2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hayır kontrolde hissetmedim ağrıyı ama evde 2-3 kez olmuştu. Ben gaz sancısı zannetmiştim telrar olursa gel dedi. Serklaj oldugu icin dikiş rahmine zarar vermeden almalıyız dedi.
Bende acaba anlamıyor muyum bazen diye merak ediyorum da senin durumun Farklı inşallah durduğu kadar dursun canım ama zaten gelişimi tamamladı minik

Kızlar bu 37. Haftaya kadar çalısabilir raporunu 36 da bitirmek için ne yapıyoruz? Doktora gidip tekrar rapor alıp vermem mi gerekiyor? Bir de kurumumuza dilekçe veriyormuyuz bunun için ek olarak

Ay bayiliciim kızlar benim son hazırlıklar da bitti hastane çantası beşik vs ama aşırı heyecanlıyım kalbim ağzımda atıyor resmen

Perşembe günüydü di mi ayyy 1 güncük kaldı
Saat kaçta olacak

Bu arada hastane çantası özel olarak aldın mı evdeki bir bavul, valizle mi gideceksin?

Bugün biri vardı da hastanede. Hem anne bebek çantası hem de bir valizi vardı. İkisi takımdı çok güzeldi.

Yok kız böyle bir valize hazırladık gitti, gerçi istemeden de olsa sanki takım gibi oldular bebişin çantasıyla(bebek eşyaları da valizde bu çanta boş) Evet perşembe günü 11’de dedi ama o gün çok doğum varmış 23.03.2023 muhabbetine 7’de hastanede ol dedi belki daha erken alır bilmiyorum

Eklentiler

• 377409BD-C25C-49F1-8166-8BCB172A24C8.webp
    50 KB · Görüntüleme: 103
Burda biri paylasmisti bende denedim cok guzel yumusatti tahin uzerinde biriken yag oluyo ya onu suruyorum ben
Ya bende oğlumda ayva çekirdeği yapmistim en iyisi onu deneyeyim göğüs ucum gebelikte inanılmaz kurudu kabuk kabuk kremde pek işe yaramadı tahinle ayva karışık süreyim en iyisi

Oğluşlar iyiymiş çok şükür bir beklediğimden baya iyi kilo almış, birisi tam beklediğim kadar almış biri baş bir makat geliş ama doktorla konustuk da durusları baya etkiliyor ölçümleri dedi muhtemelen ikisi de söylediği kiloda değil 2.300-2.400 civarındalardır diye umuyorum doğumu konuştuk hangi durumlarda gideceğimi, ikisi de baş gelirse sen de istersen normal, aksi halde sezeryan dedi. Gönlümdeki normal ama ikisi de kabulüm yeter ki sağlıkla gelsinler.

Normalde 40 haftada başlayan riskler 38de başlıyor o yüzden çok bekletmek istemiyorum dedi. Zaten taşıyamam da ondan gayrı heralde nst ye girdim biri uslu uslu durdu, birinin kalbi taaa bilmem nereme kadar inmiş habire kıpırdanıp durdu çok komikti ya dudakları falan bi güzel ki ağızlarını yiyesim geldi

Kızlar bu 37. Haftaya kadar çalısabilir raporunu 36 da bitirmek için ne yapıyoruz? Doktora gidip tekrar rapor alıp vermem mi gerekiyor? Bir de kurumumuza dilekçe veriyormuyuz bunun için ek olarak
Evet çalışamaz raporu alacaksın doktordan dilekce yazılıyor mu bilmiyorum perşembe alacağım bende calisamaz raporumu tam 37 haftada

Ya bende oğlumda ayva çekirdeği yapmistim en iyisi onu deneyeyim göğüs ucum gebelikte inanılmaz kurudu kabuk kabuk kremde pek işe yaramadı tahinle ayva karışık süreyim en iyisi
Ben zeytinyağı sürüyorum bı kaç gündür baya yumuşattı
Bı de silikon meme ucu almıştım onu da öyle üstüne bırakıyorum sütyene yağ bulaşmasın diye o da onu baya yumuşattı

Çok tatlı
Ben de her şeyi bir bavula yerleştirdim.
Kendime de normal sırt çantamı alıcam kişisel eşyalarım için. Anne bebek çantasını götürmeyeceğim şu aşamada.
Demek ki saat kaçta denirse densin daha erken ya da geç olabiliyor. Saati Hiç sarkmazmış gibi düşünüyordum ben
Sağlıcakla doğur inşallah. En güzel şekilde.

Eşim sadece 1 ay emmiş ama o kadar saglikliki ben 1.5 yasina kadar emmisim bi dolu rahatsizligim var ki kendisi yillardir hastaneye gitmez antibiyotik kullanmadan gripleri altlatir iki kez covid oldu ilac içmeden atlatti illa emzirmek saglikli yapcak diye bisi yok bence anne sutune yakin cok guzel mamalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…