıkcası okumuyorum kendımı kotu hissetmemek için düzgün mama ile büyüten cok kısı ıle de tanıştım ama belkı sizlerden vardır bilen yaşayan :/
Teşekkürler şimdiden herkesin Allah yardımcısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?