2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bir kaç gündür adet ağrısı gibi bi ağeım var benim. Böyle adet olmadan önce bi ağeı hissedersinde ayy adet olcam heralde dersin ya öyle bi ağrı. Var mı böyle bir şey yaşayan ??
Var cnm ben adet agrisi gibi geliyor sonra geciyor gunde 5 10 kez oluyor

Ben de hic catlamadim diye seviniyordum kii dun aynayla ilk defa baktim ve karnimin alti catlamis megerse ne zamandir var bilmiyorum ben de uzuldum ama napalim Allah baska dert vermesin
Kizlar bende hic catlak yok eskiden 100 kg dum onun etkisi olabilir belki tup mide ameliyati olmustum 6 yil once esneyen deri tekrar sisince catlama olmuyor demekki gerci catlak olsada umrumda olmazdi cunku karnimda ameliyat izlerim var bissuru safra kesemjde aldirmistim bikini giymiyorsaniz cokda onemsemeyin bence yara izlerimi seviyorum ben

Masallah canim ama ben de cok takilmiyorum tek derdimiz bu olsun

Sabahları aşırı ağrısı olan var mı.Kasiklarim gerginlikten o kadar çok ağrıyor sabah uyanınca saatlerce dogrulamiyorum.
Canim benim sabah degilde bazsn geceleri uyaniyorum feci bir halde oluyorum sanki sancidan catlicakmisim gibi tuvalete gidince biraz azaliyoe ama o kasilma hissi gecmiyor cok hareketsiz kalmaktan bence cok uzaninca da oluyor cunku
Karnımın altıda çatlamış, kötü hissetmem normal mi, tabi ki bebeğim Sağlıklı olsun yeter ama çok zor geçiyor bu çatlaklar hatta geçmiyor sanırım diye de üzülüyorum elimde değil
Normal tabikide hissettigin her sey iyi olmak zorunda degil bu donemde emin ol :)) benim catlarsa ben de uzulucem ben de mesela kiloma takiyorum 14 kg almisim cok zayif hamile kaldim o yuzden sadece karnim sis aslinda bacaklarim ince ama bu da benim takintim suanlik

Çatlaklar birden oluştu ya son haftalardayım ya çıkmayacak sandım heralde ondan bozuldum, kilo da aldım neyse bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da mankenlik yapacak değilizkaldı ki adriana yıda gördük ne hale gelmişti

Yazin veririz geri hicbisi olmaz da ben hic hoyle hayal etmemistim bide varya yesem dicem ki oh icimden geldigim gibi yedim aldim.. yemiyorum da canimin her cektigini kilo yapar diye bana o koyuyo

N neselikiz87 B Beybiumutlari canım kadınlar tebrik ederim sağlıcakla büyütün yavrularınızı
pank canımcım emin ellerdesin minnak yavruna az kaldı

Kızlar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun Çok güzel doğum hikayeleri yazalım buraya inşallah

Biz oğlumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bugün ilk banyomuzu yaptık ve suyu çok sevdik
Süt sağıyorum, doktor kontrol günümüzü bekliyoruz vs derken öyle geçiyor zaman.

Sormak istediğiniz bir şey olursa etiket yapın olur mu çok bakamıyorum

Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun tarih belli olunca iyice gerçeğe biniyor herşey, sağlıkla gelsin çok heyecanlı
Kizlar tarihim netlesti ayin 29 unda doguruyorum insallah Bugun testler icin gitmistim yine bakti donmusmu diye ama tersti hala benim minnosum. Baya kasilmalarim var beklerse 29 unda sezaryen oluyorum insallah

Hakkınızda hayırlısı olsun bu haftaya kadar seklajlı çok iyi gelmiş yine maşallah heyecanlanmakta çok haklısın dünyanın en tatlı heyecanı sağlıkla kolaylıkla gelsin

Ooo şafak 1 gün desene ah nasıl olmasın sağlıkla kolaylıkla kavuşun
Ay bayiliciim kızlar benim son hazırlıklar da bitti hastane çantası beşik vs ama aşırı heyecanlıyım kalbim ağzımda atıyor resmen

34+2 bugün 9,5- 10 kilo almışım
Kizlar kac kilo aldiniz

Masallah cnm ben abartmisim belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…