- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.901
Var cnm ben adet agrisi gibi geliyor sonra geciyor gunde 5 10 kez oluyorKızlar bir kaç gündür adet ağrısı gibi bi ağeım var benim. Böyle adet olmadan önce bi ağeı hissedersinde ayy adet olcam heralde dersin ya öyle bi ağrı. Var mı böyle bir şey yaşayan ??
Kizlar bende hic catlak yok eskiden 100 kg dum onun etkisi olabilir belkiBen de hic catlamadim diye seviniyordum kii dun aynayla ilk defa baktim ve karnimin alti catlamis megerse ne zamandir var bilmiyorumben de uzuldum ama napalim Allah baska dert vermesin
Zeytinyağı aklıma gelmedi hiç bak hemen süreyimBen zeytinyağı sürüyorum bı kaç gündür baya yumuşattı
Bı de silikon meme ucu almıştım onu da öyle üstüne bırakıyorum sütyene yağ bulaşmasın diye o da onu baya yumuşattı
Masallah canim ama ben de cok takilmiyorum tek derdimiz bu olsunKizlar bende hic catlak yok eskiden 100 kg dum onun etkisi olabilir belkitup mide ameliyati olmustum 6 yil once esneyen deri tekrar sisince catlama olmuyor demekki gerci catlak olsada umrumda olmazdi cunku karnimda ameliyat izlerim var bissuru safra kesemjde aldirmistim bikini giymiyorsaniz cokda onemsemeyin bence yara izlerimi seviyorum ben
Evet benim de öyle. Gece falanda yaşıyorum bu ağrıyı. Neden acabaVar cnm ben adet agrisi gibi geliyor sonra geciyor gunde 5 10 kez oluyor
Canim benim sabah degilde bazsn geceleri uyaniyorum feci bir halde oluyorum sanki sancidan catlicakmisim gibi tuvalete gidince biraz azaliyoe ama o kasilma hissi gecmiyor cok hareketsiz kalmaktan bence cok uzaninca da oluyor cunkuSabahları aşırı ağrısı olan var mı.Kasiklarim gerginlikten o kadar çok ağrıyor sabah uyanınca saatlerce dogrulamiyorum.
Normal tabikide hissettigin her sey iyi olmak zorunda degil bu donemde emin ol :)) benim catlarsa ben de uzulucem ben de mesela kiloma takiyorum 14 kg almisim cok zayif hamile kaldim o yuzden sadece karnim sis aslinda bacaklarim ince ama bu da benim takintim suanlikKarnımın altıda çatlamış, kötü hissetmem normal mi, tabi ki bebeğim Sağlıklı olsun yeter ama çok zor geçiyor bu çatlaklar hatta geçmiyor sanırım diye de üzülüyorum elimde değil
Ben de her aksam var anlamıyorum kalkamıyorum yattığım yerden ama herkeste var demekki normal :))Evet benim de öyle. Gece falanda yaşıyorum bu ağrıyı. Neden acaba
Demek ki hepimiz yaşıyosak normaldirBen de her aksam var anlamıyorum kalkamıyorum yattığım yerden ama herkeste var demekki normal :))
Çatlaklar birden oluştu ya son haftalardayım ya çıkmayacak sandım heralde ondan bozuldum, kilo da aldım neyse bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da mankenlik yapacak değilizCanim benim sabah degilde bazsn geceleri uyaniyorum feci bir halde oluyorum sanki sancidan catlicakmisim gibi tuvalete gidince biraz azaliyoe ama o kasilma hissi gecmiyor cok hareketsiz kalmaktan bence cok uzaninca da oluyor cunku
Normal tabikide hissettigin her sey iyi olmak zorunda degil bu donemde emin ol :)) benim catlarsa ben de uzulucem ben de mesela kiloma takiyorum 14 kg almisim cok zayif hamile kaldim o yuzden sadece karnim sis aslinda bacaklarim ince ama bu da benim takintim suanlik
Yazin veririz geri hicbisi olmaz da ben hic hoyle hayal etmemistimÇatlaklar birden oluştu ya son haftalardayım ya çıkmayacak sandım heralde ondan bozuldum, kilo da aldım neyse bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da mankenlik yapacak değilizkaldı ki adriana yıda gördük ne hale gelmişti
10 kg aldım 36+3. Doğumdan bir süre sonra gitmiş olacaklar sıkma canını. Metabolizma kendisini bebeğe göre ayarlıyor, önceliği o oldu ☺ O yüzden alıyoruzKizlar kac kilo aldiniz
Bende 14 kilo aldım nasil aldim bilmiyorum10 kg aldım 36+3. Doğumdan bir süre sonra gitmiş olacaklar sıkma canını. Metabolizma kendisini bebeğe göre ayarlıyor, önceliği o oldu ☺ O yüzden alıyoruz
Kizlar tarihim netlesti ayin 29 unda doguruyorum insallahBugun testler icin gitmistim yine bakti donmusmu diye ama tersti hala benim minnosum. Baya kasilmalarim var beklerse 29 unda sezaryen oluyorum insallah
Merhaba, şimdi kontrolden geldim. Ben serklajlı gebeyim. Normalde 4 Nisan’da sezaryen olacaktım ama bugun kontrolde sancım cıktı. Doktor en ufak ağrıda geliyorsun alacağız dedi. Bugun 36+4. Sabah akşam heran olabilir eli kulağında dedi.Heyecandan bayılacağım sanırımm. Hiç beklemiyorum.
Ay bayiliciim kızlar benim son hazırlıklar da bitti hastane çantası beşik vs ama aşırı heyecanlıyım kalbim ağzımda atıyor resmen
Kizlar kac kilo aldiniz
Masallah cnm ben abartmisim belli kiAyy hadi hayırlı uğurlu olsun tarih belli olunca iyice gerçeğe biniyor herşey, sağlıkla gelsin çok heyecanlı
Hakkınızda hayırlısı olsun bu haftaya kadar seklajlı çok iyi gelmiş yine maşallahheyecanlanmakta çok haklısın dünyanın en tatlı heyecanı sağlıkla kolaylıkla gelsin
Ooo şafak 1 gün deseneah nasıl olmasın sağlıkla kolaylıkla kavuşun
34+2 bugün 9,5- 10 kilo almışım
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için, gidp haftasonu alaym o zaman da bi yatışa geçeym artık bendeEvet çalışamaz raporu alacaksın doktordan dilekce yazılıyor mu bilmiyorum perşembe alacağım bende calisamaz raporumu tam 37 haftada
Masallah cnm ben abartmisim belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?