2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evett cok heyecanliyimm, insallah hepimizin bebisleri saglicakla gelsinler

Kontrole gittim geldim. O midemin altından ağzıma doğru ittirilen yer kafasıymış yine dönmüş benim oğlan yani abisi gibi buda ters gelecek heralde.
Kafa aşağıdayken ne güzel rahatlamıştım nefes alışım midem çok iyiydi. Anlamıştım zaten döndüğünü mideme cigerlerime yaptığı baskıdan.
Durumu suyu vs iyi çok şükür sağlıkla gelsinde dönüp dursun artık yapacak birşey yok

Ben almadım o yüzden azcık büyük giydiriyorum ama benimki büyümeye geçmedi daha kilo veriyor 250 gr vermiş
Owli alıcam bnde bel çevrem 105 cm çıktı m/L alıcam bakalım. 90 a kadar olsaydı s/xs alın diyordu umarım yanlış yapmam
Meme ucu için bı bakım fln yapıyor musunuz
Doğumdan sonra yara olmaması için
Lansinoh krem ve gümüş kapk kapatıyorum sürekli canım

Şey dicem şimdi topicte kilo muhabbeti yapmasak mı djdhhd Şaka şaka ama ben 20 kilo aldım şu ana kadar. Sadece şöyle bi şey var herhalde vücudum max alım seviyesine ulaştı son 3-4 haftadır bu kiloda kaldım djdhjd Doktorum diyordu son haftalar çok alırsın diye tutuşmuştum. Rabbim sen daha da aldırma, bebek benden alsın aminnn. Fakat mutluyum severek aldım bacılar, yedim mi yedim. Gerçi ben ilk aldığım 6-7 kiloyu 3. ayıma kadar almıştım bebek o zaman ne kadar oluyor 20 gr filan herhalde. Neyse sağlıklı doğsunlar da kilo dert değil, yaz döneminde veririz. İşin garip yanı evde beni geçtim kocam ve kedi de kilo aldı sjdhhs. Desteklerini esirgemediler sağolsunlar. Doğum sonrası evde toplu diyet başlatıcaz sanırım.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı ya 250 gr vermiş oğluşum ve sarılık 19 çıktı hastaneye yattık biz mavi ışıkta yatırıyoruz Karan bey benden erkenci solaryuma falan girmeye başladı yaza hazırlık yanımda olduğum için çok üzülmedim ama ister istemez canı sıkılıyor insanın. Memede sürekli ama yaşandan emiyormuş şırıngayla dedteklenicek ağızdan takviye süt vercez bakalım. Sabaha sarılığı gider diyorlar birde serum taktılar inşallah şifa olsun oğluma. Sarılık var diye emmeyi tam yapamıuormuş. Dün 7 gün sonra iyileşicrz herşey biticek ikimiz içinde diye söz verdim bugün bir gün eksildi kaldı 6 gün.. bekliyorum sabırla

Hepimiz geçicez bu yollardan kuzuş tecrübemiz de yok beni de yalandan emse anlayacağımı düşünmüyorum. Üzme kendini sakın çok geçmiş olsun. Hemencecik toparlasın oğluşun. Bizi de haberdar et mutlaka.

Gecmis olsun canim insallah hemen gecsin sariligi bebisin. Sende tamamlayici sigortayla dogum yapacaktin degilmi ektra bi odeme falan yaptinizmi sigorta harici acaba

Benimxe kocam yıllardır göbekli gezerdi adam ben kilo alınca zayıfladı hain patates

Geçmiş olsun. Tabi ki de iyileşecek mart annelerinde sanırım sarılık olmayan bebe kalmadı burda da olacaktır eminim

Gecmis olsun canim kontrol altında çabuk toparlar karan bey.
Bugünde başka bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım sana da yazayım.
Oglum suan 11 yasinda. 8. Gün sarılık oldugu cikti bende tecrubesizim doktor yatis deyince ağlamıştım. 1 gece yattık tedavi oldu ama değeri kaçtı hic hatırlamıyorum. Bende süt yeterli değilmiş mamaya başlamıştık cocugum açlıktan sarılık değeri yükselmiş ve 600 gr vermis. 3500 dogmustu 8. Gün hastanede olculdugunde 2900 du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…