2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bebek kanala inince kasık bölgesi şişiyor galiba benim üst tarafim çok düştü kasıkta balon varmış gibi duruyor geçen gün oldu işte ablam inmiş dedi bende ağrılardan anlıyorum indiğini.Yurumem filan değişti.Oturmakta zorlanıyorum alttan sıkıştırıyor.

Kizlar tarihim netlesti ayin 29 unda doguruyorum insallah Bugun testler icin gitmistim yine bakti donmusmu diye ama tersti hala benim minnosum. Baya kasilmalarim var beklerse 29 unda sezaryen oluyorum insallah
İnşaallah sağ salim sağlıkla huzurla kucağına al bebişini inşaallah.Tarih belli olunca da ayrı bir heyecan 8 gün kalmış

Tuhaf bi şekilde insanoğlu anne karnında bile hamur işi ile kilo alıyor desene

Canım teşekkür ederiz bilgiler için

Merhaba, şimdi kontrolden geldim. Ben serklajlı gebeyim. Normalde 4 Nisan’da sezaryen olacaktım ama bugun kontrolde sancım cıktı. Doktor en ufak ağrıda geliyorsun alacağız dedi. Bugun 36+4. Sabah akşam heran olabilir eli kulağında dedi.Heyecandan bayılacağım sanırımm. Hiç beklemiyorum.

Yaaa çok heyecanlı gerçekten. 37 olmuşsunuz hemen hemen riskli zaman geçmiş. Sağlıkla gelsin

35 olucam yarın. Mide rahatsızlığım uyutmayacak seviyede. 39’a kadar bakarım bilmiyorum
Kız boşver dolapları, yat dinlen, 37’yi görmemiz lazım. Bakma buradakiler bizden ilerde, yarın 35 olucam ben de
Kizlar tarihim netlesti ayin 29 unda doguruyorum insallah Bugun testler icin gitmistim yine bakti donmusmu diye ama tersti hala benim minnosum. Baya kasilmalarim var beklerse 29 unda sezaryen oluyorum insallah
Yaa çok heyecanlı. Ben hala mart sonu diyince çok uzun zaman varmış gibi algılıyorum. Halbuki 8 gün var bile söyleyince idrak ediyorum. Sanırım doğumu unutmak istediğim için

bugün kontrolüm var benimde. Doktora beni boşuna doğuma almayın bizim cocuk yakında ağzımdan çıkacak diyeceğim poposumu kafasımı bilmiyorum midemin tam altından okadar ittiriyorki top gibi dısardan bile belli oluyor o çıkıntı. Çalıştığım için oturamıyorum sürekli ayağa kalkmak zorunda kalıyorum yada iyice sırt üstü yaslanmam gerekiyor. Kafası en son aşağıdaydı ama döndü galiba bu çıkıntı popo olamaz çünkü ya

Hissediyor muydun sancıyı canım

Burda da aynı şekilde. Doktor korkutunca bana sürekli gelen ablaya yazmıştım günüm yok dedi sonra bi günüm boşaldı dedi geldi taa önceki cuma. Doğumda olmadı ev de yeniden kirlendi

Evet ya boyle belli bi tarih verildiginde daha da heyecan oluyo Soranlara mart sonu nisan basi derken mart sonunda dogurucam kismetse

Karnımın altıda çatlamış, kötü hissetmem normal mi, tabi ki bebeğim Sağlıklı olsun yeter ama çok zor geçiyor bu çatlaklar hatta geçmiyor sanırım diye de üzülüyorum elimde değil

Dönmemiştir, o çıkıntı popo:)))) benimki de aynısını yapıyor 2-3 haftadır.. aniden yapıyor bi de.. bazen korkuyorum hahahah:))

Karnımın altıda çatlamış, kötü hissetmem normal mi, tabi ki bebeğim Sağlıklı olsun yeter ama çok zor geçiyor bu çatlaklar hatta geçmiyor sanırım diye de üzülüyorum elimde değil
Ben de hic catlamadim diye seviniyordum kii dun aynayla ilk defa baktim ve karnimin alti catlamis megerse ne zamandir var bilmiyorum ben de uzuldum ama napalim Allah baska dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…