- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.921
Bende 75 olmusum boy 1.61 teşekkürlerBenim zaten boy 1.65 kilo 68-69 du 78.5 olmuşum öncesinde yağlıydım yeterince
Evett cok heyecanliyimm, insallah hepimizin bebisleri saglicakla gelsinlerAyy hadi hayırlı uğurlu olsun tarih belli olunca iyice gerçeğe biniyor herşey, sağlıkla gelsin çok heyecanlı
Hakkınızda hayırlısı olsun bu haftaya kadar seklajlı çok iyi gelmiş yine maşallahheyecanlanmakta çok haklısın dünyanın en tatlı heyecanı sağlıkla kolaylıkla gelsin
Ooo şafak 1 gün deseneah nasıl olmasın sağlıkla kolaylıkla kavuşun
34+2 bugün 9,5- 10 kilo almışım
12 kg aldimKizlar kac kilo aldiniz
37+4 9 kgKizlar kac kilo aldiniz
Ben almadım o yüzden azcık büyük giydiriyorum ama benimki büyümeye geçmedi daha kilo veriyor 250 gr vermişBenim kız da 34+5 te 2600 doğmuştu. Gittim prematüre kıyafetleri aldım bir sürü. Ama 1 defa giyebildi hepsini. Çok çabuk büyüyorlar yahuilk haftasında 2500 e düşmüştü, 2. Haftasında 2835 i gördü bile şiş göbek
Owli alıcam bnde bel çevrem 105 cm çıktı m/L alıcam bakalım. 90 a kadar olsaydı s/xs alın diyordu umarım yanlış yapmamBana da owli önerdiler canım. Bugün sip vericem ben de.
Çok güzel anlatmışsınben de bazen Gündüz uykusunu göğsümde uyusun istiyorum. Giriyorum yatağa, alıyorum kucağıma, beraber mışıl mışıl uyuyoruz. Normalde yatağına koyacaksam yarım kundak yapıp koyuyorum yoksa uyandırıyor elleri kolları hareketle. Ama koynumda o da o kadar huzurlu ki kundak mundak yok direk zıbınla yatırıyorum
Lansinoh krem ve gümüş kapk kapatıyorum sürekli canımMeme ucu için bı bakım fln yapıyor musunuz
Doğumdan sonra yara olmaması için
Kilo alma rekoru bende herhlde 59 dan 78 e ve daha 35. HaftaBende 75 olmusum boy 1.61 teşekkürler
Ah canm aşk olsun öncesinde bende 65 kiloydum boy 158 şuan 74 kiloyum ben napayımBenim zaten boy 1.65 kilo 68-69 du 78.5 olmuşum öncesinde yağlıydım yeterince
15Kizlar kac kilo aldiniz
Hepimiz geçicez bu yollardan kuzuş tecrübemiz de yok beni de yalandan emse anlayacağımı düşünmüyorum.Kızlar bugün kontrolümüz vardı ya 250 gr vermiş oğluşum ve sarılık 19 çıktı hastaneye yattık bizmavi ışıkta yatırıyoruz Karan bey benden erkenci solaryuma falan girmeye başladı yaza hazırlık yanımda olduğum için çok üzülmedim ama ister istemez canı sıkılıyor insanın. Memede sürekli ama yaşandan emiyormuş şırıngayla dedteklenicek ağızdan takviye süt vercez bakalım. Sabaha sarılığı gider diyorlar birde serum taktılar inşallah şifa olsun oğluma. Sarılık var diye emmeyi tam yapamıuormuş. Dün 7 gün sonra iyileşicrz herşey biticek ikimiz içinde diye söz verdim bugün bir gün eksildi kaldı 6 gün.. bekliyorum sabırla
