2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
49 kiloydum hamileligimi öğrendiğimde en son gecen hafta tartildim 67 kiloydum. Kendimi oyle cok kilolu hissetmiyorum göbeğim büyük sadece. Oyle aman aman bacak ve kollarim sismedi. Veriliyor nasil olsa. ilk hamileligimde 25 kilo almıştım 47 ile başlamıştım düşünün bu hamileligimin başlangıcıda 49

Kız ağzından bal damlıyo. İnşallah düşücez yine eski kilolara. Bana da verilir gibi geliyor nedense bu konuda hiç can sıkmadım şimdiye kadar, doktorum darlıyordu ama beni. Son haftalar kilo almadım diye o da saldı sağolsun. Etrafımdaki annelere bakıyorum doğum sonrası yorgunluktan mı koşturmacadan mı ne, doğum öncesinden daha zayıflar şimdi. Darısı başıma.

Sabahları aşırı ağrısı olan var mı.Kasiklarim gerginlikten o kadar çok ağrıyor sabah uyanınca saatlerce dogrulamiyorum.
Beeen. Sabahları yataktan çıkmak 10 dk alıyor desem yalan olmaz bence. Doğrulamıyorum alt tarafıma feci sancılar giriyor kalkıp lavaboya gidiyorum sonra geciyo benim çişten herhalde diye düşünüyorum

Emzirirken verirsin diyerek kandiriyorlar ne kadar dogru bilmiyorumda insallah oyle bisey vardir
Oyle birsey yok ya şimdi korkutmayayimda oğlumda 7 kilo almıştım dogumdan sonra daha fazla aldim ama hep çevreye uydum ye ye sut olsun doye bu defa öyle olmak istemiyorum

Canım geçmiş olsun, çok az hastanede seyyar fototerapi cihazı var, şanslısın yanında olduğu için ayrı olsa daha zor olurdu. Valla benim sütüm azdı, kakası azdı kızım 2. gününde sarılık olmustu, gelinimizin sütü de boldu yiğenim maşallah bezleri doldurup duruyordu o da oldu herkese bi uğruyor sarılık illa. siz de sabaha uğurlayın sıranızı savın bi daha gelmesin sonra hali canı gelir daha kuvvetli emer Karancım

emzirirken gidecek o kilolar yeter ki o helvalara dalmayalım süt olsun diye (daldı)
Ah canm aşk olsun öncesinde bende 65 kiloydum boy 158 şuan 74 kiloyum ben napayım

Var var hem de göbek çevresindeki inatçı yağları kullanıyo vücut emzirirken, ama ben 1,5 kilo tatlıyı 3 günde bi basıma yediğim için hamileyken almadığım kiloyu lohusayken almıştım
Emzirirken verirsin diyerek kandiriyorlar ne kadar dogru bilmiyorumda insallah oyle bisey vardir

Kizlar kac kilo aldiniz
36+3 12 kilo aldım daha cok alırım sanıyordum yemek yemeyi cok severim çünkü. ama reflü sağolsun 25 leri görmemi engelleyen o oldu bence hiç dikkat etmedim yememe. Henüz çatlağım yok herhalde son haftalarda ya da doğumdan sonra cıkıyor bu çatlaklar.hepsinin anısı var diye düşünüp çatlaklarımızı sevelim lütfen

Ben haritaya dondum ama niyeyse bakınca mutlu oluyorum çok şükür bu duyguyu yaşıyoruz ki catlamisiz

Beeen. Sabahları yataktan çıkmak 10 dk alıyor desem yalan olmaz bence. Doğrulamıyorum alt tarafıma feci sancılar giriyor kalkıp lavaboya gidiyorum sonra geciyo benim çişten herhalde diye düşünüyorum

Aynısını bugün yaşadım. Dedim bu ne sonra ben de anladım ki çişten. yataktan kalkmayı başardığımda gördüm. geçip gidiyor hemen zaten. Endişelenecek bir şey değilmiş

Canım hep diyorlar ki anne sütü yeterli gelmeyen bebeğe mama şart yoksa sarılığı artıyor. Ben de mart annelerinde öğrendim bunu. O şekilde önlem alınca sarılık kontrol altına alınıyormuş.

Seninki de ekstra takviye serum vs ile toparlar zaten. Çoğu bebekte olan durumlar.

Ben haritaya dondum ama niyeyse bakınca mutlu oluyorum çok şükür bu duyguyu yaşıyoruz ki catlamisiz
Kız ben kilomu söylerken az aldım sanıyodum 7ler 9lar okudum bi utandım hedef 25 olunca anam naptınız siz doktorum zaten ortalama 12kilo veriyorsun doğumla dedi siz hamile kalıp kendiniz kilo mu verdiniz annelerim

Geçmiş olsun canım sarılığın uğramadığı bebe cok az sanırım kardeşimin bebeği o kadar emdi dogunca bezlerden de anlaşılıyordu yani yine de oldu. Geçer gider yanında anası var dağ gibi. rabbim tez zamanda geçirsin inşallah

Kız ben kilomu söylerken az aldım sanıyodum 7ler 9lar okudum bi utandım hedef 25 olunca anam naptınız siz doktorum zaten ortalama 12kilo veriyorsun doğumla dedi siz hamile kalıp kendiniz kilo mu verdiniz annelerim
Kiz 12 verebiliyomuymusuz bak mutlu oldum su an

Gecmis olsun canim insallah hemen gecsin sariligi bebisin. Sende tamamlayici sigortayla dogum yapacaktin degilmi ektra bi odeme falan yaptinizmi sigorta harici acaba

Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dua eden herkesten. Yani herkes yaşayacak bunu gibi sarılık her bebek olur çünkü biliyorum ve yanımda olması büyük şans dediğiniz gibi ayrılsam çok üzülürdüm işte. Yani benim kafamı karıştıran şu doktor ve burdaki bebek hemşireleri de gördü sütüm çok şükür bin şükür çok fazla memede de 20-25 dk kalıyor sasece birinde. Dura dura da emse baya geldiği için 1 memeden en az 20 mg alıyordur. Şuan 50 mg alıp doyması lazımmış. Ee şırıngayla da takviye veriyorum her seferinde ama tükürüyor onuda. Şimdii daha ne yapmam lazım ki yani sarılık yüzünden mi acaba böyle yemek istemiyor ? Sabaha sarılığı düşünce güzelce emmeye başlar mı? Çünkü uyumak istiyor zorla uyandırıyoruz falan. Bunu netleştirirsem kafamda rahatlayacağım. Sabah test vericez yine bakalım kaça düşmüş olucak 1.5 saatte bir emziriyorum vallahi bu gece de uyumam asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…