Gecmis olsun canim insallah hemen gecsin sariligi bebisin. Sende tamamlayici sigortayla dogum yapacaktin degilmi ektra bi odeme falan yaptinizmi sigorta harici acabaKızlar bugün kontrolümüz vardı ya 250 gr vermiş oğluşum ve sarılık 19 çıktı hastaneye yattık bizmavi ışıkta yatırıyoruz Karan bey benden erkenci solaryuma falan girmeye başladı yaza hazırlık yanımda olduğum için çok üzülmedim ama ister istemez canı sıkılıyor insanın. Memede sürekli ama yaşandan emiyormuş şırıngayla dedteklenicek ağızdan takviye süt vercez bakalım. Sabaha sarılığı gider diyorlar birde serum taktılar inşallah şifa olsun oğluma. Sarılık var diye emmeyi tam yapamıuormuş. Dün 7 gün sonra iyileşicrz herşey biticek ikimiz içinde diye söz verdim bugün bir gün eksildi kaldı 6 gün.. bekliyorum sabırla
8-10 arası gidip geliyorum ilk zamanlar çok aldım iştahım açıktı sonra gergin bı hayata başlayınca zorla yemeye devam ettim.Kizlar kac kilo aldiniz
Sifa olsun bebeğe bu kilolar dogum sonrası da uçsun gitsin inşallahKilo alma rekoru bende herhlde 59 dan 78 e ve daha 35. Hafta
Benimxe kocam yıllardır göbekli gezerdi adam ben kilo alınca zayıfladı hain patatesŞey dicem şimdi topicte kilo muhabbeti yapmasak mı djdhhd Şaka şaka ama ben 20 kilo aldım şu ana kadar. Sadece şöyle bi şey var herhalde vücudum max alım seviyesine ulaştı son 3-4 haftadır bu kiloda kaldım djdhjd Doktorum diyordu son haftalar çok alırsın diye tutuşmuştum.Rabbim sen daha da aldırma, bebek benden alsın aminnn. Fakat mutluyum severek aldım bacılar, yedim mi yedim. Gerçi ben ilk aldığım 6-7 kiloyu 3. ayıma kadar almıştım bebek o zaman ne kadar oluyor 20 gr filan herhalde. Neyse sağlıklı doğsunlar da kilo dert değil, yaz döneminde veririz. İşin garip yanı evde beni geçtim kocam ve kedi de kilo aldı sjdhhs. Desteklerini esirgemediler sağolsunlar. Doğum sonrası evde toplu diyet başlatıcaz sanırım.
Canım o rekoru sen bana ver bakiiim 48den 65 e 35. Hafta sonlara doğru bi daha konuşalımKilo alma rekoru bende herhlde 59 dan 78 e ve daha 35. Hafta
Geçmiş olsun. Tabi ki de iyileşecekKızlar bugün kontrolümüz vardı ya 250 gr vermiş oğluşum ve sarılık 19 çıktı hastaneye yattık bizmavi ışıkta yatırıyoruz Karan bey benden erkenci solaryuma falan girmeye başladı yaza hazırlık yanımda olduğum için çok üzülmedim ama ister istemez canı sıkılıyor insanın. Memede sürekli ama yaşandan emiyormuş şırıngayla dedteklenicek ağızdan takviye süt vercez bakalım. Sabaha sarılığı gider diyorlar birde serum taktılar inşallah şifa olsun oğluma. Sarılık var diye emmeyi tam yapamıuormuş. Dün 7 gün sonra iyileşicrz herşey biticek ikimiz içinde diye söz verdim bugün bir gün eksildi kaldı 6 gün.. bekliyorum sabırla
Gecmis olsun canim kontrol altında çabuk toparlar karan bey.Kızlar bugün kontrolümüz vardı ya 250 gr vermiş oğluşum ve sarılık 19 çıktı hastaneye yattık bizmavi ışıkta yatırıyoruz Karan bey benden erkenci solaryuma falan girmeye başladı yaza hazırlık yanımda olduğum için çok üzülmedim ama ister istemez canı sıkılıyor insanın. Memede sürekli ama yaşandan emiyormuş şırıngayla dedteklenicek ağızdan takviye süt vercez bakalım. Sabaha sarılığı gider diyorlar birde serum taktılar inşallah şifa olsun oğluma. Sarılık var diye emmeyi tam yapamıuormuş. Dün 7 gün sonra iyileşicrz herşey biticek ikimiz içinde diye söz verdim bugün bir gün eksildi kaldı 6 gün.. bekliyorum sabırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?